דיוני סדרות לסופ"ש

Don Nirtin

New member
דיוני סדרות לסופ"ש

למרות שלא בדיוק מילאתם את השרשור הקודם........

הזדמנות אחרונה אגב לגרום לקאונטר של הפורום לעלות קצת........ נראה לי שפברואר יהיה חודש לא משהו

נקמה תחילת עונה 4
שאלה לצופים

ראיתי חצי מהפרק הראשון של העונה הרביעית. הפסקתי באמצע מסיבות כאלו ואחרות שלא קשורות כל כך לסדרה עצמה אבל אני כן לא התלהבתי ממה שראיתי. בעיקר בגלל שלא אהבתי את הכיוון של הסדרה. החזרה של דיויד קלארק מן המתים, המוות של קונרד, ויקטוריה מגלה את הסוד דווקא בבית משוגעים (דמיינתי שאמילי חושפת את הסוד שלה בפני ויקטוריה שניה לפני שהיא הורגת אותה), השאירו את הצרפתיה המיותרת, ה"חבר" ילדות של אמילי (שכחתי את השם, זה שאח שלו מת) הופך להיות שוטר משום מקום. הרבה מהדברים הללו לא ממש מוצאים חן בעיני.
אז כדאי לא לוותר בכזו קלות על הסדרה? יכול להיות שזו תיהיה סוף סוף העונה האחרונה.

Imogen Rose

New member
אני חושבת שתמשיך

אומנם העלילה פאטתית, אבל קצוות נסגרים לאט לאט ודברים מתגלים ולדעתי זו העונה האחרונה.
חבל להגיע לישורת האחרונה ולא לחצות את קו הסיום לא? תצפה בקצב שלך ברגוע

&nbsp

אני אגיד לך למה אני עוד יותר מהסס...

ראיתי פרק נוסף מהעונה הרביעית. ראיתי את הפרק השלישי עד הסוף בלי להבין שאני דילגתי על פרק 2 לגמרי. פשוט הנחתי שכל החורים בעלילה הם דברים מובנים בסדרה. זה עד כמה שהסדרה הדרדרה. לא יכול להיות שאת צופה במתרחש, מתוסכלת מהשטויות שם ומניחה שדברים שלא היו כל כך ברורים הם "אידיאלים" למה שמתרחש בסדרה. כאשר סדרה הופכת להיות כזו, אין סיבה להמשיך לצפות בה.

זו העונה הכי פחות מוצלחת של העונה

ועדיין, אם אהבת את הסדרה, הייתי מציעה לך להמשיך. :)

החץ פרק 3X15

פרק ממש טוב ויחד עם זה גם מאוד מעצבן.

***תפוז המעצבן סירב לשלוח לי את ההודעה. הוא סירב אפילו לתת לי להעתיק את הטקסט שלה. אבל למזלי הוא נתן לי עדיין לצלם אותה ולכן אני מצרף תמונה של ההודעה שלי שתפוז סירב לשלוח, כדי שאני לא אצטרך לכתוב את הכל מחדש (מה שהתכוונתי לעשות)

פלוס שני גיפים עם תפוז יהיה נחמד

Don Nirtin

New member
עצה

תקליד במקלדת על CTRL+A. זה מסמן את כל הטקסט. עכשיו CTRLֹּ+C. זה מעתיק את כל הטקסט. עכשיו CTRL+V. זה מעתיק את הטקסט שהדבקת.

וואלה!

חחחחח כמובן אני מכיר את זה

&nbsp
כפי שאמרתי הוא סירב לתת לי להעתיק את הטקסט. כל ניסיון שעשיתי הוא סימן ומיד הסימון נעלם. ניסיתי המון פעמים.
אם הייתי עושה את זה לפני שלחצתי שלח זה היה טוב כמובן...

didalf

Well-known member
קרה לי גם בצהריים

מזל שזה לא היה משהו ארוך או חשוב.

kordilia snake

New member

סיימתי את הפרק בתחושה של מה?????
&nbsp
אני חייבת לומר לפני הכול שאני מאוד אוהבת את הברומנס הזה שיש בין אוליבר לדיגל, כול הסצנות שלהם יחד היו לדעתי ממש טובות ונהנתי לראות אותם יחד בשיחות אחד על אחד.
&nbsp
לורל מעצבנת, ת'יאה גם עצבנה אותי קצת וזה הרגיש לי כאילו היא לא באמת מעריכה את מה שאוליבר עושה עבורה.
&nbsp
הקטע של ריי והחליפה היה נראה קצת קל מידי, גם אם הכול על בסיס מחשבים אף אחד לא אמור להצליח לעוף בצורה כזו מושלמת על הפעם הראשונה. ככה הסצנות שלו ושל פליסיטי היו ממש חמודות ולמרות שאני רוצה אותה עם אוליבר היא וריי מתאימים לא פחות.

