קרו כמה דברים מעניינים אתמול בלילה

fatnoam

Active member
קרו כמה דברים מעניינים אתמול בלילה

1. פילדלפיה השיגה את הניצחון השני שלה השנה, על חשבון הוויזארדס, שאיכשהו גם להם יש עכשיו רק שני ניצחונות. כבר כמה זמן אנחנו אומרים שמשהו גרוע קורה בוויזארדס, ביל שוב לא שיחק הלילה, וול לא היה מספיק טוב, אבל לדעתי הכישלון הזה הוא ממש על סקוטי ברוקס, המאמן הבינוני שהגיע מאוקלהומה. לרוב לא מפטרים מאמנים שהגיעו רק השנה, אבל אני לא רואה דרך אחרת בשביל הוויזארדס לשנות כיוון. אין להם גם חומר מתאים לטרייד, בראייה על הסגל והמשכורות.

2. ראסל ווסטברוק וג׳יימס הארדן נפגשו אתמול בערב. הארדן היה רגוע, ראסל שוב פלירטט עם טריפל דאבל, וגם חתם את ההתמודדות עם דאנק אדיר 2 שניות לסוף, בפנים של קלינט קאפלה. אופייני משהו. בכל אופן, שמתי לב שבאוקלהומה, בכל פעם שאולדיפו נותן משחק טוב של 20+ הם מנצחים, וכל פעם שלא, הם מקבלים בראש, גם אם ראס נותן 40-15-10. אם קבוצה תלויה בשחקן לא יציב כמו אולדיפו, לא נראה לי שהעתיד שלהם משהו בשנה הזו. כרגע הם חמישי במערב (אותו מאזן עם פורטלנד, הלייקרס ויוטה), וממפיס ויוסטון מאכלסות את מקומות 8-9. קשה להמר מה יקרה בשלב כזה מוקדם, אבל אוקלהומה בהחלט יכולה לנשור מתמונת הפלייאוף.

3. אינדיאנה פגשו את קליבלנד, שנתנו ללברון לנוח ולא לשחק את ה-B2B הזה. הפייסרס אמרו תודה וניצחו בקלות יחסית. משחק מוזר בקאבס שכן גם קיירי (24) וגם לאב (27, 16) היו טובים, אבל נראה שבהיעדרו של לברון אין מי שיפעיל את שאר השחקנים. בפייסרס ג׳ורג׳ שמח לא להריח את הזיעה המלכותית של לברון, נתן 21 קלות במשחק טוב, שייתן לפייסרס בוסט אחרי כמה תצוגות נפל (הפסד לפילדלפיה...).

4. גולדן סטייט נתנו בראש לראפטורס בטורונטו, אמנם נגמר רק 10, אבל הסיפור הוא פשוט זה שגולדן שוב קלעה מעל 120 נקודות, הם בלתי שמירים, ולא משנה כמה אתה טוב התקפית (והראפטורס היו טובים, וקלעו טוב), אבל אין, דוראנט יכול לנצח אותך לבד, סטף מתחיל לשלשל שלשות מהחצי בזמן שדוראנט נח, וכל מה שאפשר לעשות זה לקוות שמתישהו הם יחטיאו.

5. המשחק המעניין מבחינתי היה בין ממפיס לקליפרס, שהפגיש את השחקן האהוב עליי מלפני שלוש שנים (ג׳אמאל) לפייבוריט שלי בשנתיים האחרונות (וינס). בשנתיים האחרונות ג׳מאל קצת משחק כמו עגלה, אבל במשחק הזה הוא היה טוב, וחיפה קצת על כריס פול שנלחם אבל היה חלש. וינס גם היה סבבה, ובחיי שכל סל שלו, בטח אם זה דאנק, אני כמעט מזיל דמעה. בכל אופן, ממפיס שוב הוכיחה שמול הגדולות היא יודעת לעמוד, הם מעלים את הרמה והאינטנסיביות בהתאם ליריבה. למרות נחיתות משמעותית בכשרון, הם שוב הוכיחו שעם רצון אפשר להגיע רחוק. גם המזל היה לצידם, 15-26 מהשלוש הם בדר״כ לא עושים, ואחת מהשלשות האלה של מארק גאסול גם ניצחה להם את המשחק.
ממפיס הולכים להיות חתול שחור גם בפלייאוף הזה.

