הסקר הגדול: את מי הייתם שולחים לאירוויזיון 2018?

E u r o b o y

New member
הסקר הגדול: את מי הייתם שולחים לאירוויזיון 2018?

4 מתמודדים בגמר "הכוכב הבא לאירוויזיון 2018" - ורק אחד מהם ייבחר מחר בערב להיות נציג ישראל לאירוויזיון 2018 בליסבון

חן אהרוני
מרגי
נטע ברזילי
ריקי בן ארי

אם הדבר היה תלוי בכם, את מי מהם הייתם שולחים לתחרות? פרטו ונמקו

E u r o b o y

New member
הילד פשוט וואו. בינלאומי. הביצוע שלו לפיל קולינס צמרר

&nbsp
רוצה אותו באירוויזיון עם להיט ברונו מארס שייקח גם לכיוון מזרחי. גדג' משודרג אם תרצו

זה לא שמדובר פה על עובדות אלא על תחושות

ככה אני מרגיש. זה מה שהצלחתי להבין כשראיתי את ההתיחסות אליה.

L e j l a

New member
הנוסחה להצלחה טמונה ברעיון לחדש ולשלוח משהו שלא היה

ואת זה נטע יכולה לספק. אני רק מדמיין אותה עם שיר פופ בשילוב הלופר ועף לי המוח. תמיד קיים הסיכון שלא ידעו איך לאכול את זה אבל לשלוח אותה יהיה בעיניי סיבה לגאווה, לא משנה מה תהיה התוצאה

Uri04

New member
אף אחד מהם. זוועה

הפורמט החובבני הזה חייב להתבטל והקדם חייב לחזור. ישראל ממשיכה לפספס את הפואנטה בה באירו' השיר חשוב יותר מהזמר. לאף אחד באירופה לא אכפת ממי מצטייר כיותר מאמי אם השיר שווה לתחת. 45 שנה ישראל באירו' ועדיין לא מספיק הבינו את זה פה.

מבחינה עסקית נטו, קשת כבר גוזרים קופון על הטאלנטים שלהם ככה שמבחינתם הם מסודרים. האירו' מעניין להם ת'ביצה, הם חושבים על השוק המקומי בלבד ועל הרייטינג לו הם זוכים.

MM22

New member
כולם טובים חוץ מנטע . רק לא נטע !

ההפקה ממש רוצה שנטע תזכה , והם נוכלים !
מקדמים את " נטע והלופר " כשממש ברור שהלופר לא יהיה על במת האירוויזיון .
נטע בלי הלופר ממש לא מרשימה וכאמור , לא יהיה לופר באירוויזיון .

לכן , אסור שנטע תיבחר .

לגבי השלושה האחרים , לדעתי חן וריקי מצויינים והם האופציות המועדפות שלי .
מרגי גם לא רע , יכול לתת הופעה יפה כמו של נדב גדג' , של בחור צעיר שגם שר יפה וגם רוקד יפה ....
הוא טיפה צעיר עדיין ( בקטע הפחות טוב של משמעות המילה ) והייתי נותן לו להמתין עוד קצת ואני בטוח שבעתיד הוא יכול להביא את ישראל לתוצאה מרשימה .

כרגע אני בוחר חן או ריקי ... ובפער קטנטן - מרגי .
רק לא נטע

נליאו

New member
חן או מרגי זו תהיה בחירה טובה מאוד

שניהם זמרים מצויינים, נכון שמרגי הוא יותר צעיר ויש לו את הסטאר קוואליטי אבל גם חן, שעוד בכוכב נולד 5 מאוד אהבתי אותו ועדיין אוהב, אשמח שהוא יישלח לאירוויזיון, במיוחד אחרי הניסיון הלא מוצלח בקדם אירוויזיון 2011.
לעומת זאת, נטע מאוד לא אכילה והלופר הוא וואן טריק פוני, ההופעה שלה מפוזרת ואין לה כישרון גדול ואנחנו לא מדינה מספיק אהובה שהמצביעים יעופו על דבר מוזר כזה. לריקי יש את העוצמות אבל זה לא יותר מחביב ולא סוחף מספיק.
מקווה שאחד מהבנים יזכה ויבחר שיר בדומה לגולדן בוי, שלא רק נעלה לגמר אלא נמוקם במקום מכובד.

