מחזור משעמם אתמול, אז מחזור מעניין היום !

fatnoam

Active member
מחזור משעמם אתמול, אז מחזור מעניין היום !

הרבה קבוצות מרכז טבלה ומטה שיחקו אתמול (נכנסתי לאתר, אפילו לא עניינו אותי התקצירים), והיום מקבלים מנה של משחקים טובים. בוא נדבר עליהם. תעדכנו בקשר לפציעות, או אם שחקנים מקבלים מנוחה (פויה).

הפייסרס נגד הניקס - אינדיאנה מגיעים אחרי ניצחון בשניה האחרונה מסל של ת׳אד יאנג. הניקס אם אני לא טועה אמורים לקבל בחזרה את מלו ורוז. אני הולך עם הניקס בחד ספרתי.

הבאקס מארחים את הקאבס - קליבלנד הפסידו במשחק הקודם, במשחק אותו הגדיר לברון בצליל כזה שמוציא ילד קטן שאינו מבסוט. לדעתי קליבלנד יבואו לנקום מצד אחד, מצד שני הבאקס עדיין סיוט מאצ׳אפ, ודלי ירצה לתת בראש לקבוצה הקודמת. אני מרגיש שהקאבס ינצחו בשניות הסיום, יהיה צמוד צמוד.

בוסטון מתארחים בממפיס - משחק שכתוב עליו אנדר 170 נקודות לשתי הקבוצות יחד... בוסטון לדעתי עדיין בלי אייזיה, ממפיס בלי כשרון התקפי :)
אני רואה את בוסטון מפתיעה ומנצחת בחוץ.

סן אנטוניו מתארחים ביוסטון - איזה משחק. אחרי הטקס המרגש של דאנקן, הספרס מגיעים לקבוצה שמאוד קשה לשחק נגדה בחוץ. לרוקטס המאזן הביתי השלישי הטוב בליגה (אחרי הקאבס והווריירס, שלושת הקבוצות עם שני הפסדי בית בלבד, ומספר ניצחונות דו ספרתי), ולספרס לעומת זאת מאזן חוץ מפחיד של 14-1. מעניין אותי לראות איך החיילים של פופ יגנו ממטח השלשות הזה. על פניו יש להם שומרים מצויינים להארדן ולגורדון, ואני אוהב גם את המאצ׳אפ של למרכוס על ראיין אנדרסון. מצד שני, הכדורסל המובנה של הספרס מול הקצב המהיר של הרוקטס, לכו תדעו מה יהיה. לדעתי במשחק הזה הרבה תלוי בתפוקה של קאפלה ואריזה, אם הם ישחקו טוב אז הספרס יהיו בצרה. אותי גם מעניין אם בדקות שבברלי יושב, אם יהיה מקום לפטי או טוני, שכן אין להם מאצ׳אפ עם אף שחקן של הרוקטס בדקות שהארדן מרכז לבד.
ובלי קשר, מסתמן שזה יהיה חצי גמר המערב. אני שונא אותם, אבל אני הולך עם יוסטון במשחק הזה. ניצחון של הספרס יהיה בהחלט מרשים.

גולדן סטייט מאחרים את יוטה - היה יכול להיות משחק הרבה יותר מעניין אם היה מתרחש בסולט לייק. יוטה בתנופה לדעתי, גובר בכושר מצויין, אבל אם סטף קליי ודוראנט שמים את השלשות האלה, אתה יכול לעשות חמוצים. אישית בא לי לראות את ג׳אווייל מנסה להטביע על גובר.
אני מהמר על גולדן ב-15 הפרש.

שאר המשחקים:
ברוקלין באה לקנדה בשביל לקבל 30 הפרש מהראפס.
הפליקנס באים לפילדלפיה כדי לעבור למאזן ניצחונות דו ספרתי. אמביד מול דייויס אולי יהיה מעניין, אבל כנראה שלא.
הלייקרס באים לשארלוט ויקבלו בראש.
מיאמי אורלנדו לא מעניין.
הקליפרס יארחו את דנבר וינסו להתאושש מהתקופה האחרונה הלא טובה. הם גם בלי בלייק. אולי הנאגטס יפתיעו?
פורטלנד תנסה להתאושש בסקרמנטו, שלא ברור מה קורה שם.

