לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'התייעצות לגבי תפריט :)'
התייעצות לגבי תפריט :)
28/06/2017 | 12:08
3
60
טוב, אז ממש נחמד כאן בפורום !
שואלת שאלה נוספת...

מארחת את הורי בקטנה ליום שישי. נהיה 4 מבוגרים ו 3 פעוטות.

מה דעתכם על התפריט הזה? נבחר ממנות שאני יודעת שיצליחו לי וגם שהילדים בוודאות יאהבו...

ראשונה:
סיגר פסטייה מרוקאית (עם ריבת עגבניות שרי או בלי?)

עיקרית:
פאי רועים
סלט עלי בייבי עם פקאן מסוכר
-- תוספת בשרית נוספות- מה דעתכם? חשבתי על כנפי עוף בצ'ילי

קינוח:
אבטיח ומלון


לצפיה ב-'חביב'
חביב
28/06/2017 | 13:47
34
והילדים אוהבים? כנפיים בצ'ילי לא יהיה להם חריף? 
אפשר להמליץ לך על כנפיים בקרמל תפוזים? 

לרוטב:
250 גר' סוכר
מעט מים
2 כוסות ציר עוף
1 כוס מיץ תפוזים
עלה דפנה
כפית סויה
פלפל שחור גרוס
קליפות תפוז חתוכות (לאחר הרתחה במים)
  
מקרמלים את הסוכר, מוסיפים את שאר הרכיבים, מביאים לרתיחה, מכניסים את הכנפיים ומבשלים עד שרוב הנוזל מתאדה, והכנפים מוכנות ושחומות
 
חסר לי מנות פחמימה....מלבל הפירה בפאי רועים
לצפיה ב-'בגדול נראה טוב'
בגדול נראה טוב
28/06/2017 | 13:54
39
1. חסרה לי עוד תוספת - אולי אורז לבן.
 
2. לגבי הכנפיים - רק אם את יודעת שאוהבים אצלך.
אם לא, הייתי שוקל מנה עיקרית אחרת - שניצלים יכולים להיות טוב
 
3. עוד סלט אחד - קולסלאו יכול להתאים
לצפיה ב-'בסדר גמור, החלטתי לשנות קצת'
בסדר גמור, החלטתי לשנות קצת
29/06/2017 | 09:52
19
את המנה העיקרית
 
פאי הרועים ישאר, וגם סלט
 
מוסיפה גם בשר בבסגנון הודי + אורז לבן, לאבא שלי שעדיין הכי אוהב את האוכל הודי של הבית :)
 
תודה לכולם!
לצפיה ב-'מחפשת מתכון מוצלח לבצק פיצה:)'
מחפשת מתכון מוצלח לבצק פיצה:)
27/06/2017 | 09:30
12
53
היי לכולם
כל המתכונים שאני מנסה לא יוצאים לטעמי... הבצק יוצא קשיח ולא ממש תופח. (אני משתמשת בשמרים יבשים )
אשמח למתכון שיוצא בצק אוורירי שתופח טוב...
אגב אני תמיד אופה על אבן שמוט. יכול להיות שזאת הבעיה?
לצפיה ב-'ארשום לך בערב כולל מתכון לרוטב'
ארשום לך בערב כולל מתכון לרוטב
27/06/2017 | 09:33
1
48
אבן שמוט זה מעולה לפיצה
לצפיה ב-'תודה רבה! '
תודה רבה!
27/06/2017 | 09:46
12
לצפיה ב-'פיצה'
פיצה
27/06/2017 | 10:39
57
בצק למגש בגודל של תבנית תנור רגילה
 
3 כוסות קמח
20 גר' שמרים טריים
2 כפות שמן
1 כוס מים פושרים
קורט מלח
 
ללוש את הבצק להמתין להתפחה ולרדד לתבנית -  רוטב וגבינות  מעל - לבחירה אישית
 
להכנת בצק מהיר לפיצה מהירה על הרגע ללא שמרים -
1 חבילה קטנה של קמח אוסם
1 גביע יוגורט, אשל, שמנת,  או כל מה שיש בבית
1 ביצה
 
ללוש להניח בתבנית - כאן הגודל הוא תבנית בינונית
 
בהצלחה
 
לצפיה ב-'בצק של פיצה דורש בעיקר טכניקה נכונה. המתכון פשוט מאד'
בצק של פיצה דורש בעיקר טכניקה נכונה. המתכון פשוט מאד
27/06/2017 | 13:25
63
1 קילו קמח
675 מ"ל מים חמימים
1 כף שמרים יבשים
1 כף מלח
לצפיה ב-'פיצה'
פיצה
27/06/2017 | 14:14
5
95

החוכמה בפיצה היא האפיה שלה. פיצה צריכה חום גבוה לזמן קצר. עם כל הכבוד לאבן שמוט, הטמפרטורה המכסימלית שהיא יכולה לתת לפיצה זו הטמפרטורה שהיא מקבלת מהתנור. ותנור ביתי לא מגיע לטמפרטורה שפיצה צריכה. אני אופה בדרך כלל 4 פיצות בכל פעם, כי זה מה שיוצא לי מ 1 ק"ג קמח. אני מכניס פיצה לאפיה, מכין בינתיים את השניה, מוציא את הפיצה מהאפיה, ומכניס את הכאה בתור. אני אופה כל פיצה כ 4 דקות, והן יוצאות כמו בפיצריה (יש כאלה שאומרים שהפיצות שלי אפילו טובות יותר). קניתי בזמנו טאבון חשמלי מדלית אל כרמל, ועלה לי 150 ש"ח. יש לו גופי חימום למעלה ולמטה. סידרתי לו מנשא למגשי האפיה של הפיצה, וידית הוצאה של המגש החם. 
מצורף המתכון שלי לפיצות. 
 