6. שימו לב לאטלנטה, ביליץ׳ כנראה לא רוצה לנחס אותם אז הוא לא מפרסם, אבל הם כבר ב-9-2 ומחזיקים ברצף הארוך בליגה כרגע של ניצחונות (6), והלילה נתנו בראש למילווקי ולגמל שלמה היווני שלהם.

billc

New member
זה היה בק2בק של וושינגטון..סתאם היה להם 4 ימי מנוחה האפסים

משהו דפוק שם, אני לא בטוח שהיית מאשים בהכרח את המאמן

עם כל הרעש והצלצולים של יוסטון, בנתיים שהם רק מקום 9

קלבלנד שום מפסידים בלי לברון, יכול להיות שהם צריכים כמה משחקים כידי להתרגל לשחק בלעדיו, בכל מקרה הסטט הזה שלברון לא משחק קלבלנד לא מנצחים ממשיך לגדול

גולדן קולעת העונה 117 למשחק, הכי הרבה בשנים האחרונות, אבל הם חייבים לשפר את ההגנה, דוראנט וקארי משתלבים ביחד , שניהם טופ 10 בנק׳ לשניהם אחוזים הכי טובים מהשדה בטופ 10 הקלעים.

בקשר לאטלנטה, דוויט לא שיחק ואטלנטה הצליחה לנצח, אבל רק 39 רבונד, דוויט חסר מהבחינה הזאת, בקשר לנצחונות, כרגע אני חושב שזה בגלל התחלת העונה קבוצה שהתחברה יחסית מהר כי הם משחקים ביחד כמה עונות רוב השחקנים, באיזה שהוא שלב קבוצות אחרות ישחקו יותר טוב, אני אהיה יותר אופטימי שדוויט ישתלב יותר טוב בהתקפה

billc

New member
לא ראיתי את המשחק של הספרס, ואם זה תלוי בי לא אראה בחיים

אבל זה נראה שגאסול לאט לאט יותר משתלב בקבוצה,
צריך לזכור שגם לאולדריג׳ לקח כמה משחקים בעונה שעברה עד שהוא התחבר להתקפה של הספרס

rapgamer4ever

New member
המשחק הכי גרוע של הארדן השנה

יוסטון הייתה יכולה לנצח אבל הם שיחקו בצורה מאוד מטופשת. חלבו את השעון משהו כמו 6 דקות לסיום המשחק, התחילו את האקשן עם 8 שניות על השעון ולקחו 5-6 פוזשנים שהסתיימו בזריקות קשות ו-0 נקודות.
מילא אם הפער היה 15 אבל הם סך הכל היו ביתרון של 6 נקודות וזרקו אותו לפח בשיטת המשחק הזאת.

סן אנטוניו הביסה את סקרמנטו ב-5 הפרש

סן אנטוניו מושלמת עם 6 ניצחונות במשחקי החוץ העונה. 105-110 בסיום. התוצאה משקרת. זה כבר היה 18 סן אנטוניו, בואך צפונה. סקרמנטו עשתה ריצה עם 13 נק' מהירות בדקות האחרונות של המשחק וזה כפה כמה פסקי-זמן בשניות האחרונות, אבל מעט מדי, מאוחר מדי.

