משחקי הלילה

נתון די סלקטיבי כי לברון ניצח פעמיים את באטלר בפלייאוף

עם קליבלנד ב-2015 ב-6 ועם מיאמי ב-2013 ב-5 וזה לבד כבר 8-3 לטובת לברון.

billc

New member
דוראנט אמנם חוזר היום , אבל גם תומפסון וגם קארי בחוץ

הכל פתוח

billc

New member
CJ ויליאמס נפצע עלידי גרין שחקן שהגיע מg ליג

ושיחק טוב מאוד ואמור היה לקבל חוזה יפה

גרין השבית עוד שחקן

fatnoam

Active member
טוב אז הקליפרס מנצחים

אחלה כסף כנראה למי ששם עליהם בהימורים, אני (כמו ראפ) הייתי בטוח שזה נטול סיכוי לחלוטין.
&nbsp
בכל אופן לו וויליאמס מתפוצץ עם 50 נקודות על הלוחמים ומנצח אותם במשחק שבו שיחקו מעל 35 דקות אצל הקליפרס שחקנים בשם Jawun Evans ו-Tyrone Wallace. בגדול, כשהייתי משחק עם עצמי שלוש על שלוש בסל בחדר שלי שהייתי ילד (היינו בקבוצה אני, מרכוס קמבי ולאטרל ספריוול), אז הייתי ממציא שמות של שחקנים מולי, שהיו נשמעים יותר אמינים מהנ״ל.
&nbsp
בכל אופן לו חילק גם 7 אסיסטים ובכלליות הוא על 5 אסיסטים למשחק השנה (Career High) ולי הוא נראה כמו גרסא לא פחות טובה מאייזיה תומאס של בוסטון בשנה שעברה. יכול להיות שכשהגיע לליגה, וויליאמס היה נחשב לגאנר, אבל הכדורסל השתנה המון מאז, ושחקנים כמוהו נמצאים בעידן מושלם עבורם. אולי עם ווליום הדקות והאחריות, יהיה פה סופרסטאר חדש בליגה. גם במשחק הזה אגב, הרבה מהסלים לא היו רק על כספי וניק יאנג, אלא גם על ליוינגסטון ואיגודלה שנחשבים שומרים טובים. מאוד קשה לשמור על סוויט לו.
&nbsp
בלי קשר הוא גם בנאדם עם סיפור חיים וסיפור ליגה מעניין, פעם הומלס איים עליו באקדח כששיחק בפילדלפיה, וזה נגמר בזה ששניהם נכנסו יחד למקדונלדס וישבו ביחד לאכול המבורגר ודיברו על החיים. שחקנים ששיחקו עם סוויט לו מדברים על איש מאוד חזק מנטלית, ביטחון עצמי של הגדולים ביותר, ואינסוף כדורסל שנוזל לו מאצבעות הידיים. לכו תדעו, יש מצב שהוא ייתן עכשיו שנתיים של סטאר.
&nbsp
40 של קווין דוראנט לא הספיקו ללוחמים. דוראנט הפך לשחקן השני הכי צעיר בהיסטוריה שמגיע ל-20 אלף נקודות. הראשון זה לברון כמדומני.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
בלי קרי שום דבר לא מובטח

אני כל פעם חוזר על המנטרה הזאת אבל הוא מי שהופך את גולדן למה שהיא. בלעדיו זו עוד קבוצה טובה וגם לקבוצות טובות יש נפילות כמו לחטוף 20 הפרש מול הקליפרס.
&nbsp
אחלה סיכום כתבת ובפרט הסיפור של לו וויליאמס שלא הכרתי. הוא באמת מטורף בזמן האחרון, למרות שהייתי נזהר עם ההשוואות לאייזיאה תומאס. בכל זאת הקליפרס במאזן שלילי, וכשמגיע הפלייאוף היעילות של לו יורדת באופן דרמטי.
בכל מקרה ברור שיש קפיצת מדרגה ביכולת שלו, השאלה עד כמה גבוהה הקפיצה הזאת.