rapgamer4ever

New member
דוקא היו משחקים מעניינים ממה שראיתי

אינדיאנה- וושינגטון: הוויזארדס רדפו ברבע הרביעי ואפילו הצליחו לתפוס את הפייסרס. בראדלי ביל קלע שלשת קלאץ' קשה שהעלתה את וושינגטון ליתרון נקודה, 15 שניות לסיום. לאחר review התברר שהוא דרך על הקו אז התוצאה היא שוויון.
פול ג'ורג' באחד על אחד מול פורטר: האחרון שומר עליו טוב ומנצל עבירה שהיה לתת, 4 שניות לסיום.
אינדיאנה מוציאה חוץ לת'אד יאנג שחודר לסל על השומר וקולע מזווית מאוד קשה.
&nbsp
0.9 שניות לסיום, אינדיאנה מובילה ב-2 נקודות. וושינגטון מריצה אחרי פסק זמן תרגיל יפה שמפנה את בראדלי ביל לשלשה אבל הכדור לא נכנס.
&nbsp
אוקלהומה- אטלנטה: ווסטברוק במשחק מפלצתי רשם 46-11-7 אבל גם שרודר במשחק מצוין. אטלנטה ללא דוויט. המשחק היה צמוד והוכרע בזכות ג'אמפרים מוצלחים של מילסאפ, שרודר ובייזמור. ווסטברוק הלך ראש בקיר בפוזשנים המכריעים של המשחק, החטיא את רובם ומה שהוא קלע הלך בקושי. 2 שניות לסיום הת'אנדרס בפיגור 2 נקודות. מוציאים כדור לווסטברוק שעולה לשלשה מול contest טוב של בייזמור. ווסטברוק עושה פלופ, השופטים שומרים על קור רוח ולא שורקים. האיירבול נופל לידיים של סטיבן אדאמס שעולה לדאנק באיחור של 2-3 עשיריות שנייה. אטלנטה מנצחת.
&nbsp
מינסוטה- פיניקס: משחק טוב מאוד של טאונס שהניע את התקפת הוולבס. התקפית היינו על הכיפאק חוץ מריבוי איבודים לא מחויבים, למשל מסירה לשחקן שלא מסתכל או קאט של שחקן שנמצא על קו החוץ ודברים כאלה.
הגנתית הגבוהים עשו את העבודה, הקשו על פיניקס לעשות נקודות בצבע והפריעו לג'אמפרים מחצי מרחק. מה שאומר שההגנה לא הייתה קטסטרופה. השמירה על קשת השלוש לעומת זאת הייתה לא טובה. מעבר עצל בחסימות וטעויות בקריאת המגרש של רוביו, לאבין ו-וויגינס התבטאו ביותר מדי זריקות פנויות של פיניקס שנכנסו באחוזים בינוניים.
דווין בוקר לקח המון זריקות קשות. החטיא את רובן חוץ מרצף מוצלח לקראת הסיום אבל לדעתי הוא צריך להיות קצת יותר סבלני במשחק שלו.
ברנדון נייט היה טוב מהספסל.

billc

New member
לא ראיתי הרבה משחקים דל פילי, אבל האמביד הזה מפלצת

הוא שחקן סופר מעניין שלא לוקחים אותו ברצינות בגלל פילי
אבל יהיה חבל להפסיד את התופעה הזאת

אם הבחור יהיה בריא הוא יהיה הבוגי החדש בלי הקריזות

rapgamer4ever

New member
הוא אחד השחקנים היותר hyped בליגה כרגע

אהבתי את ההשוואה לבוגי. אמביד אפילו יותר גדול ממנו פיזית, אבל גם ניחן בזריזות יוצאת דופן לגודל שלו ובקוארדינציה מרשימה. הוא יודע לכדרר ולעלות לזריקה בקלילות שאופיינית לגארדים.
&nbsp
ואפילו לא דיברתי על הנוכחות ההגנתית. 2.5 חסימות ב-24 דקות בממוצע זה מדהים.
&nbsp
ה-DNP-rest שהוא מקבל די מעצבן, אבל אם אמביד יצליח להישאר בריא ועל המגרש הוא יהיה אחד השחקנים המשמעותיים בליגה.

fatnoam

Active member
אחרי גרג אודן אפשר להאשים אותם?

