יש כמה משחקים טובים הלילה

Cade Foster

New member
יש כמה משחקים טובים הלילה

אורלנדו - גולדן סטייט: אורלנדו פתחה טוב, הווריורס פתחו לאט, בינתיים המגמות התיישרו לפי הציפיות והווריורס כמובן פייבוריטים כבדים

וושינגטון - דטרויט: וושינגטון הייתה אמורה להיות בטופ של המזרח, דטרויט הייתה אמורה להאבק על מקום בפלייאוף, המציאות הפוכה בינתיים. וול עדיין בחוץ כך שלפיסטונס יש הזדמנות לאסוף עוד ניצחון חוץ מרשים.

טורונטו - אינדיאנה: שתי הקבוצות עם 7 ניצחונות מ10 האחרונים, שבוע שעבר הפייסרס ניצחו משחק צמוד ומלא מהפכים, בקנדה זו תהיה אופרה אחרת.

מיאמי - שארלוט: משחק חשוב מאוד לשתי הקבוצות שרוצות להיות בפוסט סיזן וכרגע במאזן שלילי.

שיקאגו - סקרמנטו: NEXT

ממפיס - סן אנטוניו: ממפיס המתרסקת עדיין ללא קונלי. בסן אנטוניו קוואי קרוב לחזרה והתחיל להתאמן עם הקבוצה אבל לא צפוי לשחק. שלשום בטקסס הספרס ניצחו, התוצאה הפעם לא אמורה להשתנות.

אוקלהומה - מינסוטה: המשחק המרכזי של הלילה. שניים מהמשחקים הכי טובים של הוולבס העונה היו נגד אוקלהומה, אבל בינתיים נראה שזה משהו שאפשר לומר על כמעט כל קבוצה בליגה. הפסד של OKC והם ייפלו למאזן 8-13, זהה לזה של ברוקלין!

יוטה - ניו אורלינס: קרב ישיר בין שתי קבוצות שרוצות כרטיס לפלייאוף. יוטה בלי גובר אבל נראית נהדר בשבוע האחרון מגיעה למשחק עם 4 ניצחונות ברצף, הפליקנס לעומת זאת התקררו ומגיעים עם 2 הפסדים.

billc

New member
קאזינס בדרך לעוד עונה בלי פלייאוף.....חבל

חשבתי שהעונה זה יקרה

מאז שרונדו הצטרף הם קומסי קומסה
אולי זה המאמן
אולי קאזיס מקולל
אולי שני גבוהים תותחים בתקפתנו פחות עובד

אולי זה מוקדם לנבא שחורות

אני טס חזרה היום לארה'ב, לפני יומיים הייתי בדכאון בגלל שחשבתי שתהיה שביתה בשדה התעופה

יהיה בסדר, זה רק משחק כדורסל

Roeiii1

New member
ניו אורלינס בסדר גמור

לא מבין מה אתה רוצה מהם

שיחקו יפה , הובילו לאורך כל המשחק. פציעה של אנתוני דיוויס בתחילת הרבע הרביעי הרסה להם הכל.
בלי אנתוני דיוויס ועם קאזינס הם בסה"כ עוד גרסה של סקרמנטו של השנים האחרונות.
וגם היה משחק ענק של דונובן מיצ'ל , אם הוא ימשיך ככה הוא הולך להיות רוקי העונה

המפתח כאן זה אנתוני דיוויס בריא. איתו NO עושים פלייאוף , ואולי גם חצי גמר

OrEl74

Well-known member
מנהל
אז זהו שהלילה הוא שוב טרח להיפצע

וכמו שזה נראה, לא מדובר בפציעה שהוא יחזור ממנה מהר.
&nbsp
ממש מאכזב
&nbsp

rapgamer4ever

New member
מכת הפציעות במערב מטורפת

הספרס כל העונה בלי קוואי, גריפין יעדר לחודשיים (לא ראיתי שדובר פה) בנוסף לפציעות של בוורלי וגלינארי, מילסאפ בחוץ לכמה חודשים, גובר בחוץ לפרק זמן משמעותי וגם מייק קונלי. עכשיו הפציעה של AD שצריך עוד לראות מה חומרתה.
נדמה שקבוצות הפלייאוף במערב לאו דוקא יהיו הטובות ביותר אלא הבריאות ביותר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לגבי קוואי

