אלוהים, שהעונה הזאת לא תיגמר לעולם

Cade Foster

New member
אלוהים, שהעונה הזאת לא תיגמר לעולם

הרצף של קליבלנד היסטוריה אחרי ביקור בבנקרס.

אני לא יודע עוד כמה זמן אולדיפו יכול למשוך עם היכולת הזאת כי פשוט הכל הולך לו. וגם כשלא הולך לו (5 מ10 מהקו) אז הוא קובר עוד שלשה מכריעה. היכולת שלו לקלוע את הזריקות הכי קשות שיש זה משהו שאני זוכר רק מהסופרסטארים הגדולים ביותר. ואת כל זה הוא עושה מבלי לפגוע אפילו בקצת בשטף ההתקפי של הקבוצה. מדהים מה הגורל מסדר מידי פעם, הטרייד על ג'ורג' נכפה עלינו והוא זה שהביא לנו את המנהיג שג'ורג' לא היה ולא יהיה גם.

ומה יש לו לומר בסוף המשחק? "החטאתי איזה אלף זריקות מהקו, חייב להיות יותר טוב. מחר כל היום זורק מהעונשין".

----

היו שלושה רבעים פנטסטים של כדורסל שהרגישו כאילו הרבע הרביעי הולך להיות קלאסיקה, אבל דווקא ברבע הזה נראה היה שנגמר האוויר לכל השחקנים על הפרקט כי הם ניגרו את החיים. שמח שיצאנו עם הניצחון למרות שהשארנו המון נקודות על הקו (לא רק ויק) והחטאנו כמה מבטים פנויים לגמרי.

עכשיו יום מנוחה ואז דנבר. קבוצה ששרפה אותנו בעונה שעברה ועדיין משחק שחייבים לקחת עם או בלי יוקיץ'.

billc

New member
אנשים תמיד מזלזלים בדוראנט חושבים שמה שהוא נותן

זה תמיד מקס וכולם מורידים מעצמם רק כידי
שהוא ייתן את המספרים שלו ובפועל זה ההפך
הוא לא רודף אחרי מספרים כמו לברון ווסטברוק
הוא פשוט רוצה למקסם את הקבוצה

הרוצח השקט נאלץ להיות להיות קצת יותר רועש בעקבות הפציעה של קרי

rapgamer4ever

New member
דוראנט מדהים זה נכון, אבל שים לב שבשני הניצחונות ללא קרי

גולדן ניצחה דרך ההגנה שלה למעשה. 101 ו-102 נקודות זה מעט מאוד יחסית. מצד שני כשגולדן סוגרת את המשחק בהרכב של ליבינגסטון-קליי-איגודאלה-דוראנט-גרין היא מחסלת הגנתית, כל אחד מהם משחקני ההגנה הטובים בליגה לעמדתו.
15 חסימות קבוצתיות לגולדן זה season high. גרין עם 6 ודוראנט עם 5 כולל כמה בקלאץ'.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
סקראמנטו גונבת משחק אצל הפליקנס בבית

מסוג ההפסדים שיכולים לעלות לפליקנס ביוקר ולעשות את ההבדל בין פלייאוף ללוטרי.
זאק ראנדולף תפס את משחק העונה שלו וקלע 35 נקודות כולל כמה שלשות ממש קשות.
&nbsp
ובמעבר לא קשור- קריס מידלטון. נדמה לי שבכל שנה בדירוג הפורום הוא מקופח כאן. תראו את המשחק שלו מול דאלאס, he can get his shot off.
מידלטון העונה רושם מספרים 20-5-4 באחוזים 47-37-88. אפשר היה לחשוב שאנחנו מדברים על בראדלי ביל.

Anfield

New member
לעזוב את OKC עושה רק טוב לשחקנים, אולדיפו מצטרף לדוראנט

הארדן, רג'י ג'קסון.
כל הכבוד לו.

