הנעלה לפיקנטו - MAXXIS

• פותח הנושא em28
  • פורסם בתאריך

em28

Well-known member
הנעלה לפיקנטו - MAXXIS

כמו שהתייעצתי לפני כן, הפיקנטו של יורשת העצר דרשה החלפת סוליות.
התכשיט נועל נעליים במידה צנועה של 165/60 בקוטר 14.
היו בה שני צמיגים סינים (OVATION) קדמיים בני שנה,
ושני צמיגי KUMHO מקוריים שעבר זמנם (3 שנים) שישבו מאחור.
אחת הבעיות שנוספו להתיישנות הסנדלים היתה רעש צמיגים נוכח בכל מהירות (ודוקא יותר במהירות עירונית).

ההתלבטות כמו שהצגתי אותה גם כאן היתה לגבי מותגי הביניים, המחיר והשילוב שלהם עם צמיגי הליסינג.

חזרתי לעדכן:
הלכנו בסוף על רביעיית MAXXIS ME3 מבציר 47/17 במחיר של 800 ש"ח לרביעיה כולל,כולל, כולל.

מהתרשמות ראשונית הרעש פחות נוכח, אבל ידרש עוד זמן וסוגי נסיעה כדי לתת תשובה נחרצת.

אז יש לי שני צמיגי OVATION במחסן שמצטרפים לרביעיית ברידג'סטון של נסיך הכסף, רק שיהיה, לשעת חירום.
אפשר להתקין אחד מהם כצמיג רזרבי ?
האם הצמיג הקטן והצר של הפיקנטו מגיע עם ג'נט יעודי ?

מישהו רוצה להפגין ? לשרוף צמיגים ? על הסיבה אפשר להחליט אחר כך.

הלכתם על מוצר מאד זול ופשוט

טייוואני סיני...
המחיר הנמוך אינו מנותק מהטכנולוגיה החסרה: למשל המקסיס הזה הוא צמיג סימטרי... ואיננו מתקרב לרמת צמיגי הoem או המקבילים לו.
&nbsp
יש כנראה חוסר קורלציה בין צמיגי מקסיס לדו גלגלי שם הם נחשבים טובים לבין צמיגי מכוניות סטנדרטיים ששם הם ככל הסיניים.

em28

Well-known member
פחחח, זה כיף להרים להאלי-הופ לאחד שחושב שמשחקים כדורגל

81T ?
... איני זוכר מקדם

איני זוכר מקדם העומס אבל מקדם המהירות ברכב שלי וזה רשום ברשיון הוא H
מה דינו של צמיג עם דירוג T לרכב שלי, קיה 1000 ידני מ2012?
למיטב הידוע לי לא עובר טסט...
&nbsp
לגבי השאר: אכן ציוני המקסיס שהבאת הם יחסית טובים מאד. דילמות כאלה עלו כאן לאחרונה מול סיניים רבים. הסינים משתדרגים, הרבה ומהר... ועדיין הצמיג שהתקנת הוא סימטרי...

&nbsp

enigo

New member
ואכפת לך שהוא סימטרי כי...?

אני יכול לספר, מניסיון, על צמיג אסימטרי שהיה מחורבן מכל בחינה שהיא. של מותג סיני בשם גודרייד. אז מה אתה מעדיף, צמיג סימטרי עם ציונים טובים או צמיג אסימטרי עם ביצועים עלובים?

סימטריות אכן פחות חשובה

מהביצועים והציונים אך יש לזכור שבבדיקות האירופאיות יש רק 3 פרמטרים. אולי האסימטריה מעניקה יתרונות שהם לא בודקים?
&nbsp
חוץ מזה מה דעתך על הT לעומת ה H. זה נשמע לי אפילו חשוב יותר

אי אפשר סימטרי איכותי מיצרן אירופאי?

שלום
או שבמקרה של KIA PICANTO, איכות הצמיג כאיכות הרכב, ואז יש התאמה בין ה-2...

חובת ההוכחה עליך

תביא סימטרי איכותי מודרני מיצרן בשורה המובילה באירופה, יפן או קוריאה

em28

Well-known member
, דאגה נוגעת ללב - הצמיג בקוד מהירות H ה-Labal זהה

דרך אגב......... מי אמר שהצמיג סימטרי ?

בדקתי את נתוניך ומצאתי כי לא דייקת

קבל הקישור. המקסיס הוא השני מלמעלה דהיינו כמעט הזול מכולם

https://tires.yad2.co.il/compare?diameter=4&aspectRatio=14&width=14

בארץ נמכר כנראה מקסיס שונה מאשר זה שאתה הבאת את נתוניו.
גם הציונים אינם כל כך טובים בהשוואה לצמיגי הOEM או דומיהם.

נא צלם את הצמיגים ברכב של ביתך. הצילום החיצוני המדוייק יבהיר שאין כאן טכנולוגיה אסימטרית וגם שם הדגם של המקסיס יבלוט.