זאת אתה פציעה מהפלייאוף?
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
תודה

Anfield

New member
ניצחנו אבל אל תחשבו שמשהו באמת השתנה

זה היה משחק כל כך רגיל לעונה הזאת, משחקים טוב ומובילים ב20 וכל ההפרש הולך כי מפסיקים להניע כדור בהתקפה ומוותרים פה ושם בהגנה.
לדעתי אנחנו קבוצת הרבע הראשון הכי טובה בליגה.
אדאמס נתן משחק ענק בלי החטאות מהשדה וגם קלע את הסל הכי חשוב לקראת הסוף.
פול ג'ורג' היה טוב, זה שחקן פשוט מצוין, תורם כל כך הרבה להגנה שלנו. לא זוכר שחקן הגנתי כל כך משפיע מאז דוראנט.
בהתקפה ווסטברוק מאוד מעצבן אותי בניהול המשחק שלו בקלאץ', הוא מחכה להתחיל עם ההתקפה כשיש 6-8 שניות על השעון, לא מבין איך אפשר לנהל התקפה ככה. פעם האשמתי אותו אבל אפשר לראות מדי פעם במהלכי קלאץ' שלנו שהוא מסתכל לספסל ומקבל הוראה להרוג את השעון. אני לא אוהב את זה, אנחנו ממילא קבוצה שנכה בהתנהלות עם הכדור, כשאתה משאיר רק 8 שניות זה עוד יותר קשה להתנהל וזה מוביל לזריקות קשות מאוד במאני טיים.
משחק הבא מול ספרס, גם פה כמו מול מיניסוטה אנחנו נבוא אחרי שהפסדנו מפגש קודם.

Cade Foster

New member
מתחיל להמאס לי ממיילס טרנר

אני יודע שגבוהים מתפתחים לאט וכו' אבל אין לו בעיה של טכניקה או תזמון, הוא פשוט מפחד ממגע בקטע אחר. טורונטו קלעה מעל חצי מהנקודות שלה בתוך הצבע וחגגה עלינו בריבאונד ההתקפה. מרגיש כמו נער שמשחק בליגה של גברים.
&nbsp
בוגדנוביץ' היה רוח רפאים במשחק הזה ובעצם היעדר התרומה ממנו היה המפתח לניצחון של הראפטורס וזה שוב מחזיר אותי לרוטציה המאוד בעייתית הזאת, הוא משחק הכי הרבה דקות אצלנו (יותר מאולדיפו נראה לי) ונראה עייף מאוד. החזרה של גלן רובינסון היא קריטית להמשך העונה שלנו.

rapgamer4ever

New member
כמה מילים על מארק גאסול

הוא שחקן נהדר ואני לא מאשים אותו ברוב ההפסדים של ממפיס. הם באמת לא מספיק מוכשרים התקפית ללא קונלי ונתקלו בלו"ז קשוח.
אבל- אחת הטענות שעולות בהקשר של גאסול שהוא יכול להעלות ווליום אם רק היה רוצה. זאק לואו למשל התייחס אליו כשחקן שיכול לקלוע 25 נקודות למשחק אבל מעדיף להתמקד בדברים אחרים. התיאוריה הזאת לא ממש מתרחשת, כי בחסרונו של קונלי הגריזליס צריכים לקבל יותר מגאסול והוא לא מצליח לעמוד בזה. ב-8 המשחקים ללא קונלי הוא קולע 17.7 נקודות למשחק ב-38% מהשדה.
השורה התחתונה היא שלא כזה קל לתת 25 נקודות ערב אחר ערב, ומגיע כבוד לחבר'ה כמו דמאר דרוזן שהם לא התגלמות היעילות אבל תמיד מגיעים לתת עבודה.