לצפיה ב-'שאלת המשך'
שאלת המשך
28/06/2017 | 10:59
4
34
הבנתי, אני חושבת שכאן הבעיה שלי. אני אופה אותה זמן ממשוך יחסית בחום בינוני (180)
יש לי תנור ביתי רגיל שמתפקד באופן סביר ביותר.
באיזה טמ' כדאי לאפות? והאם המצב כזה הפיצה לא תצא "שרופה" בעליון ולא מספיק אפויה במרכז? אנחנו אוהבים בצק בעובי רגיל- כוונה לא דקה כמו פיצה עגבנייה אבל לא עבה כמו האט נניח
לצפיה ב-'המשך'
המשך
28/06/2017 | 13:08
3
37
אפיית פיצה צריכה להיות בין 350 ל 400 מעלות צלסיוס וכ 4 דקות. 
בתנור בייתי אין את הטמפרטורות האלה. אפיה בחום נמוך מייבשת את הרוטב ואת הגבינה, וגם לא מיטיבה עם הבצק. בנוסף, כשמכניסיפ פיצה קרה לתנור, היא מורידה לו את הטמפרטורה קצת. בגלל הבעיה הזו, משתמשים באבן שמוט. האנרגיה שצבורה בה מתגברת על הבעיה של נפילת החום. האבן גם נותנת קריספיות לבצק. אם עושים יותר מפיצה אחת רצוף, האבן מאבדת את המשמעות שלה כי אין לה זמן לצבור מחדש את האנרגיה מהתנור. 
חיפשתי בגוגל תמונה שתראה על מה מדובר, ומצאתי את התמונה שאני צילמתי פעם. מה שרואים בתמונה זה את המטבח שלי עם הטאבון החשמלי שלי. 
לצפיה ב-'הבנתי :) תודה לכולם על העזרה והמתכונים '
הבנתי :) תודה לכולם על העזרה והמתכונים
28/06/2017 | 13:16
1
14
לצפיה ב-'המשך פיצה'
המשך פיצה
28/06/2017 | 13:46
24
בהמשך לתשובתי המופיעה למעלה  מנסיון התנור שלי
 
מחממת את התנור ל- 220  ואופה את הפיצה  בשלב התחתון שלו וכך הבצק יוצא קריספי והגבינה לא נשרפת בערך כ- 10 דק'    יוצא מעולה .
 
כל תנור והאפיה שלו -  צריך לנסות .
לצפיה ב-'א. צודק, לפיצה דרוש חום גבוה'
א. צודק, לפיצה דרוש חום גבוה
28/06/2017 | 14:37
29
ב. למרות א' גם בתנור ביתי בטמפ' הכי גבוהה (250 מ"צ בד"כ) ועם סיוע של אבן שמוט או קרמית מתקבלות פיצות מעולות.
 
לאחרונה התחלתי לאפות את הפיצה בשני שלבים, שלב ראשון כ3 דקות את התחתית בלבד ובשלב השני הוספה של הרוטב והטופינג.
 
השיטה הזו מניבה פיצות עם תחתית קריספית וגם מאפשרת להקפיא את הפיצה לפני האפייה כאשר האפייה הראשונית מייצבת את כל הגשעפט.
לצפיה ב-'כך אני מכין'
כך אני מכין
29/06/2017 | 08:28
1
15
4 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
כף סוכר
כפית מלח
כוס ו3/4 מים חמימים.המים החמים ביותר שניתן לטבול אצבע 
שופך את הקמח השמרים והסוכר למיקסר מפעיל על יבש למספר שניות מוסיף בערך כוס וחצי מים ומתחיל ללוש תוך הוספת המלח לפי הבצק שמתקבל בתחילת הלישה מוסיף מים או קמח לקבלת בצק גמיש. מוציא את הבצק ולש אותו בין הידיים עד קבלת כדור עגול ויפה מחזיר לקערת המיקסר ומכסה בנילון נצמד.
כאשר הבצק תפח מחלק לשניים מניח נייר אפיה מורח בשמן זית פורס בשני הידיים תוך משיכה לצדדים עד קבלת הגודל הרצוי .מורחים את הרוטב והרכיבים הנוספים.
ועכשיו לתנור אשר חומם מראש ל250 מעלות למסילה הנמוכה ביותר .עד קבלת גוון חום בקצות בצק הפיצה .להרים את המגש למסילה הגבוהה ביותר למשך דקה ולהוציא.
כאשר רוצים שהפיצה לא תהיה גבוהה לפני מריחת הרוטב לחורר את הבצק בעזרת מזלג
לצפיה ב-'נפלא! תודה על המתכון וההסבר!'
נפלא! תודה על המתכון וההסבר!
29/06/2017 | 09:48
4
לצפיה ב-'שאלה'
שאלה
28/06/2017 | 19:14
2
35
ערב טוב.
שאלה.
משהו מכיר או יודע על אירוע בגני התערוכה מטעם שגרירות הודו בגני התערוכה בשבוע הבא
תודה מאיר כרמיאל
לצפיה ב-'מניח שאתה מתכוון לאירוע הזה...'
מניח שאתה מתכוון לאירוע הזה...
28/06/2017 | 20:04
1
29
לצפיה ב-'תודה .כן '
תודה .כן
29/06/2017 | 06:46
4
לצפיה ב-'ריבת מישמש? איך מכינים שתשאר בהירה?'
ריבת מישמש? איך מכינים שתשאר בהירה?
25/06/2017 | 12:58
14
41
לצפיה ב-'אולי עם תחליפי סוכר'
אולי עם תחליפי סוכר
25/06/2017 | 16:51
44
מה שמכהה את הריבה הוא הסוכר לא הפרי.
יתכן ששימוש בתחליפי סוכר ישאיר אותה בהירה.
לצפיה ב-'ערב טוב.'
ערב טוב.
25/06/2017 | 18:42
54
ערב טוב.
תחילה להביא את המשמשים לרתיחה ,בלי סוכר כמובן.
יש לכסות את הלהבה במחבת כזה כמו מדקה (יש כאלה במרכולים הם מחוררים.)
להוסיף סוכר במשקל המשמשים
יש עוד פטנט אבל לא ניסתי  אותה ,משהו שניסה סיפר לי .
לקחת סיר שטוח ולשים חצי כמו מים ולהביא לרתיחה ומעל לשים את סיר עם המשמשים,לי נראה שזה יקח המון זמן.
 
