לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'מחפשת תנור אפייה (כולל טורבו) - קטן מהרגיל'
מחפשת תנור אפייה (כולל טורבו) - קטן מהרגיל
20/06/2017 | 09:56
4
55
היכן בארץ ניתן להשיג ובאיזה מידות
תנור אפייה הכי קטן שקיים (בנוי או אפילו על השייש)  ..?
אשמח להמלצות כולל מחיר אם מישהי/ו מתמצא/ת..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
במקביל, מאיזו חברה להתרחק..?
תודה
לצפיה ב-'תנור אפיה מובנה,(בגומחה) ,נמכר בגודל סטנדרטי.'
תנור אפיה מובנה,(בגומחה) ,נמכר בגודל סטנדרטי.
20/06/2017 | 18:21
1
35
לגבי גודל התנור  המובנה :
יש למדוד את גודל הגומחה המיועדת לתנור ,(גובה רוחב ,ועומק,)
ועם המידות לגשת לחנויות החשמל.עד כמה שזכור לי,תנור מובנה נמכר בגודל סטנדרטי .
 
המחירים: מכיוון  שקיימים פערי-מחירים בין החנויות ,
מומלץ להשוות מחירים בכמה חנויות, ואפילו להתמקח,לפני הרכישה,
לרוב הם גם יורידו מהמחיר,או ייספגו לפחות את מחיר ההובלה.
שיהיה בהצלחה.
לצפיה ב-'תודה'
תודה
22/06/2017 | 20:43
לצפיה ב-'תנור ממש או טוסטר אובן גדול?'
תנור ממש או טוסטר אובן גדול?
21/06/2017 | 00:27
1
28
אאל"ט יש טוסטר טורבו ,ממליצה גם לשאול בפורום צרכנות.
 
 
לצפיה ב-'תודה, תנור ממש '
תודה, תנור ממש
22/06/2017 | 20:43
1
לטוסטרים יש מערכת חימום חשופה
אני בספק אם יש בהם טורבו
\תודה בכל מקרה
לצפיה ב-'מה מכינים לסופש?'
מה מכינים לסופש?
22/06/2017 | 18:43
11
מארחת, אם הכל ילך לפי התכניות,שני חברים מהלימודים.
בעקבות סדנת פסטה מקסימה שיצא לי להיות בה שבוע שעבר החלטתי לעשות ניסיון ביתי להכנה של פסטה צבעונית.
אז כרגע בתפריט

מרק כרובית
פסטה צבעונית ברוטב על בסיס שמ"ז עם עגבניות שרי צלויות, זיתים שחורים ובזיליקום
קצת פרגיות מוקפצות בתבליני גריל
קיש ברוקולי ובצל עבור הצמחונית
מתלבטת האם להכין גם קינוח... לא עולה לי שום דבר שממש מתחשק לי להכין.
לצפיה ב-'חטיפי אסאדו'
חטיפי אסאדו
21/06/2017 | 11:08
9
63
מישהו מכם אכל את זה בבישול קצר ונהנה יכול לתת חוות דעת
איך זה אסאדו דק - שבמקר הוא בישול ארוך ופתאום הוא בישול קצר נהיה
?
קצת עושה לי "רתיעה" אסאדו בבישול קצר
לצפיה ב-'רתיעה ממה ?'
רתיעה ממה ?
21/06/2017 | 11:53
47
אלו נתחי אסאדו שנצלו בצלייה ארוכה ומוכנים
לאכילה ורק נפרסו דק לחימום מהיר במחבת
בתיבול לפי הטעם.
מוצר מצוין.
לצפיה ב-'האמת שיצא לי להיתקל בזה לאחרונה במסעדה'
האמת שיצא לי להיתקל בזה לאחרונה במסעדה
21/06/2017 | 13:07
7
37
הם פורסים את האסאדו דק מאד וצולים אותו על הגריל וזה יוצא ממש ממש להיט.
אבא שלי קנה מהם את הבשר ועשה אצלו ויצא מהמם גם כן.
מכיוון שהבשר חתוך מאד דק הוא לא נא ובאמת יוצא כמו חטיפים.
לצפיה ב-'השאלה כמה רך זה ביחס לאנטריקוט מיושן'
השאלה כמה רך זה ביחס לאנטריקוט מיושן
21/06/2017 | 14:19
6
30
אחרי ההכנה?
ואם במקרה "ברח" לך חצי דקה , תאכל סוליה?
לצפיה ב-'אני לא מוצאת נקודת השוואה לאנטריקוט'
אני לא מוצאת נקודת השוואה לאנטריקוט
21/06/2017 | 15:30
5
39
כלומר, ברור לי מקור ההשוואה. אבל זה פשוט לא אותו דבר.
אנטריקוט בדר"כ לא פורסים כ"כ דק
אם תפרוס אנטריקוט מאד מאד מאד דק ואז תצלה אותו יותר מידי- אז כן. הוא יהיה סולייה. זה נכון להרבה בשרים.
זה מצריך גם איזושהי יכולת גריל/ צלייה נכונה- שוב- באופן דומה לכל הבשרים.
 