משהו שרציתי לציין בעניין זה

אני ממש שמח באמת שפליסיטי קיבלה קצת אקשן רומנטי סוף סוף בסדרה.
גם אני רוצה אותה עם אוליבר, אבל הוא כזה נודניק עם זה שהוא לא רוצה להתקרב אליה כי זה מסוכן (בלה בלה בלה) אז לפחות שתזכה להיות עם מישהו בנתיים. וריי הוא די קרוב ללהיות מושלם.

אני מסכים שת'יאה מעצבנת - אבל באמת שאוליבר יותר מעצבן בקשר אליה. היא קיבלה כל כך בסדר את זה שהוא שיקר לה לגבי כל כך הרבה דברים. ואז כשהיא מספרת ללורל את מה שהיא עשתה - שזה הגיוני שזאת תהיה החלטה שלה לספר, הוא מתעצבן עליה שהיא מספרת למישהו את האמת.
והיא מסגירה את מאלקולם לליגה ובכך בעצם מסירה איום גדול מאוד, לא רק מעצמה ומאוליבר, אלא גם מכל האחרים שבטח היו נלכדים באש - אבל הוא לא מודה לה בכלל, אלא רק רוצה להרוס הכל כי היא תרגיש רע עם זה אחר כך. אבל הוא עושה כל הזמן דברים שברור שהוא יתחרט עליהם אחר כך.

אני גם מאוד אוהב את הקשר המיוחד בין אוליבר ודיגל. דיגל מבין את אוליבר בדרך שאף אחד אחר לא מבין, ואוליבר באמת (לפעמים) מקשיב לו.
*אם כי לא ציינו את זה שדיגל טעה לחלוטין לגבי התגובה של ת'יאה לגילוי על אוליבר.
השיחה שבה אוליבר מבין ומודה בסיבה האמיתית שהוא בא לננדה פרבאט הייתה ממש דוגמה טובה לקשר בינהם.

kordilia snake

New member

כול קטעי ת'יאה-אוליבר מלקולם ושרה מתחילים לעייף אותי ולפעמים אני מרגישה כאילו אני כבר לא מבינה מה הולך שם עם כול הסודות ומי נגד מי. אוליבר קצת מגונן מידי כלפיי ת'יאה ואני חושבת שזה מעוור אותו לפעמים ומונע ממנו לחשוב בהיגיון, הוא גם צריך ללמוד שלמרות כול מה שהוא עבר באי ומאז שהוא חזר לעיר אין לו מונופול על רגשות אשמה. וזה שיש לו בעיות זהות לא אומר שהוא צריך למנוע מכולם להרוס לעצמם את החיים ולנסות להציל את כולם שם מעצמם, זה מתחיל להימאס כולם שם ילדים גדולים הוא לא יכול למנוע מהם לעשות דברים או להתמודד עם ההשלכות של המעשים שלהם.
&nbsp
הייתי רוצה לראות איך אוליבר יגיב שהוא יתקל בריי ובחליפה שלו ובכלל לראות אותו מגלה על מערכת היחסים בין פליסיטי לריי ועוד קצת אקשן בגזרה הזאת. ות'כלס דיי מגיע לאוליבר שפליסיטי עם ריי זו רק אשמתו.

שיבטלו כבר את הסדרה הזאת! פשוט נורא ואיום מה שקורה שם!
מה לעזאזל! אוליבר בתור ראס אל-גור? מה...?!
&nbsp
אוף, עצבנו אותי.