לצפיה ב-'60% סוכר ביחס לפרי ובישול קצר'
60% סוכר ביחס לפרי ובישול קצר
25/06/2017 | 21:12
8
64
כמובן שריבה כזו פחות עמידה מיחס של 1:1 של סוכר ופרי ולכן נשמרת במקרר.
אני מוסיפה פקטין פירות טבעי לקראת סוף הבישול לייצוב הריבה.
לצפיה ב-'לצערי לא ניתן לצרף תמונה'
לצערי לא ניתן לצרף תמונה
25/06/2017 | 21:20
1
60
אפ שר לראות את התמונה כאן בפייסבוק: https://www.facebook.com/autumn50/media_set?set=a....
 
לצפיה ב-''
26/06/2017 | 11:02
1
לצפיה ב-'היכן רוכשים פקטין ומה היחס בין הפרי לפקטין ?'
היכן רוכשים פקטין ומה היחס בין הפרי לפקטין ?
26/06/2017 | 21:17
5
11
לצפיה ב-'בחנויות תבלינים או חנויות מתמחות. '
בחנויות תבלינים או חנויות מתמחות.
26/06/2017 | 21:35
4
29
במוצרי בישול ואפיה. 
הכמות תלויה בכמות הפקטין שיש בפרי באופן טבעי. במקרה של ריבת משמישים אני מוסיפה כף פקטין מעורבב עם שתי כפות סוכר למניעת התגבשות, רק בדקות האחרונות של בישול הריבה ובוחשת היטב כדי להבטיח שהפקטין לא יתגבש . מומלץ גם להוסיף מיץ לימון למניעת התגבשות הסוכר לאחר צינון הריבה. 
לצפיה ב-'תודה על התשובה אבל'
תודה על התשובה אבל
27/06/2017 | 10:02
3
28
כף פקטין לאיזו כמות של פרי ?
לצפיה ב-'שמתי כף ממש גדושה ל - 1.2 ק"ג פרי'
שמתי כף ממש גדושה ל - 1.2 ק"ג פרי
27/06/2017 | 10:19
12
לצפיה ב-'ל 1 ק"ג פרי ו 600 גר' סוכר. סליחה שלא ציינתי. '
ל 1 ק"ג פרי ו 600 גר' סוכר. סליחה שלא ציינתי.
27/06/2017 | 20:08
6
לצפיה ב-''
27/06/2017 | 20:11
4
לצפיה ב-'הנוסחה המדויקת...'
הנוסחה המדויקת...
26/06/2017 | 20:30
60
צריך להיות איזון נכון של המרכיבים...
100% פרי
5% מים
68% סוכר
1% מיץ לימון
 
להניח את כל החומרים בסיר נירוסטה לשעה, לערבב
בעדינות מדי פעם בכדי שהפרי יפריש נוזלים.
לבשל על להבה בינונית עד להמסת הסוכר ולהביא
לרתיחה, להנמיך להבה  לרתיחה בינונית
עד להגעה לטמפרטורה של 105 מעלות ולהסיר
מהאש.
שימוש בתחלפי סוכר מצריך הוספת ג'ל כל שהוא
לכן אינו הפתרון.
לצפיה ב-'מעדכנת'
מעדכנת
27/06/2017 | 07:28
1
71
בסוף בישלתי בסיר לחץ, את הסוכר הוספתי ממש בסוף לרתיחה קצרה וגם הוספתי פקטין.
יצאה ריבה בהירה וטעימה.
תודה על העיצות
לצפיה ב-'כל הכבוד יצא 10'
כל הכבוד יצא 10
28/06/2017 | 08:03
20
בוקר טוב.
נפלא,הצלחת בגדול
מאיר כרמיאל
לצפיה ב-'מחפש מתכון טוב לקציצות בשר '
מחפש מתכון טוב לקציצות בשר
26/06/2017 | 20:37
2
42
מחפש מתכון טוב לקציצות בשר,
תודה מראש
לצפיה ב-'אני מניחה שאתה מתכוון לקציצות מטוגנות'
אני מניחה שאתה מתכוון לקציצות מטוגנות
27/06/2017 | 10:18
1
53
מצרפת קישור לפוסט שלי שעוסק בקציצות, על כל הוריאציות שהכנתי
 
 
המתכון הבסיסי (אפשר להמיר חלק מהבשר לבקר טחון אבל אני מעדיפה כך
   

המתכון הבסיסי לעיסת הקציצות: ( 20 קציצות בערך)
1/2 ק"ג שאוורמה הודו טחונה
1/2 ק"ג עוף טחון
3 פרוסות חלה מורטבת וסחוטה
3 ביצים
1 בצל
15-20 גבעולי פטרוזיליה
כף גדושה שום כתוש ואפשר עוד למי שאוהב
תבלינים: מלח,פלפל שחור,גריל עוף,פפריקה
1/4 כוס מים
3 כפות שמן
פרורי לחם
אופן ההכנה:
שמים את הבשר בקערה ולשים היטב
טוחנים במעבד המזון את הבצל עם פטרוזיליה, פרוסות חלה וביצה
מערבבים את כל החומרים, פרורי לחם מוסיפים ממש קצת, כ-1/4 כוס
 ומניחים לספיגת טעמים, לשעה.
צרים קציצות מגלגלים בפרורי לחם (מה שמעניק לקציצה המוכנה מעטה קריספי וגימור מושלם)
מטגנים בשמן חצי עמוק.
 