בנוגע לרך, קצת קשה לי לתאר את זה.
זה לא רך כ"כ, כי שוב- זה מאד מאד דק. אבל אני מניחה שאם הבשר טוב ומיושן כמו שצריך- הוא לא קשה ללעיסה אם זו הייתה הכוונה שלך.
 
בכל הפעמים שאכלתי את חטיפי האסאדו (פעם אחרונה הייתה לפני שבוע והיה מושלם) הם היו עשויים מאד (wd) שזה כמובן הגיוני לבשר כל כך דק, והיה להם גם טעם מעט חרוך מהגריל והם היו מהממים.
לצפיה ב-'עשית אותי רעבה יא חוצפנית '
עשית אותי רעבה יא חוצפנית
21/06/2017 | 16:47
4
29
חחח
כלומר הבנתי שזה נישנוש בטעם מגניב, השאלה היא האם קילו חטיף כזה - יכול להוות מנה קטנה ל-2 אנשים -  
אני יודע ששפונדרה במקור הוא נתח לבישול מאוד ארך לכן לא מבין מה יוצא עם זה שזה פרוש דק ולא נהיה צמיגי.
 
לצפיה ב-'אז תנסה ותגלה'
אז תנסה ותגלה
21/06/2017 | 18:24
3
39
האם זו יכולה להיות מנה לשני אנשים? זה חצי קילו בשר בסופו של דבר... אז נשמע לי שכן
מקסימום להוסיף סלט או צ'יפס או משהו כזה
לצפיה ב-'אמרתי לקצב שלי על הקטע הזה ,צחק'
אמרתי לקצב שלי על הקטע הזה ,צחק
21/06/2017 | 19:42
2
28
:) כל אחד ודעתו הוא
והוא מוכר שפונדרה
לצפיה ב-'צחק על מה? על זה שעושים חטיפי אסאדו?'
צחק על מה? על זה שעושים חטיפי אסאדו?
21/06/2017 | 22:54
1
15
לצפיה ב-'כן מהנתח הזה,'
כן מהנתח הזה,
22/06/2017 | 13:08
13
בדיוק
לצפיה ב-'האם בטטות יתאימו להמרת תפו"א בפשטידה הבאה:'
האם בטטות יתאימו להמרת תפו"א בפשטידה הבאה:
20/06/2017 | 19:48
2
54
רוצה להכין פשטידת פטריות עם תחליף, למי שאלרגים לתפו"א.
האם בטטה גדולה,תהיה תחליף מתאים במקום התפו"א ?
המצרכים לפשטידה:
4 בצלים ,(לפרוס לפרוסות וכול פרוסה ל 2 חצאים.)
2 סלסלאות פטריות שמפיניון פרוסות .
2 תפו"א קלופים ומגורדים על פומפייה גסה (לסחוט מהנוזלים היטב.)
4 ביצים
כף אבקת מרק -פטריות
כף אבקת מרק -בצל
1 כפית פלפל שחור
1/4 כוס פירורי -לחם
ההכנה:
במחבת ,לטגן ביחד בצל ופטריות,
ןלאחר צינון קל ,להוסיף את שאר המצרכים ,ולערבב ביחד,
ולאפות בחום בינוני, כ-40 -45 דקות.
השאלה עם בטטות יתאימו כאן כתחליף לתפו"א ?
לצפיה ב-'בטטות ופטריות זה שילוב נפלא'
בטטות ופטריות זה שילוב נפלא
20/06/2017 | 23:22
32
מאמינה שגם במתכון הזה
לצפיה ב-'אני חושב שהייתי מחליף דווקא בקישואים'
אני חושב שהייתי מחליף דווקא בקישואים
21/06/2017 | 15:50
23
לסחוט טוב-טוב-טוב לפני ההכנסה לבלילה
לצפיה ב-' פורומים מקצועיים מתחדשים - יש את מי לשאול הכל '
פורומים מקצועיים מתחדשים - יש את מי לשאול הכל
( לעמוד שלי בתפוז )
21/06/2017 | 12:31
2
 מסוכסכים עם השכן על רכוש משותף? מתמודדים עם דייר סרבן תשלום? 
מומחה בפורום ועד בית- בתים משותפים מחכה לשאלות שלכם
 
נתקלתם במקרה של רשלנות רפואית? אתם צריכים ייעוץ משפטי בנושא? עו"ד מהתחום מחכה לייעץ לכם בפורום רשלנות רפואית
 
העסק נמצא בקשיים כלכליים? צריכים ייעוץ פיננסי? פורום הלוואות לעסקים וייעוץ עסקי זה המקום בשבילכם
 
הקריירה נתקעה? מתקשים למצוא כיוון תעסוקתי בחיים? בפורום ייעוץ קריירה מחכים לכם בקוצר רוח וישמחו לייעץ לכם
 
