משחקי ליל רביעי

rapgamer4ever

New member
משחקי ליל רביעי

שארלוט- דנבר: שתי הקבוצות בפתיחת עונה פושרת. אולי זה המקום לציין שדוויט הווארד פתח טוב את העונה עם 52 ריבאונדים ב-3 משחקים. דנבר עדיין מנסה להבין מה היא בדיוק. יוקיץ' קלע 29 במשחק האחרון, בזה שלפניו 0.

דטרויט- מינסוטה: איזה באסה שבאטלר חטף את השפעת הזאת עכשיו, הוא מפסיד בק טו בק. נראה שזה הופך אותנו לאנדרדוג במשחק. לפחות דטרויט משחקת לאט ולא תחגוג עלינו ככה בהתקפת מעבר, ניתן לקוות.

פילדלפיה- יוסטון: שתי קבוצות מעניינות, יכול להתפתח פה אחלה משחק.

ברוקלין- קליבלנד.
מיאמי- סאן אנטוניו.

אוקלהומה- אינדיאנה: פול ג'ורג' מול האקסית. נראה באיזו גישה יגיע למשחק.

דאלאס- ממפיס.
פיניקס- יוטה.
גולדן- טורונטו: הווריורס יוכלו לעלות למאזן חיובי לראשונה העונה.
לייקרס- וושינגטון.

דלג 2018

New member
אחלה משחקים היו הלילה

שארלוט ניצחה די בקלות לפי התוצאה הווארד בנתיים מרשים
מיני מפסידה שוב ושוב מקבל תבוסה
פילי - יוסטון אריק גורדון עם שלשה ענקית בפיגור 2 שנותנת להם ניצחון היה אחלה משחק לצפות
פילי - יוסטון אריק גורדון מנצח תמשחק עם שלשה על הבאזר בפיגור 2 נק היה משחק טוב בסך הכל
ברוקלין מנצח בלי ראסל את קליבלנד שנראים רע
דאלאס מנצח משחק ראשונה העונה
פיניקס רושמת 2 נצחונות רצוף לא רע בכלל עשו טוב שהעיפו תא המאמן לדעתי היה המאמן הכי גורע בליגה

גולדן סטייט מנצחים במשחק צמוד את טורנטו ראיתי רק את הרבע האחרון אבל גולדן התקשו .אבל מנצחים בזכות שלשות גדולות של דוראנט וקרי כל אחד קלח אחת חשובה בפיגור 3 שלןש 3 לסיוום . וגג ענק של תומפסון .

לייקרס וושנגטון כנראה והולכים להארכה ראושנה העונה אחרי שאינגרם קלע מריבאונד של עצמו אחרי החטאה 0.7 שניות

Anfield

New member
אוקלהומה-אינדיאנה

זה כבר נראה קצת יותר טוב.
אינדיאנה שמציבה את סאבוניס בסנטר זה סוג של טמטום, אדאמס עליו זה מיסמאץ', ממש מתעלל בו כשמקבל את הכדור בצבע.
ג'ורג' היה בבעיית עבירות כל המשחק בערך, סיים עם מעט מאוד דקות.
אנטוני, אם זה לא היה ברור קודם, זה השחקן הכי סקורר שהיה אפשר לבקש אחרי שעוזב אותך דוראנט. פשוט ספק נקודות, הג'אמפשוט שלו כל כך נקי ומי שהציב אותו מקום 60-70 בליגה הוא דביל רציני. גם בהגנה אני לא רואה שהוא נוראי כמו שדיברו, הוא סוגר יפה לריבאונד והוא סביר באופן כללי.
יוסטס שיחק לא מעט דקות כי פרגוסון פצוע וג'ורג' שיחק מעט, הוא נתן כמה מהלכי האסל, שחקן לא רע בסה"כ. גם פטרסון נתן את השלשה הראשונה שלו סוף סוף.
אולדיפו היה מדהים, הוא נתן קליעות שלא ראינו הרבה באוקלהומה בעונה שעברה ומצד שני כבר ראיתי אותו עושה את זה נגדנו עם אורלנדו בעבר אז אני יודע שיש את זה בו רק שאין לו טיפה של יציבות ביכולת.
עכשיו יש רצף של 3 משחקי חוץ, במיניסוטה, שיקאגו ומילווקי. מקווה לטוב.

מישהו כאן ראה כדורסל הלילה?