לצפיה ב-'לא דווקא מטוגנות ורציתי של בקר. תודה בכל אופן'
לא דווקא מטוגנות ורציתי של בקר. תודה בכל אופן
27/06/2017 | 10:45
12
לצפיה ב-'שאלה למומחי השמרים'
שאלה למומחי השמרים
26/06/2017 | 08:10
4
79
 שלום לכולם, אשמח לעזרה.
הכנתי עוגת שמרים שבלולים עם פטיסייר מבצק שמרים עלים, אבל ממש בסוף האפייה העוגה מאבדת מהנפח. וברגע שאני מברישה בסירופ סוכר כשהעוגה חמה היא ממש מתחילה לקרוס.
נראה לי שהבעיה במלית למרות שהכנתי אותה כמו פטיסייר קלאסי, כאילו שהמלית מתנהגת כמו עוגת גבינה שמוציאים מהתנור ומאבדת נפח.
 
מישהו יודע איך פותרים את זה? איך מייצבים אותו או דואגים שזה לא יקרה?
לצפיה ב-'לא זוכרת שמלית מפטיסייאר גורמת לתופעה '
לא זוכרת שמלית מפטיסייאר גורמת לתופעה
26/06/2017 | 10:58
2
50
שתארת, להבנתי יש קריסה אם לא נאפה מספיק מבפנים
לצפיה ב-'תודה על התגובה, נשמע הגיוני'
תודה על התגובה, נשמע הגיוני
26/06/2017 | 12:16
1
40
האמת שאפיתי כמעט 50 דקות בחום 175 מעלות או 170, שזה אמור להספיק
לצפיה ב-'באמת הרבה זמן,ומדובר בשושנים'
באמת הרבה זמן,ומדובר בשושנים
26/06/2017 | 14:13
39
ולא בגלילה אז בואי נחכה לחכמי הפורום אולי יוכלו להציע פתרונות אחרים
לצפיה ב-'הבעיה אינה במילוי...'
הבעיה אינה במילוי...
26/06/2017 | 20:49
45
הבעיה שאת מתארת מתרחשת גם אצל קונדיטורים -
קריסת הבצק לאחר אפיה ובמיוחד בזמן מריחת סירופ סוכר...
יש לבדוק את אופן הכנת הבצק ואם זה בצק מוכן או
בצק שהוכן בבית מכוון שהלישה בבצק שמרים עלים שונה
מבצק שמרים רגיל ואם הוסף משפר אפיה ואיזה.
יש לבדוק את אופן גילגול הבצק עם המלית.
יש לבדוק את זמן ההתפחה של המוצר המוגמר. ובמיוחד
אם נעשה שימוש במשפר אפיה ההתפחה שונה.
יש. לבדוק את אופן מריחת הסירופ והטמפרטורה שלו.
 
המלית יכולה להתכווץ או לא אבל לא צריכה להשפיע על
מבנה כנאפה, בצק שמרים תמיד יציב יותר מגמתית.
לצפיה ב-'ניסיתי לעשות אנטיפסטי מברוקולי וזה יצא רטוב'
ניסיתי לעשות אנטיפסטי מברוקולי וזה יצא רטוב
26/06/2017 | 01:00
4
39
לא בטוחה למה בדיוק זה קרה. השתמשתי בברוקולי של סנפרוסט שהיה קפוא ושמתי בסיר עם מים קרים כדי שהקרח ינמס. שפכתי את המים בסיר ושמתי בתנור וזה יצא חם ורטוב:/
לצפיה ב-'מה הדרך הנכונה להכין ברוקולי של סנפרוסט לתנור בלי שזה יצא '
מה הדרך הנכונה להכין ברוקולי של סנפרוסט לתנור בלי שזה יצא
26/06/2017 | 01:02
1
40
רטוב?
לצפיה ב-'זה יצא רטוב... '
זה יצא רטוב...
26/06/2017 | 11:00
47
הפתרון לא לצופף וגם לרסס בשמן, קצת פרורי לחם להוסיף לקריספיות ואז הקצוות יתייבשו אבל כל השאר לא
לצפיה ב-'אין דרך להכין אנטיפסטי ירקות קפואים'
אין דרך להכין אנטיפסטי ירקות קפואים
26/06/2017 | 20:16
1
37
ירקות כמו ברוקולי מתרככים כבר בהפשרה וזאת לא
המטרה בהכנת אנטיפסטי, הירקות צריכים להשאר
פריכים וקלויים קלות.
ירקות מהקפאה לא טובה שמצופים בשכבת קרח
עבה אינם ראויים לשום שימוש, אלו ירקות "מתים".
לצפיה ב-'תודה לעונים'
תודה לעונים
27/06/2017 | 15:22
5
לצפיה ב-' נפתח פורום טיולים בגיאורגיה וארמניה '
נפתח פורום טיולים בגיאורגיה וארמניה
( לעמוד שלי בתפוז )
26/06/2017 | 13:10
2
 משפחות עם ילדים, טיולי בנות, צעירים, דתיים והגיל השלישי: גיאורגיה הפכה להיות היעד החם לחופשה מגוונת ולנו יש פורום חדש שיעזור לכם לתכנן את הטיול המושלם  היכנסו לפורום טיולים בגיאורגיה וארמניה
לצפיה ב-'תעזרו לי דחוף ! המלצה על תנור אפייה מומלץ בדגש '
תעזרו לי דחוף ! המלצה על תנור אפייה מומלץ בדגש
25/06/2017 | 15:56
3
44
על פיזור חום אחיד
מתלבטת נורא
בין בוש / סאוטר / אלקטרולוקס חייבת דגם מסוים מניסיונכם
תמליצו לי !
דחוףף תודה
לצפיה ב-'מנסיון של 4 תנורים - בוש מצויין'
מנסיון של 4 תנורים - בוש מצויין
25/06/2017 | 16:23
26
לצפיה ב-'תנור'
תנור
26/06/2017 | 10:08
38
אלקטרולוקס  מעולה מניסיון 10 שנים קיים אצלי ללא תקלות  עובד מעולה
לצפיה ב-'אלקטרולוקס'
אלקטרולוקס
26/06/2017 | 12:10
32
יש לי שני תנורים של אלקטרולוקס .מאד מרוצה אבל !!! קחי בחשבון שלפי דעתי השרות בעייתי .לדוגמה נשברה לי זכוכית בדלת (לפי חוות דעת בזאפ קורה הרבה)ביקשו ממני 1200 שקל .הלכתי לזגג והוא הכין לי זכוכית חדשה אשר נמצאת בתנור זמן רב ללא תשלום!!
אני למרות השרות החלטתי לרכוש תנור של אלקטרולוס.כי הוא באמת טוב
לצפיה ב-'מתכון של פילה סלמון עם שעועית ירוקה ואגוזי מלך'
מתכון של פילה סלמון עם שעועית ירוקה ואגוזי מלך
24/06/2017 | 21:04
2
83
חברים בלי הרבה מילים אני ואמא שלי נסינו את המתכון הזה ויצא פשוט מדהים !!!! 
חייב בדיקה !! 
 