בעיות ראייה, משקפיים, מולטיפוקל, עדשות ראייה, צילינדר -  מומחה אופטומטריסט כאן בשבילכם בפורום עדשות מגע ומשקפיים 
 
 הבניין שלכם עומד לעבור תמ"א 38? לא יודעים מה הזכויות שלכם בפרויקט פינוי בינוי? היכנסו לפורום תמ"א 38 והתחדשות עירונית ותקבלו תשובות להכל

מתמודדים עם בעיות בעסק? רוצים להתייעץ לגבי קידומו? בפורום עסקים תימצאו פיתרונות להכל
לצפיה ב-'ארוחות צוהריים מוכנות\חצי מוכנות לשבוע שלם?'
ארוחות צוהריים מוכנות\חצי מוכנות לשבוע שלם?
20/06/2017 | 00:55
3
83
מנסה לגוון קצת עם סלטים או תוספת מבושלת במקום סנדביצ'ים (לא מתוך כוונה להוריד\להפחית פחמימות,גלוטן וכו').
הכי נוח מבחינתי יהיה שילוב של תוספת שיותר "משביעה" (קטניות או דגנים) שמתבשלת במוצ"ש עם ירק חי או מבושל, שמוכן כל יום, אבל לא מצאתי משהו שמחזיק ללא שינוי בטעם\מרקם.
נניח שאין מקפיא, איך הייתם מתכננים ארוחות כאלו לשבוע?
האם כדאי לעשות ההפך (להכין ירקות מבושלים במוצ"ש ופחמימה מבושלת טריה לכל יום?)
מי שלוקח\ת ארוחות מבושלות בסגנון כזה, איך אתם מתארגנים?


לצפיה ב-'גם ירקות מבושלים וגם פחמימה'
גם ירקות מבושלים וגם פחמימה
20/06/2017 | 06:59
1
73
אני מבשלת מראש, בדרך כלל פעמיים בשבוע.
 
לצפיה ב-''
21/06/2017 | 00:28
1
לצפיה ב-' תודה גם לעזרה במסרים'
תודה גם לעזרה במסרים
21/06/2017 | 00:29
8
לצפיה ב-'פירות יער קפואים'
פירות יער קפואים
18/06/2017 | 18:43
3
93
אתם יודעים כמה זמן אפשר להחזיק פירות יער מופשרים במקרר?
בשימוש באפיה, איך אתם נפטרים מכמה שיותר מיים/נוזלים שנשארים מההקפאה?
חוץ מלהשאיר את הפירות יער על מסננת לכמה שעות, יש טריק אחר?
לצפיה ב-'ככה...'
ככה...
18/06/2017 | 19:33
2
89
ראשית צריך להבין שהקפאה דינה כבישול קל, מה שאומר
שהפשרה מלאה תניב פרי סמרטוטי שיאבד חלק ממיץ
הפרי.
את המים העודפים מסלקים בהנחת הפירות על כמה שכבות
נייר מגבת במקרר ורק עד שהקרח נמס, מטלטלים מעט לספיגת
יתרת המים ומשתמשים גם אם הפירות עדיין קפואים.
לא להפשיר בשום מקרה במיקרוגל אפילו אם מכינים מחית
אגב, אין כל בעיה להשתמש בפירות יער ללא הפשרה כלל
ולכל מטרה.
לפירות יער מופשרים חיי מדף במקרר של מספר שעות
תלוי בפרי.
 
לצפיה ב-'תודה, זה לא יפגע באפיה אם זה עדיין קפוא?'
תודה, זה לא יפגע באפיה אם זה עדיין קפוא?
18/06/2017 | 20:15
1
99
אני רוצה להכין כמו בתמונה
לצפיה ב-'ממש לא.'
ממש לא.
18/06/2017 | 20:26
72
למרות שאלו שבתמונה הן אוכמניות טריות.
לצפיה ב-'שאלה חשובה'
שאלה חשובה
16/06/2017 | 15:36
7
144
יש לי קילו בקר טחון, אותו אני מעוניין לערבב עם שומן כבש.
כמה גרם שומן כבש אני צריך על כל 100 גרם ?
מהי הפרופורציה הנכונה ?
לצפיה ב-'מה אמור לצאת מהתערובת בסופו של דבר?'
מה אמור לצאת מהתערובת בסופו של דבר?
16/06/2017 | 15:54
5
67
אני חושבת, ואולי יתקנו אותי פה, שלקבב/ קציצות אין ממש "כמות נכונה". אם מתכוונים לעשות נקנקיות- אז נראה לי שזה יותר קריטי.
לצפיה ב-'קבבים'
קבבים
17/06/2017 | 21:06
4
69
אבל אני רוצה אותם כמה שיותר עסיסיים.
אז מהי הפרופורציה הנכונה ?
לצפיה ב-'זה תלוי....'
זה תלוי....
17/06/2017 | 21:19
3
69
בכמות השומן בבשר הבקר - אם זה בשר שמן
מספיק 15% תוספת שומן כבש.
אם זה בשר רזה 20%-25% שומן כבש.
בכל מקרה זה ענין של טעם אבל לא כדאי להגזים
בתוספת השומן.
לצפיה ב-'בשר טחון / שומן'
בשר טחון / שומן
18/06/2017 | 11:51
44
נכון
לקבבים מאוד מומלץ בשר קצת יותר שמן,  מכיוון שכך הם יצאו עסיסיות
לצפיה ב-'לשפונדרה ושייטל להמבורגר -'
לשפונדרה ושייטל להמבורגר -
18/06/2017 | 17:16
1
33
הוספתי 20% שומן בוקס
כבד בשבילך?!
 
