מחפשת המלצה על וטרינר בראשל"צ

מחפשת המלצה על וטרינר בראשל"צ

היי לכולם,
פעם, מזמן, כשאימצתי גורה חמודה בשם פיט, הייתי כותבת כאן בקביעות... אבל כאמור זה היה מזמן, הנסיכה כבר קשישה בת 8.5, ועקב מעבר דירה אני מחפשת וטרינר/ית מומלצ/ת בראשל"צ - עדיף איזור רמת-אליהו או במערב, אבל אם יש המלצה מיוחדת במקום אחר בעיר אשמח גם לשמוע.
המון תודה מראש!

dimitrygo

Active member
מנהל
גיא וטינה אוהב שלום הם אכן וטרינרים מעולים ולא יקרים

אבל קחי בחשבון שתמיד יש שם תור ארוך וגיא וטינה נמצאים רק חלק מהזמן, בשאר הזמן נמצאת שם וטרינרית מחליפה. המרפאה נמצאת במרכז העיר וכמעט בלתי אפשרי למצוא שם חניה שלא בתשלום.
&nbsp
יש מרפאה של ד"ר מאורר בחולון בשכונת בן גוריון שמאוד קרובה למערב ראשון http://www.animal-hospital.org
פעם היו המלצות חמות עליו.

anna karenina6

New member
ד"ר גבי כרמלי בשכונת כרמים

4 כלבים וחתולים (שלי ושל בני משפחה) טופלו ומטופלים אצלו.
לא זול, אבל וטרינר עילוי.

מ
ת - וטרינר/ית מומלץ/ת ברחובות?

הוריי ואנחנו החלטנו להחליף וטרינר, עקב תחושת מועקה גדולה בשל הטיפול בטוליפ שלה ז"ל.
יש המלצות לוטרינר/ית ברחובות?
חשוב לנו: זמינות, שלא יקרעו במחיר, ושכן יתנו מענה במקום למגוון בעיות (החתול של הוריי כבר בן 11, ומראה סימני דלקת חניכיים מדאיגים)

אשמח להתייחסות על ד"ר אבישג תובל שעושה ביקורי בית
מרפאת תיבת נוח
ומרפאת כל חי

sashalola

Well-known member
המלצות

תיבת נוח דוקטור חג'ג' מחירים סבירים ביותר, מתחשב בחתולי רחוב וכל הטיפולים שלו (בחתולי הרחוב שלי ) היו טובים מאוד.
מרפאת כל חי זה ליגה אחרת. (מטפלת בחתולים הפרטיים שלי) זה חצי בית חולים, ציוד מקצועי, רופאים זמינים גם חרום 24 שעות.
טיפול מצויין ואמין אבל יקר באופן יחסי..

Yukita

Well-known member
מנהל
זה מה שמקבלים כשמזמינים פיצה?

איזו חברת פיצות מוצלחת

הקרטונים של הפיצה

התגלו כלוחות הגירוד הכי פופולריים שאי פעם נכנסו הביתה.

MAMALY

New member
ממליצה על ד"ר שולה רוז'ה שבאה עד הבית

וטרינארית מעולה יסודית ורצינית שמטפלת אצלינו ב 4 חתולים וכלבה. הצילה את החתול שלנו מהכשת נחש באמצע הלילה פשוט נס מקסימה וכמו שכתבתי מגיעה עד הבית.

טלפוןמסר בשמחה במסרים.

למעלה