ים של משחקים הלילה

Cade Foster

New member
ים של משחקים הלילה

דטרויט - בוסטון
פגרת האולסטאר באה לסלטיקס בטוב אחרי שלושה הפסדים רצופים ויכולת מזוויעה. לפיסטונס כל משחק הוא קריטי במאבק על הפלייאוף, למיאמי ולפילדלפיה שמעליה כרגע יש 2 מתוך 5 הלו"זים הקלים ביותר עד לסוף העונה.

אינדיאנה - אטלנטה
לראשונה העונה הפייסרס בסגל מלא כשגלן רובינסון קיבל בשעה טובה אישור לחזור לשחק. למרות שהפייסרס כרגע מרחק נגיעה מיתרון ביתיות, מחכה להם לו"ז רצחני החל מחודש מרץ והם לא יכולים להשמיט משחקים מהסוג הזה אם הם רוצים פלייאוף.

וושינגטון - שארלוט
הוויזארדס נראים הרבה יותר טוב מהמצופה בהיעדרו של וול, לא אמורים לשמוט את זה למרות לילה שני של בק2בק.

טורונטו - מילווקי
לראפטורס המאזן הביתי הכי טוב בליגה, יאניס צריך להתחיל לנצח משחקים אם הוא רוצה ביתיות בסיבוב הראשון. יהיה מעניין.

יוסטון - מינסוטה
הרוקטס חמים אש ויצאו לפגרה עם 10 ניצחונות רצופים והמאזן מס' 1 בליגה. הוולבס הם אחת הקבוצות הפחות צפויות בליגה ויום קליעה טוב שלהם יכול להפוך את זה למשחק מאוד כיפי.

ממפיס - קליבלנד
הקאבס הפסידו אתמול לראשונה מאז המהפך, גם לילה שני של בק2בק לא אמור להפריע להם להתחיל לספור רצף חדש.

ניו אורלינס - מיאמי
זה אולי לא המשחק הכי אטרקטיבי הלילה אבל זה בטוח המשחק הכי חשוב, בין 2 קבוצות שכרגע מדורגות 8 בקונפרנס שלהן ורוצות להמשיך את העונה גם אחרי אמצע אפריל.

דנבר - סן אנטוניו
שנים שאני לא זוכר כזה מומנטום שלילי אצל סן אנטוניו, הם 4-6 בעשרה האחרונים, בלי קוואי כנראה להמשך העונה ועם אינספור שמועות סביב היחסים שלו עם המועדון. הנאגטס יכולים לנצל את זה לניצחון חשוב מאוד במאבק על הפלייאוף.

פיניקס - קליפרס
הקליפרס דווקא במומנטום חיובי מאוד שאמור להימשך נגד הקבוצה הכי חלשה בליגה כרגע הן מבחינת מאזן והן מבחינת מומנטום.

יוטה - פורטלנד
ואם כבר מדברים הרבה על מומנטום אז מעניין איך יוטה תחזור מהפגרה, שלפניה היא להטה עם 11 ניצחונות רצופים והתקרבה לניו אורלינס עד כדי משחק וחצי. גם פורטלנד רחוקה מלהבטיח מקום בפלייאוף וצריכה את הW.

לייקרס - מאבס
לכו לישון, ראינו מספיק ללילה אחד.

Cade Foster

New member
תיקון טעות

קוליסון עדיין בחוץ ככה שהפייסרס עדיין לא בסגל מלא.

rapgamer4ever

New member
באטלר נפצע בברך

מזל שנח באולסטאר...
אם הוא יחמיץ מספר שבועות המקום שלנו בפלייאוף בסכנה.

FrecCo

Active member
אני במקומך חוטף "כמה שבועות"

התחושה היא של גמר את העונה

OrEl74

Well-known member
מנהל
בין 4 ל 6 שבועות

בהחלט מכה לא פשוטה למינסוטה, בעיקר כי הספסל שלהם זה אחד העלובים ואין באמת מישהו ראוי במקומו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
דיוויס ממשיך להשתולל

45 נקודות
17 ריבאונדים
5 חטיפות
5 חסימות
&nbsp
וואו!

rapgamer4ever

New member
הוא מאוד מרשים ביכולת להחזיק את הפליקנס בתמונת הפלייאוף

נראה האם זה יספיק.. אני מהמר שלא.

FrecCo

Active member
איך לא מסר עוד 3 אסיסטים?