80% שפונדרה עם ו20% שייטל
 
לצפיה ב-'הכבש מחירו יקר השומן, אם אתה רוצה משו טעים ועדין'
הכבש מחירו יקר השומן, אם אתה רוצה משו טעים ועדין
18/06/2017 | 17:17
38
תקנה שומן אווז גם 500 גרם תשמור במקפיא את הכמות שתהיה לך חירום בבית
בלי השומן- תרגיש בשר יותר דחוס ופחות עסיסי.
לצפיה ב-'קבב על האש'
קבב על האש
20/06/2017 | 08:17
22
היחס בין בשר הבקר לבשר הכבש ברוב המקרים מדובר בשומן כבש בליאה
תלוי בנתח שנטחן .כאשר הבשר שמן יחסית כמו צוואר מוסיפים פחות שומן כבש כ100 גרם לקילו כאשר הבשר פחות שומני מוסיפים יותר עד 200 גרם.
לצפיה ב-'ממה מורכב התבלין בהרט לחמוצים'
ממה מורכב התבלין בהרט לחמוצים
15/06/2017 | 19:54
4
76
מאילו תבלינים מורכב בהרט לחמוצים (התבלין הצהוב בניגוד לבהרט הרגיל החום)?
 
בתודה מראש
לצפיה ב-'הכל לפי היצרן...'
הכל לפי היצרן...
15/06/2017 | 22:12
91
זרעי שומר
זרעי כוסברה
שום גבישי
לימון מיובש
כורכום
גיוונים:
פלפל חריף
אבקת קארי צהוב במקום הכורכום
זרעי חילבה
 
לצפיה ב-'בהרט'
בהרט
17/06/2017 | 15:04
89
בהרט = תערובת תבלינים
בהר = פלפל אנגלי
 
TCHM רשם את אחת האפשרויות בלי להתיחס ליעחסי הכמויות.
זה בדיוק כמו "ראס-אל-חנות" ו"גאראם מסלה", כמספר האזורים והמערבבים כך מספר התערובות.
לצפיה ב-'שלום לך על איזה חמוצים'
שלום לך על איזה חמוצים
18/06/2017 | 15:08
1
53
שלום
איזה חמוצים.
איזה ירקות.
חשוב מאוד.
למשל העירקים שמים כמה סוגי תבלינים.
למשל הפולנים יוסיפו סוכר.
 
 
לצפיה ב-'חמוצים עיראקים'
חמוצים עיראקים
20/06/2017 | 08:08
40
כאשר אני מכין חמוצים בנוסח עיראק התבלין שאני משתמש הוא אבקת עמבה
כך זה בירקות מוחמצים. וכך זה בלימונים מוחמצים (תרצו אשלח מתכונים) 
אני כובש גם פלפל חריף. לפת. זיתים. 
אני פולני ומחמיץ מלפפונים לאורך כל השנה מעולם לא השתמשתי בסוכר
כן משתמש בסוכר להכנת דג מלוח כבוש אבל זה סיפור אחר
לצפיה ב-' נפתח פורום גיוס והשקעות בחברות סטארטאפ '
נפתח פורום גיוס והשקעות בחברות סטארטאפ
( לעמוד שלי בתפוז )
18/06/2017 | 10:30
 יזמים צעירים? הקמתם חברה חדשה? זקוקים לייעוץ עסקי-משפטי?
פורום חדש, חם מהתנור, יענה לכם על כל השאלות בנושאים כמו גיוסי הון, הסכמי בעלי מניות ועוד ועוד.
 
 
לצפיה ב-'שאלת על סלטים'
שאלת על סלטים
15/06/2017 | 23:46
5
92
ידוע לי שזה לא רצוי, אבל כמה זמן אפשר לשמור סלט על בסיס בורגול\סולת (למשל בסגנון טבולה, עם ירק לא מבושל) במקרר?
ונניח שאבחר להכין סלט טרי כל יום ולקחת תוספת במקום לחם, כמה זמן יחזיקו הדגנים המבושלים?
כדאי לערבב אותם במשהו, למשל שמן להארכת חיי מדף?


לצפיה ב-' הכוונה היא להכין בורגול\קוקוס מבושל מראש ובבוקר'
הכוונה היא להכין בורגול\קוקוס מבושל מראש ובבוקר
15/06/2017 | 23:49
4
56
לערבב עם סלט קצוץ טרי ,במקום להכין טאבולה למשך השבוע.
 