אפשר להסתכל על זה ככה

אפשר גם להגיד אולי שמארק גאסול אוברייטד שלא היה מצליח בשום קבוצה אחרת מלבד ממפיס/סן אנטוניו/גולדן וכו' , כלומר קבוצות עם שיטה שמשחקות פחות הירו בול ויותר קבוצתי

קודם כל

רוב השחקנים צריכים שיטה שמתאימה להם, גם כוכבים.
חוץ מזה שזה יכול להיות עניין מנטלי, לא סתם פיטרו שם מאמן.

fatnoam

Active member
מה שצריך להגיד

זה שמארק גאסול כוכב והוא מספיק טוב בשביל לכפות על הקבוצה שלו סגנון קבוצתי.
&nbsp
אני לדוגמא גם שחקן קבוצתי, ואי אלו פעמים אני משחק עם שחקנים הרבה יותר טובים ממני שמשחקים הירו בול, ואני לא מספיק טוב בשביל לכפות את הקבוצתיות שלי עליהם.
&nbsp
אז מארק גאסול כן כל כך טוב, NBA Level טוב, עד כדי כך שהוא כופה על הקבוצה שלו לשחק קבוצתי.
&nbsp
אז אני חושב שבכל קבוצה אחרת הוא כנראה היה כופה עליהם לשחק קבוצתי, למעט קבוצות עם סופרסטאר מהשורה הראשונה כמו לברון/דוראנט/הארדן וכו׳ ואז הוא היה צריך להשלים אותם.

שמע תגדיר כוכב

הוא מעולם לא עבר את ה20 נקודות לעונה. אוקיי סבבה אתה תשלוף לי את טים דאנקן עכשיו שגם שיחק כל הקריירה קבוצתי והיה כוכב, אבל טים דאנקן בעונות השיא אם היה צריך היה תופר עליך גם 40 נק', עשה הרבה עונות של 20+ 11+.
גם גאסול לא כזה שחקן יעיל.. קשה לי להגדיר אותו ככוכב בלי שאין לו שום אקספלוסיביות או קילר אינסטינקט משמעותי/קלאץ'/לקחת שחקנים על הגב שלו וכו'

fatnoam

Active member
לא חושב שרק סקורינג חשוב

כאילו גאסול עושה 17 ומשפיע על המשחק כמו קאזינס שעושה 30....
&nbsp
היום קשה לי למצוא סנטרים אקספלוסיביים או שיש להם קילר אינסטינקט או שקולעים 40 שבא להם. משחק של גארדים, מה לעשות.
&nbsp
&nbsp

טורונטו - אינדיאנה: מיסד אפוטונטיז

מפגש שני בין הקבוצות בשבוע ימים.

רבע א': רבע טוב של אינדיאנה, מקבלת תפוקה מכולם
עד אמצע הרבע, כל 10 השחקנים הפותחים עולים על לוח הנקודות. מאותו רגע מתחילה ריצת 0-14 של אינדיאנה ב-3 דקות וקצת, שנותנת יתרון 8.

2:06 לסיום הרבע, טי ג'יי ליף נכנס ביתרון 7 וכדור.
פוזשן התקפה - ליף מקבל בצבע, מנסה למסור לסאבוניס, אבל הכדור יוצא החוצה. נגיעה אחרונה של הגנת טורונטו, ישאר שלנו.

הריצה נעצרת ב-9-20. התוצאה היתה בירידה 27-32, אך תוקנה לנקודה נוספת של טרונטו, כך שאנחנו ב-28-32 לאינדיאנה בסיום הרבע הראשון. אינדיאנה כבר עם 8 זריקות עונשין ברבע כאשר במשחק הקודם כולו נגד יוסטון הגיעה ל-6. אינדיאנה הגיעה למשחק כקבוצת הרבעים הראשונים הרביעית הכי טובה בליגה עם הפרש ממוצע של +2.8 נק' ברבעים הראשונים. אולדיפו ומיילס טרנר עם 9 נק' כ"א.

רבע ב': משחק של ריצות, מזכיר את המפגש הקודם
טורונטו פותחת עם ריצת 0-6 ולוקחת את היתרון.
פוזשן התקפה - יש! ליף משיג ריב' התקפה אחרי החטאה של לאנס מחצי-מרחק ועולה אגרסיבי לסל, מוציא את הנקודות.

פוזשן התקפה - ליף מבודד על נורמן פאוול, לוקח אותו עם הגב לסל, עולה לזריקת דירק נוביצקי, אבל פאוול חוסם אותו בצורת 'טייק דט שיט אוף מיי פייס, וויט בוי!'. הכדור יוצא החוצה ונשאר שלנו. מתחילים את ההתקפה שוב, והנה, רגע, עוד ריב' התקפה של ליף! עולה מעל ואנווליט לסל קל!