אני מנסה לעצור את הדיון השני

&nbsp
ממפיס, שהחמאנו להם אתמול, הפסידו לאחת הקבוצות החלשות בליגה - המאבריקס.
הלייקרס מנצחים בהארכה את הוויזארדס וממשיכים לפנטז.
הווריורס ניצחו את טורונטו ב 5 אחרי ריצת 10-0 בסיום.
אני מניח שנשמע על המשחק של אינדי מאליקו עוד מעט, תחזיקו חזק, למרות שהם הפסידו לפול ג'ורג'.
היו עוד כמה משחקים - כל מי שראה מוזמן לשתף

rapgamer4ever

New member
ראיתי אבל סבלתי

לגבי הדיון השני קיוויתי שכל הפורום יצליח להתאחד ולא להיגרר לשם אבל מאז ש-picki פתח את הסכר נגררתי גם אני.
&nbsp
בקיצור ראיתי דטרויט- מינסוטה. אין לי הרבה דברים לחדש, אנחנו נראים רע מאוד מסיבות שכבר ציינתי. רק אפשר לסכם שהשלשות שגיבסון לקח מהפינות בפריסיזן זה בלוף, הוא פשוט לא עומד מעבר לקשת.
היום היה תורו של טוביאס האריס לחגוג עלינו.
&nbsp
יוסטון גנבו ניצחון בפילי עם שלשה גדולה של גורדון על הבאזר. לרוקטס יש קטע למשוך שעון ולא לנוע בסופי משחקים וזה פועל לרעתם.
&nbsp
ראיתי גם חלקים מאינדיאנה-אוקלהומה, היה משחק חביב. אולדיפו במשחק טוב שלישי ברציפות, יכול להיות שהוא פתאום נזכר שהוא בחירה 2 בדראפט? ווסטברוק היה מעולה.
&nbsp
ספרס-מיאמי לא ראיתי אבל נדמה שפופוביץ' שיחק סמול בול והספרס ממשיכים להשיג תוצאות מאוד מרשימות ללא קוואי. מאזן מושלם בינתיים.
&nbsp
לממפיס יש קטע כזה שאתה אף פעם לא יודע איזה משחק שטותי הם יזרקו אבל זה קורה להם מדי פעם.
&nbsp
גולדן- טורונטו היה המשחק הכי טוב כנראה. הראפטורס היו בפיגור כמעט כל המשחק אבל החזיקו מעמד ואפילו עלו ליתרון בסמוך לסיום אבל מהלכי קלאץ' של קרי ודוראנט הבטיחו ניצחון. אני לא אהיה מאלה שמדברים על הקשיים של הווריורס, אין לי ספק שהם לא סופגים 112 נקודות מטורונטו אם זה היה משחק חשוב.
&nbsp
אחרון חביב: ראיתי את הסיום של לייקרס- וושינגטון. יש בעיה של ה-review שמסתכל מי נגע אחרון בכדור חוץ אבל מתעלם מעבירות. וול חדר לסל בפוזשן האחרון ורנדל כנראה ביצע עליו עבירה, אבל השופטים לא שרקו ובאופן נורמלי הם נותנים את הכדור לטובת הוויזארדס במצב כזה. הבעיה שהולכים ל-review שמראה פאול ונגיעה אחרונה בכדור מצד וול. אז וושינגטון נדפקת פעמיים, גם לא קיבלה שריקה וגם על סמך הריוויו מחויבים להעביר כדור ללייקרס.

אכן פופ הלך על סמול בול

מיאמי לא כל כך מוצאת את רוטציית הסנטרים שלה העונה, די מובן בהתחשב בהיעדרות של ווייטסייד. ארבעה משחקים וארבעה סנטרים פותחים בחמישייה - ווייטסייד, אוליניק, ג'ורדן מיקי והיום באם אדבאיו. באם דווקא היה די טוב, אבל אלדרידג' עשה לו בית ספר במחצית הראשונה ובמחצית השנייה פופוביץ' ניצל עד כלות את היעדרו של ווייטסייד ושיחק דקות יפות עם הרבה נמוך מאוד שכולל את דני גרין כ-PF ואת רודי גיי ב-5.
&nbsp
אשמח מאוד אם נראה בעונה הרגילה את ס"א סופסוף מתנסה כמה שיותר בדקות של קוואי כ-4 ואולי אפילו כ-5. אם רודי גיי ימשיך להיראות טוב, זה יכול להיות קו קדמי מעניין נגד הווריורס, כמובן גם בשילוב דקות של אולדרידג' בסנטר.
&nbsp
דראגיץ' הצליח לעשות נקודות אבל לא ליצור לאחרים. סיים עם אסיסט אחד בלבד. ג'יימס ג'ונסון הוביל את ההיט בקליעה אבל גם במינוס הכי גדול בזמן שלו על המגרש, מינוס 20.