לצפיה ב-'בורגול,זה דגן,לא מחזיק הרבה זמן,נוטה להחמיץ.'
בורגול,זה דגן,לא מחזיק הרבה זמן,נוטה להחמיץ.
17/06/2017 | 09:46
3
53
עד שלושה במקרר,ואז לטעום ולוודא שלא החמיץ.
לצפיה ב-'ועוד משהו לגבי הבורגול,,'
ועוד משהו לגבי הבורגול,,
17/06/2017 | 09:53
71
להכנת בורגול,בכלל אין צורך לבשל בורגול,
משרים בקערה כוס אחת בורגול עם כוס אחת מים -רותחים,
במשך כ-חצי שעה ,לאחר זמן זה,הבורגול סופח את הנוזלים,מתרכך ומוכן לאכילה.
 
לצפיה ב-''
17/06/2017 | 12:29
7
לצפיה ב-''
20/06/2017 | 00:42
לצפיה ב-'מעוניין לקנות סיר איכותי, אפשר המלצות?'
מעוניין לקנות סיר איכותי, אפשר המלצות?
15/06/2017 | 12:15
4
62

התחלתי לבשל לעצמי בקטנה, בעיקר דברים כמו קינואה/שעועית/עדשים.
אני צריך סיר איכותי ולא כל כך יודע מה לחפש.
לעניין החומר, הבנתי שנירוסטה נחשב בטיחותי (קראתי שסולתם מומלצים, יש עוד חברות שכדאי לשקול?).
לעניין הגודל, סיר של כמה ליטר לקחת (או קוטר בסנטימטרים).
אני מבשל רק לעצמי, לא כמויות גדולות אז לא צריך משהו עצום ובכל זאת?
זה משנה מכסה זכוכית או משהו אחר?
עניין הידיות, זה חשוב ידיות לא מתחממות או שלא קריטי כי יש ידיות סיליקון או פתרונות אחרים שאפשר לשים.
תודה לעונים
 
לצפיה ב-'אולי גם בפורום צרכנות? אני מכינה לעצמי אוכל בסיר של 2 ליטר'
אולי גם בפורום צרכנות? אני מכינה לעצמי אוכל בסיר של 2 ליטר
15/06/2017 | 23:41
54
מעדיפה להכין כמות שתספיק לפחות לשתי ארוחות, אולי לך לא יספיק?
אישית נמאס לי מנירוסה וחזרתי לבשל באמייל ('סיר של סבתות') אבל לא קניתי אותם ולא יכולה להמליץ על מחירים.
לצפיה ב-'לגבי סירים'
לגבי סירים
16/06/2017 | 05:56
64
אצלי מיגון סירים והאמת שכל אחד
הוא לתבשיל מסוג אחר,
כששואלים על בישול קינואה למשל, תלוי 
איך אתה מבשל, אני מבשלת בקלחת(סוג של סוטאז')
של טפלון כי אני קודם מזהיבה בצל ואז מערבבת עם הקינואה ואז 
מוסיפה מים רותחים.
לשעועית לבנה אני משתמשת ועדשים אני מבשלת בנירוסטה.
לי אישית חשוב ידיות לא ממתכת, אלה שלא מתחממות.
גם לבישול כמויות קטנות הייתי קונה סיר לפחות של 3 ליטר.
לצפיה ב-'נסי IKEA'
נסי IKEA
16/06/2017 | 17:57
49
שלום
לטעמי יש להם VFM טוב. 
לצפיה ב-'מנסיוני,איכות קשורה לתקציב ,וכמה תרצה להשקיע בסיר איכותי,,'
מנסיוני,איכות קשורה לתקציב ,וכמה תרצה להשקיע בסיר איכותי,,
17/06/2017 | 09:41
46
לפני כמה שנים ,קניתי בסולתם 2 סירים ,(מפלדת אל-חלד) אומנם מחירם לא היה  זול,
אך אלה סירים איכותיים במיוחד,שמתאימים לכול סוגי הכיריים.
בתחתית הסיר,חרוט בעברית:
"סולתם כול החיים",
מנסיוני,לאחר עשרות בישולים, בסירים אלה ,איכותם שווה  כול אגורה.
אם תשיג את הדגם הנ"ל,לא תזדקק להחלפת  הסירים לעולם, כי הם חזקים ואיכותיים,
קלים לניקוי,יציבים וחזקים ונשמרים לכול החיים.
 
לצפיה ב-'נקניק רומני=< תודה'
נקניק רומני=< תודה
14/06/2017 | 19:06
13
94
יש למישהו אני אוהב בייקון - אבל יש משו אמא ברומניה יש משו שבטעם דומה לבייקון ומעשיר תבשילים שכדאי לקנות
לא מכיר נקניקים רומנים, האמת
תודה לעונים
לצפיה ב-'יש....'
יש....
14/06/2017 | 19:46
4
81
קוסטיצ'ה רומנית - טיב טעם, מניה, קשת טעמים, אחים מרסל , זילבר.
פנצ'טה איטלקית או מייצור מקומי - טיב טעם 
 
לצפיה ב-'היי, קוסטיצ'ה רומנית זה '
היי, קוסטיצ'ה רומנית זה
14/06/2017 | 19:54
3
79
לא מופיע לי
פנצ'טה איטלקית, תהיה ברומניה?!איך זה לבוא עם זה לארץ לא יתקלקל?
 