9:38 לסיום המחצית, טי ג'יי יורד בפיגור 1.
בדקות הבאות ריצת 8-0 של אינדיאנה מחזירה את היתרון אחרי ריצת 0-9 של טורונטו בפתיחת הרבע. הרבע מסתיים בריצת 2-14 של טורונטו בתוך פחות מ-3 הדקות האחרונות של הרבע, ויתרון 7.

58-65 לטורונטו במחצית. בתחושה, מרגישים שהמומנטום בצד של הרפטורס והם בשליטה. שיחקנו כדורסל לא טוב, אבל נשארנו במשחק. עם זאת, אינדיאנה ניצחה את המפגש הקודם בין הקבוצות בזכות רבע שלישי מצוין וקאמבק מפיגור דו-ספרתי, אז בואו נראה איך תיפתח המחצית השניה. אולדיפו עם 20 במחצית, מתוכן 11 ברבע הזה אשר הגיעו ברצף של כמה דקות טובות ונתנו יתרון זמני. טורונטו ב-65% מהשדה ברבע ו-56% במחצית לעומת 48% ו-46% של אינדיאנה בהתאמה.

רבע ג': לא מנצלים הזדמנויות ויורדים בפיגור, אולדיפו משאיר אותנו במשחק
דרוזן פותח את הרבע עם 6 נק' בתוך 3 דקות.
עד אמצע הרבע, אולדיפו עם 7 נק' מחזיק אותנו במשחק. רק 7 הפרש. סלים גדולים שלו מחצי-מרחק, מגלה מנהיגות. בדקות האחרונות אינדיאנה חזרה למשחק, אבל בוגדנוביץ' החטיא לייאפ שהיה מוריד את זה ל-2 הפרש, ואם אני זוכר נכון אף החטיא לייאפ נוסף. טורונטו החזיקה במומנטום עד לסיום הרבע, אבל שלשה של קורי ג'וזף כמעט על הבאזר הורידה את ההפרש ל-5 בלבד ועצרה את הסחף.

89-94 לטורונטו אחרי שלושה רבעים. אולדיפו עם 11 נק' גם ברבע הזה, מיילס טרנר עם 8. בטורונטו, דרוזן הוביל עם 8 נק', כאשר מירב הנזק נעשה בדקות הראשונות של הרבע לכדי יתרון דו-ספרתי ראשון. איבקה עם 8 נק' ברבע [2 שלשות] ויונאס ואלנצ'יונאס עם 6 נק' ו-5 ריב' [2 בהתקפה] ברבע.

רבע ד': ההזדמנות היתה
7 דקות לסיום, טורונטו ביתרון דו-ספרתי - 11 הפרש. ואז סל במתפרצת של לאורי עושה את זה 13. מפתיחת הרבע אינדיאנה הורידה את זה ל-5 הפרש, אבל פה זה נתקע.

הפייסרס לא מוותרים ובריצת 4-13 ב-4 דקות החל מאמצע הרבע זה רק 5 הפרש!
שלוש פעמים במהלך הרבע הצלחנו להוריד ל-5 הפרש, אבל בשלב הזה, שתי שלשות רצופות שלא נכנסו [מבטים טובים] של קוליסון וסטיבנסון, ואז החטאה בלייאפ של בוגדה במתפרצת [ולא בפעם הראשונה במשחק] עצרו כל סיכוי להפוך את זה למשחק של פוזישן אחד. דרוזן הלך לקו, קלע 2 מ-2, 6 הפרש, 30 שנ' לסיום, בול גיים.

115-120 לטורונטו בסיום. 44-70 לטורונטו בנק' בצבע [70 נק' ב-68% מהשדה -- שיא עונתי חדש של הרפטורס בנק' צבע כאשר מגיע מיד אחרי שעשו זאת במשחק הקודם עם 60].