אוקלהומה סיטי - אינדיאנה: שובו של האולדיפו

מפגש בין לא מעט שחקנים נגד קבוצתם לשעבר: בצד אחד, פול ג'ורג'; בצד השני, אולדיפו וסאבוניס שרוצים להוכיח דבר אחד או שניים הערב. אינדיאנה משחק רביעי ברציפות ללא מיילס טרנר.

רבע א': אולדיפו משאיר את אינדיאנה במשחק
דקות ראשונות חלשות של אינדיאנה. כדורים לא נכנסים, אפס תרומה מסאבוניס שמרבה להחטיא. מקמילן לוקח טיימאאוט בזמן לפני שהמשחק בורח. חוזרים ממנו עם אל ג'פרסון והמשחק נראה אחרת - אולדיפו מציל אותנו בדקות האלה עם נקודות מבפנים ומבחוץ, וג'פרסון מוסיף נוכחות עם הגב לסל שמייצרת תנועה של קלעים.

4:51 לסיום הרבע, טיג'יי ליף נכנס בפיגור נקודה.
פוזשן הגנה - איבוד כדור בכדרור, ליף מגיע ראשון לכדור, מוציא קדימה בנגיעה לסל מהיר של קוליסון.

פוזשן הגנה - ליף רך, לוקחים עליו ריבאונד, זה נגמר בשלשה של אברינאס בהזדמנות שנייה.

פוזשן הגנה - פטריק פטרסון מחטיא שלשה מאמצע הקשת, ליף על הכדור הארוך.

27-30 לאוקלהומה סיטי אחרי הרבע הראשון. ווסטברוק עם 6 נק' ו-6 אס'. אולדיפו עם 14.

רבע ב': אינדיאנה בדקות קשות, אבל אין בריחה
פוזשן הגנה - ליף נותן לכרמלו את המבט לסל בירידה להגנה, מלו עולה לזריקה וקולע את השלשה. זריקה של כרמלו.

פוזשן הגנה - ומחצי-מרחק, שוב מלו קולע.

9:11 לסיום המחצית, ליף יורד בשיוויון 34.
אמצע הרבע, דקות קשות של אינדיאנה עם 3 החטאות ברציפות ו-3 איבודי כדור. התאנדר מחזירים את היתרון, אבל לא מנצלים את זה לבריחה.

48-54 לאוקלהומה סיטי במחצית. משחק טוב, הגנות חזקות ברבע השני, פתוח לכל. 21 נק' לאולדיפו. כרמלו עם 15 נק' ו-7 ריב' עשה הרבה נזק ברבע השני. ראסל ווסטברוק עם 11 נק', 5 ריב' ו-10 אס' בדרך לטריפל-דאבל קל. דארן קוליסון, שאתמול נתן ערב של 16 אסיסטים, היום רק עם 2 - צריך לתת קרדיט לחילופים בהגנה של אוקלומה סיטי שעובדים טוב מול הפיק אנד רול ובכך מנטרלים לגמרי את המשחק של קוליסון שאין לו דרך אחרת לתרום אם לא בזריקות מבחוץ, לא בדיוק הפורטה שלו.

רבע ג': אולקהומה סיטי מגדילה את היתרון לדו-ספרתי, בתחושה - המשחק פתוח
ג'ורג' פותח את הרבע עם סל, אבל לאחר מכן יורד בעבירה רביעית. ברייק גדול לאינדיאנה, שנמצאת בפיגור 10 בלבד ועוד יכולה לנצח את זה. אמצע הרבע, רביעית של סאבוניס. ליף מחליף אותו בפיגור 10.

פוזשן הגנה - ליף עוזר על אדאמס ומהמר על היד של ג'ריאן גרנט, שקובר את השלשה.
פוזשן הגנה - בפיק אנד רול, ליף משתמש בזרועות הארוכות שלו ושובר את המסירה של ווסטברוק. מוציא קדימה את המתפרצת, אבל אברינאס קורא את המסירה והודף את זה החוצה. עדיין שלנו.

בדקות האחרונות של הרבע ההפרש נע סביב ה-12 והגיע בשיאו ל-16. לא תחושה של בול גיים, ד'ו.

פוזשן התקפה - סטיבנסון חודר, מוצא את ליף פנוי בפינה, מחטיא.

פוזשן הגנה - ג'ריאן גרנט משתלט על כדור אובד, עולה לסל, אבל מאבד! הגנה טובה של ליף. שינה לו את הזריקה, לא הרשה סל קל.