לצפיה ב-'אתה כותב לא ברור...'
אתה כותב לא ברור...
14/06/2017 | 20:06
2
63
פנצ'טה מקורית שורדת נסיעה של כמה שעות בלי בעיה
אתה תמיד יכול לבקש שיארזו לך בוועדות.
איני יודע אם קיימת ברומניה, קוסמטיצ'ה יש.
לצפיה ב-'קוסטיצ'ה זה- סוג של מאכל'
קוסטיצ'ה זה- סוג של מאכל
14/06/2017 | 20:10
1
56
אבל הבנתי אגיד לאמא לבקש את זה
הה
 
לצפיה ב-'ראה....'
ראה....
14/06/2017 | 20:15
64
לצפיה ב-'ביקון ברומנית זה סלנינה'
ביקון ברומנית זה סלנינה
14/06/2017 | 20:14
7
79
שלום
חבל לסחוב ואולי יתקלקל. יש בטיב טעם ורשתות שכתבו לך.
אולי שתביא לך סאלם דה סיביאו. זה המקבילה של פיק והרץ ההונגריים. מעולה.
לצפיה ב-'שם אמא אמרה שהכל זול פה יקר'
שם אמא אמרה שהכל זול פה יקר
14/06/2017 | 21:25
6
59
טיב טעם אני קונה פעם בחודש
:) לא כל שבוע
 
לצפיה ב-'נקניק רומני'
נקניק רומני
15/06/2017 | 21:52
5
50
כן קוסטיצה בטיב טעם, מניה,  הם נקניק צלעות מעושן וגם לא מעושן
בתוך מרק שעועית זה משגע
 
נקניק סיביו טעים כמו שכתבו לעיל 
לצפיה ב-'מה את יותר אוהבת'
מה את יותר אוהבת
15/06/2017 | 22:06
4
38
תודה
לצפיה ב-'קח בחשבון שנקניק סיביו אמיתי עשוי מבשר סוס....'
קח בחשבון שנקניק סיביו אמיתי עשוי מבשר סוס....
15/06/2017 | 22:35
3
61
הוא שמן מאד ובטעם חזק מאד, מיועד לאכילה כשהוא
פרוס דק מאד ליד משקה חריף, לא כ"כ מתאים לתיבול.
 
אכן צלעות מעושנות מצוינות לתיבול תבשילים.
לצפיה ב-'לא בדיוק'
לא בדיוק
16/06/2017 | 00:15
1
58
נקניק סיביו (שהוא אגב שם מוגן ע"י התקינה האירופית) אינו עשוי מבשר סוס. קשה להכין נקניקיים מבשר סוסים שהוא, בניגוד לאמור לעיל, בשר רזה יחסית.
סיביו עשוי מבשר חזיר, כמו כל סלמי משובח, + תבלינים למיניהם. המעטפת היא מעי של סוס. 
לצפיה ב-'תודה רבה לכולם'
תודה רבה לכולם
17/06/2017 | 08:59
24
:)
לצפיה ב-'אמא בסוף קנתהבייקון משם'
אמא בסוף קנתהבייקון משם
16/06/2017 | 16:56
42
:אחר כך אעלה תמונה 
של החברה
לצפיה ב-'רעיונות לקינוחים אישיים'
רעיונות לקינוחים אישיים
14/06/2017 | 10:23
5
104
אני לא בשלנית/אופה מומחית אבל בזמן האחרון יש לי רצון להכין דברים ו"לנסות" על אנשים.
חשבתי להכין קינוחים/מאפים ולפנק את האנשים בעבודה.
מחפשת רעיונות לדברים לא מסובכים מדיי.
מעדיפה לא להכין עוגה גדולה שצריך לחתוך אלא קינוחיים אישיים כלשיהם.
הפורום קינוחים נראה דיי נטוש אז אני שואלת פה.
תודה מראש לכולם.
לצפיה ב-'שוקולד בריא. '
שוקולד בריא.
14/06/2017 | 12:04
102
זה אולי נשמע דבר והיפוכו, אבל זה נכון.
250 גרם עיסת קקאו (בניצת הדובדבן זה מאד יקר, כדאי לחפש במקומות אחרים)
87 גרם (100 מיליליטר) שמן קוקוס
130 גרם (100 מיליליטר) סירופ מייפל (לא סירופ בטעם מייפל) 
ממיסים את הכל בבן מארי (מעל סיר עם מים רותחים), עד שהכל נמס וחלק. מחכים שיתקרר קצת, ויוצקים לתוך שבלונות סיליקון, ולמקרר. אחרי כשעתיים זה מוכן.
אפשר כמובן להכניס אגוזים, פצפוצי אורז או כל מה שמתחשק. 
זהירות !!! זה ממכר !!!
המקום הכי זול שמצאתי לעיסת קקאו זה "ספירולינה" בטבעון. 
לצפיה ב-'קינוח בכוס שקופה'
קינוח בכוס שקופה
16/06/2017 | 08:09
68
מס' המנות תלוי בגודל הכוס 
 