קאזינס הוביל שוב [26 נק', 17 ריב' ו-6 אס']. כל השאר לא תרמו כלום. מט בארנס בלט טיפה עם כמה שלשות, אבל אי אפשר לבנות על זה כלום. גיי היה חלש במיוחד ואת הדקות האחרונות העביר על הספסל במבט מזוגג שבעצם מספר את סיפור העונה עד עכשיו. לא שסן אנטוניו זו קבוצה שאתה מגיע למשחק פייבוריט נגדה, אבל כל המסביב, האנרגיה היא לא מה שציפינו בשלב הזה של העונה במשחק בית.

ייגר לקח אחריות. אמר שהאימון בבוקר המשחק [ד'] היה קליל מדי. אמר שהיה צריך להוריד חלודה אחרי 4 ימי מנוחה.

קאזינס מצדו גם לקח אחריות. אמר שבתור המנהיג של הקבוצה הוא צריך לאסוף את החברים ולהביא אותם מרוכזים יותר.

טיי לוסון הודה שהשחקנים לא לוקחים ברצינות את אימוני הקליעות והקצב הלא-רציני שלהם באימונים מיתרגם גם למשחקים. קאזינס כנ"ל.

זה פחות או יותר מסכם את מה שגם אני רואה מהקינגס העונה.
זו קבוצה שאולי הגנתית נראית יותר טוב מבעונה שעברה [וזה היה צפוי כאשר אתה מחליף את רונדו באפללו וגארט טמפל], אך ממש בקצת אם מסתכלים על הדירוג ביחס לשאר קבוצות הליגה. התקפית הקבוצה לא משחקת טוב, לא מקבלת מבטים טובים, עובדת נורא קשה בכל פוזשן, אין אנרגיות והפייס איטי מדי. אם אתה לא פוגש קבוצה שתזלזל בך כמו טורונטו, התחושה שלא תנצח. זה לא כדורסל שמתאים לקולצ'ר של סקרמנטו ואני לא מבין מה הם מנסים לעשות. במשחק נגד הלייקרס היתה מצגת של TNT שהראתה משהו בסגנון שסקרמנטו היא קבוצת טופ 3 בליגה [נק' או אחוזים, לא יודע] כאשר היא עושה פוזשנים של עד 12 שנ', ואחרי 12 שנ' היא מקום אחרון בליגה. רוצה לומר, סקרמנטו טובה יותר לפני שהיא נותנת להגנה להסתדר. אפשר להתווכח שזה בדרך-כלל ככה, אבל פה זה הבדלים ענקיים בתפוקה מה שמלמד שהקבוצה בפייס איטי לא עובדת טוב כרגע. לפחות כרגע. ייגר מנסה ליישם שיטת משחק עם הרבה תרגילים מההיי פוסט, עם קאזינס כפיבוט [בתחילת העונה זה התחיל עם קוסטה קופוס עד שהיה ברור שהוא לא מספיק טוב] והרבה תנועה מסודרת כמו שהיה לו בממפיס, אבל לוקח זמן ללמד את הדברים האלה ובכלל אני לא בטוח שקאזינס יכול לשחק את זה או צריך לשחק את זה.

המרוויח מהמשחק של סקרמנטו זה רודי גיי. משחק מעבר זה לא טוב לו. רודי, הגו טו מוב שלו זה הפייס-אפ ג'אמפר. כמו שאומרים בכדורגל - "אוהב את הכדור לרגל". הוא יכול לייצר רק במהלכים שמסתיימים בג'אמפ שאט מחצי מרחק. צריך לתת לו קרדיט שהוא באמת טוב בזה וקולע באחוז גבוה גם עם ידיים על הפנים, אבל הוא לא יכול לשחק כדורסל אחר ואמרתי את זה מספיק בעונה שעברה. סקורר ולמות על המבטים של "אכלו, שתו לי" שהוא נותן מתי שהוא לא מקבל שריקות, אבל זה לא כדורסל שאני רוצה בקבוצה שלי.

