שרשור
לכל מה שרוצים

הסרט הדוקומנטרי Kidnapped for Christ

שמעתי על הסרט הזה כבר לפני כמה שנים - עוד לפני שהוא יצא, כי היה לו תהליך ארוך של גיוס כספים שכלל תמיכה של לאנס באס.
היום נזכרתי בזה בעקבות הדיבור על תוכנית שבה מפחידים ילדים בעייתיים. אומנם כמובן זה דבר אחר מאוד מכמה סיבות.
&nbsp
אז גיליתי שאפשר לראות את כל הסרט ביו-טיוב, התחלתי ולמרות שלא תיכננתי נשאבתי לתוכו לחלוטין.
&nbsp
זה סיפור מדהים על בית ספר פנימיה נוצרית שממוקמת ברפובליקה הדומיניקנית ונשלחים אליה בני נוער בעייתיים. חלק אולי באמת בגלל שמסתבכים בפשעים, אבל הרבה בגלל נטיה מינית או בעיות פסיכולוגיות.
יש אלפי בתי ספר כאלו (רובם בתוך ארה"ב, אבל רבים מארצות מסביב, שזה חלק מהטקטיקה של להפריד את בני הנוער האלו) וזה דבר ידוע (במידה מסוימת) כי יש קבוצות של יוצאי בתי ספר כאלו שסיפרו את הסיפורים שלהם.
אבל המקרה הזה נדיר כי הוא בעצם כולל צילומים מתוך הבית הספר הזה בגלל שהוא צולם על ידי בחורה נוצרית אוונגליסטית שבמקור התכוונה לעשות סרט חיובי על הבית ספר הזה, עד שהיא הבינה מה באמת קורה שם.
הסרט מתמקד בשתי נערות ששהו שם בזמן צילומי הסרט ובעיקר בנער ששהה שם בזמן הצילומים, ושנשלח לשם בגלל שהוא הומו.
&nbsp
די הנחתי מה הסיפור של הסרט וזה באמת ברור, אבל בכל זאת זה מדהים לראות את זה, להבין את זה וגם לראות לאן זה המשיך משם. כלומר מה קרה אחר כך.

LeRanch

New member
סרט מומלץ מאוד!

צפיתי בו בשנה שעברה והוא זעזע אותי. פשוט לא ייאמן שמקומות כאלה קיימים ושיש אנשים כל כך מעוותים ששולחים את הילדים שלהם לשם. זו הסיבה שצריך רישיון כדי להיות הורה.

didalf

Well-known member
יש אותו ביס VOD

אולי אני אראה, למרות שלא כ"כ בא לי. זה די ברור על מה זה וזה נשמע מדכא ועצוב מידי.

את צודקת שזה די ברור על מה זה, אבל

זה בכל זאת טוב מאוד וגם מפתיע במידה מסוימת.
&nbsp
גם אני לא רציתי לראות אותו מאותם סיבות אבל בסוף אני שמח שראיתי.

Y. Welis

New member
היה פרק על התופעה הזו ב-ER ואולי גם ב'האוס'

יש באמריקה הרבה אוונגליסטים קנאים ועוד דתות-כתות שלא מוכנות לקבל 'חוטאים'. ממש כמו החרדים כאן.

אני מקווה שאתה מדבר על שנאה למיין כל מיני דברים

כמו למשל למיין ספרים לפי קטגוריות...
&nbsp
אם זה המיון האחר אז אני מקווה שאתה בסדר.

twisted nerve1

New member
המחשב שלי ממרר לי את החיים

עליתי על הסיבה שהוא לא הציע לי לשדרג לווינדוס 10. יש כזה קטע של עידכונים אוטומטיים של ווינדוס, ועכשיו נזכרתי שזה תמיד היה דפוק אצלי במחשב. תמיד אחרי שהפעלתי אותו זה היה כותב לי שיש עידכונים אבל בגלל תקלה הוא לא יכול להתקין אותם.
בעבר גם ניסיתי כמה פעמים לתקן את זה לפי מספר התקלה שזה כתב, אבל תמיד כשניסיתי לפי מדריכים שהיו באינטרנט זה לא עבד, או שנתקלתי בעוד בעיות, ותמיד התייאשתי, כי זה לא היה כזה חשוב לי, והמחשב פעל בסדר.
עכשיו כשניסיתי להתקין את ווינדוס 10 זה לא הצליח ונראה לי בגלל הבעיה שהוא לא מתקין לי עידכוני ווידנוס. אז אני מנסה לפתור את זה עכשיו.
נתקלתי במדריך שכתב לי לנטרל את עידכוני ווינדוס, ואז לשנות את התיקיה שקוראים לה. SoftwareDistribution ל- SoftwareDistributionOLD”. וכשאני מנסה לעשות את זה- הוא כותב לי שהתיקייה לא קיימת! מה לא קיימת מה? אני פאקינג רואה אותה מול העיניים שלי!!! קיצר, אני מנסה לתקן את התקלה הזאת עכשיו... אלוהים יודע אם אני אצליח לתקן בכלל את הדבר הזה.

כל זה אגב אחרי שהורדתי כל מיני תוכנות שהציעו לי בכל מיני מקומות שמתקנות בעיות בווינדוס. שום דבר לא עזר.
עכשיו הורדתי איזה תוכניה שסורקת בעיות בתקווה שהיא תתקן את הבעיה של שינוי שם התיקיה. והיא סורקת את המחשב כבר שעה ולא מסיימת. קיצר, אין לי כוח כבר. בא לי למות.

didalf

Well-known member

האמת שאין לי מושג איך לעזור לך, סורי

חוץ מלתת תמיכה וירטואלית

הייתי רוצה לתת לך עצה טובה

אבל אין לי. אני שונא מחשבים (חבל רק שאני תלוי בהם לחלוטין).
אין לי מושג מה לעשות עם דברים מעצבנים כאלו וזה אפילו מרגיז אותי להזמין מישהו.
&nbsp
יום אחד מישהו יחטוף עצבים על המחשב שלו ויחזור בזמן וירצח את אלן טיורינג. ומישהו אחר ישלח מישהו אחר חזרה בזמן כדי להציל את טיורינג. וטיורינג והמציל שלו יתאהבו...
נראה לי שחשבתי עכשיו על ריבוט לסרטי שליחות קטלנית עם טוויסט להטבי.

למעלה