שירשור פרק 61 - לוסי

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך
אגב, למה דווקא זה?

כי מלך האריות 2 זה רומיאו ויוליה במסווה.
&nbsp
כשיגיע הזמן נשמע גם את סיפור הפרוורים, גם זה רומיאו ויוליה.

ברור שזו סוזי.

למרות שתכל'ס, ציפיתי לקצת יותר "בום", נקרא לזה, שיביא לפרידה שלהם. משהו קצת מעבר לשביל ריצה מטופש להפליא. זה היה די בינוני, אני חייבת להודות. גיורא יכל לעשות משהו הרבה יותר טעון רגשית והכל, אבל סביר להניח שזה עוד יגיע...

אבל באמת, הקטע הזה שלו ש"עכשיו המצב נראה בסדר, אז אפשר לחזור", וחוזר חלילה... זה לא קו מחשבה בריא של אודי, גם בלי קשר למעלליה של סוזי.

טוב, מה שבטוח, רומיאו שלנו יהיה חייב להתפרץ שוב בעתיד - ובגדול!

זה רק סמלי

זה לא רק השביל, השביל זה רק סמל.
&nbsp
אגב, אני מזכיר לך שגם "אפשר להתנתק מכל הסביבה שסביבנו" זה לא ממש בריא. שניהם קצת לא בריאים. אבל מי כן?
&nbsp
אבל הם רומיאו ויוליה! גם להם היה קשה אחרי שרומיאו רצח בן משפחה של יוליה בדו קרב...
&nbsp
רק כשהם ימותו יבוא השלום.

Roei152

Well-known member
מנהל
להזכיר לך שגיורא רצה להרוג את הזוג שלי?
בחממה ? באמת כמעט עשנה את זה?
אתה מקשר את ליטמן אפילו הבלי להתכוון..
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
לא אתה אומר שרק שאגם ואודי ימותו, יהיה שלום
אני מזכיר לך את הסצינה שסיימה את החממה שם זוג אחר מבבתיםם נפררדיןם .. וגם שם אימהות שרבו, כמעט מתו למען השלוםם ..
&nbsp

רועי...

זה אמנם די מוזר שאני כותבת את זה כך, או מדברת על זה בכלל, אבל גיורא ממש לא תכנן להרוג את שניהם, אלא אך ורק את רשף. הגיבורה הראשית, אתה יודע. לא ברור לי איך הגעת למסקנה הנחרצת הזאת, אחרת הוא גם היה אומר זאת במפורש באותו ראיון, שרק עיצבן אותי עוד יותר (בכללותו), אבל זה לא משנה.

הוא סיפר במפורש שהיינו אמורים לגלות שרשף נשארה בחללית, משמע אחרי שהיא ירדה לראות מה קרה לו בעקבות הנפילה. מאוד פשוט. וגם בלי קשר לזה, זה אמור להיות מספיק ברור שאם כבר, זו הייתה אמורה להיות היא ורק היא. אין, אבל תאמין לי, אפילו גיורא בעצמו לא באמת הבין מה זה אומר לסיים בצורה מחרידה שכזאת. פשוט זוועה. בהנחה שאני מאמינה שהוא באמת ובתמים חשב לסיים ככה (למרות שהיה לו את הסוף החלופי, כפי שראינו. סוג של), והאמת שאני קצת מפקפקת בקשר לזה, לא נראה לי שהוא באמת היה מודע להשלכות של הדבר הזה, זאת למרות שלדבריו, הוא החליט לגנוז בסוף.

זהו. אני יודעת שיצאה לי חתיכת חפירה, אבל הייתי חייבת להגיב לדברייך ולחדד קצת את הסוגיה, שאני רק רוצה לשכוח שאי פעם קראתי עליה.

Roei152

Well-known member
מנהל
מתגגעגע לחממה
ולכל האקשן שהיה שם... כאן אנחנו מסכימים על הכל ... בצורה משעממת להחריד...
אין ולא יהיה כמו ללי ,יפתח ודניאל...
ובחזרה לכאן ,את הגדרת בצורה יותרר טובה אגב מה שרציתי להגיד... שמה שלא טוב זה איך שאודי חושב...
הבעיה נפתרה אצלי , אנחנו נחזור מיד!!!
&nbsp

אבל הבעיה הזאת היא לא בעיה אובייקטיבית

היא בעיה שסוזי הערימה עליהם.
&nbsp
וגם אגם רצתה לחזור אליו בהתחלה. אם היה לוקח להם קצת פחות זמן אולי כן.
&nbsp
חוץ מזה, אתם מדברים על ההוא שאחרי שנישק את אגם במרמה, התקשר אליה וחשב שהם יהיו זוג.
&nbsp
אתם מדברים על זה שאוסף חלוקי נחל, למען השם.

אויש, דביל שכמוני

הרי לפני כמה ימים דיברנו על זה, אמרת שאלה תגיע ואני אמרתי שאני יודע את מי היא תשחק.
&nbsp
ואני תהיתי מי השחקנית...

איך ידעת את מי היא תשחק?

לי רק יצא לראות תמונה שלה מהסט עם עומר, אז הנחתי שהיא תהיה קשורה אליה, באיזושהי צורה.

למעלה