הערב משחקים מוקדמים

Cade Foster

New member
לאט לאט אנשים יתחילו להבין

שPG היה הבעיה של הקבוצה כל הזמן הזה. אנחנו הרבה פחות מוכשרים אבל משחקים (או לפחות מנסים לשחק) כל כך הרבה יותר יפה לעין. בינתיים בערך כל הקבוצה הזאת נראית כמו מועמד לMIP, בעיקר קוליסון ושני החבר׳ה מאוקלהומה.

מתי אתה הבנת את זה?

אני לא זוכר שקראתי אותך אומר את זה (או שאני לא זוכר...)

Cade Foster

New member
הספמתי את הפורום בשנתיים האחרונות על העניין

מתי הבנתי זה עניין שהתחיל בראיון עם ג׳ימי קימל כשהוא אמר שקובי בראיינט הוא האליל והמודל לחיקוי שלו (שזו כבר התחלה בעייתית, בהתחשב בכך שהוא פשוט לא קובי בראיינט, וכשאתה לא קובי בראיינט אבל משחק כמו קובי בראיינט הקבוצה די תסבול ממך). אחר כך הוא התחיל לעשות פרצופים כשביקשו ממנו לשחק PF, אחר כך בחירת זריקות בעייתית ומשחק הירובול כאילו שמדובר ב... קובי בראיינט בכבודו ובעצמו, אנרגיות שליליות שהגיעו לשיא בפלייאוף האחרון ומסיבת העיתונאים האומללה ההיא בקליבלנד אחרי הזריקה של CJ מיילס (אגב: סטטיסטית, ג׳ורג׳ הוא שחקן הקלאץ׳ הכי גרוע בליגה ב6 העונות האחרונות עם משהו כמו 17% מהשדה בזריקות מכריעות, אבל הוא כמובן חייב לקחת את הזריקה האחרונה) ותוך כדי שמתי לב לתופעה מעניינת: בדקות שלו על הספסל ההתקפה פשוט נראתה טוב יותר. לאו דווקא מבחינת אחוזי שדה, אבל במקום בידודים וזריקות קשות ראית תרגילים בהתקפה.
&nbsp
אני שמח שהשתחררנו ממנו ומקווה שנצליח למצוא את הכוכב שישתלב בתוך השיטה ולא יאלץ אותנו לשנות אותה.

Anfield

New member
שחקן נהדר

קודם כל בהגנה אצלנו הוא עושה יותר פעולות חיוביות מכל שחקן אחר. שומר כמו שצריך וגם יודע ללכת על חטיפות בתזמון הנכון ולא באופן מוגזם (אהמ ווסטברוק). בהתקפה הוא קילר ל3, טיפה מרחב ויש לזה אחלה אחוזים, ואצלנו יש ספייסינג העונה.
הפאקים הם שהוא לפעמים זורק זריקות קשות בלי שום הצדקה ושהוא לא נכנס מספיק באגרסיביות לצבע במקום לסמוך על הג'מפשוט שלו.
בגדול תענוג של שחקן.
בטח אתם מכירים אותו טוב ממני אבל אלה הם הרשמים מהמשחקים שלנו העונה.

rapgamer4ever

New member
אתה בינתיים מקבל תרומה של PG מפאקינג ויקטור אולדיפו

או שהוא עושה פריצה ענקית העונה שלא הצליח לעשות באורלנדו ואוקלהומה, או שדי מהר אתה תראה את אינדיאנה יורדת למאזן השלילי שצופים לה ומסיימת מחוץ לפלייאוף.

Anfield

New member
תסתכלו על סטרץ' של משחקים של אולדיפו גם באורלנדו ואוקלהומה

היו לו רצפים של 5-6 משחקים שהייתם אומרים, וואו הוא טוב. גם מבחינת מספרים וגם מבחינת תכלס.
הבעיה עם השחקן הזה היא היציבות. תחזרו אלי באמצע עונה כשהוא שומר על מספרים כאלה. בסדרה נגד יוסטון לא היה אפשר לבנות על אולדיפו בשום צורה, הוא היה רע.
ראיתי השוואה בין הנתונים של ג'ורג' לאולדיפו עד עכשיו העונה, נוק אאוט לאולדיפו.
אני צופה מהפך עד אמצע העונה.