ה100 פרק 2X14
אתם לא מבינים עד כמה הסדרה הזאת טובה

הסדרה הזאת מוציאה שבוע אחר שבוע פרקים מעולים. אומנם כבר יותר מידי זמן שהמלחמה עם אנשי ההר נדחתה, אבל כל הזמן הזה הפרקים היו נהדרים ועכשיו נראה שסוף סוף המלחמה עצמה תתחיל.
כל הפרק היה מרתק. האקשן בתוך ההר עלה ועלה עם זה שגילו שבלאמי מסתובב שם. אם כי היה נראה כבר כאילו הוא הצליח להתחמק בקלות, רק בשביל שנגלה שבעצם עשו תחבולה ענקית, אנשי ההר עלו על שידור הרדיו שלו, נתנו לו לדווח שמערכת הערפל חומצה נוטרלה כדי שכל הצבא הענקי של הגראונדרים ימשך לתוך אזור הפעולה. כבר הייתי היסטרי שאנשי ההר יצילחו גם, אבל ברגע שראו שגם קלארק שם היה ברור שהיא תשרוד. ובאמת בלאמי הצליח לצאת עם הברקה אחרונה ולפוצץ את המערכת.
חוץ מזה הדרמה המשיכה גם עם וויק ורייבן וגם עם לקסה וקלארק. רייבן מתחילה להתקרב רומנטית אל וויק אבל עוצרת את עצמה, אם כי אחרי שהיא שוכבת איתו.
עם קלארק זה כמובן הרבה יותר מעניין. ראשית כבר לפני כמה פרקים חשבתי על האפשרות של רומן בין לקסה וקלארק, ברגע שלקסה סיפרה שהייתה לה בת זוג. חשבתי שמשהו יהיה, אבל יחד עם זה לא ממש האמנתי. בטח שלא האמנתי שיקרה משהו כל כך מהר. כשלקסה אמרה שקלארק חשובה לה חשבתי שפשוט נקבל רמיזות לגבי קשר רומנטי אפשרי בעתיד, אבל אז באה הנשיקה.
שמחתי שבכלל לא דיברו על עניין של לסביות. לא ברור עם זה דבר מקובל או לא. קלארק לא דחתה את לקסה, אבל גם לא נראתה מתלהבת. קשה לי להאמין שבאמת יהיה משהו ארוך טווח בין שתיהן. כרגע קלארק כמובן עדיין מתאוששת מהמוות של פין. אבל מעבר לזה אני מאמין גדול בזה שבסופו של דבר קלארק תהיה עם בלאמי. הכימיה בין שניהם הרבה יותר גדולה לדעתי.
זה די מצחיק שבכל ה15 פרקים של העונה הזאת בלאמי וקלארק היו ביחד (פיזית באותו אזור גאורגרפי) ממש מעט זמן. ועדיין ברור הקשר בינהם. גם בפרק הזה שבו הם אפילו לא יכולים לדבר ברדיו.

אהבתי גם את זה שבסוף אוקטביה מגלה שאינדרה הבינה כבר שלקסה ידעה על הטיל והצילה את עצמה ולא אחרים. אבל מבחינת אינדרה זה דווקא מחזק את האמון שלה בלקסה כמנהיגה כי היא רואה אותה בתור מנהיגה קשוחה וחסרת רחמים.
הבעיה היא שאולי הסכנה ללקסה היא דווקא פחות מזה שיגלו שהיא ידעה על הטיל ויותר מזה שקלארק תרכך אותה.

חוץ מזה ג'האה, מרפי ועוד קצת עדיין ממשיכים בחיפוש אחר עיר האור. ברגע שרואים אותם ברור שהם הולכים למצוא משהו מתישהו. לפחות לא מתחו אותנו יותר מידי עם המחשבה של האם הם ימצאו משהו – עכשיו אנחנו כבר רואים שמשהו הם מצאו. איזשהו דרון צילם אותם וברח.
אני רק מקווה שזה שייך לאיזושהי קבוצה אחרת שתוסיף סיבוך לעלילה – כי האופציה האחרת היא שנגלה שזה שייך בכלל לאנשי ההר – אולי זה איזה מוצב רחוק שלהם שמספק להם חשמל וזה יתקשר לעלילה איתם. אני אישית מעדיף שזה יהיה משהו חדש שיתפתח כבר בעונה 3.