גם אני הייתי שומר על אמביד בכפפות משי.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
יש גבול למה שאפשר לעשות

אף שחקן לא תורם לך בזמן שהוא לא משחק ולא מתקדם.
במידה ויש 1% ספק לגבי הכשירות שלו- סבבה, לך על ה-safe side.
אבל לקחת ילד עם פחות מ-20 משחקי כדורסל מקצועניים ב"קריירה" שלו, ולהושיב אותו למנוחה- אני לא מבין את הרעיון. המחשבה שאם הוא לא ישחק הוא לא יפצע? זו הפיכה של היוצרות. המחשבה צריכה להיות שפציעה תמנע ממנו לשחק, ולא שמשחק יהפוך אותו לפצוע.

fatnoam

Active member
אתה שם לב שמאז בלייק

בכל שנה בחירת לוטרי עבר Season Ending Injury?
&nbsp
בלייק, ג׳בארי, אמביד, ג׳וליוס ראנדל...
&nbsp
רמת האינטנסיביות בליגה היא אדירה. אל תשכח שאמביד גם כולה בן 21, עוד אין לו Physique של בוגר, אין לו את ה-Grown Man power הזה.
&nbsp
כמו כן, מכיוון שנפצע כבר, אז הוא מועד לפציעות (ראה ערך אנטוני דייויס), ומעל הכל - פילי לא הולכת לשום מקום השנה. תחבר את כל אלה ביחד, ותבין למה אפשר לתת לו לשבת בצד 20-30 משחקים בעונה, ומתי שהוא כן משחק אז הגבלת דקות.

rapgamer4ever

New member
אני מחבר הכל יחד ועדיין לא מבין למה הוא יושב בחוץ

אם הוא יפצע אני אבין למה הוא יושב בחוץ. כשהוא בריא והדבר שהכי יקדם אותו זה להשתתף במשחקי כדורסל בNBA, אני לא מבין למה מונעים זאת ממנו.
למרות הדוגמאות שהבאת, אמביד הוא עדיין השחקן היחיד בהיסטוריה של הליגה שמקבל את משטר ה-DNPs האלה.
&nbsp
את הגבלת הדקות אני מקבל. לא למתוח אותו לגבול. להעמיס עליו בצורה הדרגתית. חלק מה-DNPs האם הם חארטה עפה. ב-8 לחודש אמביד משחק, משחק הבא ב-11 לחודש הוא DNP-rest. על מה ולמה? הוא כל-כך התעייף מ-27 דקות משחק שהוא צריך יותר מ-3 ימים להתאושש?
&nbsp
אני חושד שפילדלפיה מושיבה אותו כדי לתת יותר דקות לאוקאפור ולהעלות את ה-trade value שלו.

fatnoam

Active member
גם להמשיך בטנקינג זו סיבה

למה להם לא לצבור עוד בחירת דראפט מבטיחה שיצטרף לסימונס/אמביד ומה שהם יקבלו בטרייד על אוקאפור/נואל?
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
יכול להיות שזה גם נכנס למערך השיקולים

למרות שפילדלפיה תסיים בתחתית עם אמביד או בלעדיו.
&nbsp
הפואנטה שלי היא שאנשים כל-כך מפחדים שאמביד יפצע, שהם שוכחים שהמטרה של שחקני כדורסל היא לשחק כדורסל. הדרך היחידה להשתפר ברמות האלה היא לשחק.
לכן מבחינה מקצועית אין סיבה להושיב את אמביד בחוץ, כשאתה חושב על זה לעומק.

אלא אם יש שיקולים שאנחנו לא מודעים אליהם

הוא היה פצוע שלוש שנים ברצף? שנתיים? יכול להיות שזה לא רק "משטר מנוחה", יכול להיות שהם עדיין מנהלים מעקב אחרי הבריאות שלו ברמה של בדיקות מדוקדקות אחת לכמה זמן, או עוקבים אחרי התאחות עצמות, התחזקות גידים וכו' (לא יודע מה בדיוק היתה הבעיה).
אגב גם לתת לשחקנים אחרים לשחק כדי לשתף את כולם, בפרט כשהאחרים הם אוקאפור ונואל, הוא לא החלטה חסרת חשיבות.