פוזשן התקפה - ליף מקבל בצבע, לבד, בטרנזישן. לא מצליח לגמור. ריבאונד התקפה של סאבוניס. בהזדמנות השניה, ליף מקבל, לוקח את פטרסון לטבעת, מסתובב על רגל ציר, וקולע! אנד וואן! מהלך כביר! מחטיא מהקו. רק שתי נק' במהלך.

74-86 לאוקלהומה סיטי אחרי שלושה רבעים. אינדיאנה יוצאת בזול גם מהרבע הזה. ווסטברוק השתלט על הרבע ולקח את הקבוצה על הגב.

רבע ד': בריחה בדקות הראשונות, בול גיים
פוזשן הגנה - אברינאס חודר, מחטיא. ליף על הריבאונד.
8:23 לסיום, ליף יורד בפיגור 13. דקות ראשונות של הרבע אינדיאנה היתה טובה יותר, אבל לא הצליחה לייצר ריצה ומומנטום.

2:22 לסיום, ליף חוזר בפיגור 17.
פוזשן התקפה - ג'ו יאנג מחטיא לייאפ, ליף מחטיא את הטיפ.
עד הסיום אינדיאנה לא הצליחה לחזור מזה, היתה בדקות טובות, אבל סל בצד אחד נענה בסל בצד השני.

96-114 לאוקלהומה סיטי בסיום. יממה לאחר שקלעה 66.7% מהשדה [שיא מועדון], אינדיאנה קולעת רק 33.7% מהשדה. די מדהים, לא?; שתי הקבוצות חילקו 61 זריקות עונשין ו-39 איבודי כדור. אף-על-פי כן, כדורסל טוב. אינדיאנה שרדה וקרדיט לאולדיפו שסחב את הקבוצה על הגב - זה היה צריך להיגמר בשלב מוקדם יותר. ברבע השלישי ועד אמצע הרבע הרביעי אינדיאנה קלעה ואוקלהומה סיטי ענתה בנקודות מהירות בצד השני. זה סיפור המחצית השניה שגם אם אינדיאנה עשתה דקות טובות היא לא הצליחה לתרגם את זה למומנטום שיוריד את ההפרש. קרדיט לווסטברוק שבדקות האלה לקח את המשחק אליו ומנע כל סיכוי לקאמבק.

מצטיין המשחק: ראסל ווסטברוק. טריפל-דאבל שני העונה ושמונים-ואחד בקריירה. 28 נק' [18-10 מהשדה, 4-2 משלוש, 10-6 מהקו], 10 ריב' [1 בהתקפה] ו-16 אס' [7 איבודי כדור] ב-35 דקות משחק. הרוויח את זה ביושר, עבד יפה כל המשחק;

סטיבן אדאמס במשחק טוב מסיים עם 17 נק' ו-11 ריב' [7 בהתקפה, שזה מה שהוא יודע לעשות]; כרמלו עם 28 נק' ו-10 ריב'; פול ג'ורג' עם 10 נק' בלבד נגד קבוצתו לשעבר, אבל שיחק רק 19 דקות בשל בעיית עבירות מוקדמת, וסיים את המשחק בעבירה שישית באמצע הרבע האחרון ביתרון 13 של קבוצתו. איתו בדקות רגילות המשחק היה נגמר במחצית;

באינדיאנה, ויקטור אולדיפו עם 35 נק' [18-11 מהשדה, 8-5 משלוש, 8-8 מהקו] ב-36 דקות נגד קבוצתו בעונה שעברה. הוביל והחזיק את אינדיאנה תחרותית במשחק. בערב שבוגדנוביץ' מסיים עם 0 מ-7 מהשדה, באמת במשחק נוראי שלו מכל הבחינות, וסאבוניס שמסיים עם 1 מ-9 מהשדה ב-19 דקות בלבד [בעיית עבירות], הנוכחות של אולדיפו הורגשה יותר מאשר במשחקים הקודמים שתרם תרומה דומה; קוליסון מסיים עם 18 נק' ו-3 אס' בלבד [4 איבודי כדור] בערב חלש.

ליין ליף: טיג'יי לא יוצא מן הכלל, גם בערב חלש, אם כי כמות הדקות שלו היתה מוצדקת. 2 נק' [4-1 מהשדה, 0-1 משלוש, 0-1 מהקו], 3 ריב' [1 בהתקפה], 1 אס' [ללא איבודי כדור] ו-1 חט' ב-19 דקות משחק [מינוס 4].