OrEl74

Well-known member
מנהל
ת'כלס

אבל הוא ודוראנט כנראה היחידים היום שיכולים לעשות 5x5
אני מניח שאחד מהם גם יעשה את זה

FrecCo

Active member
קוואי שקודם יעשה טריפל דאבל... הוא חלש באסיסטים

דריימונד אכן עשה 5X5 פעם. יאניס אמור לעשות מתישהו...

FrecCo

Active member
דריימונד

https://www.cbssports.com/nba/news/...-club-vs-celtics-continues-ascent-into-elite/
&nbsp
ופה רשימה של השחקנים שעשו את זה בעשורים האחרונים:
http://nbahoopsonline.com/History/Records/5x5.html
&nbsp
האמת שגם קוואי היה פעם או פעמיים מרחק חטיפה אחת או אסיסט אחד מההישג, ופה מדברים על משחק שבו הוא עוד ישב על הספסל ברבע הרביעי:
https://www.theepochtimes.com/5-pla...-a-5x5-game-after-draymond-green_1918194.html

fatnoam

Active member
מה שהכי מדהים ברשימה הזו זה שג׳ורדן לא מופיע בה

נראה הזוי ותלוש בעיניי שהיו מדברים על ההישג הזה וג׳ורדן לא אמר לעצמו ״אני רוצה גם״.
&nbsp
אולג׳וואן 6 פעמים מתוך 20 שכל השחקנים בעולם עשו זאת... איזה פנומן

rapgamer4ever

New member
סתם הערה, אני חושב שפעם היה יותר קל לצבור חסימות

כי אחוז ניכר יותר מהזריקות היה באיזור הצבע.
&nbsp
בנוסף עם כל הגארדים שחודרים לסל, נראה לי שהם מקבלים שריקות על מגע יותר קל מאשר פעם.
לא מוריד מאולג'ואן חלילה, אבל קשה להאמין שבכדורסל של היום הוא היה עושה עונות של 4+ בלוקים למשחק.

fatnoam

Active member
והיום יותר מקובל לזרוק שלשות

עזוב רגע סטף, קונטביוס קולדוול פופ זרק 14 שלשות במשחק הקודם של הלייקרס ואף אחד לא הרים גבה.
&nbsp
אני לגמרי מסכים איתך, אבל צריך להסתכל במבט דומה על הרבה דברים נוספים כשמשווים היום ל-״אז״.

אינדיאנה - אטלנטה: עונה 29 ברציפות עם מאזן בית חיובי

פרולוג: אני חושב שנגעתי בנקודה הזו בעבר, אבל לא זוכר אם אני רק מדמיין את זה, אז בוער לי לשאול. למה כל המבוגרים יודעים בעל-פה את המס' האישי של דינה ברזילי ? האם אתה יכול להיות בן 60 + מבלי לדעת את המס' האישי של דינה ברזילי ? מדוע מבוגרים מרגישים צורך, בהישמע השם דינה ברזילי, לדקלם את המס' האישי של דינה ברזילי ?

מפגש שני העונה נגד אטלנטה. צריך לגמור את זה במחצית, ואם הייתי מתנשא אז הייתי אומר שגם אם ניתן למעודדות שלנו לשחק זה יגמר בניצחון. אבל אני לא מתנשא, אז אני לא אומר את זה; ויקטור אולדיפו לא הצליח לנצח בתחרות ההטבעות, אבל הוא מגיע למשחק נגד אטלנטה עם יותר מ-10 משחקים העונה של 30 נק' או יותר, מה שהופך אותו לפייסר הראשון מאז אדריאן דנטלי ב-1978-1977, שרושם את זה בעונתו הראשונה בקבוצה; למרות כמעט שבועיים של מנוחה, דרן קוליסון הפצוע יעדר, אם כי מדווחים שהוא קרוב לחזרה;

רבע א': עדיין תחרותי
3:51 לסיום הרבע הראשון, גלן רובינסון השלישי נכנס ביתרון 7 של אינדיאנה ועורך את הופעת הבכורה שלו העונה. האוהדים מריעים. כדקה לסיום הרבע, סל ראשון שלו. רבע ראשון לא רע של אינדיאנה, אבל הבריחה לדו-ספרתי לא הגיעה, והמומנטום נעצר בדקות האחרונות. מבחינה הגנתית אנחנו נראים טוב, עוצרים את אטלנטה על 2 אס' בלבד ברבע הזה [מול 6 איבודים, אשר הובילו ל-10 נק' בצד השני], או יותר נכון, אטלנטה עוצרת את עצמה ומשחקת מאוד לא מסודר.