1 שמנת מתוקה + פודינג וניל וכוס חלב - להקציף יחדיו
ביסקוויטים או אוראו או עוגיות לוטוס או עוגיות חמאה או עוגה - לפורר
אגוזים
 
ההרכבה:
בתחתית ביסקוויטם
מעל שמנת מוקצפת
אגוזים 
ושוב עד שהכל מלא.
 
אפשר לשדרג עם פירות קפואים או תפ"ע מתובלים ומבושלים.
 
לצפיה ב-'אישית, '
אישית,
16/06/2017 | 14:40
2
55
הקינוח הנפוץ אצלי --הוא פלטת פירות,
ואם יש לי מספיק זמן --אני מכינה צלחות קטנות אישיות,
שהפירות מסודרים בצורה מענינת.
בעיני זה מספיק ומספק.
לצפיה ב-'אבל אין בזה מה להכין'
אבל אין בזה מה להכין
16/06/2017 | 16:57
1
50
ואני רוצה לנסות להכין קינוחים מענייניים
לצפיה ב-'מאחלת לך בהצלחה,'
מאחלת לך בהצלחה,
16/06/2017 | 17:17
47
אני לא חושבת שאם אין בחישה ואפיה אזי זה לא להכין.
לבחור אילו פרות יראו יפה על צלחת ההגשה הגדולה,
או לחילופין לצלחת האישית, לקלוף, לחתוך להניח--בהתאמה--
זו גם הכנה עם הרבה עבודה בצידה.
אבל בהחלט יש קינוחים של עוגיות ועוגות וופלים, 
למשל במולטי קייק, אפשר לעשות דברים אישיים מענינים וטעימים.
לצפיה ב-'שאלה בנוגע להשרייה של שעועית'
שאלה בנוגע להשרייה של שעועית
15/06/2017 | 20:18
2
64
חם אצלי במטבח (באר שבע) ואני משרה שעועית.כדאי לשים אותה לזמן ההשרייה בתוך המקרר שלא תתסוס או משהו ?
לצפיה ב-'לא יהיה כל נזק אם ההשרײַה...'
לא יהיה כל נזק אם ההשרײַה...
15/06/2017 | 22:19
67
ללילה.
לפעמים מזרזים השרייה עם מים חמים
כך שלא יגרם כל נזק.
לצפיה ב-'אכן במקום חם ,מומלץ להכניס למקרר,בכדי למנוע תסיסה.'
אכן במקום חם ,מומלץ להכניס למקרר,בכדי למנוע תסיסה.
17/06/2017 | 09:56
13
לצפיה ב-'מרשמלו על ציפוי עוגת שוקולד'
מרשמלו על ציפוי עוגת שוקולד
15/06/2017 | 21:32
1
34
שלום לכולם 
אני רוצה להכין עוגת שוקולד ולקשט מעל במרשמלו קטנים. 
האם אפשר להקפיא את העוגה עם המרשמלו או שזה יהרוס אותו? 
האם עדיף להכניס את המרשמלו על הציפוי רק לפני ההגשה? 
 
תודה מראש
לצפיה ב-'במקרר המרשמלו יתקשה מעט...'
במקרר המרשמלו יתקשה מעט...
15/06/2017 | 22:15
41
אבל בעקרון לא יהיה נזק.
רצוי להוסיף לפני ההגשה.
לצפיה ב-'תנור בוש'
תנור בוש
15/06/2017 | 12:36
1
59
שלום רב,
רציתי לדעת איך אני מחליף נורה שנשרפה בתנור אפיה? יש שם מכסה זכוכית שקוף שמשום מה מסרב להיפתח....  למי יש רעיון? מי מכיר את הבעיה? רגע, אני בפורום הנכון?
לצפיה ב-'צריך לסובב בכח את המכסה זכוכית'
צריך לסובב בכח את המכסה זכוכית
15/06/2017 | 15:18
50
הוא נדבק מכל השומנים,
אם לא יילך, חמם את התנור וכשתנור חם נסה לסובב בזהירות
שים לב שניתן להוריד את חלקו הקדמי של גוף החימום, אולי יהיה יותר קל
לצפיה ב-' פורום הישרדות נפתח מחדש '
פורום הישרדות נפתח מחדש
( לעמוד שלי בתפוז )
15/06/2017 | 12:58
5
 שורדים אמיתיים מכורים להדחות ומשימות חסינות
פורום הישרדות נפתח ומחכה לכם, במיוחד לרגל העונה החדשה המשודרת בימי רביעי ושבת ערוץ 2.
היכנסו ושתפו מי הפייבוריט שלכם
 