rapgamer4ever

New member
אתה נותן להם יותר מדי קרדיט

מעקב בריאותי זה מצוין, אבל אפשר לנהל את אותו מעקב ללא DNP rest. אין בדיקות שיכולות לאפיין מתי העומס מגיע לקו אדום מסוים. הם לא מושיבים אותו לנוח בהתאם לתוצאה חריגה בבדיקות רפואיות מסוימות.
&nbsp
בואו נכניס את הדברים לפרופורציה- אמביד משחק בממוצע 24 דקות למשחק. הוא לא מתמודד עם עומסים אפילו כשהוא משחק. היו לו שנתיים שלמות לבנות את הגוף מבלי שהוא שיחק משחק אחד... אז עד שהוא כשיר עדיין מייבשים אותו בחוץ?
זה אפילו לא רק במשחקי בק טו בק שהם מושיבים אותו... לפעמים זה פשוט סתם ככה. rest.
&nbsp
ההתנהלות של פילדלפיה עם רוטציית הביג מן גרועה ביותר ומשחקי ה-DNP של אמביד לא פותרים את הבעיה. המצב של נרלנס נואל כבר על סף פיצוץ.

יש מצב שזה שהוא לא חווה עכשיו עומס מסיבי של עונה שלמה

בונה את הגוף שלו בצורה טובה יותר ולכן הוא יצליח בעוד שנתיים להיות יותר עמיד ואז לשחק עומס מסיבי יותר.

Cade Foster

New member
ממה שהבנתי רוז עדיין לא משחק

בכל אופן אינדיאנה בערב שני של בק2בק ואני לא זוכר מתי הפעם האחרונה שהיא השלימה 2 ניצחונות ביומיים, אז גם אני בכל אופן מהמר על הפסד.

איליה13

New member
מחצית ראשונה פורטלנד - סקרמנטו

הקינגס קולעים באחוזים טובים 20-35 (57%)
אז מדוע 12 הפרש לבלייזרס ?
סקרמנטו עם 9 ריבאונד הגנה במחצית הזאת, פורטלנד עם 9 ריבאונד התקפה במחצית, וקולעת עוד יותר טוב 28-43 (65%) (בתכלס 9 מתוך 15 ההחטאות נבעו מזריקות מעבר לקשת)

FrecCo

Active member
משחק מטורף ביוסטון

ממליץ לכם לראות את התקציר של ה9+ דקות שיש ביוטיוב למי שלא יכול לראות את המשחק המלא. התקפה של סן אנטוניו נראית מדהים. יוסטון כמעט ניצחה את המשחק הזה למרות שקלעה 6 מ-38 מהשלוש (WTF? שמתי את זה במחשבון לבדוק כמה אחוזים זה והוא ענה לי "חחחחח")
4 וחצי דקות לסיום יוסטון הובילה ב13 הפרש!! סופסוף סן אנטוניו מראה אופי.
אני אישית כבר מחכה מאוד מאוד לחצאי גמר הפלייאוף במערב...

rapgamer4ever

New member
ה-sequence של הדקה-שתיים האחרונות היה מופרע

כל-כך הרבה איבודים של יוסטון למרות שגם לסאן אנטוניו לא חסר...
למרות ההפסד, יוסטון יכולה להיות מעודדת מהמשחק. היא ניצחה בריבאונד, ההגנה הייתה טובה והיא הפסידה כי השלשות סירבו להיכנס (חלקן באמת היו קשות אבל גם הרבה פנויות שהלכו החוצה).
ננה שחקן פיק אנד רול טוב אבל אפשר לציין את החיסרון של קאפלה שהוא איום ל-lob.
&nbsp
מה שאני מנסה לומר- יוסטון באמת טובה והיא צפויה לעשות חיים קשים בפלייאוף לכל יריבה.

תזכורת לזה שדאנטוני הוא לפעמים התשובה הנכונה

מאז פיניקס הוא חטף די הרבה אש על עונות לא מוצלחות בניקס ובלייקרס. אז נכון שאז היה לו את נאש ועכשיו את הארדן ואלה סיבות קריטיות להצלחה שלו אבל עדיין מגיע קרדיט. כמובן שזה רק 25 משחקים גם :)

סיכום סקרמנטו - פורטלנד: אחד המשחקים הגדולים בתולדות סקרמנטו

עמרי כספי [וירוס] לא מתלבש משחק שלישי ברציפות. גם רודי גיי בחוץ. גארט טמפל חוזר לספסל, מט בארנס פותח.