MAP1 או MECOTRA ME3 ?
אני מהמר על הMAP1

גם באתר אנגלי נראה כי למקסיס בUK יש מאפיינים שונים בתכלית

שונים בתכלית מאלה עליהם דיווחת כאן
&nbsp
http://www.macctyresltd.co.uk/tyre-details.asp?id=1867
&nbsp
ומעניין מהיכן אתה הבאת את נתוניך שכאמור לדעתי ממילא אינם נכונים קרי אינם נתוני הדגם הספציפי של המקסיס שהותקן ברכב של ביתך. הנתונים האנגליים נראים לי אמינים וריאליים גם יחד F,C, 71 והם בהחלט תואמי המחיר הזול.
באת להתייעץ וקיבלת תשובות. אני אינני זקוק לINSIGHTS שלך אבל אני ממליץ כי תספר איך הגעת לתובנות הרכישה על מנת שאחרים ילמדו ממך [היכן היה השיבוש, אם היה!, ויוכלו להמנע מטעויות דומות בעיתן].
&nbsp
מישהו העביר לי שאלה בפרטי כיצד ידעתי שהאינפורמציה על המקסיס הייתה שגוייה. אענה בפומבי. לא לגמרי הייתי בטוח אבל זכרתי במעורפל כי לפני כשנתיים החלפתי צמיגיי ושקלתי גם את המקסיס הזה אך היות שלא הסכמתי לרדת בנתונים ביחס לצמיג הOE שהיה ברכב, החלטתי ללכת על רביעייה אחרת [הנקוק דגם K425] שעלתה כ900 ש"ח.

em28

Well-known member
היות וה-
לא מרפה, אחזור ואדווח: MAXXIS ME3

כמו שהתייעצתי לפני כן, הפיקנטו של יורשת העצר דרשה החלפת סוליות.
התכשיט נועל נעליים במידה צנועה של 165/60 בקוטר 14.
היו בה שני צמיגים סינים (OVATION) קדמיים בני שנה,
ושני צמיגי KUMHO מקוריים שעבר זמנם (3 שנים) שישבו מאחור.
אחת הבעיות שנוספו להתיישנות הסנדלים היתה רעש צמיגים נוכח בכל מהירות (ודוקא יותר במהירות עירונית).

ההתלבטות כמו שהצגתי אותה גם כאן היתה לגבי מותגי הביניים, המחיר והשילוב שלהם עם צמיגי הליסינג.

חזרתי לעדכן:
הלכנו בסוף על רביעיית MAXXIS ME3 (הידועים גם כ-MAXXIS MECTORA 3) מבציר 47/17 במחיר של 800 ש"ח לרביעיה כולל,כולל, כולל.

מהתרשמות ראשונית הרעש פחות נוכח, אבל ידרש עוד זמן וסוגי נסיעה כדי לתת תשובה נחרצת.

אז יש לי שני צמיגי OVATION במחסן שמצטרפים לרביעיית ברידג'סטון של נסיך הכסף, רק שיהיה, לשעת חירום.
אפשר להתקין אחד מהם כצמיג רזרבי ?
האם הצמיג הקטן והצר של הפיקנטו מגיע עם ג'נט יעודי ?

מישהו רוצה להפגין ? לשרוף צמיגים ? על הסיבה אפשר להחליט אחר כך.

ולנודניק שחושב שהוא יודע הכל, קבל לינק לצמיג גם בארץ:
http://autotire.co.il/Catalog.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=1080356
אבל בגלל שאתה כזה ***, לא תקבל מידע איפה תשיג לטרנטה שלך את הצמיג הזה במחיר טוב.

אני מבקש שרק מי שיש לו מה לתרום יענה להודעה זו, לא ל-

אז יצא שפעם בחיים צדקת. אז בגלל זה אתה מצטווח ככה ?
או גרוע יותר, משאיר הטרנטה שלי ללא נעליים?

&nbsp
אקפיץ עבורך את שאלתך החוזרת כאן בשרשור: "אפשר להתקין אחד מהם כצמיג רזרבי ? האם הצמיג הקטן והצר של הפיקנטו מגיע עם ג'נט יעודי ? "
כמו תמיד

חן 1111

Active member
הצמיגים סבירים והמחיר מצוין

לי יש מקסיס (לא בדיוק אותה מידה ואותה סדרה, אבל לא הבדל משמעותי), ושילמתי אם אני זוכר נכון 250 לצמיג.
לגבי צמיג רזרבי, הג'נט הוא ייעודי ואי אפשר להתקין עליו את הצמיגים הרגילים של הרכב. צריך לבדוק את המקום בו הוא מותקן ברכב. יש רכבים שבהם יש מקום גם לגלגל במידה הרגילה, ואז כדאי אולי לחפש ג'נט משומש ולהשתמש בצמיגים במידה הרגילה. ויש רכבים שבהם זה בלתי אפשרי כי אין מקום.

למעלה