** החבר קוסטה קופוס פינק אותנו בזריקת עונשין מעניינת.

** אם מפנטזים על האפשרות שדייב ייגר יפוטר, אז ....לא.
דיבורים על כך שג'ייסון לויין עשוי להצטרף בקרוב לתפקיד בכיר בפרונט אופיס, אולי כסגן של דיבאץ. בעבר מנכ"ל הממפיס גריזליז, היה האיש שקידם את דייב ייגר לתפקיד המאמן הראשי. כיום בדי.סי יונייטד [קבוצת הכדורגל של וושינגטון] וסוונסי סיטי [קבוצת הכדורגל הוולשית שמשחקת בליגה האנגלית הבכירה]. היו דיבורים איתו גם במהלך האוף סיזן. נגד סן אנטוניו הוא ישב בקהל, אמר שבא להתרשם מהאולם החדש.

** באתרים הישראלים מיהרו לפרסם דיווח מארה"ב על מעבר אפשרי של כספי לאורלנדו או פילדלפיה. הם לא ציינו מקור, שזה אולי מתקבל, אבל אני שואל את עצמי האם ה"מקור" הוא בעצם זה - אורלנדו , או זה - פילדלפיה.

אם זה באמת המקור, אזי שמומלץ לקרוא את תוכן הכתבה, לא רק הכותרת: "Looking at the Orlando Magic....Unfortunately, on offense, they do not have much to offer and for them to improve, they might want to consider trading for Omri Casspi of the Sacramento Kings.

לזה אני לא קורא "דיווח". אני קורא לזה "ספקולציה". בהמשך הכתבה הם יודעים לומר מה המחיר שיעלה לאורלנדו להביא את עמרי:"It was suggested that for the Magic to take Casspi, they will give up C.J. Watson to the Kings. The 32-year-old is a veteran backup point guard which is something Sactown needs

עכשיו, אני לא מכיר את האתר שפירסם את זה, אבל לא הייתי צריך ללכת רחוק מדי כדי לראות מאיפה הם הביאו את ה"שמועה" הזו . הם נותנים קישור למקור שמדבר על זה. מי? גלגלו וחפשו את התגובה הכתובה בזו הלשון: "Omri Casspi to Orlando for CJ Watson. Magic need SF depth, Kings could use another PG without DUI problems, savvy " . זה בסה"כ פורום, דומה לשלנו, שבו אנשים מעלים הצעות לטריידים, בדיוק כמו שאנחנו אוהבים לעשות מדי פעם.

תראו, יכול להיות שהשמועה דווחה ב'טוויטר' ע"י איזה עיתונאי בכיר ואני פשוט לא עוקב. אבל זה מה שאני מצאתי. זו ההתייחסות היחידה שמצאתי על אורלנדו.

לגבי פילדלפיה, בקישור שצירפתי זה מה שכתוב על ה"שמועה" שנכתבה באותו אתר בדיוק: "All-Star center DeMarcus Cousins may have passed the torch to Omri Casspi as the forward is now the Sacramento Kings player linked to numerous teams in the NBA. A new suggestion is for him to join the struggling Philadelphia 76ers

בתמורה למי? "In the proposed swap, the 76ers are letting go of T.J. McConnell in order to acquire Casspi ".

ומי המציע? הק, אני חושב שזה אפילו אותו עמוד כמו בזה של אורלנדו. חפשו שם "TJ" ותקבלו את התגובה על טיג'יי מקונל בתמורה לעמרי כספי. ושוב, נכתב ע"י אוהד אלמוני שרק מציע את מרכולתו.

אשמח אם תוכלו למצוא לי מי המקור ה-Verified ב'טוויטר' שדיווח על טרייד אפשרי של כספי לאורלנדו / פילדלפיה. אם לא תוכלו למצוא [כי אין כזה מקור?] אז אשמח לדעת למה באתרים הישראלים חוגגים על ידיעה שהיא בעצם ....כלום. מה שמעניין, שבאתרים הישראלים אני רואה שמצטטים ממש מתוך אותו אתר שהבאתי קישור אליו, שמוביל בעצמו לאתר האוהדים.

