שמעו, דומאס למד כמה דברים מאבא שלו

Cade Foster

New member
שמעו, דומאס למד כמה דברים מאבא שלו

נראה כמו פוטנציאל אול אראונד נהדר. 9 ריבאונדים ברבע הראשון וכמה אסיסטים ממש יפים. אינדי בפלוס 14 נגד קבוצה באמת נוראית, יש כמה היילייטים מאוד יפים.

שאר המשחקים:

ברוקלין - פיניקס
עוד שתי קבוצות נוראיות.

מילווקי - אוקלהומה
המשחק המרכזי של הערב. הMVP היוצא מול הMVP הנכנס?

לייקרס - דטרויט
הפיסטונס נראים ממש טוב בפתיחת העונה, אחרי שכיסחו את הקבוצות הבכירות של קליפורניה בחוץ פוגשים אחת מהקבוצות הפחות בכירות. הזדמנות לראות את בול ואינגראם.

מחצית ראשונה מעולה של אוקלהומה

ההגנה נראית הרבה יותר טוב. שתי עבירות תוקף שניתנו ליאניס וגרמו לו לשבת הרבה על הספסל כמובן תרמו אבל הרוטציות בכלל נראות הרבה יותר חדות. ווסטברוק היה מאוד מפוקס, הקפיד לשמור על השחקן שלו ולהחזיק ידיים למעלה בעמדת שמירה. הוא בוודאות שם על זה דגש מיוחד כי הוא לא היה נראה ככה מוקדם יותר העונה.
&nbsp
השילוב של ראסל ואדאמס מדהים. התקפת פיק אנד רול של שניהם היא אחד הכלים הכי יעילים בליגה, בטח כשבצד עומדים קלעים כמו אברינס ופטרסון או קלעים שגם יכולים ליצור לעצמם עם הטובים בליגה כמו פול ג'ורג' ומלו.
&nbsp
עד סוף העונה הם ייראו כמו המפלצת שהם יכולים להיות, לא הייתי מתרגש מההתחלה הצוננת. לא יודע לכמה נצחונות זה יספיק אבל בפלייאוף הם יהיו קשוחים.

Anfield

New member
המשחק הכי טוב שלנו העונה

גם בגלל שזה בחוץ מול קבוצה טובה שם בד"כ אנחנו נופלים.
לדעתי רוברסון וג'ורג' עשו עבודה מצויינת על היווני, לא יודע אם הוא קיבל שמירה כזאת עד היום העונה.
אני מרגיש שההגנה יותר מתואמת, משחקים קודמים היו אינסוף לייאפים, הפעם הסוויצ'ים היו מתואמים, לא היו למילווקי כמעט סלים קלים.
בהתקפה אני כרגיל נהנה לראות את ווסטברוק, החיזוקים שהביאו לו הופכים אותו לשחקן יותר טוב, קשה מאוד לצפות מה המהלך הבא שלו, הוא יכול ללכת לבד וגם למצוא את האנשים. כמו שכבר אמרתי עליו, כשהמשחק צמוד או כשיש צרה אני לא יודע אם אני סומך על הראש שלו לחלוטין אבל בניווט כשיש יתרון 6-8+ הוא אדיר.
אדאמס יעיל מאוד בפיק אנד רול, יש ספייסינג בניגוד לעונה שעברה למהלך הזה מכיוון שתמיד יש קלעי 3 מעולים בצדדים, בעונה שעברה היינו מקום אחרון בליגה באחוזים ל3 לדעתי.
הוא גם קילר באופנסיב ריבאונד כמובן.
עכשיו כמה ימי מנוחה ובשישי בלילה בוסטון באוקלהומה. מקווה שנמשיך את היכולת הטובה של היום.