רבע א':
רבע התקפי של שתי הקבוצות, קולעות באחוזים גבוהים. פורטלנד אחת האכזבות בהגנה, אבל זה לא מסביר את כמות הסלים הקלים במשחק הזה. קאזינס [13 נק'] עם הוק שאטים אחת אחרי השניה, נותנים לו לנצח את המשחק ובינתיים זה מה בערך מה שקורה, משאיר את סקרמנטו במשחק. מהצד השני, סיג'יי מקולום [14 נק', 7-6 מהשדה ב-9 דק' משחק] מוביל את פורטלנד.

שלשה עם הבאזר של שאבאז נפייר מורידה את שתי הקבוצות ביתרון 27-35 לפורטלנד.

רבע ב':
חצי מהנק' של פורטלנד - בצבע. שחקנים הולכים עד הסל, וזה כולל אנד וואן של לילארד עם 2 שנ' לסיום המחצית. אין עזרה בהגנה, לא שמים לחץ על המוביל כדור. אין גם סגירה על ריבאונד הגנה [פורטלנד עם 12 נק' סקנד צ'נס לעומת 0 של סקרמנטו במחצית הראשונה]. פלאמלי מתקשה מול קאזינס בצד אחד, אבל מאזן את עצמו בצד השני עם נק' קלות בלובים שהוא מקבל ממסירות של לילארד. קאזינס עם 24 נק' במחצית ב-10 זריקות מהשדה. האיש שמחזיק את סקרמנטו במשחק, אבל זה לא נראה טוב בכלל. דקות טובות של לוסון מהספסל, גם קולי-סטיין היה בסדר, אבל מסתכלים על מקלמור, לא קולע את הזריקות שלו ונראה מובס. אם מסתכלים על קוליסון, קולע כמה סלים, אבל זה לא השחקן של העונה שעברה.

לילארד עם 11 נק' ו-9 אס' במחצית [באחוזים לא טובים, אבל נראה טוב]. סיג'יי מקולום עם 23 נק' [9 מ-11 מהשדה] במחצית, לא יכול להחטיא.

מהלך אחרון של המחצית - אחרי הזריקה של לילארד מהקו, קאזינס שולח מהאינבאונד מסירה לטוליבר על מגרש שלם. זה מגיע לקוליסון, זורק ומחטיא זריקה אקרובטית. לילארד תופס את הריבאונד והרבה אחרי הבאזר זורק בשביל הכיף ממגרש שלם . . . וקולע! סל ענק שלא יחשב!

60-72 לפורטלנד במחצית. לא יודע אם יש סיבה להיות מעודדים, כי סקרמנטו במחצית של 57% מהשדה [פורטלנד - 65%]. אם הזריקות שלך נכנסות ואתה לא עושה ריצה אחת כל המחצית במשחק ביתי, אז לא יודע.

רבע ג':
טוליבר פותח את המחצית השנייה במקום קופוס. נראה חריג, אבל זה מה שבעצם ייגר עשה עם כספי שלושה משחקים ברציפות.

בארנס מחטיא ברבע הזה שתי שלשות מומנטום. טוליבר קולע שתי שלשות מומנטום. ארון אפללו מחטיא שלשה פנויה מהפינה בפוזשן האחרון של סקרמנטו ברבע, במקום להוריד לנקודה לילארד הולך עד הטבעת בצד השני ומגדיל ל-6 הפרש, 2 שנ' לסיום הרבע, סל ראשון של פורטלנד מזה 4 דק'!

93-99 לפורטלנד לאחר שלושה רבעים. סקרמנטו נשמרת במשחק בזכות כמעט 50% מהשלוש, ולמרות שתי ההחטאות של בארנס, השחקנים קולעים את הזריקות שלהם.

רבע ד':
דקות ראשונות של הרבע, טיי לוסון נהדר, גארט טמפל מייצר עצירות וארון אפללו חלק מזה, וסקרמנטו עולה ליתרון בריצת 2-9, 8 דק' לסיום. הריצה לא נעצרת פה ומגיעה ל-2-17 ויתרון שיא של 9 לסקרמנטו. פורטלנד ללא סל כמעט 6 דק' ברציפות.

פה פורטלנד מתחילה ריצה משלה הולכת 1-12 ב-2 דק' וחוזרת להוביל. 111-113 לפורטלנד, 3 דק לסיום. איזה דראמה!

פלאמלי קולע 2 מ-4 מהקו תוך שקאזינס מקבל את העבירה החמישית שלו. בצד השני, קאזינס עם שלשה אדייייירה מחזיר את היתרון.