rapgamer4ever

New member
אני מסכים איתך שנטל ההוכחה עדיין עליו

ומן הסתם הוא פחות טוב מפול ג'ורג'. אבל גם לא הייתי מבטל את הסטרץ' הזה של 25 נק' למשחק כפול 6 משחקים. הוא מצליח להגיע לטבעת יותר מאי פעם, לוקח שלשות Pull up שלא ידעתי שיש לו והוא עדיין בגיל שאפשר לעשות קפיצות מדרגה מהסוג הזה.
אם אני צריך להמר אולדיפו לא ישמור על היכולת הזאת לאורך עונה שלמה אבל זו כן תהיה העונה הטובה ביותר בקריירה שלו. לא חושב שהסטרץ' הזה יעלם כלא היה ואולדיפו יחזור לבינוניות הרגילה שלו.

Cade Foster

New member
אין לי שום אשליות, האחוזים יתיישרו

ואינדיאנה בסבירות של 70% לא תהיה בפלייאוף (בטח אם אורלנדו ודטרויט ימשיכו להראות ככה אפילו לאורך חלק קטן של העונה). לא על זה אני מדבר. כשיש לך שחקן שמסוגל לקלוע tough shots כמו ג׳ורג׳ התקרה שלך אוטומטית גבוהה יותר, אבל הכדורסל שאתה משחק לא בהכרח נכון יותר. ג׳ורג׳ כפה את הסגנון הלא יעיל הזה ובהיעדרו אפשר סוף סוף לשחק כדורסל, גם אם יש לנו שחקנים שלא הכי טובים בכדורסל. אני מעדיף את זה בקלות על פני לסיים כל עונה במאזן חצוי ולעוף בסיבוב הראשון וכל זה כדי שג׳ורג׳ יגיע למספרים שלו. גם אם זה נגמר בלי פלייאוף.
&nbsp
אנפילד: אני חושב שאם ג׳ורג׳ יקבל עליו את הrole של השחקן השני בטיבו בקבוצה עם כל המשתמע מכך, הוא יהיה מעולה לכם. באינדיאנה זה פשוט לא היה אפשרי כי לא היה אף שחקן שאפילו קרוב אליו ביכולות שלו.

Anfield

New member

billc

New member
בקשר לאינדי, אתה לא מדייק, זה לא אם או בלי פול ג'ורג'

4 שחקני חמישיה שונה אתמול היו בקבוצה, וכולם שיחקו טוב

ולכן זה לא פייר לשפוט את פול ג'ורג' במצב הזה

Cade Foster

New member
מי מדבר על אתמול?

אני לא מדבר על משחקים ספציפיים. אני שפטתי אותו כמנהיג של הקבוצה במשך שנתיים שלמות.
&nbsp
מה שהכי מספר את הסיפור בעיניי זה 17% מהשדה בקלאץ' ב6 העונות האחרונות. שזה מקביל למאזן של אינדיאנה בקלאץ' בשנים האלה כי הוא כמעט תמיד היה זה שלקח את הזריקה האחרונה. מתי יצא לך לראות שחקן שאחרי 17% מהשדה פרוסות על גבי 6 שנים לא לוקח זריקה אחרונה במשחק פלייאוף (ולא בכוונה אלא כי פשוט סגרו לו את נתיב המסירה), מגיב בכעס מופגן וממשיך להתבכיין במסיבת העיתונאים שלאחר המשחק? אם הוא באמת חושב שזריקה שלו שנכנסת ב17% היא טובה יותר מזריקה פנויה של מישהו אחר אז אין שום דרך אחרת לסובב את זה, הוא פשוט חושב שהוא גדול יותר מהפרנצ'ייז. שחקנים שגדולים יותר מהפרנצ'ייז: מייקל ג'ורדן, לברון ג'יימס. זהו.

rapgamer4ever

New member
הנתונים שהבאת לפה לא נכונים

אתה לא מדבר על אחוזים בקלאץ' אלא אחוזים בזריקה האחרונה... ולפני שנתרגש כולנו 17% זה סך הכל 1 מ-6.
אינדיאנה ניצחה את רוב המשחקים הצמודים שלה בשנים האחרונות, פול ג'ורג' קלע באחוזים מכובדים בקלאץ' ואת כל הנתונים האמיתיים אתה יכול למצוא כאן:
http://stats.nba.com/players/clutch-traditional/?sort=GP&dir=-1