Anfield

New member
נ.ב

פטרסון דפק 2 שלשות והיה יותר מורגש בהגנה.
ווסטברוק ירד לנוח סוף רבע 3, עונה שעברה היה צריך לגרד את הראש איך שומרים על היתרון לפני שהוא חוזר. העונה הוא לא חזר יותר למשחק כי המשחק היה גמור.

rapgamer4ever

New member
מסכים עם שניכם

המשחק הכי טוב של אוקלהומה השנה, בפרט הגנתית הם שמרו על משמעת גבוהה וניצלו את האתלטיות לרוטציות טובות.
רוברסון שמר על יאניס מעולה, יחד עם קצת עזרה מסביב (ווסטברוק קפץ לעזרה ואדאמס חסם נתיבי חדירה) הוא הגביל אותו בסט אופנס לג'אמפרים בלבד. יאניס עשה כמעט את כל הנזק שלו בהתקפות מעבר ומול ג'רמי גראנט. חוץ מזה שהערב נכנסו לו גם כמה ג'אמפרים.
בנוסף אפשר לשבח את רוברסון על ההלפ דפנס שלו, הוא עצר פעמיים את מייקר ממש בטבעת ואולי זה עזר לביטחון ההתקפי שלו (עשה כמה פעולות טובות).
&nbsp
ווסטברוק ומלו כפי שציינתם טובים הגנתית מהרגיל.
&nbsp
סטיבן אדאמס בעונת קריירה. היכולת שלו באה בקורלציה לכישרון שסביבו. לפני שנתיים הוא היה מצוין בפלייאוף, בשנה שעברה הייתה ציפייה ממנו לפרוץ אבל הוא אכזב בבינוניות שלו. העונה הפיק אנד רול שלו עם ווסטברוק חזר להיות מהלך קטלני עם הריווח שמספקים ג'ורג' ומלו והוא גם יותר אפקטיבי בריב' התקפה כשהיריבות לא יכולות לצופף ונאלצות להביא עזרה על הכוכבים של הת'אנדרס.
השורה התחתונה היא שאדאמס מרוויח המון מהתוספת של ג'ורג' ומלו בכל הפרמטרים בהתקפה.

Anfield

New member
מסכים מאוד לגבי אדאמס

זה שחקן שונה לגמרי ב15-16 בפלייאוף לבין זה שהיה ב16-17.
הוא המרוויח הגדול מהצירופים של ג'ורג' ואנטוני.
צריך לציין שהוא כבר זכה בחוזה גדול של 20 מ' לעונה אחרי פלייאוף 16 האדיר שהוא נתן.
החוזה נראה מוגזם בעונה שעברה, אולי ייראה קצת פחות מוגזם הקיץ.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא היה להם הרבה זמן ביחד לפני תחילת העונה

ברור שככל שהזמן יעבור, ככה התיאום בין הכוכבים יהיה טוב יותר.
צריך גם לזכור שווסטברוק לא שחקן קל לעיכול ורוב הזמן הוא בעצמו לא יודע מה הוא מתכוון לעשות.
ראיתי מעט מאוד מהם העונה אבל התרשמתי לטובה לחוסר האנוכיות של כרמלו וזה סימן מאוד מעודד בעיניי.
&nbsp
הם יהיו בסדר ובהחלט הם יכולים לכוון לגמר המערב.
&nbsp

Anfield

New member
בשביל להגיע לגמר מערב אני חושב שיתרון ביתיות מול יוסטון/ספרס

יכול להיות מכריע לכן העונה הרגילה היא חשובה גם כן.
לגבי אנטוני, השדרים במשחקים שלנו כל משחק אומרים שזה הכי הרבה הגנה שהם ראו ממנו בקריירה. היום היה לו גם בלוק אחד על היווני ובצד השני קלע לו על הראש. אני מאוד נהנה לצפות בו, כמו שאמרתי כבר - הג'אמפשוט שלו חלק באופן נדיר.