פלאמלי על ריבאונד התקפה, ופה בא לידי ביטוי הוטרן לידרשיפ ששחקן כמו אפללו מביא, שלא נותן לו לעלות לסל ושולח אותו לקו. זה לא עובד, ופמלאמלי עם 2 מ-2, אבל אתה גורם לו להרוויח את זה וזה מה שסקרמנטו היתה חסרה במשחק הזה במחצית הראשונה. יתרון נקודה לפורטלנד, 1:38 לסיום !

קאזינס עם עוווווד שלשה! אתה צוחק עליי? ודאי שאתה צוחק! 117-119 לסקרמנטו!

בצד השני, פלאמלי קולע אחרי אסיסט של לילארד בחדירה. מהלך יפה. שיוויון 119.
פסק-זמן.

חוזרים, קאזינס מבודד, מסתבסב על פלאמלי וקולע זריקה אקרובטית אנד וואן! ...סל ע-נ-ק! אבל רגע! מה קורה פה! קאזינס הצוהל מקבל עבירה טכנית על זריקת המגן שיניים שלו על הספסל של פורטלנד?! זו עבירה שישית של קאזינס והוא מורחק! לא יאמן! איזה שריקה! ...איזה שריקה! השופט היה קרוב ולא קרא את זה אלא אחרי לחץ של הספסל! חדל אישים! איזה שריקה!
רגע, מה קורה פה??? לא מאמין לכם! השופטים משנים את השריקה וקאזינס חוזר מחדר ההלבשה ! ! ! #מהההההה
והוא חוזר בלי ההאדבנד! ! ! לא ראיתי כזה משחק מימיי, וגם אתם לא ! ! !
קאזינס משלים את המהלך מהקו וזה 122-119 לסקרמנטו, 35 שנ' לסיום. לא יודע מה קרה פה, עוד מנסה לעכל!

פסק-זמן.
חוזרים, וקאזינס עם חסימה כבירה! עדיין של פורטלנד, אבל לילארד מחטיא שלשה! שלנו! זה שלנו!
פה הגדולה של קאזינס. עומד על 55 נק', קיבל כדור במחצית המגרש ופורטלנד ניסתה לעשות את העבירה, אבל במקום להחזיק נתן את זה ללוסון שילך לקו ויסגור את זה באחוז גבוה יותר. לוסון קולע 2 מ-2. בצד השני, פלאמלי קולע מתחת לסל, עבירה על טמפל [קאזינס שוב מוותר על הזריקות], שקולע גם הוא 2 מ-2. בול גיים.

בסיום זה 121-126 לסקרמנטו באחד ממשחקי הרגיולר סיזן הגדולים בתולדות הקבוצה. אם לא מאז ומעולם, אז לפחות בתקופת קאזינס. מדהים! קאזינס עם 17 נק' ברבע האחרון [6 מ-10 מהשדה, כולל 3-2 משלוש] ושיא עונתי של 55 נק'[הקודם - 38 נק'] במשחק, וכמעט שיא קריירה. אם משווים לשיא הקריירה מהעונה שעברה [56 נק' נגד שארלוט בשתי הארכות] - בתמונה המצורפת - רואים את השינוי במשחק שלו. זה שחקן שלא רק הורג אותך בפנים, אלא גם בחוץ. היום אין שחקן בליגה שיודע איך שומרים אותו; משחק 12 בהיסטוריה של הפרנצ'ייז ששחקן קולע 50 נק' או יותר. משחק שני כזה של קאזינס בקריירה.

קאזינס מגיע לדבר עם קייטי כריסטיאנסן בסיום המשחק ונמצא בסערת רגשות.
אחרי מקלחת טובה הוא נראה הרבה יותר רגוע ומבודח. "שלום חברים", הוא אומר לתקשורת, זכר להתפרצות שלו לפני כמה ימים.

לילארד עם 15 אס' משלים שיא קריירה באסיסטים [הקודם - 13 אסיסטים]. הוא השווה את השיא כבר ברבע השלישי; סיג'יי מקולום עם 36 נק', אבל רק 6 נק' ברבע האחרון ונעלם במחצית השניה. לא שאפשר לבוא בטענות לשחקן שקולע 36 נק' באחוזים טובים; מייסון פלאמלי עם שיא קריירה בנק'. הוא מסיים עם 27 נק' ו-13 ריב' במשחק דומיננטי.