לצפיה ב-' למישהו כנראה דחוף לעשות פרסומת או לואלה או לסמפרוסט'
למישהו כנראה דחוף לעשות פרסומת או לואלה או לסמפרוסט
24/06/2017 | 21:28
48
או לשתיהן
לצפיה ב-'1 חבילה נתחי סלמון, מופשרים '
1 חבילה נתחי סלמון, מופשרים
25/06/2017 | 08:42
64
נסה עם עם סלמון טרי! הבדל עצום אותו המחיר (בהפחתת המים והכימיקלים בקפוא).
מרינדה: ערבב 2 כפות חרדל דיז'ון, 3 כפות סויה איכותית ו-4 כפות שמן זית עם 
3-4 שיני שום כתושות, עד לקבלת משחה אחידה (שהשמן והחומרי גלם יתחברו). מרח את המרינדה על הסלמון (הצד בלי העור) והשאר לנוח כמה שעות.
טגן במעט מאוד שמן את הדג, עם הצד בלי העור קודם, עד לקבלת צבע יפה ואז הפוך. טגן עוד עד שכל צד הדג מקבל צבע אחיד ועשוי.
נקה את המחבת.
שים חזרה על האש, סחט 2 לימונים והתך חבילת חמאה והבא לרתיחה קלה.
אחרי 2-3 דקות כבה את האש והשקה עם כף את הסלמון עם הרוטב לימון וחמאה. 
ליד, כל פרסומת של סנפרוסט לירק תתאים. אני מעדיף גם פה את הטרי:
ברוקולי מאודה עם גבינה צהובה מוקרמת מעל.
 
 
לצפיה ב-'אבוקדו'
אבוקדו
24/06/2017 | 21:33
3
69
קיבלתי חבילה של שמונה אבוקדואים יפים, עדיין קשים, כולם נקטפו באותו יום.
איך "מעכבים" הבשלה של כמות כזו של פרי בצורה הדרגתית ,כדי שאפשר יהיה להשתמש בהם במשך כמה ימים?

או כל דרך לשמור שהפרי הבשל יישאר אכיל,לפחות שתהיה לי ארוחת צהריים טעימה למשך השבוע.



לצפיה ב-'בשקית ניילון במקרר בערך שבוע.'
בשקית ניילון במקרר בערך שבוע.
24/06/2017 | 23:18
2
17
לצפיה ב-'את הפרי הבשל,כן? '
את הפרי הבשל,כן?
25/06/2017 | 05:43
1
13
לצפיה ב-'בשלים ושאיינם בשלים.'
בשלים ושאיינם בשלים.
25/06/2017 | 06:28
16
לצפיה ב-'שאלה כללית'
שאלה כללית
23/06/2017 | 21:58
9
94
קודם כל אני שואל את זה פה כי זה איכשהוא קשור לאוכל, ואני יודע שזה לא קשור למתכונים, אבל אני מרגיש עם הזמן
ששאלתי ועניתי פה לאנשים שזה סוג של קהילה, ואפשר לשאול פתוח שאלות מהסוג הזה. 
אם זה לא קשור אני מתנצל מראש.
 
אז אני טס בחודש הבא, והדבר שהכי רוצים הדודים משום מה, זה פירות יבשים
אין להם שם או שיש וזה ממש יקר...
 
אז קודם כל מאיפה אני קונה פירות יבשים (בעיקר אגוזים, תמרים יבשים וכאלה)
והרי זה במשקל זה לא אטום... אז אם אני אשים את זה במזוודה אתם חושבים שיהיה בסדר ? לא יגידו לי על זה כלום ?
 
יש לכם עצות או משהו ?
לצפיה ב-'פירות יבשים קונים בחנות תבלינים/אגוזים וכו''
פירות יבשים קונים בחנות תבלינים/אגוזים וכו'
23/06/2017 | 22:57
1
72
שם אפשר גם לאטום את זה וחלק אפשר לקנות באריזה סגורה.
 