fatnoam

Active member
אם כבר אתה מזכיר את סטף

אז הוא בדיוק האושיה שסללה את הדרך לאייזיה תומאס ודומיו להוביל קבוצות. אם אני מסתכל אחורה, היו עידן של סטפון מארבורי / סטיב פרנסיס ודומיהם, שלא הובילו את הקבוצות רחוק, והיתה רגרסיה בנושא. למעשה עד האליפות של גולדן, מאז מג׳יק ג׳ונסון, הרכזים היחידים שהובילו את הקבוצות שלהם לאליפות וזכה בפיינלס MVP היו צ׳ונסי בילאפס וטוני פארקר ושניהם שיחקו בקבוצות מאוד מאוזנות. אף אחד מהם לא היה כוכב אמיתי בעיניי. הם ממש לא המודל של סטף/סטפון/תומאס וכו׳.
&nbsp
הרבה שחקנים שקולעים מבחוץ מרוויחים מהכדורסל המודרני של השלשות, שיש אור ירוק לשחקנים להעיף 10 שלשות וצפונה למשחק, ומישהו כמו וויליאמס שהוא ממש אוטומטי מבחוץ ויכול להרים אוף דה דריבל מרוויח מזה הרבה יותר.
&nbsp
עוד משהו על וויליאמס, הוא אמר שהלייקרס זרקו אותו מהקבוצה תמורת כלום, כי פשוט לא הסכים להפסיד.
&nbsp
האם הוא יכול להיות קונסיסטנט ולהוביל קבוצה לאורך זמן? נחיה ונראה. יש הרבה משתנים מעבר למה שקורה על המגרש מבחינת הסקילסט שלו - שאר המשלימים, פציעות של שחקנים, הרצון של הקבוצה לנצח, העובדה שהוא בן 31 כבר וקבוצה צעירה נגיד לא תבנה עליו לחלון של יותר משנתיים קדימה.
&nbsp
בכל אופן הסיפור שלו מדהים והוא שחקן שאני מאוד אוהב לראות משחק כבר שנים, וכיף ששחקנים עם כשרון אמיתי מצליחים.

billc

New member
אתמול זה לא היה קשור לכלום סטףְְ בלי קליי לא היה אף פעם בפלי

דוראנט כמעט תמיד מועמד לאליפות

קבוצה זה אף פעם לא שחקן אחד

לדוראנט לא היה אפילו את קליי אתמול וגרין היה מחריד מבחינת קליעה

דוראנט שחקן הרבה הרבה יותר טוב מקארי

וגם אם אני מסכים שבמשחקים רגילים קארי יותר חשוב

ב3 העונות האחרונות קארי לא הרשים בגמר הפלייאוף
בעונה הקודמת הוא היה טוב מאוד אבל דוראנט ולברון היו בספירה אחרת

יש קטע שאתה אומר משהו ואתה מנסה כל הזמן למצוא הצדקה לסטט או לתאוריות שלך

אני מאוד אוהב את קארי הוא שחקן מעולה אם הקבוצה שלו חזקה
הוא לא גורע מאף שחקן רק מוסיף
אבל הוא לא קרוב לדוראנט בשום אופן

אם אתה מוציא את קליי ודוראנט , קארי לא יעשה פלייאוף עם הקבוצה הזאת
אולי העונה היה לו סיכוי, כי המערב מחריד העונה

rapgamer4ever

New member
לדעתי אתה טועה בגדול... גולדן בלי דוראנט כבר ניצחה 73

וכל נתון שקיים לגבי ההצלחה של גולדן עם קרי או בלעדיו מראה לך את החשיבות העצומה שלו.
&nbsp
אני לא בטוח על איזה תיאוריות אתה מדבר, נראה שההודעה שלך מתפזרת לכל מיני כיוונים. דוראנט שחקן גדול אבל הוא לא משפר את השחקנים שסביבו כמו קרי. לכן קרי יותר קריטי לקבוצה הזאת מאשר דוראנט.
&nbsp
זכותך לחשוב שקרי לא מסוגל להוביל את גולדן לפלייאוף עם דריימונד לצדו... im not rollin.

