טוב אז הקליפרס מנצחים
אחלה כסף כנראה למי ששם עליהם בהימורים, אני (כמו ראפ) הייתי בטוח שזה נטול סיכוי לחלוטין.

בכל אופן לו וויליאמס מתפוצץ עם 50 נקודות על הלוחמים ומנצח אותם במשחק שבו שיחקו מעל 35 דקות אצל הקליפרס שחקנים בשם Jawun Evans ו-Tyrone Wallace. בגדול, כשהייתי משחק עם עצמי שלוש על שלוש בסל בחדר שלי שהייתי ילד (היינו בקבוצה אני, מרכוס קמבי ולאטרל ספריוול), אז הייתי ממציא שמות של שחקנים מולי, שהיו נשמעים יותר אמינים מהנ״ל.

בכל אופן לו חילק גם 7 אסיסטים ובכלליות הוא על 5 אסיסטים למשחק השנה (Career High) ולי הוא נראה כמו גרסא לא פחות טובה מאייזיה תומאס של בוסטון בשנה שעברה. יכול להיות שכשהגיע לליגה, וויליאמס היה נחשב לגאנר, אבל הכדורסל השתנה המון מאז, ושחקנים כמוהו נמצאים בעידן מושלם עבורם. אולי עם ווליום הדקות והאחריות, יהיה פה סופרסטאר חדש בליגה. גם במשחק הזה אגב, הרבה מהסלים לא היו רק על כספי וניק יאנג, אלא גם על ליוינגסטון ואיגודלה שנחשבים שומרים טובים. מאוד קשה לשמור על סוויט לו.

בלי קשר הוא גם בנאדם עם סיפור חיים וסיפור ליגה מעניין, פעם הומלס איים עליו באקדח כששיחק בפילדלפיה, וזה נגמר בזה ששניהם נכנסו יחד למקדונלדס וישבו ביחד לאכול המבורגר ודיברו על החיים. שחקנים ששיחקו עם סוויט לו מדברים על איש מאוד חזק מנטלית, ביטחון עצמי של הגדולים ביותר, ואינסוף כדורסל שנוזל לו מאצבעות הידיים. לכו תדעו, יש מצב שהוא ייתן עכשיו שנתיים של סטאר.

40 של קווין דוראנט לא הספיקו ללוחמים. דוראנט הפך לשחקן השני הכי צעיר בהיסטוריה שמגיע ל-20 אלף נקודות. הראשון זה לברון כמדומני.