 
לצפיה ב-'תחליף לשומן אווז \ עוף בכבד קצוץ'
תחליף לשומן אווז \ עוף בכבד קצוץ
14/06/2017 | 00:49
7
49
בכל המתכונים של כבד קצוץ שראיתי משתמשים בשומן מן החי (אווז או עוף ממה שראיתי).
אין לי את המצרך הזה, ותהיתי מה יכול להוות תחליף ראוי?
תודה.
לצפיה ב-'אתה יכול להשתמש בשמן צמחי'
אתה יכול להשתמש בשמן צמחי
14/06/2017 | 09:09
41
עדיף לטגן בו קודם המון בצל על להבה בינונית-נמוכה עד שהבצל מזהיב והופך מתוק. לטחון את הבצל בכבד הקצוץ ולהוסיף מהשמן של הטיגון.
 
לכבד קצוץ אני משתמש בשמן תירס או חמניות
לצפיה ב-'אם אין בעיית כשרות אז...'
אם אין בעיית כשרות אז...
14/06/2017 | 18:53
1
39
...חמאה תעשה את העבודה ואף תשפר את הטעם ברמות. השומן המתאים ביותר הוא השומן של ה"חייה המוקצה מחמת מיאוס" אבל... 
לצפיה ב-'אם אין לך לקצב טוב, תבקש ממנו שומן אווז,'
אם אין לך לקצב טוב, תבקש ממנו שומן אווז,
14/06/2017 | 20:14
40
ותוסיף
יעלה לך כמה שקלים - עשרות שקלים תלוי כמה תקנה.
 
לצפיה ב-'המון תודות לכם'
המון תודות לכם
16/06/2017 | 01:44
7
לצפיה ב-'מה דעתכם על המתכון הבא?'
מה דעתכם על המתכון הבא?
17/06/2017 | 01:51
2
31
 
האם אתם מתבלים את כבד העוף בתבלינים אחרים פרט לפלפל ומלח?
קצת מוזר לי שלא מוסיפים כורכום \ כמון או תבלינים מקובלים אחרים בטיגון של כבד עוף.
לצפיה ב-'רק מלח ופלפל'
רק מלח ופלפל
17/06/2017 | 07:33
9
לצפיה ב-'מה בדיוק "מוזר לך"?'
מה בדיוק "מוזר לך"?
17/06/2017 | 19:05
24
למה אתה בדיוק קורא "תבלינים מקובלים"?
כבד קצוץ או CHOPPED LIVER או GEHAKTE LEBER או איך שלא תקרא לזה הוא מאכל אירופאי במקורו. אתה יכול להוסיף גם ראס אל חנות אם מתחשק לך או אפילו קארי תאילנדי. 
או שמא כל כוונתך היתה לפרסם את הפורום הנדון?
לצפיה ב-'מה עושים עם קורנפלקס מיותר?'
מה עושים עם קורנפלקס מיותר?
13/06/2017 | 17:38
5
58
לילדים היתה תקופה שאכלו קורנפלקס, וזה עבר להם.... נשארה אריזה וחצי. הסגורה עוד מיילא אפשר לתת למישהו, אבל מה עושים עם הפתוחה?
את הקורנפלקס עם השוקולד המומס אנחנו לא אוכלים....
אשמח להצעות :)
לצפיה ב-'אפשר לרסק ולהשתמש כציפוי לשניצל'
אפשר לרסק ולהשתמש כציפוי לשניצל
13/06/2017 | 18:03
13
לצפיה ב-'אפשרויות ---->'
אפשרויות ---->
13/06/2017 | 19:43
1
87
** להשתמש  לתחתית לעוגה
** להוסיף לתערובת של כדורי שוקולד
**להשתמש לתערובת של עוף שייק אנד בייק
**להשתמש  כציפוי לשניצל/דג מטוגן- לקחת בחשבון את המתיקות שיש בו ...
לצפיה ב-'אם לא מכיל סוכר,זה יותר בריא,ואפשר להוסיף למילקשייק -פירות,'
אם לא מכיל סוכר,זה יותר בריא,ואפשר להוסיף למילקשייק -פירות,
13/06/2017 | 22:30
39
ויש לכם מנת אנרגייה טעימה.
לצפיה ב-'תודה לכם'
תודה לכם
14/06/2017 | 15:07
6
לצפיה ב-'עוד...'
עוד...
14/06/2017 | 19:59
57
עוגיות קורנפלקס וחמאת בוטנים ללא אפיה
עוגיות קורנפלקס ומרשמלו ללא אפיה
עוגיות פריכות ללא אפיה (דוגמת חטיפי שומשום/בוטנים/שקדים)
עוגיות קורנפלקס וקרמל
ציפוי לכדורי גלידה
ציפוי לכדורי גבינה

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

טבעוני-  ריפוי ותזונה טבעית
טבעוני-ריפוי ותזונה טבעית
יבוא 4 U
חברת יבוא 4 U
מיה מטבחים
מיה מטבחים

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