DRORIKO8

New member
עם כל הכבוד, אתה לא יכול להשוות בין פליאוף לליגה

מנטליות שונה, אינטנסיביות שונה. גולדן לא סתם הביאה את דוראנט אחרי המפלה נגד קליבלנד, היא הבינה שהשיא בליגה אני לא אגיד היה בלוף אבל לא באמת ייצג את העצמה של הקבוצה, היה צריך להעצים אותם עוד יותר.

rapgamer4ever

New member
לא השוויתי בין פלייאוף לליגה

billc דיבר על זה שקרי לא יכול להוביל את גולדן לפלייאוף בלי קליי ודוראנט לצדו... נשמע לי קצת מופרך וכמובן רלוונטי לעונה הרגילה.
&nbsp
גולדן הביאה את דוראנט כי הוא שחקן מדהים ואין קבוצה שלא הייתה מביאה אותו כל עוד מתאפשר לה. זה לא הופך אותו לשחקן הכי חשוב בקבוצה.

DRORIKO8

New member
הייתי מחלק את החשיבות שלו ושל סטף שווה בשווה

אולי אם יתרון קל לדוראנט בגלל שכמו שאמרו הוא היה טוב יותר בסדרת הגמר האחרונה. אבל זה כמובן יכול להתהפך וסטף פתאום יהיה ה-MVP בסדרה הקרובה(או אריק גורדון
)

rapgamer4ever

New member
אלה 2 שאלות שונות

מי השחקן הכי חשוב לקבוצה ומי ה-FMVP.
קל לשכוח איך גולדן נראתה ללא דוראנט. אז אני אזכיר- היא הייתה הקבוצה הכי טובה בליגה.
&nbsp
דוראנט הופך את גולדן מהקבוצה הטובה בליגה לכדי קבוצה מושלמת. אבל הבסיס להצלחה של גולדן לא טמון בו אלא בקרי. זה מתאים למבחן העין ולכל מבחן סטטיסטי שתבחר.

DRORIKO8

New member
השאלה מה אתה מגדיר בתור הקבוצה הכי טובה בליגה

בגמר של 2016 ידה של קליבלנד היתה על העליונה. יהיו שיגידו שלגולדן היו נסיבות מקלות, לקליבלנד שנה לפני היו נסיבות הרבה יותר מקלות.
הליגה כאמור היא לא באמת מדד. השיא של ה-72 היה נחמד אבל לא אמר יותר מדי. דווקא השיא הקודם של הבולס יותר מרשים כי הקבוצה שמרה על אותה רמה גם בפליאוף, מה שקשה להגיד על גולדן שגמגמה נגד אוקלאומה(של דוראנט) וחטפה נוק אאוט בגמר.

מי שחקן יותר גדול, טוב זה תמיד יהיה נושא לויכוח,אבל שניהם בכל מקרה שחקנים עצומים. אני, ההדיוט, בכל זאת אלך על דוראנט. הוא נראה לי שחקן שלם יותר, גארד בגוף של פורוורד, אדיר בשני הצדדים של המגרש(מה שקשה להגיד על קרי) כמו לברון רק קצת ליד.

billc

New member
אנשים גם ממעיטים בערך של קליי, שנותן דרך אגב את העונה הכי

טובה שלו לפחות מבחינת אחוזים (שאני אישית לא מאמין בסטט)
אבל כן מאמין בערך של קליי

אנחנו רואים שגרין לא ממש מחפה על חסרון 2 קלעים בקבוצה

השילוב של השלושה , קליי ,קווין, וסטף הוא שילוב הקלעים הכי מפחיד בהיסטוריה, תוסיפו לזה, שקליי גם שחקן הגנה מאוד משמעותי בקבוצה
תמיד שומר על השחקן הפרימטר החשוב שלל הקבוצה השניה