Cade Foster

New member
סבבה, אז זריקה אחרונה, זה לא משנה את המהות

המהות היא שאינדיאנה הייתה הקבוצה הכי צפויה בעולם במהלך האחרון במשחקים של 3 הפרש ומטה והתוצאות היו בהתאם. לאף מאמן לא היה אומץ לשרטט תרגיל שלא מיועד לפול ג'ורג', קבוצות ידעו את זה והגיבו בהתאם. מנהיג אמיתי בעיניי זה מי שימשוך את השמירה הכפולה כדי לאפשר לשחקן אחר לזרוק זריקה פנויה לחלוטין שאמורה להיכנס באחוזים הרבה יותר גבוהים מ17% (או שחקנים כמו בראיינט וג'ורדן שיקלעו גם על שלושה שומרים/יקבלו את הכבוד מהשופטים).
&nbsp
"לפני שנתרגש"? מדובר במאזן הכי גרוע בקילומטרים ב6 העונות האחרונות מבין כל השחקנים הפעילים. אם מזה לא נתרגש אז אין שום נתון שאפשר להתרגש ממנו.

rapgamer4ever

New member
אבל אתה מתעלם מהעובדות הרלוונטיות

אתה מתלונן כמה אתם צפויים וגרועים אבל עובדתית אינדיאנה מנצחת את רוב המשחקים הצמודים שהיא מגיעה אליהם.
או למשל- האחוזים של פול ג'ורג' בקלאץ' גבוהים דרסטית מ-17%.

אתה מוזמן לתלות את כל הקייס שלך בנתון מגמתי שנתפר כדי לצייר את התמונה הגרועה ביותר האפשרית... אבל במציאות ב-3 השנים שפול ג'ורג' היה הכוכב של אינדיאנה, ניצחתם 60% מהמשחקים שהגיעו לקלאץ', ופול ג'ורג' קלע ב-43% מהשדה בסטרצ'ים האלה.
אלה נתונים מ-nba.com.

rapgamer4ever

New member
כשאתה מגדיר אותו בתור "הבעיה של הקבוצה"

יכול להשתמע שהקבוצה אמורה להיות טובה יותר בלעדיו. או לפחות טובה באופן דומה.
&nbsp
אוסיף שתי הערות על מה שאמרת:
- ג'ורג' היה הכוכב של הקבוצה גם בעונת 13-14 שהגעתם לגמר המזרח.
- לא ברור מאיפה הבאת את הנתון של 17% מהשדה בקלאץ', זה כמובן מונפץ לחלוטין, עובדתית אינדיאנה מנצחת את רוב המשחקים שמגיעים לקלאץ' בשנים האחרונות ופול ג'ורג' קולע באחוזים הרבה הרבה הרבה יותר גבוהים מזה.

rapgamer4ever

New member
אגב לגבי סגנון המשחק שמנהיג פול ג'ורג'

אני מבין מה אתה אומר... זה באמת לא הדרך הנכונה לשחק כדורסל. פשוט הדברים האחרים שאמרת לא מדויקים.

rapgamer4ever

New member
זה נתון חסר משמעות

הוא נעשה בפילוח מגמתי ונמוך בצורה קיצונית לכל החבר'ה (מלו אגב מחזיק בנתונים קלאץ' מצוינים באופן עקבי).
אם אתה רוצה מידע אמיתי על יכולת קלאץ' יש לך אפשרות לחפש במאגרי מידע אמינים כמו זה שהצעתי.

TheReturn23

New member
אם כל הכבוד לNBA הלילה הזה היה שייך אולי למשחק בסדרת הגמר

הגדול ביותר בהיסטוריה של ליגת הבייסבול MLB בין יוסטון אסטור לLA דוג׳רס שנגמר בתוצאה 12-13, אולי לחלקכם בייסבול זה משעמם אבל היה בוא יותר אקשן מכל משחק כדורגל, כדורסל או פוטבול.
על הסיומת חתום שחקן יהודי בשם אלכס ברגמן.

https://youtu.be/2ZdlcTp56Hk

למעלה