חן או ריקי

*כל הכתוב למטה בהנחה שהשיר הנבחר יהיה באנגלית
אם השיר הנבחר יהיה בעברית זו תהיה הצלחה בטוחה כי אנחנו בתקופה שבה השירים בשפת המקור מצליחים יותר אך אני בספק שקשת/התאגיד מבינים את זה
ורואים שבאנגלית אנחנו רק יורדים במיקום כל שנה.
למה לא מרגי או נטע?
מרגי-לא מחדש שום דבר, יש הרבה מתמודדים בקדמים ברחבי העולם שנשמעים בדיוק כמוהו ובסגנון שלו
רק מהזיכרון המקום השני בקדם הצרפתי הוא בדיוק כמו מרגי.
נטע-ראו מיי פינגולד, זמרת מצוינת (אך כוחנית מידי) שהייתה פיבוריטית של החובבים ובאה כ"מיוחדת" אני חושב שהן גם יקבלו את אותו מיקום.
למה כן חן וריקי?
חן-בשיר באנגלית, חן יביא את הדבר הכי מעניין
הוא מקצוען והכי רוצה את להגיע לתחרות בניגוד לשאר שאצלם זה יותר פרס נלווה
אני גם בטוח שהשיר שלו יהיה הטוב ביותר.
ריקי-מלטה 2017 זה מה שאני רואה שיהיה לנו בערך עם ריקי
מובן שיתנו לה בלדה עוצמתית אבל יש לי הרגשה חיובית לגבי זה
וריקי נראית לי כמייצגת טוב את הישראלי הממוצע.

מרגי, ואם לא הוא אז ממש בלית ברירה-ריקי

נטע פשוט לא מדברת אליי, כל העאלק תחכום הזה והיומרנות זה פשוט בלה בלה בלה בשבילי.
היא גם נראית מגוחכת בעיניי (כל הלבוש האינפנטילי והלא מודע....).
וחן אהרוני...פעם מאוד אהבתי, היום הוא נתפס אצלי כמאוס ברמות וכמתאמץ. משהו בו
כל כך צפוי וגורם לי לגלגל עיניים.

Angry Beaver

New member
בואו נחשוב על יתרונות וחסרונות לכל אחד:

חן אהרוני:
מקצוען מקצוען מקצוען. לא מזייף, לא נלחץ, לעיתים רחוקות מפשל. היחיד מבין הארבעה שהייתי מרגישה בנוח לשלוח אותו עם שיר בעברית (וחושבת שכדאי אכן לעשות זאת, אם יזכה).
טכני, לרוב מידי. קלישאתי ונוטה לשעמם. לא מביא שום דבר משלו לביצועים.
&nbsp
יונתן מרגי:
חתיך הורס, בעל גוון קול מיוחד, יודע לרקוד.
בשביל הישראלים הוא משהו מיוחד, באירופה הוא פליט מלודי טיפוסי... כבר יש זמר אחד שנבחר שעושה את מה שהוא עושה, וכנראה יותר טוב ממנו. נוטה להיכנס ללחץ. השירה שלו לא מושלמת.
&nbsp
נטע ברזילי:
"שונה" ו"מיוחדת", פייבוריטית השופטים. יכולה לסחוף את אוחצ'ות אירופה.
לא שונה ולא מיוחדת. NEXT.
&nbsp
ריקי בן ארי:
זמרת מעולה, מלאת בנוכחות בימתית, יש לה קטע דיוואי שנראה שיהיה קצת חסר השנה.
האירוויזיון לא אוהב זמרים מבוגרים
יהיה קשה למצוא כותב שירים מוצלח מספיק בשבילה, ולא מגיע לה סתם שיר מצ'וקמק של קרן פלס.
&nbsp
בוטום ליין, תכלס, מי יביא אותנו הכי גבוה? לדעתי התשובה היא חן, עם שיר בעברית מלאה. מקצועי מספיק כדי להרשים את השופטים, מוכר מספיק כדי לייצר הייפ אצל חובבי אירופה והיחיד שהייתי סומכת עליו שלא יפשל ברגע האמת. אם לא חן, אז מרגי עם שטאנץ דומה לנדב גדג' + הרבה יותר ריקוד.

VIK האחד

New member
נטע הפייבוריטית של ההפקה? אני לא בטוח

בעיניי היא ה"ראסטה היברו מאן" של העונה, מעין קוריוז / גימיק שמוסיף קצת פלפל לתכנית. לי אישית קשה להאמין שהיא תהיה הנציגה שלנו בסופו של דבר, אבל יכול להיות שאתבדה.
דווקא מרגי עושה רושם של פייבוריט ואפילו פייבוריט מובהק, וזה על סמך כל הפרומואים למיניהם שגרמו לנו לחשוב שהוא בסכנת הדחה. לבחור יש את כל הנתונים כדי להצליח באירוויזיון ומעבר. נשאר רק לקוות שיתנו לו שיר מספיק טוב, ולא איזו הפקת אינסטנט נוסחתית וגנרית כמו שאימרי קיבל.

למעלה