סקרים...סקרים...סקרים...

סטילהוק

New member
ישראל רק במקום העשירי בסמי שלה, זה גבולי מאוד

שווייץ ממשיכה לדרוך במקום השלישי בסמי שלה, וזה מצויין. בעיקר עכשיו עם הגרסה המשודרגת והסוף החזק, יש לה סיכוי להעפיל לגמר אפילו מהמקום הראשון. כי מספיקה פאשלה בשידור חי של הצמד האסטוני ולא נראה לי שקטע הראפ של ההונגרי ידבר להרבה צופים. כך שיש סיכוי טוב מאוד ששווייץ תעפיל לגמר מהמקום הראשון בסמי שלה. לעומת זאת, פורטוגל לא תעפיל לגמר מהמקום הראשון בסמי שלה, אם בכלל, הרבה יותר יש סיכוי לבלגיה המעתיקנית להעפיל עם השיר שהעתיקה לגמר מהמקום הראשון ממנו.

Mans Zelmerlow

New member
לא חושב שיש מה להתרגש מהסקרים בשלב הזה

להזכירכם, חובי בשנה שעברה דשדש בסקרים סביב המקום ה- 30 ולאחר החזרה הראשונה קפץ לעשירייה הראשונה בטוטאל ולטופ 5 בסמי. הסקרים האלה לא אומרים כלום, לאחר החזרות הכל מתהפך

סטילהוק

New member
אך לחובי, למרות היותו שחצן ובלתי נסבל, היה לפחות קול

מה שלאימרי אין. ואם כבר, דווקא הופעתו בלייב יכולה להוריד לו ולא להעלות לו.
צריך לזכור שמה ששמענו עד עכשיו זאת גרסת הסטודיו המסוננת, והאוטו-טיונית. לא את הדבר האמיתי, שעליו יקום או ייפול השיר הישראלי השנה. ואני ממש לא רואה את אימרי הזייפן בחסד עליון מצליח לבצע את השיר הזה בלייב כמו בגרסת הסטודיו. כי יש בשיר הזה מכשולים מוזיקליים ועליות קול שאפילו זמר מקצועי ומנוסה היה מתקשה להתמודד מולם. על אחת כמה וכמה כשמדובר בזמר ליווי סוג ז זייפן בחסד עליון כמו אימרי.

צוות Kuss

New member
פורטוגל היא הזוכה הודאית של אירוויז 17

עם אחד משירי האירוויז הטובים בכל הזמנים.

למרות שבאמת נשגבת מבינתי התעופה על השיר הזה

אני אשמח על זכייה פורטוגלית!
כמו שזה נראה עכשיו זה יהיה איטליה או בלגיה. (ואפילו שוודיה
) יגיעו לקו הגמר עוד לפני פורטוגל.

צוות Kuss

New member
שבדיה - אין מצב

בלגיה לדעתי גם אין מצב, אבל זה יהיה מרגש ויוצא דופן אם אכן יזכו.
איטליה - יש מצב כמו שכולנו יודעים ואין מה להרחיב
פורטוגל - אני סבור שהזכייה בגמר בהצבעת השופטים זה תסריט מאוד הגיוני. בנוסף הקהל כבר הצביע בהמוניו להולנד 14 ולאלבניה 12 ולכן אני מאוד אופטימי.

אלו הם הטופ 4 בהימורים. מעניין יהיה לראות אם התסריט החמישי יתממש: מדינה שאף אחד לא דמיין תקח את כל הקופה.

ולמה אין מצב לשוודיה?

אותם שאתרים שאתה כל כך בונה עליהם בהימורים על פורטוגל מהמרים אפילו יותר על שוודיה... לצערי.

צוות Kuss

New member
כי אין שם דבר מה נוסף

כדי לזכות צריך, מעבר לשיר חזק והופעה מתוקתקת, גם דבר מה נוסף. לשבדיה אין את זה השנה.