22-27 לאינדיאנה. תדאוס יאנג עם רבע של 10 נק'. באטלנטה, קנט בייזמור עם 6.

רבע ב': הבריחה מגיעה, הספסל שלנו לא מתקשה
ריצת 3-15 של אינדיאנה בדקות הראשונות של הרבע, נותנת יתרון שיא במשחק - 14. בהמשך אטלנטה מורידה לחד-ספרתי, אבל הדקות האחרונות שייכות לנו, עם החמישייה הראשונה, במס' פוזשנים טובים עושים 17 הפרש. 44-61 לאינדיאנה במחצית. רבע של אחוזים גבוהים [מעל 52%] של שתי הקבוצות, אבל עוד רבע של יותר איבודים [7] מאסיסטים [5] של אטלנטה. 21 נק' ספסל של אינדיאנה ברבע השני היו שווים כמעט ל-22 של כל שחקני אטלנטה ברבע הזה. בסיומה של מחצית אחת, אטלנטה עדיין ללא נקודות פאסט ברייק.

רבע ג': בול גיים
פתיחת 0-9 של אינדיאנה בדקות הראשונות, והיתרון מגיע ל-22 הפרש. אנד וואן של קנט בייזמור ועוד חטיפה מהירה של מייק מוסקאלה, שפתח את המחצית השנייה בחמישייה במקומו של דוויין דדמון, מורידות ל-17, אבל זה בול גיים, אפשר ללכת הביתה, אינדיאנה לא תשמוט את זה. סורי, billc. אתה אחד מחבריי הטובים ביקום ואירחת אותי יפה בביתך כשביקרתי בעיר [לא באמת, המצאתי את זה עכשיו . . . אירחת אותי רע מאוד! תה מגישים בספל קטן ? מה זה פה, צנע ? חיים על תלושי מזון ? שלא לדבר על העוגיות שהגשת. לא היה לי נעים להגיד לך מול הפנים, הרי אני מלכלך רק מאחורי מקלדת, אבל באמת שלא הצליח לך, יותר מדי קינמון שמת וזה גרם לי בחילה קשה שלא הצלחתי להתאושש ממנה עד היום], אבל אטלנטה לא משחקת טוב, אנחנו לא בדיוק מנצלים, אבל שומרים על ההפרש סביב ה-20.

66-83 לאינדיאנה לאחר שלושה רבעים. גם ברבע הזה, ההוקס מאבדים יותר [6] מאשר מוסרים [3]. במשחק הם מגיעים ל-10 אס', שזה כמו מה שאינדיאנה מסרה ברבע השני בלבד. גם ברבע הזה אחוז נמוך של שתי הקבוצות.

רבע ד': משחק ראשון לטי ג'יי מזה שלושה שבועות
דומאנטס סאבוניס בכמה מהלכים טובים בפתיחת הרבע מחזיר אותנו מ-13 הפרש ל-20 הפרש.

1:14 לסיום המשחק, טי ג'יי ליף נכנס ביתרון 23.
פוזישן התקפה - טי ג'יי מקפיץ את השומר שלו, חודר עד הטבעת ונעצר בעבירה. משלים 2 מ-2 מהקו.

93-116 לאינדיאנה בסיום. אטלנטה לא הובילה כל המשחק. אינדיאנה משלימה ניצחון 8-26 בנק' בהזדמנות שנייה, 13-25 בנק' במתפרצות ו-31 נק' מ-22 איבודי כדור של אטלנטה. בנוסף, עצרנו את אטלנטה על 45% מהשדה ורק 7 מ-31 משלוש [22%]. הפייסרס במאזן 2-19 העונה כאשר היריבה לא עוברת ה-100 נק'. לא ניצחון מרשים, אבל יכולת שמספיקה נגד יריבה כמו אטלנטה. עוד אפשר לדבר, שזה ניצחון בית 21 העונה של אינדיאנה, אשר מבטיח מאזן ביתי חיובי זו העונה ה-29 ברציפות. זה הרצף השלישי הכי ארוך בליגה בכל הזמנים, אשר רק 31 עונות של פורטלנד בין 1972 ל-2004, ו-34 עונות של פיניקס בין 1969 ל-2003 מקדימות את הרצף של אינדיאנה.