הבלוק של יאניס על מלו בצד השני היה מדהים

אני זוכר שחשבתי לעצמי שזה לא ייתכן. כמובן שהכדור איכשהו הגיע חזרה למלו שתפר ג'אמפ, אבל עדיין חסימה אדירה.

fatnoam

Active member
קישרתי את זה בקבוצה בפייסבוק

תחת הכותרת ״לך הביתה יא קבב!!״
&nbsp
אחד המרשימים. פאקינג יאניס מגיע לכל נקודה במגרש.
&nbsp
אגב, כרמלו ניסה לקחת אותו כל פעם לסל, ובאמת גם יאניס הסתבך בעבירות בשלב מסויים מה שעזר לאוקלהומה לפתוח הפרש.
&nbsp
http://www.nba.com/video/2017/10/31/20171031-block-night

Anfield

New member
כרמלו היה מצוין

גם הביא ליווני בלוק, לא רק הפוך. אבל על זה אף אחד לא ידבר כי זה באופנה להיכנס בכרמלו ולהתלהב מהיווני.

rapgamer4ever

New member
ראיתי קצת ברוקלין-פיניקס, לא יודע למה

הנטס שיחקו בהרכבים סופר נמוכים והובסו בריבאונד 66-44.
פיניקס עשתה ריצה 18-2 ברבע האחרון כדי להפוך פיגור 8 לפלוס 8. את הריצה עשה הרכב של מייק ג'יימס (הרכז הפותח בהיעדר בלדסו)-בוקר-וורן-בנדר-טייסון צ'נדלר. בנדר היה טוב, זז בהגנה והוריד כדור לרצפה. ממשחקי ה-NBA היותר טובים שלו כנראה.
וורן היה מצוין ברבע הרביעי, הוא תקף את הסל וחגג בריבאונד התקפה.
פיניקס עם 3 איבודים בדקה וחצי האחרונות אבל ברוקלין לא השכילה לנצל וספגה הפסד ביתי.

לגבי דטרויט זו קבוצה שלא השתנתה הרבה כבר כמה שנים. אחרי שעלתה לפלייאוף משום מה היא נהייתה אוברייטד ודיברו על 46 ניצחונות או משהו כזה... ואז אחרי עונה מאכזבת היא הפכה לאנדרייטד ואנשים פה נתנו לה אנדר 38 ניצחונות. זו קבוצה די יציבה שסובבת סביב ה-40 ניצחונות, העונה המזרח חלש ויש סיכוי ל-40 וקצת אבל לא יותר מזה.

יש לברוקלין רוטציית סנטרים מזעזעת

טימופיי מוזגוב, טיילר זלר וטרבור בוקר. הם אשכרה משחקים דקות ארוכות עם רונדה הוליס ג'פרסון כסנטר. מוזגוב וזלר ממש עומדים בפינה וזורקים (מחטיאים) שלשות. הרעיון נחמד, לספק מעט ריווח מהם כי הם לא מאיימים כל כך בפוסט אבל הם כל כך לא רלוונטיים כקלעים שהיריבה פשוט מרגישה בנוח לצופץ את הצבע בתגובה.
&nbsp
כדי להוסיף ריווח ברוקלין משחקת עם כל מיני הרכבים סופר נמוכים כמו שציינת. ארבעה שחקני כנף בעלי גודל מאוד דומה מתוך האוסף של רונדה הוליס ג'פרסון, אלן קראב, ג'ו האריס, כאריס לברט ודמארה קארול לצד מנהל משחק - דיאנג'לו ראסל או ספנסר דינווידי שחובה את התקופה הכי טובה בקריירה שלו, 16 נקודות למשחק באחוזים טובים בארבעת האחרונים. הם משלמים על ההרכבים האלה ברבאונד.
&nbsp
למרות זאת, יש שם קצת מקום לאופטימיות. הפיסות המשמעותיות שיש להם ששווה לשמור לעתיד בעיני הן דיאנג'לו ראסל, רונדה הוליס ג'פרסון וכאריס לברט. שלושתם עדיין על חוזי רוקי בשנים הקרובות (שנתיים, שנתיים ושלוש שנים בהתאמה) ולאחר מכן יהיו מוגבלים ולכן אפשרי להשאיר. אין להם את בחירת הדראפט הקרובה אבל יש להם את של טורונטו ואת כל שאר הבחירות העתידיות. שנתיים - שלוש של טאנקינג, לבנות את שלושת השחקנים האלה, לתת בנתיים לחוזים המגעילים של מוזגוב, קארול, קראב ומה שנשאר מהסטרץ' של דרון וויליאמס להיגמר וסופסוף התקופה הנוראית שנגרמה כתוצאה מהפירס/גארנט טרייד והטרייד על הבחירה של לילארד תמורת ג'ראלד וואלאס תגיע לקיצה. 7 שנים כדי לנקות את הנזק. מטורף.