ראיתי רבע ראשון בוסטון-סן אנטוניו והלכתי לישון אחרי זה

קיירי הפציץ שם כמו במלחמת העולם השנייה. עכשיו אני רואה שהם הפסידו בכלל.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
זה היה אחד המשחקים הטובים של העונה

לתחושתי בוסטון היו קצת יותר טובים אבל החטיאו די הרבה מבטים נוחים. רק 29% משלוש, גם הספרס קלעו באותם אחוזי שלוש אבל זרקו פחות וממצבים פחות נוחים.
אלדריג' היה פנטסטי וסחב את הספרס במחצית הראשונה עם המון נקודות בצבע.
קיירי פתח מדהים והיה נדמה שישתלט על המשחק ברבע הרביעי אבל הפעם ההירו בול פחות הלך והוא החטיא כמה זריקות לקראת הסוף.
טייטום גם היה מצוין, נדירים הרוקיז שלא מקבלים את המפתחות מהרגע הראשון ועדיין מופיעים כל ערב ונותנים 10-20 נקודות.
&nbsp
בסופו של דבר הספרס ניצחו בזכות עליונות בריבאונד ואולי גם כמה עבירות מטופשות של סמארט על אובר-אגרסיביות ששלחו את מאנו לנקודות קלות מהקו. איזה יופי לראות את ג'ינובילי קולע game winner כזה בגיל 40, ספורטאי על.

Cade Foster

New member
סיימתי לראות עכשיו, דווקא לא התלהבתי מהרמה

הייתה דרמה גדולה בסוף אבל שאלתי את עצמי למה היינו צריכים לחכות ל2 הדקות האחרונות כדי לראות את הקבוצות הולכות לשחקנים שרתחו במחצית הראשונה (קיירי ואולדריג'). לפרקים זה הרגיש לי כאילו דאוויס ברטאנס וטרי רוזייר הם הGo to guys, וזה היה נראה בהתאם. גם הנעת הכדור של הספרס הרגישה לי פחות טובה מהרגיל. בכלל אני חושב שהסלטיקס היו יותר טובים, פשוט הספרס הצליחו למצוא דרך לנצל את יתרו הגודל שלהם, מצאו שומר לקיירי (גרג פורבס. WTH. זו הפעם הראשונה שאני שומע על קיום של שחקן כזה) ובבוסטון לא הייתה עוד יד חמה שתעזור לקיירי בדקות הסיום.
&nbsp
ורק שאלה קטנה לmyway: כשאתה רואה את טייטום מוביל את הליגה באחוזים ל3 ואת הקרח בורידים שלו במאני טיים בדרך כלל (מדהים שהוא רוקי. אם לא הייתי יודע הייתי מנחש שהוא בן 26 או משהו), אתה עדיין היית מעדיף את מרקל "בחירה ראשונה" פולץ? או שיש לך משהו לומר לדני איינג'?

טייטום מאוד nba ready,

כמובן לא ברמה של סימונס שהתאמן שנה עם פילי. אני חושב שטייטום תוך שנתיים אולסטאר, במיוחד במזרח שאין כל כך הרבה כוכבים גם ככה

Cade Foster

New member
חחח

לא יודע למה אבל בשידור חשבתי ששמעתי את השדר אומר גרג פורבס. נו שוין.

liron1311

New member
אני מניח שהכוונה אליי

אני עדיין חושב אותו דבר, וגם אמרתי את זה אז - שגם אם ההימור של איינג' יצליח והסיכון הגדול שהוא לקח השתלם - זה עדיין צעד מטומטם. הסלטיקס בונים לעתיד והיו צריכים להמר על הפוטנציאל הגדול ביותר להיות סופרסטאר שמסוגל להביא להם אליפות, איינג' לא רק הימר (בזה שהוא לא בחר את מי שהרוב החשיבו כשחקן הכי טוב בדראפט) אלא גם הלך נגד המהלך שהכי התאים לקבוצה. הרי אומרים לקחת את השחקן הכי טוב, לא משנה אם הוא בעמדה שמתאימה לקבוצה - איינג' לא עשה את שניהם.

כמובן שחודשיים אחרי זה, איינג' קיבל את ההזדמנות להביא שחקן שהיווה את הbest case scenerio לפולץ - קיירי, בגיל 25, בעמדה שלו ובתמורה נתן את אחד הפורוורדים שישב על העמדה של טייטום - זה שינה את היכולת להסתכל בכלל על העניין הזה. אם אתה אומר שאיינג' צפה שבקרוב יעלה על הבלוק אחד הגארדים הטובים בליגה, אז כל הכבוד לו.

מצחיק שאתה מעלה את זה, זה לא אתה לגלגת פה על הרעיון של לשלב 3 בחירות טופ 3(*) בקונטנדרית? שהתסריט של להמשיך להתחרות ולפתח תוך כדי צעירים לא ריאלי? זה בדיוק מה שבוסטון עושה.

*-עדכון ל3 בחירות טופ 3 בוודאות שהבטחת - כרגע הבחירה של ברוקלין עומדת על 3% להיות בטופ 3 השנה. היא של קליבלנד, כמובן, אבל סתם תזכורת למה אי אפשר לבנות על בחירות דראפט שיהיו גבוהות - ולמה כדאי לנצל את זה כשהמזל שיחק לך והשגת אחת.