דבר מה נוסף אגב לא חייב להיות זמרת עם זקן או אינטראקציה עם דמות מצוירת, זה יכול להיות גם משהו אנרגטי שפשוט עובר לצופה.

צוות Kuss

New member
מה היה? זה מה שהיה:

ג׳מלה התייפחה
על הרג משפחה

ומונס ניצח בפער
עם ילד מצויר

קונצ׳יטה זה מובן
זכתה עם הזקן

ואמילי ריתקה
כבלונדה מתוקה

אז מה צריך לתואר הנכסף?
פשוט מאוד: צריך דבר מה נוסף!

עם דבר מה נוסף מונעים ביזיון
וזוכים באירוויזיון!

לורין האלמותית
עם שואו אמנותי

הצמד האזרי
כימיה אקסטרה-אורדינרי

לנה חמודה
עשתה ת׳עבודה

וריבאק הגיבור
ניצח עם הכינור

אז מה צריך לתואר הנכסף?
פשוט מאוד: צריך דבר מה נוסף!

עם דבר מה נוסף מונעים ביזיון
וזוכים ב--אירו--וי--זיון!

אם כי על התוכן אני חולק.
אצל האזרים לא היה שומדבר מעבר לשיר והופעה. ראינו מספיק בלונדות מתוקות שכשלו ונגנים עם כינור שלא עלו לגמר.
או להפך.
ראינו מלא שירים טובים עם הופעות מתוקתקות שזה בדיוק היה הדבר הנוסף שהיה להם ביחס לכל השאר. וזה גם מה שיתכן ויהיה לשיר השוודי השנה.
או שלא.
הכל פתוח.

צוות Kuss

New member
השנה זה של פורטוגל ולא יעזור כלום

לפחות בהצבעת השופטים. בשכלול הכולל, מעבר לפורטוגל גם איטליה עשויה לקחת וגם בלגיה.... ואולי אולי אולי אוסטרליה. אתה יודע מה, אולי גם ארמניה, רומניה ובולגריה. נהיה לארג'ים, גם אזרבייג'אן, רוסיה, יוון, צרפת וסרביה עלולים להפתיע. אפילו פולין, אסטוניה, מקדוניה ובריטניה. יודע מה, יש סיכוי קל ממש קל גם לדנמרק, אירלנד, פינלנד ואיסלנד. הונגריה, קפריסין, הולנד, גרמניה, לטביה, קרואטיה, בלרוס, אוקראינה, ישראל ונורבגיה. נו בסדר, גם ליטא, אוסטריה, מלטה, מולדובה, שוויץ, גאורגיה, אלבניה, סן מרינו ומונטנגרו עשויות לקחת. ואפילו ספרד, צ'כיה וסלובניה. סבבה אני זורם איתך, גם שבדיה.

אבל זהו, אלו המועמדים היחידים, ולהערכתי אחד מהם בוודאות ינצח.

סטילהוק

New member
ואיזה 'דבר נוסף' בדיוק יש ליקירך עם השיעמומון הפורטוגלי?

שהוא נראה כמו חרדי שיצא מישיבה ולא סגור על עצמו? או שאולי ההופעה שלו כמו עכברוש עיוור עם פרקינסון שמחפש באצבעותיו את הגבינה? או שאולי שהשיר הזה מימי תרתפוק נכנס למכונת זמן ובטעות הגיע לשנת 2017?

nit li

New member
שבדיה 15 היה שיר מצוין

השנה יש שיר נהדר אבל ל אמדהים. לדנמרק 13 היה שיר מעולה. אזר וגרמניה... וואלה, אני עד היום תוהה (למרות שאת אזר אני עד היום מדרגת מאוד גבוה בשנה הזו, אבל ממש לא לזכייה).

אבל גם לגבי שוודיה 15 ודנמרק

את מסכימה שהכל נפל שם על השיר (המעולה).
זה מה שכתבתי- שיר והופעה. לא שיער בלונדיני או דואט ווקאלי.

למעלה