איש אחד זורק אבן לבאר...

פרוחורוב משלם את מחיר חוסר ההבנה. להביא GM ולהגיד לו "יש לי כסף, תביא לי אליפות" פשוט לא עובד ב NBA. חייב לציין שההתנהלות שלהם בקיץ האחרון ראויה לשבח. הם הצליחו להעמיד קבוצה סבירה בלי שתהיה להם בחירת דראפט לסחור בה או כשרון ששווה משהו למישהו, וכשכל הליגה נמצאת מתחת לתקרה - זה מכובד.

fatnoam

Active member
בוקר לא סנטר

הוא 4
&nbsp
לשים אותו בסנטר זה פלסטר, זה כמו לשים שם את בלייק או לאב. זה לא מחזיק משחק שלם.
&nbsp
אל תשכח שברוטציית הגארדים הם אכלו זלופה מהפציעה של ג׳רמי לין שנתן פרי סיזן טוב, וכבר לא יחזור בסיזן הזה.

בגדול אתה צודק, אבל הוא מרגיש יותר כמו סנטר

משאר החבר'ה שם. הוא בחור חזק.

אינדיאנה - סקרמנטו: ליל כל הקדושים

המשחק שודר בערוץ הספורט.

לא אגיד שהמשחק נגמר בדקות הראשונות, אין כזה דבר, אבל פתיחת 0-9 של אינדיאנה, שלא שמטה את היתרון עד הסיום. ברוב שלבי המשחק סקרמנטו נעה בין גסיסה לקריסה כיאה למעמדה בליגה כאחת הנמושות האמיתיות.

7 ריב' לסאבוניס ב-5 הדקות הראשונות של המשחק. התפחלץ גם הגנתית וגם התקפית, עשה עבודה נהדרת. השאלה הגדולה היא מה קורה כאשר מיילס טרנר יחזור. האם אתה מוריד את סאבוניס לספסל והופך אותו לגבוה שלישי שיכול לתת לך דקות בשתי העמדות או שאתה מוריד את תדיאוס יאנג לספסל. תד עושה עבודה שקטה והוא וטרן טוב, והאמת שאני מרגיש יותר בטוח עם הזריקה שלו מבחוץ, אבל הנטייה שלי היא להוריד אותו לספסל, כי אני מרגיש שהוא יעבוד יותר טוב ליד אל ג'פרסון, וכי סאבוניס הוא היד החמה יותר ואני לא מוכן לשנות כלום במשחק שלו כרגע. אף אחד לא מבטיח שעם הסקנד יוניט סאבוניס יתן מספרים.

מקמילן חזר לחמישיה הראשונה שלו בשלב מוקדם יחסית של הרבע השני. החמישיה השניה לא הצליחה לברוח והיתה בדקות רעות. החמישיה הראשונה נכנסה לזה מהר ויצרה בריחה. הגיע ליתרון שיא 23, 4 דקות לסיום המחצית. יתרון שיא 25, עם 2 דקות לסיום המחצית. נגמר 25 הפרש במחצית. סקרמנטו עם שלשה אחת בחצי הראשון [בוגדנוביץ']. איפה באדי הילד? איפה מאלאכיי ריצ'רדסון? איפה ג'ורג' היל? לא היה להם מה למכור במשחק הזה.

בוגדנוביץ' שלנו משחק עם כל-כך הרבה ביטחון במשחקים האחרונים. הולך אגרסיבי עד הסל, וגם בקליעה מבחוץ קולע את זה נקי. בכמה פוזשנים לפני סיום המחצית קיבל לבד בפיק אנד רול, הקפיץ כדור בעמידה, סידר את הרגליים ועלה לשלשה 'רק רשת'.