השאלה הגדולה היא לאן אתה טס. יש מדינות שבשום אופן לא מאפשרות להכניס מזון.
יש מקומות שאין בעיה.
כדאי לברר מראש.
לצפיה ב-'המון תודה על התשובה !'
המון תודה על התשובה !
24/06/2017 | 09:50
48
אני טס לפיליפינים זה ישראלים שעברו לשם ומתגעגעים לפירות היבשים של הארץ !
אממ איפה בתל אביב אפשר לבקש ממישהו שיארוז לי ?
 
גם צריך לקחת נראה לי מקדם ביטחון נגיד לקנות בעד 60 שקל או משהו כזה שגם אם יזרקו לי את זה בשדה שזה לא יהיה נורא... 
 
לצפיה ב-'יש במרכולים אריזות סגורות של פירות יבשים.'
יש במרכולים אריזות סגורות של פירות יבשים.
24/06/2017 | 09:13
4
59
ועדיף לקנות את אלו ללא הגלעינים (שזיפים, משמשים)
אנא ציין להיכן אתה נוסע, ייתכן שיאסרו עליך להכניס את זה לאותה ארץ ואז תאלץ להשליך לפח בשדה התעופה.
האם יש מצב שהדודים שלך מעוניינים בפירות יבשים תוצרת הארץ, וזה מה שחשוב להם? כדאי שתדע מראש ותקפיד לקנות עבורם, יש כאן הרבה יבוא (פולין, ארה"ב, תורכיה).  
לצפיה ב-'איזה כיף ! המון תודה !'
איזה כיף ! המון תודה !
24/06/2017 | 09:49
3
53
אני טס לפיליפינים זה ישראלים שעברו לשם ומתגעגעים לפירות היבשים של הארץ !
אריזות סגורות... אממ... אני צריך תמרים אגוזי מלך, גרעינים, הרגיל ... 
חשבתי ללכת לעדן טבע מרכת בתל אביב משער ששם יש הכל וגם איכותי כזה...
 
לצפיה ב-'יש בכל סופרסל רגיל מבחר ענק, באריזות אטומות ובאיכות מעולה.'
יש בכל סופרסל רגיל מבחר ענק, באריזות אטומות ובאיכות מעולה.
24/06/2017 | 10:19
2
50
אצלינו בבית אלו מוצרים נצרכים מאוד, כך, שמניסיון, אין כל סיבה ללכת ולשלם יותר.
לצפיה ב-'תודה. רבה !'
תודה. רבה !
24/06/2017 | 10:42
1
39
באמת המון המון תודה !!!
יש חברה מועדפת או כל דבר מהסופר יעבוד ?
לצפיה ב-'לדעתי כל דבר, רק שים לב שהאריזה אטומה'
לדעתי כל דבר, רק שים לב שהאריזה אטומה
24/06/2017 | 13:37
12
לצפיה ב-'שלום לך.זה מזכיר לי'
שלום לך.זה מזכיר לי
24/06/2017 | 09:57
1
68
בשנת 1980 נסעתי לטיול בארה'ב ברית
הייתי בכמה מדינות בארה'ב .
באחת העירים שבקרתי היה זה סאן דיגו , כאיש חיל הים בחרתי לבקר באיזור הנמל ששם אחד מבסיסי חיל הים ואחד היפים שראיתי זה היה בסי וולד בעברית עולם המים.,הסיור היה ארוך כמעט חצי יום.
העיקר נראה לי שהחגורה שלי נקרעה ובטיול באחד הרחובות נכנסתי לחנות ובקשתי חגורה בעלת איכות הטובה ביותר והנה המוכר לקח אותי לאיזור החגורות והראה לי כל מיני חגורת , והנה שוב בקשתי חגורה איכותית ואז שלף חגורה ואמר לי שהיא החגורה הטובה ביותר ולקחתי לבדוק אותה ומה אני מגלה שהחגורה לא פחות ולא יותר תוצרת ישראל,זה היה לי הפתעה ושאלתי למחיר שלה (לא זוכר כמה עלתה) אבל בהחלא המחיר גובה לתרמילאי כמוני.
אמרתי לאותו המוכר שזה יכולתי לקנות המולדתי כלומר ישראל למרות שהמולדת שלי במזרח הרחוק .
העיקר לקחתי חגורה אחרת זולה יותר.
מה שאני רוצה להגיד לך תעשה סקר בארץ ואחר כך תחליט לקנות בחול,כמובן מה הידע לך בח'ול למשל טורקיה שם זה זול כמה שאני יודע.
מאיר
לצפיה ב-'איזה סיפור יפה'
איזה סיפור יפה
24/06/2017 | 10:16
54
מהמם !! שהחגורות שלנו כאלה איכות
גם הפירות היבשים שלנו מצויינים.. אבל זה ישראלים שמתגעגעים לפירות של הארץ גם אם הם היו יותר איכותיים פירות יבשים מטורקיה, הם היו רוצים את הרגילים שקונים מכל מקום פה...
חשבתי ללכת לעדן טבע מרקט אבל באמת הרעיון שהכל יהיה סגור, כי אם פתוח זה כמעט 100 אחוז לא נותנים לי להכנס עם זה
לצפיה ב-'צוואר חזיר'
צוואר חזיר
23/06/2017 | 19:20
2
67
איזה דרגת צליה מומלץ לצלות צוואר חזיר- כסטייק 250 גרם?
 