עם כל הדרמה והפעולה עדיין היה גם מקום להומור – כשאחד מהקבוצה של ג'האה בתחילת הפרק מתחיל לספר בדיחות פוסט-אפוקליפטיות:
A grounder and a Reaper walk into a bar. The bartender looks to the Grounder, he says: "We don't serve your kind around here." The Reaper gets up and leaves.

חבל רק שלא שמענו את הבדיחה השניה עד הסוף.

מסכימה איתך בהחלט

התחלתי לראות את הסדרה סתם כי הפוסטר קרץ לי ואני עוקבת החל מהפרק הראשון של הסדרה ואני פשוט נהנת מכל רגע! סדרה שפשוט לא לוקחת שבויים ולא מפחדת לגעת בשום דבר, פשוט תענוג!
&nbsp
אני גם מקווה שמדובר בקבוצת בני אדם אחרת כי אני אשמח שגה'אה והחברים לא יפגשו יותר מידי את קלארק וכל שאר החברים, בקיצור, מסכימה איתך, זאת אחת הסדרות הכי טובות שמשודרות כרגע ומרגיש שאף אחד לא יודע על קיומה...
&nbsp

המנטליסט עונה 7 פרק 10 מגה
עדי ורעות אל תכנסו

אני בשוק שהם הרגו לי את ווגה לא ראיתי את זה בא ( אני זוכרת שאיל כתב כאן תגובה על פרק 1 שקראתי לפני זמן ועל פרק 10 שלא יצא לקרוא . הייתי צריכה להבין לפי זה שכנראה משהו גדל קרה בפרק אם הוא טרח לכתוב תגובה אחרי שעל שאר הוא לא טרח לכתב)

בכל אופן מבחינת פרק זה לא היה פרק מעניין . כי למי יש כוח לכל עצב הזה

הקטע בסוף היה מרגש מאוד . מעניין איך פרקים יהיו עכשיו בלי פטריק איתם (הצוות .לא הפרקים עצמם)

נ.ב אני לא מאמינה שלא לקחו את צ'ו במקום ווגה . איך הוא תמיד שורד מהפכות בסדרה הזאת

בית הקלפים עונה 3 פרקים 1-4 ספויילר

אני מתה על הסידרה הזאת!!!!!

אז פרנסיס נשיא ארהב...לפעמים חלומות מתגשמים :)
קלייר מנסה להתקדם מבחינת הקריירה שלה והיא דיי מצליחה..מזל שיש פרוטקציות :)
דאג, מצבו לא כל כך טוב...הסמים, הקריירה הדועכת, האובססיה עם הבחורה ההיא...

אני מאוד אוהבת את מערכת היחסים הסבוכה של דאג וקארי.
מצד אחד הם בני זוג אוהבים ותומכים ומצד שני, פרנק מסרסר אותה (כמו שנשיא רוסיה סטייל פוטין אמר :) )

אהבתי מאוד את פרק 4 עם הגירסה של פוטין...
וכל הכבוד לפוסי ריוט :)
מענין איך פוטין המקורי יגיב על זה חחח

אני מאוד מחבבת את המונולוגים של פרנסיס...
כתיבה מעולה.

kordilia snake

New member
מבוקש 4X16

משטרת ניו יורק היא המשטרה הכי גרועה שיש? הפסיכולוגית המשטרתית שמה לב שג'ון לא באמת שוטר ולא מדווחת לאף אחד, דומיניק והזאתי מהשבוע(והיא גם צדקה בקשר להכול!) הבינו מהר מאוד שהוא לא באמת שוטר אבל הקפטנית שלו ואף אחד אחר במשטרה לא שמו לב שמשהו אצלו חשוד ושהוא לא מתנהג כמו שוטר אמיתי. איך הם מצליחים לפתור פשעים בכלל?
&nbsp
שאר פרק היה בסדר כזה, אני לא אוהבת כ"כ את דומיניק אבל הוא העלה נקודה טובה בקשר למערכת היחסים של ג'ון ואליאס וגם המקרה עצמו של הפרק היה לא רע ואיך שהוא נגמר כנראה נראה את הזאתי מהפרק שוב.
&nbsp
ורוט? זה אומר שהמכונה נכנסת לעניינים ומתחילה להלחם בשומרוני ברצינות?

למעלה