אם אני צודק -
לאתרי הספורט הישראליים.
אם אני טועה -
סליחה....

לסיום. נזכרתי לאחרונה בציוץ של בוגי קאזינס בערב דראפט 2016. סקרמנטו עשו את המהלכים שלהם והוא ביקש שאלוהים יעזור לו. אני תוהה מה יהרוג את קאזינס קודם: המכות שהוא חוטף ולא מקבל שריקות עליהם או התקף-לב מהניהול הכושל של הקבוצה ? #SaveBoogie

המשחק הבא - קליפרס [בית] ביום ו'. בואו לסבול איתי ביחד.

כעת אני כמעט בטוח ב-100% שהדיווח על טרייד אורלנדו / פילי

באמת הגיע מאתר אוהדים, כפי שציינתי בתגובה הנ"ל.
&nbsp
כל האתרים הישראלים נפלו בפח. כולם.

יש הרבה רגעים לספורט הישראלי האינדיווידואלי

המדליה של אריק, שאר המדליות, המספרת של זהבי, הגול של רביב מול ברצלונה, הניצחון של בניון בברנבאו...
&nbsp
אבל לדעתי הדול של כספי עם קארי, אישית לפחות, בטופ.
&nbsp
זה מוזר לי, אני יודע שאני משוחד אבל נדמה שבמקרה של כספי הליגה נוטה לשכוח לו כל דבר טוב שהוא עושה, היית מצפה שאחרי כל כך הרבה שנים של האסל וטופ בליגה באחוזים משלוש שקבוצה קצת יותר רצינית תתעניין לקלוט אותו מהספסל, משום מה מאמנים בNBA מסרבים לתת לו הזדמנות, ביוסטון שקיבל הזדמנות היה אחלה בנץ' פלייר.
&nbsp
אולי שכחו לו כבר את הדול מול קארי..

הוא היה סביר ביוסטון כשהשלשות שלו נפלו

אבל הוא נוטה לחוות תקופות חמות וקרות מעבר לקשת וכשהן הפסיקו להיכנס הוא היה בבעיה. מעבר לזה הגנתית הם פשוט לא הצליחו לתפקד איתו בתור 4 ולכן הוא איבד את הדקות שלו למוטיונאס (שרחוק מלהיות שומר גדול) שיש לו קצת יותר סייז וגם ככה היה בתקופת שיא של לפני הפציעה.

rapgamer4ever

New member
לגבי גולדן, משהו מעניין

יש תחושה שקליי הוא המפסיד העיקרי מההגעה של דוראנט אבל המספרים לא תומכים בכך. הוא מוותר על כ-1.5 זריקות למשחק, כמעט זהה לירידה של קרי ודריימונד בניסיונות הקליעה (FGA ו-FTA).
קליי בינתיים לא פוגע משלוש למרות שהוא מקבל מבטים נוחים, אבל לזכותו יאמר שהוא ממשיך לתקוף את הטבעת ולתפור ג'אמפרים מחצי מרחק.
&nbsp
עוד שווה לציין שבניגוד לציפיות שלי לפחות, קרי עדיין קולע 28 למשחק באותם אחוזים פריקיים. כשהוא ודוראנט ביחד על המגרש התחושה שרוב ההתקפות נבנות עליו, ו-KD הוא הגו טו גאי בדקות של הספסל.
אני לא בטוח שיש לזה ביסוס מספרי אבל במבחן העין דוראנט משמש בעיקר כפינישר (ובצדק, כי הוא פינישר מדהים) אבל קרי הוא הפסיליטייטור העיקרי.
&nbsp
דבר אחרון- פסקל סיאקם, הרוקי שפותח בחמישייה של טורונטו, שומר אחד על אחד ממש טוב.

למעלה