טיג'יי ליף שמר את לאביסייר ברבע הרביעי. לאביסייר היה הגו-טו-גאיי של סקרמנטו באופן ברור לעין, התקפה אחרי התקפה, כך שליף נדרש לעבוד הרבה פוזשנים והיה אקטיבי. הוא עשה עבודה טובה מאוד עליו בהגנה, כפה החטאות מחצי-מרחק, למרות שזה זריקה של לאביסייר - והוריד לו את האחוזים יפה. אני לא זוכר שהוא עשה על טיג'יי סל. התקפית, ליף עבד טוב בכדורים שקיבל [לא הרבה], עשה כמה סלים, אבל היה קצת מהוסס לטעמי ולא לקח זריקות מבחוץ בקאץ' אנד שוט כשקיבל את המבטים מההגנה. ד'ו, אני חושב שהיה בזה משהו מכוון מהספסל, כמו הוראה לנסות תרגילים מסוימים ולוותר על זריקות. בשלבים מאוחרים של המשחק, בדקות האחרונות, הפייסרס חזרו מפסק-זמן עם תרגיל מתוכנן לשלשה מהירה של טיג'יי בפיק אנד רול [החטיא אותה]. כל התנועה בהתקפה הכינה את הזריקה והיה ברור שמקמילן מנסה לעבוד על דברים בדקות האלה. אם לא כשאתה ביתרון 20 אז אימתי.

כריס ג'וזף עשה 11 מה-13 שלו ברבע האחרון. איקה אניבוגו קלע את הנקודות הראשונות שלו ב-NBA מהקו [2 מ-2] ולאחר מכן הוסיף סל יפה מחצי מרחק. הוא סיים את המשחק עם 4 נק' והוסיף חסימה יפה בפוזישן האחרון של המשחק שהרימה את כל הספסל והאוהדים על הרגליים.

אני אוסיף עוד דבר. הבלו אאוט הזה היה מאוד חשוב לאינדיאנה, קבוצה שלא נראה ממנה הרבה כאלה לטובתנו. זה לא רק ניצחון קל בערב הראשון של בק טו בק שאיפשר לך לתת לשחקנים הבכירים לנוח טוב לקראת משחק חוץ מחר [אף שחקן לא שיחק יותר מ-28 דקות], זה גם העובדה ששיתפת והלכת עד קצה הספסל והגעת לחמישייה השלישית שלך, וזה חשוב לקבוצה צעירה כמו שלנו. להשאיר את השחקנים שמחוץ לרוטציה של ה-8,9 מחויבים, שלא ירגישו שהם "מבזבזים" את הזמן שלהם, שיתנו עבודה באימונים ויאתגרו את השחקנים שמשחקים. והם עשו גם עבודה לא רעה בכלל במחצית השניה, מה שהביא תגובה מאוד תומכת מהספסל מצד השחקנים הבכירים. הערב הזה הרים לנו, לכולנו, את המוראל.

83-101 לאינדיאנה בסיום. סאבוניס עם שיא קריירה של 16 ריב', ודאבל-דאבל אשר אותו השיג כבר במחצית. הוא עם 28 מ-29 מהשדה ב-4 הניצחונות של אינדיאנה העונה - פסיכי. בוגדנוביץ' היה נהדר והוא מסיים כקלע המוביל באינדיאנה עם 17.

ליין ליף: 7 נק' [8-3 מהשדה, 2-1 משלוש, 1-0 מהקו], 4 ריב' [2 בהתקפה], 2 אס' [1 איבוד כדור] ב-21 דקות משחק, רובן בגארבג' טיים [מינוס 4].

המשחק הבא -- כבר הלילה אינדיאנה תצא למשחק חוץ בקליבלנד. אם יש זמן נכון לקבל את קליבלנד כל העונה, אולי זה עכשיו. אינדיאנה עם בק-טו-בק שלישי שלה העונה [6 משחקים] ב-8 המשחקים הראשונים! that's a murrrrder ! סקג'ואל מטורף. זה לא רק בק-טו-בק, זה בק-טו-בק שאתה עושה את הערב השני בעיר אחרת.

למעלה