גם אם אני מסכים שסטף לא שחקן הגנה גרוע, יש עליו חיפוי מצד קליי
שתמיד יקח את השחקן הבעייתי, הוא שמר על קיירי, הוא ישמור על ווסטברוק וכו"

rapgamer4ever

New member
הגדרה סובייקטיבית

אבל כזו ש-95% מהאנשים הסכימו איתה בזמנו. זה היה קונצנזוס שגולדן הקבוצה הטובה בליגה. פשוט לא תמיד הקבוצה הכי טובה מנצחת.
&nbsp
אני לא מעוניין להיכנס לפרטים של מה קרה ב-2016 כי זה גם לא מאוד מהותי. רק חשוב לי שתבין את ההבחנה בין השחקן הכי טוב לבין השחקן הכי חשוב לקבוצה.
מי יותר טוב- זה נתון לויכוח ואין לי בעיה עם העמדה שלך.
מי יותר חשוב לגולדן- כאן אני חושב שמי שמכיר את הקבוצה מקרוב יסכים איתי שקרי יותר חשוב. כשהוא על המגרש הכדורסל שלהם נראה מדהים, הנעת הכדור נפלאה, יש אנרגיות מטורפות וכל הריצות שלהם מתרחשות בדקות האלה.
כשקרי לא על המגרש הווריורס עדיין קבוצת הגנה נהדרת אבל התקפית הם יורדים בכמה רמות ונהיים דומים לעוד הרבה קבוצות בליגה. הן מבחינת סגנון והן מבחינת יעילות.

דוראנט הוא אולי לא קארי מבחינת משיכת תשומת לב אוף בול

והוא בבירור לא קלעי ברמה של קארי. אבל אף אחד הוא לא קלעי ברמה של קארי, אין דברים כאלה. לעומת זאת דוראנט יותר טוב בליצור לעצמו זריקה נגד שלל מגנים ובהגנה הוא שומר כמעט מושלם. גם פרימטר גם רים שיכול לשחק באפקטיביות כל עמדה, או אולי 2-5.
&nbsp
קשה להגיד מי יותר חשוב ואיך בכלל מגדירים חשוב. אם השאלה היא האם בעולם מקביל גולדן בלי דוראנט מנצחת את גולדן בלי קארי או ההיפך? אין לי מושג. אולי הייתי מהמר על הגרסא עם דוראנט דווקא.

billc

New member
זה יהיה מעניין, האם תומפסון ישמור על תומפסון או קארי

האם גרין של דוראנט יבעט בבצים של גרין של קארי או להפך
והאם כספי יכול לשמור על כספי

rapgamer4ever

New member
קרי פשוט מייצר לכולם ומניע את ההתקפה בצורה מופתית

הוא מפרק הגנות עם התנועה והמסירות שלו, זה דבר כל-כך מרשים שלא מקבל מספיק קרדיט. לא סתם גולדן נראית קבוצה אחרת לגמרי בלי קרי.
טרחתי ובדקתי וקבל סטט' מדהים- כשקרי שיחק גולדן קלעה בממוצע 120.7 נקודות למשחק, שזה כמובן מקדים בקילומטרים כל קבוצה אחרת בעידן הכדורסל המודרני.
במשחקים שקרי לא שיחק גולדן קלעה 105.7 למשחק, שזה ממש קבוצת מרכז טבלה מבחינה התקפית.
גם במהלך המשחקים עצמם אתה רואה כמה ההתקפה של הווריורס יותר פוטנטית כשהוא על המגרש.
אז נכון שדוראנט יותר טוב בליצור לעצמו זריקה באחד על אחד, אבל כשקרי על המגרש גולדן מקבלת את הזהות שלה. פתאום הכדור טס מיד ליד, הם מגיעים להרבה יותר דאנקים ושלשות פנויות וכל הזריקות האלה שהן יותר יעילות גם מהיכולת של KD לקלוע על השומר שלו.
&nbsp
אני לא חושב על מפגש היפותטי בין שתי הקבוצות האלה, זה מוזר מדי. אם תכריח את הווריורס לוותר על אחד משניהם ולרוץ לאליפות השנה, לדעתי הם מוותרים על דוראנט. ברור שבשני המקרים הם יחלשו מאוד אבל בלי KD גולדן עדיין תהיה גולדן (משונמכת), בלי קרי זו קבוצה אחרת לגמרי.

למעלה