לצפיה ב-'בחזיר בדרך כלל מומלץ וול דאן'
בחזיר בדרך כלל מומלץ וול דאן
27/06/2017 | 12:36
1
30
אם טרי ואיכותי אתה יכול לנסות מדיום וול ולראות אם אוהב, אבל לרוב מכינים וול דאן חזיר
לצפיה ב-'עשיתי סטייק צואר וואל דאן'
עשיתי סטייק צואר וואל דאן
27/06/2017 | 20:21
12
היה מאוד טעים
בסופו היה מדיום וול ב"קטנה" כזה
לצפיה ב-'רדיד אלומיניום'
רדיד אלומיניום
23/06/2017 | 09:46
2
104
ברדיד אלומיניום ("נייר כסף") יש צד אחד מבריק ואחד מט. איזה צד הולך לכיוון האוכל, וכמובן גם למה?
לצפיה ב-'פשוט מאד...'
פשוט מאד...
23/06/2017 | 10:31
1
109
זה לא משנה איזה צד כלפי האוכל, שני הצדדים זהים
וזאת גם טעות לחשוב שצד אחד מונע הקרנת חום יותר
מצד שני. רדיד אלומיניום לא מונע הקרנת חום כלל !.
ההבדלים בצדדים הם בתהליך הייצור, לא ניתן לרדד
אלומיניום לעובי הרצוי בין שני גלילי מתכת לכן מניחים
רדיד על רדיד ומרדדים לעובי הרצוי, השטח שבא במגע
בין שתי שכבות הרדידים יהיה מט, הצד החיצוני מבריק.
לצפיה ב-'תודה. '
תודה.
24/06/2017 | 06:56
10
לצפיה ב-'מחפשת תנור אפייה (כולל טורבו) - קטן מהרגיל'
מחפשת תנור אפייה (כולל טורבו) - קטן מהרגיל
20/06/2017 | 09:56
10
77
היכן בארץ ניתן להשיג ובאיזה מידות
תנור אפייה הכי קטן שקיים (בנוי או אפילו על השייש)  ..?
אשמח להמלצות כולל מחיר אם מישהי/ו מתמצא/ת..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
במקביל, מאיזו חברה להתרחק..?
תודה
לצפיה ב-'תנור אפיה מובנה,(בגומחה) ,נמכר בגודל סטנדרטי.'
תנור אפיה מובנה,(בגומחה) ,נמכר בגודל סטנדרטי.
20/06/2017 | 18:21
1
59
לגבי גודל התנור  המובנה :
יש למדוד את גודל הגומחה המיועדת לתנור ,(גובה רוחב ,ועומק,)
ועם המידות לגשת לחנויות החשמל.עד כמה שזכור לי,תנור מובנה נמכר בגודל סטנדרטי .
 
המחירים: מכיוון  שקיימים פערי-מחירים בין החנויות ,
מומלץ להשוות מחירים בכמה חנויות, ואפילו להתמקח,לפני הרכישה,
לרוב הם גם יורידו מהמחיר,או ייספגו לפחות את מחיר ההובלה.
שיהיה בהצלחה.
לצפיה ב-'תודה'
תודה
22/06/2017 | 20:43
6
לצפיה ב-'תנור ממש או טוסטר אובן גדול?'
תנור ממש או טוסטר אובן גדול?
21/06/2017 | 00:27
5
49
אאל"ט יש טוסטר טורבו ,ממליצה גם לשאול בפורום צרכנות.
 
 
לצפיה ב-'תודה, תנור ממש '
תודה, תנור ממש
22/06/2017 | 20:43
4
39
לטוסטרים יש מערכת חימום חשופה
אני בספק אם יש בהם טורבו
\תודה בכל מקרה
לצפיה ב-'שווה לבדוק בבני ברק '
שווה לבדוק בבני ברק
23/06/2017 | 07:39
1
46
אנשים נןהגים להצטייד בתנור קטן לפסח...
לצפיה ב-'תודה על הטיפ'
תודה על הטיפ
23/06/2017 | 14:07
7
לצפיה ב-'טוסטר אובן יש גם טורבו ,,'
טוסטר אובן יש גם טורבו ,,
23/06/2017 | 11:50
1
37
תבדקי בחנויות החשמל,כיום יש טוסטר טורבו גדול ,של חברת "בוש ",
בחנות של טרקלין -מכרו כמה סוגי טוסטר טורבו ,של כמה חברות,שאפשר להניח על השייש ,
צריך ללכת  לראות ולהתרשם.
לצפיה ב-''
23/06/2017 | 14:08
1
לצפיה ב-'לי יש טוסטראובן של DAVO מוצר מעולה יש לו טורבו ותוכניות אפיה'
לי יש טוסטראובן של DAVO מוצר מעולה יש לו טורבו ותוכניות אפיה
25/06/2017 | 12:15
1
17
לצפיה ב-'תודה'
תודה
25/06/2017 | 17:14
3
לצפיה ב-'מה מכינים לסופש?'
מה מכינים לסופש?
22/06/2017 | 18:43
1
106
מארחת, אם הכל ילך לפי התכניות,שני חברים מהלימודים.
בעקבות סדנת פסטה מקסימה שיצא לי להיות בה שבוע שעבר החלטתי לעשות ניסיון ביתי להכנה של פסטה צבעונית.
אז כרגע בתפריט

מרק כרובית
פסטה צבעונית ברוטב על בסיס שמ"ז עם עגבניות שרי צלויות, זיתים שחורים ובזיליקום
קצת פרגיות מוקפצות בתבליני גריל
קיש ברוקולי ובצל עבור הצמחונית
מתלבטת האם להכין גם קינוח... לא עולה לי שום דבר שממש מתחשק לי להכין.
לצפיה ב-'אצלי'
אצלי
22/06/2017 | 23:23
75
קל ביותר
טחינה ביתית
קוקוס
שעועית ירוקה וקציצות עוף....
 