השחקן המצטיין: דומאנטס סאבוניס. 21 נק' [13-9 מהשדה, 2-1 משלוש, 3-2 מהקו] ו-13 ריב' [5 בהתקפה] ב-31 דקות מהספסל. קלע 10 מה-21 שלו ברבע האחרון וגמר למעשה את המשחק בדקות הראשונות של הרבע;

ויקטור אולדיפו עם 14 נק' [16-5 מהשדה, 6-2 משלוש, 2-2 מהקו], אבל גם 7 ריב' [2 בהתקפה], 9 אס' [2 איבודי כדור] ו-4 חט' ב-29 דקות. שיחק בהילוך שני ובדקות שנח הסתדרנו בלעדיו; תד יאנג עם 20 נק' [16-9 מהשדה, 4-2 משלוש] ו-5 חט'. היה מהבולטים במשחק; לנס סטיבנסון עם 13 נק', 8 ריב' [1 בהתקפה] ו-8 אס' [1 איבוד כדור] מהספסל; ומילה טובה גם על קורי ג'וזף, שמסיים עם 15 נק' באחוזים טובים. במשחקים האחרונים משכיח את דרן קוליסון הפצוע; גלן רובינסון השלישי, בבכורה שלו העונה, רושם 4 נק' [6-2 מהשדה, 1-0 משלוש] ב-19 דקות משחק. טוב לראות את כמות הדקות הגבוהה יחסית. לפי מקמילן, הוא לא תחת הגבלת דקות, אם כי סביר שהקבוצה לא "תשתולל" עם הדקות שלו עד לסיום העונה;

באטלנטה, אייזאה טיילור עם 17 נק' [11 מהן ברבע האחרון] ב-23 דקות מהספסל; טיילר דורסי, נכד לסבתא ישראלית, מסיים עם 11 נק' ב-23 דקות מהספסל; קנט בייזמור, רואים בתנועה שלו על המגרש שהוא שייך לליגה. 12 נק' בערב הזה. בנגיעות שלו בכדור הוא עשה רק טוב, אבל לא מעורב מספיק לדעתי; דניס שרודר מסיים בחד-ספרתי עם 9 נק' [3 מ-12 מהשדה] ו-2 אס' [4 איבודי כדור] ב-28 דקות. משחק חמישי שלו העונה בחד-ספרתי בנקודות, ובשניים מהם זה היה נגד אינדיאנה, אז קרדיט להגנה שלנו, שיודעת לבטל אותו;

ליין ליף: טי ג'יי מסיים עם 2 נק' [2-2 מהקו] בדקת משחק אחת [0 במדד הפלוס / מינוס].

המשחק הבא -- יוצאים לדאלאס [ב'] למשחק נוסף שבהחלט אפשר לחשוב בו על ניצחון אשר יקדם אותנו במאבקי מיקום. אינדיאנה בשיוויון עם וושינגטון במאבק על המקום הרביעי, המוביל לביתיות בסיבוב הראשון. עם זאת, אני חושב שהתחרות האמיתית שלנו היא נגד הדרג הבא של קבוצות, ואפילו לא מילוואקי, אלא פילדלפיה, מיאמי ודטרויט.

להתראות בשמחות אינדיאנה פייסרס ואחרות!
שבוע טוב!

Cade Foster

New member
משחק טוב

נשארו לנו עוד 9 משחקי בית העונה (מתוך 23). עד סוף החודש יש לנו דאלאס ואטלנטה ומחודש מרץ ועד לסוף העונה יש משהו כמו 5 משחקים שאנחנו באמת פייבוריטים לנצח בהם, ככה שאי אפשר להשמיט אף משחק כזה. המבחן האמיתי מתחיל עוד מעט. אנחנו אמנם ארבעה משחקים לפני מיאמי השמינית ומשחק וחצי לפני פילדלפיה השביעית אבל דרגת הקושי של הלו"זים הופכת את זה לצמוד.
&nbsp
ויק משחק בדיוק כמו שמצפים ממנו - כבר תקופה שהשלשות לא נכנסות לו והוא לא כופה כלום, מנהל את המשחק שלנו בצורה מושלמת ועושה הרבה מהכל. ועדיין אני מקווה שלקראת הפלייאוף הוא ימצא שוב את הקליעה שלו כי בלעדיה אין לנו סיכוי לעשות משהו.

למעלה