אינדיאנה - סקרמנטו: ליל כל הקדושים
המשחק שודר בערוץ הספורט.
לא אגיד שהמשחק נגמר בדקות הראשונות, אין כזה דבר, אבל פתיחת 0-9 של אינדיאנה, שלא שמטה את היתרון עד הסיום. ברוב שלבי המשחק סקרמנטו נעה בין גסיסה לקריסה כיאה למעמדה בליגה כאחת הנמושות האמיתיות.
7 ריב' לסאבוניס ב-5 הדקות הראשונות של המשחק. התפחלץ גם הגנתית וגם התקפית, עשה עבודה נהדרת. השאלה הגדולה היא מה קורה כאשר מיילס טרנר יחזור. האם אתה מוריד את סאבוניס לספסל והופך אותו לגבוה שלישי שיכול לתת לך דקות בשתי העמדות או שאתה מוריד את תדיאוס יאנג לספסל. תד עושה עבודה שקטה והוא וטרן טוב, והאמת שאני מרגיש יותר בטוח עם הזריקה שלו מבחוץ, אבל הנטייה שלי היא להוריד אותו לספסל, כי אני מרגיש שהוא יעבוד יותר טוב ליד אל ג'פרסון, וכי סאבוניס הוא היד החמה יותר ואני לא מוכן לשנות כלום במשחק שלו כרגע. אף אחד לא מבטיח שעם הסקנד יוניט סאבוניס יתן מספרים.
מקמילן חזר לחמישיה הראשונה שלו בשלב מוקדם יחסית של הרבע השני. החמישיה השניה לא הצליחה לברוח והיתה בדקות רעות. החמישיה הראשונה נכנסה לזה מהר ויצרה בריחה. הגיע ליתרון שיא 23, 4 דקות לסיום המחצית. יתרון שיא 25, עם 2 דקות לסיום המחצית. נגמר 25 הפרש במחצית. סקרמנטו עם שלשה אחת בחצי הראשון [בוגדנוביץ']. איפה באדי הילד? איפה מאלאכיי ריצ'רדסון? איפה ג'ורג' היל? לא היה להם מה למכור במשחק הזה.
בוגדנוביץ' שלנו משחק עם כל-כך הרבה ביטחון במשחקים האחרונים. הולך אגרסיבי עד הסל, וגם בקליעה מבחוץ קולע את זה נקי. בכמה פוזשנים לפני סיום המחצית קיבל לבד בפיק אנד רול, הקפיץ כדור בעמידה, סידר את הרגליים ועלה לשלשה 'רק רשת'.
טיג'יי ליף שמר את לאביסייר ברבע הרביעי. לאביסייר היה הגו-טו-גאיי של סקרמנטו באופן ברור לעין, התקפה אחרי התקפה, כך שליף נדרש לעבוד הרבה פוזשנים והיה אקטיבי. הוא עשה עבודה טובה מאוד עליו בהגנה, כפה החטאות מחצי-מרחק, למרות שזה זריקה של לאביסייר - והוריד לו את האחוזים יפה. אני לא זוכר שהוא עשה על טיג'יי סל. התקפית, ליף עבד טוב בכדורים שקיבל [לא הרבה], עשה כמה סלים, אבל היה קצת מהוסס לטעמי ולא לקח זריקות מבחוץ בקאץ' אנד שוט כשקיבל את המבטים מההגנה. ד'ו, אני חושב שהיה בזה משהו מכוון מהספסל, כמו הוראה לנסות תרגילים מסוימים ולוותר על זריקות. בשלבים מאוחרים של המשחק, בדקות האחרונות, הפייסרס חזרו מפסק-זמן עם תרגיל מתוכנן לשלשה מהירה של טיג'יי בפיק אנד רול [החטיא אותה]. כל התנועה בהתקפה הכינה את הזריקה והיה ברור שמקמילן מנסה לעבוד על דברים בדקות האלה. אם לא כשאתה ביתרון 20 אז אימתי.
כריס ג'וזף עשה 11 מה-13 שלו ברבע האחרון. איקה אניבוגו קלע את הנקודות הראשונות שלו ב-NBA מהקו [2 מ-2] ולאחר מכן הוסיף סל יפה מחצי מרחק. הוא סיים את המשחק עם 4 נק' והוסיף חסימה יפה בפוזישן האחרון של המשחק שהרימה את כל הספסל והאוהדים על הרגליים.
אני אוסיף עוד דבר. הבלו אאוט הזה היה מאוד חשוב לאינדיאנה, קבוצה שלא נראה ממנה הרבה כאלה לטובתנו. זה לא רק ניצחון קל בערב הראשון של בק טו בק שאיפשר לך לתת לשחקנים הבכירים לנוח טוב לקראת משחק חוץ מחר [אף שחקן לא שיחק יותר מ-28 דקות], זה גם העובדה ששיתפת והלכת עד קצה הספסל והגעת לחמישייה השלישית שלך, וזה חשוב לקבוצה צעירה כמו שלנו. להשאיר את השחקנים שמחוץ לרוטציה של ה-8,9 מחויבים, שלא ירגישו שהם "מבזבזים" את הזמן שלהם, שיתנו עבודה באימונים ויאתגרו את השחקנים שמשחקים. והם עשו גם עבודה לא רעה בכלל במחצית השניה, מה שהביא תגובה מאוד תומכת מהספסל מצד השחקנים הבכירים. הערב הזה הרים לנו, לכולנו, את המוראל.
83-101 לאינדיאנה בסיום. סאבוניס עם שיא קריירה של 16 ריב', ודאבל-דאבל אשר אותו השיג כבר במחצית. הוא עם 28 מ-29 מהשדה ב-4 הניצחונות של אינדיאנה העונה - פסיכי. בוגדנוביץ' היה נהדר והוא מסיים כקלע המוביל באינדיאנה עם 17.
ליין ליף: 7 נק' [8-3 מהשדה, 2-1 משלוש, 1-0 מהקו], 4 ריב' [2 בהתקפה], 2 אס' [1 איבוד כדור] ב-21 דקות משחק, רובן בגארבג' טיים [מינוס 4].
המשחק הבא -- כבר הלילה אינדיאנה תצא למשחק חוץ בקליבלנד. אם יש זמן נכון לקבל את קליבלנד כל העונה, אולי זה עכשיו. אינדיאנה עם בק-טו-בק שלישי שלה העונה [6 משחקים] ב-8 המשחקים הראשונים! that's a murrrrder ! סקג'ואל מטורף. זה לא רק בק-טו-בק, זה בק-טו-בק שאתה עושה את הערב השני בעיר אחרת.