** Chris Smoove מתקצר.

המשחק הבא - מנוחה קצת ארוכה אחרי שני סטים של בק-טו-בק בחמשת המשחקים הראשונים של העונה, וביום א' מארחים את סן אנטוניו. על סמך שני המשחקים האחרונים, אני אוהב את התנועה בהתקפה והקבוצה נראית מאומנת, אני חושב שיש לנו מה למכור נגד סן אנטוניו.

somone14111

New member
אתר ה-NBA

לא רק מכוער והגישה בו לגמרי לא נוחה, גם סרטוני התקצירי כמעט ולא עובדים לי והם גם איטיים. בלתי נסבל, פשוט הזוי למה הוא בנוי ככה.
&nbsp
ביוטיוב לעומת זאת הכל יותר פשוט ונוח, הבעיה שלך תקליד בחיפוש את הקבוצות, פשוט אין כוח.
&nbsp
אפילו בערוץ הספורט לא עומדים בזמנים והתקצירים שלהם מופיעים או שעה לפני הזמן שכתוב או שעה אחרי.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Roeiii1

New member
הם הרסו אותו לגמרי

לפני שנתיים/שלוש הוא היה מאוד נוח לשימוש , והתקצירים היו עולים תוך שניה , וגם היו טיפה יותר ארוכים(3 דקות בממוצע)

שנה שעברה התחילו הבעיות עם התקצירים, מלא משחקים חסרו להם תקצירים או היו מעלים אותם רק אחרי כמה ימים

עכשיו גם לא עובד וגם קיצרו את התקצירים. יש גם בNBA ESPN תקצירים אבל הם גם מאוד קצרים

FrecCo

Active member
תקליד חצאי שמות או כינויים.. נגיד spurs vs golden

או שפשוט תעשה subscribe לחלק מהערוצים שמעלים תקצירים קבוע, כמו ximo pierto או nba conference ואז תוכל לגשת בקלות לכל הסרטונים של הערוץ כל יום.

לגמריי. אני כבר לא רואה תקצירים בגלל זה

אם אני לא רואה את המשחק כולו והוא מעניין אותי, אני מעדיף כבר לשים כבר רק את הרבע האחרון או להסתפק בבוקס סקור. תקצירים זה במילא מוטה ומגמתי.

FrecCo

Active member
התקצירים הפופולריים ביוטיוב של 9דקות מראים את כל הסלים במשחק

(ללא עונשין) ואם יש אירוע משמעותי שהוא לא סל מראים גם אותו, וכמובן בדקות הסיום מראים את כל הרגעים המשמעותיים. זה נחמד (ולא מוטה)

OrEl74

Well-known member
מנהל
בלייק גריפין קולע שלשה עם הבאזר ומנצח את פורטלנד

הקליפרס עדיין ללא הפסד

rapgamer4ever

New member
אני מתחיל לחשוב שאולי טעיתי לגבי הקליפרס

לא האמנתי בקבוצה הזאת. אני עדיין לא לגמרי מאמין אבל הם ניצחו בצורה משכנעת את יוטה ועכשיו את פורטלנד בחוץ... מרשים.
חשוב לציין שגריפין קולע העונה 2.5 שלשות ב-43%, אין מצב שהוא שומר על אחוזים כאלה, המיד ריינג' שלו נכנס בפחות מזה. ללא ספק תהיה רגרסיה לממוצע והשאלה עד כמה זה ישפיע.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אמרתי שלדעתי הם יהיו טובים

לא אומר שצדקתי כי באמת מוקדם מאוד לדעת, בסה"כ 4 משחקים.
אבל אין ספק שלפחות כרגע, הם נראים טוב מהצפוי
גריפין נותן עונה מעולה ודיאנדרה בכלל השתגע עם ממוצא של פאקינג 18 ריב' למשחק!
&nbsp
נראה איך הם יראו בהמשך אבל אני חושב שמי שזלזל בהם וטען שהם לא עושים פלייאוף, יהיה מאוד מופתע באפריל (בהנחה שהם ישארו בריאים כמובן)

OrEl74

Well-known member
מנהל
כשקאזינס פגש את ההאקסית

בלי דיוויס, קאזינס קיבל את כל הבמה לעצמו מול הקינגס וזה נגמר רע עבור האקסית.
41 נק'
23 ריב'
6 אס'
השחקן הראשון מאז כריס וובר ב-2001 שמסיים עם 40 20 5
כמובן שהפליקנס גם מנצחים 114:106
&nbsp
&nbsp

טוב אני לא מסוגל לשמוע לא אותו ולא את רג'י מילר.

כבר כמה משחקים אני מנסה לסבול , אבל כבר מרגיש כאילו אני שומע פטפון מקולקל. כאלו משעממים

למעלה