Cade Foster

New member
אכן, סליחה מmyway

בשידור של המשחק נגד הספרס מישהו הזכיר שאיינג' טען שהיה בוחר את טייטום גם אם לא היה מעביר את הבחירה הראשונה. אני לא יודע אם אני מאמין לו, אבל די ברור שהוא האמין בו (גם בחירה #3 הייתה לפי רוב התחזיות אמורה להיות ג'וש ג'קסון) והוא צדק בגדול.
&nbsp
אני די אוכל את הכובע בכל הנוגע לשילוב צעירים בקונטדנרית בינתיים אבל צריך לזכור שטייטום היה עולה מהספסל אם לא הפציעה של היוורד וספק כמה דקות היה מקבל להראות את מה שהוא יודע. בדיעבד גם הבחירה בטייטום וגם עצם העובדה שהוא שמר אותה שיחק לטובתו בעקבות האירועים שקרו אחר כך, אבל את זה באמת אי אפשר היה לחזות. בכל אופן לומר שהוא מטומטם אחרי איך שבוסטון פתחה את העונה זה הזיה.

liron1311

New member
זה מאוד נכון

אולי לא היה ברור ממה שכתבתי - איינג' לפי כל הסימנים התאהב בטייטום והאמין שהוא השחקן הכי טוב בדראפט ורצה לקחת אותו #1, במצב כזה הגיוני להשיג עוד נכס אם הוא מאמין שטייטום עוד יהיה על הלוח ב#3. כך שמבחינתו הוא כן לקח את השחקן הכי טוב, לא משנה העמדה.
&nbsp
תבדיל בין להגיד שצעד מסויים מטומטם בין להגיד שהGM מטומטם. אני חושב שבכותרת אז קראתי לו מטומטם, אבל לאורך כל השרשור הבהרתי שהצעד מטומטם בעיניי וברור שבכל הנוגע לטריידים איינג' אולי הכי טוב בביזנס. העניין היה שאני לא סומך עליו בכל הנוגע לדראפטים, יש לו נטייה להתאהב בשחקנים יותר מדי. אני עוד הייתי ממתין בנוגע למבט הכללי אבל באשר לטייטום אפשר לומר שהפעם הוא פגע - גם אם הוא לא יהיה הטוב בדראפט, וכל שרשרת האירועים שקרתה אחרי זה עם קיירי והפציעה של הייוורד רק עזרה לזה.
&nbsp
בכל מקרה, אני לא אוהב להיות חכם גדול בדיעבד. אני מאמין שצריך לשפוט מהלכים כאלה לפי התנאים באותו רגע. המהלכים המטומטמים היסטורית באמת הם אלה שכבר באותו רגע אמרו עליהם WTF גדול, כמו נניח לבחור את אנתוני בנט מס' 1 בדראפט. פה אי אפשר לומר שזה בדיעבד.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
איינג' חשב שטייטום יהיה יותר טוב מפולץ

מה מטומטם בלחשוב ששחקן א' יותר טוב משחקן ב' ולצדוק בזה?
&nbsp
&nbsp

liron1311

New member
הסברתי את זה כבר אז

זה יהירות נטו ולאיינג' אין את הtrack record שתצדיק את היהירות הזו. איינג' לקח סיכון מיותר ולא הכרחי ששיחק לו. זה לא הופך את הצעד לחכם. זה לא סיכון שהייתי לוקח שוב מחר.

rapgamer4ever

New member
אני לא מבין את הדה-לגיטימציה הזאת

זה שהרוב חשבו שפולץ השחקן הכי טוב בדראפט אומר שכל מי שחושב אחרת בהכרח טועה? אפילו אם מתברר שהוא צודק?
תן קרדיט כשמגיע. עוד אי אפשר לדעת מי מהם יהיה השחקן העדיף בעתיד אבל ברור שאם זה טייטום אז איינג' יצא חכם, ממש לא מטומטם.
זה לא מטומטם להאמין בשחקן ולהתברר שהאמון שלך מוצדק.

liron1311

New member
שומר על פרספקטיבה

איינג' לקח סיכון ענקי וזה כנראה השתלם לו, זה לא אומר שהמהלך לקחת את הסיכון הוא מהלך חכם. מאוד פשוט. אם הוא יעשה את זה שוב בשנה הבאה, זה שוב יהיה טיפשי בעיניי - לא הייתי מהמר שהמזל שוב יהיה לצידך.

למעלה