פורטלנד עם 4 מ-27 מהשלוש. סקרמנטו עם 10 מ-23 אחרי רצף משחקים באחוז נמוך. כשסקרמנטו קולעת את הזריקות שלה זה לרוב מסתיים בניצחונות, גם אם מנגד היריבה קולעת את הזריקות שלה.

מצטיין המשחק: תנו לי לחשוב על זה....דמרקוס קאזינס?
55 נק' [28-17 מהשדה, 8-5 משלוש, 17-16 מהקו] ו-13 ריב' ב-41 דקות משחק. #ביסט_מוד

אפשר לציין לטובה את טיי לוסון [16 נק' ב-8-6 מהשדה, ו-8 אס', ללא איבודים] במשחקו הטוב העונה. היה קלאץ' בפוזשנים החשובים ועשה כמה סלים כשההתקפה נתקעה; ארון אפללו חזר בגדול לרוטציה עם 31 דק'. הוא קלע 11 בלי שהרגשתי. מעניין יהיה לראות איפה הולכים איתו לאחר החזרה של כספי ורודי גיי. אם אפללו מביא משהו זה הרבה ניסיון בליגה הזאת, וסקרמנטו קיבלה את זה ממנו בדקות המכריעות; משחק חלש של בארנס [2 נק' ב-4-0 מהשדה], שפתח טוב אבל נראה לא בעניינים בהמשך, קופוס [2 נק'] ומקלמור [8 נק', אבל חלש בהגנה ולא רלונטי בהתקפה]. קוליסון גם לא להיט. אולי אהוב על שמחה זליג בשידורי ערוץ הספורט, אבל עונה חלשה שלו, וחשוב להגיד את זה. הוא סיים עם 10 נק' [3 מ-8 מהשדה]. סקרמנטו קיבלה במשחק הזה 43 נק' מהספסל וזה עשה את ההבדל.

המשך יבוא.

-המשך-

ואו. איזה משחק. אבל אין זמן לנוח.
המשחק הבא - משחקים ביוטה כבר הלילה [משחק שני ביוטה ב-11 יום. ווט דה אף?] למשחק קשה שגם כמו פורטלנד, הוא סוג של משחק על 6 נקודות. ניצחון שם ואני אוהב את עצמי. יוטה היא לא רק ההגנה הטובה בליגה, היא גם קבוצה שבחודש האחרון הפסידה רק משחק אחד לקבוצה שהיא לא גולדן סטייט. יהיה קשה.

מעניין לראות את הסקג'ולינג המטורף שהליגה בנתה לסקרמנטו, כך שבימים האחרונים שיחקנו בדאלאס והלילה נשחק ביוטה, בשני המגרשים האלה זה כבר פעם שנייה העונה, וגם העובדה שסקרמנטו חזרה הביתה למשחק נגד פורטלנד אחרי שלושה משחקי חוץ והנה היא שוב יוצאת לשני משחקי חוץ. החדשות הטובות הן שלוח המשחקים יהיה יותר מאוזן בחצי השני של העונה ואם סקרמנטו רק תישמר במאבק על המקום השמיני במערב, זה יהיה חורף מעניין.

** קאזינס נקנס ב-50,000 דולר בגין ההתפרצות שלו על העיתונאי אנדי פארילו. נשמע כמו עונש קל, אבל הסכום הוא יחסית גבוה וגם קאזינס נדרש להתנצל, אז נראה לי שפשוט נמשיך הלאה.

** אוהדת בת 105 של הקינגס הגיעה למשחק. נולדה 3 שנים אחריי, אז מה מתלהבים.

** גארט טמפל, החתמת העונה של סקרמנטו, מספר איך הוא מעביר את הזמן הפנוי במשחקי חוץ.

** פול היילייטס מהמשחק הטוב בקריירה של קאזינס.

** גם Chris Smoove לא נשאר אדיש.

** בתמונות המצורפות:
1. לא המספרים המלאים מהלילה, אבל בעמודה השמאלית רואים את משחק הקריירה של קאזינס [56 נק' נגד שארלוט]. נגד שארלוט זה היה בשתי הארכות. הלילה נגד פורטלנד זה לא רק ברגיוליישן, זה גם 5 מ-8 מהשלוש. אין מה להגיד, שחקן דומיננטי כזה בצבע לא היה שנים.

2. עם 55 נק', זו כמות הנק' הרביעית של שחקן בתולדות הפרנצ'ייז.

למעלה