מצטיין המשחק: דמאר דרוזן. 26 נק', אבל חילק את זה בצורה שווה לאורך המשחק ולקח הובלה מהרגע הראשון;

ואלאנצ'יונאס עם 13 נק' ו-7 ריב' [3 בהתקפה] ב-21 דקות עשה עבודה טובה בפנים והגנת אינדיאנה לא הצליחה להתמודד עם הפיזיות שלו. לא תמיד זה נפל על מיילס טרנר, אבל הינו בנחיתות, ובדקות הטובות שלו הוא עשה את ההבדל; ואנווליט [11 נק'], פולטל [18 נק' ב-8 מ-8 מהשדה - שיא קריירה בנק'] ונורמן פאוול [10 נק', מתוכן 8 ברבע האחרון] עם 39 נק' ב-25 זריקות מהספסל. הספסל של טורונטו היה באופן ברור טוב יותר, מה שאיפשר לרפטורס להריץ 10 שחקנים ולתת מנוחה מספקת לכולם;

באינדיאנה, ויקטור אולדיפו עם שיא עונתי של 36 נק' ב-14 מ-22 מהשדה. סחב אותנו; דארן קוליסון מסיים עם 16 נק', אבל לטעמי החטיא יותר מדי זריקות בשלבים המוקדמים של המשחק שהיה צריך לקלוע. אפשר לציין החטאה מהקו בעבירה טכנית שקיבלנו ובאותה שלשה כדקה לסיום המשחק, שהיתה מבט פנוי והיתה מורידה את זה ל-2 הפרש; בוגדנוביץ' עם 6 נק' בלבד מסיים משחק ללא שלשה בפעם הרביעית העונה -- אינדיאנה הפסידה את כל המשחקים;

ליין ליף: טי ג'יי מסיים עם 4 נק' [3-2 מהשדה, ו-2 ריב' [2 בהתקפה] ב-4 דקות משחק [מינוס 8]. הורגש ותרם בדקות שלו.

המשחק הבא -- חוזרים הביתה לרצף של 6 משחקי בית, ומתחילים ביום ב' עם הניקס.

אורלנדו - גולדן סטייט: משחק באונס בק

גולדן סטייט עם 41 נק' ב-75% מהשדה ברבע הראשון. עמרי נכנס כמחליף ויצא 4 דקות מפתיחת הרבע השני, שניות אחרי שלשת 'רק קשת'. עמרי לעיתים קרובות חור בהגנה, אבל אי אפשר לקחת את העובדה שבסקנד יוניט הוא אחד הפרודיוסרים של נקודות, וכשהוא קולע ב-100% מהשדה אין מה להתלונן. בכל אופן, בדקות שלו בתחילת הרבע השני המון איבודי כדור של הווריורס וכדורסל לא טוב.

במחצית 78 נק' של גולדן סטייט, ומחצית לא מושלמת בכלל, למרות כמעט 70% מהשדה. 17 של קרי, 17 של קיידי. דריימונד קלע שתי שלשות לקראת סיום המחצית ועשה עבודה טובה אול-אראונד. פורנייה עם 16 וארון גורדון עם 12 מחזיקים את אורלנדו בפיגור 15.

ברבע השלישי, ארון גורדון קלע 15. אורלנדו רצה בדקות האחרונות והורידה את זה לחד-ספרתי. לכספי היה סל יפה בפלוטר במהלך קבוצתי נהדר שבו יכל להמשיך את ההתקפה במסירה קצרה לג'ורדן בל שהיתה מסתיימת בדאנק.

בפתיחת הרביעי הווריורס סגרו סיפור, כולל סל יפה של כספי בחדירה נוספת, ובסיום זה ניצחון קל שנסגר מהר ברבע הרביעי. קיידי הורחק אחרי דיבורים. ניק יאנג וקיוואן לוני קיבלו דקות בגארבג' טיים, וכספי גם חזר בדקות האלה. משחק טוב של כספי לאחר שחזר למקומו הטבעי ברוטציה, שאינו דורש ממנו לעשות יותר ממה שהוא יכול וצריך. כספי אחד משישה שחקנים בדאבל פיגרס בגולדן סטייט והקבוצה מסיימת עם 46 אס' [שיא עונתי], שזו הפעם השניה שהווריורס רושמים לפחות 46 אס' בשתי העונות האחרונות. לפני כן זה קרה לאחרונה בשנת 2000!

מהלכי ההיילייט של כספי במשחק - כאן.

למעלה