לצפיה ב-'חטיפי אסאדו'
חטיפי אסאדו
21/06/2017 | 11:08
9
116
מישהו מכם אכל את זה בבישול קצר ונהנה יכול לתת חוות דעת
איך זה אסאדו דק - שבמקר הוא בישול ארוך ופתאום הוא בישול קצר נהיה
?
קצת עושה לי "רתיעה" אסאדו בבישול קצר
לצפיה ב-'רתיעה ממה ?'
רתיעה ממה ?
21/06/2017 | 11:53
74
אלו נתחי אסאדו שנצלו בצלייה ארוכה ומוכנים
לאכילה ורק נפרסו דק לחימום מהיר במחבת
בתיבול לפי הטעם.
מוצר מצוין.
לצפיה ב-'האמת שיצא לי להיתקל בזה לאחרונה במסעדה'
האמת שיצא לי להיתקל בזה לאחרונה במסעדה
21/06/2017 | 13:07
7
67
הם פורסים את האסאדו דק מאד וצולים אותו על הגריל וזה יוצא ממש ממש להיט.
אבא שלי קנה מהם את הבשר ועשה אצלו ויצא מהמם גם כן.
מכיוון שהבשר חתוך מאד דק הוא לא נא ובאמת יוצא כמו חטיפים.
לצפיה ב-'השאלה כמה רך זה ביחס לאנטריקוט מיושן'
השאלה כמה רך זה ביחס לאנטריקוט מיושן
21/06/2017 | 14:19
6
48
אחרי ההכנה?
ואם במקרה "ברח" לך חצי דקה , תאכל סוליה?
לצפיה ב-'אני לא מוצאת נקודת השוואה לאנטריקוט'
אני לא מוצאת נקודת השוואה לאנטריקוט
21/06/2017 | 15:30
5
65
כלומר, ברור לי מקור ההשוואה. אבל זה פשוט לא אותו דבר.
אנטריקוט בדר"כ לא פורסים כ"כ דק
אם תפרוס אנטריקוט מאד מאד מאד דק ואז תצלה אותו יותר מידי- אז כן. הוא יהיה סולייה. זה נכון להרבה בשרים.
זה מצריך גם איזושהי יכולת גריל/ צלייה נכונה- שוב- באופן דומה לכל הבשרים.
 
בנוגע לרך, קצת קשה לי לתאר את זה.
זה לא רך כ"כ, כי שוב- זה מאד מאד דק. אבל אני מניחה שאם הבשר טוב ומיושן כמו שצריך- הוא לא קשה ללעיסה אם זו הייתה הכוונה שלך.
 
בכל הפעמים שאכלתי את חטיפי האסאדו (פעם אחרונה הייתה לפני שבוע והיה מושלם) הם היו עשויים מאד (wd) שזה כמובן הגיוני לבשר כל כך דק, והיה להם גם טעם מעט חרוך מהגריל והם היו מהממים.
לצפיה ב-'עשית אותי רעבה יא חוצפנית '
עשית אותי רעבה יא חוצפנית
21/06/2017 | 16:47
4
46
חחח
כלומר הבנתי שזה נישנוש בטעם מגניב, השאלה היא האם קילו חטיף כזה - יכול להוות מנה קטנה ל-2 אנשים -  
אני יודע ששפונדרה במקור הוא נתח לבישול מאוד ארך לכן לא מבין מה יוצא עם זה שזה פרוש דק ולא נהיה צמיגי.
 
לצפיה ב-'אז תנסה ותגלה'
אז תנסה ותגלה
21/06/2017 | 18:24
3
53
האם זו יכולה להיות מנה לשני אנשים? זה חצי קילו בשר בסופו של דבר... אז נשמע לי שכן
מקסימום להוסיף סלט או צ'יפס או משהו כזה
לצפיה ב-'אמרתי לקצב שלי על הקטע הזה ,צחק'
אמרתי לקצב שלי על הקטע הזה ,צחק
21/06/2017 | 19:42
2
49
:) כל אחד ודעתו הוא
והוא מוכר שפונדרה
לצפיה ב-'צחק על מה? על זה שעושים חטיפי אסאדו?'
צחק על מה? על זה שעושים חטיפי אסאדו?
21/06/2017 | 22:54
1
18
לצפיה ב-'כן מהנתח הזה,'
כן מהנתח הזה,
22/06/2017 | 13:08
36
בדיוק
לצפיה ב-'האם בטטות יתאימו להמרת תפו"א בפשטידה הבאה:'
האם בטטות יתאימו להמרת תפו"א בפשטידה הבאה:
20/06/2017 | 19:48
2
79
רוצה להכין פשטידת פטריות עם תחליף, למי שאלרגים לתפו"א.
האם בטטה גדולה,תהיה תחליף מתאים במקום התפו"א ?
המצרכים לפשטידה:
4 בצלים ,(לפרוס לפרוסות וכול פרוסה ל 2 חצאים.)
2 סלסלאות פטריות שמפיניון פרוסות .
2 תפו"א קלופים ומגורדים על פומפייה גסה (לסחוט מהנוזלים היטב.)
4 ביצים
כף אבקת מרק -פטריות
כף אבקת מרק -בצל
1 כפית פלפל שחור
1/4 כוס פירורי -לחם
ההכנה:
במחבת ,לטגן ביחד בצל ופטריות,
ןלאחר צינון קל ,להוסיף את שאר המצרכים ,ולערבב ביחד,
ולאפות בחום בינוני, כ-40 -45 דקות.
השאלה עם בטטות יתאימו כאן כתחליף לתפו"א ?
לצפיה ב-'בטטות ופטריות זה שילוב נפלא'
בטטות ופטריות זה שילוב נפלא
20/06/2017 | 23:22
47
מאמינה שגם במתכון הזה
לצפיה ב-'אני חושב שהייתי מחליף דווקא בקישואים'
אני חושב שהייתי מחליף דווקא בקישואים
21/06/2017 | 15:50
42
לסחוט טוב-טוב-טוב לפני ההכנסה לבלילה
לצפיה ב-' פורומים מקצועיים מתחדשים - יש את מי לשאול הכל '
פורומים מקצועיים מתחדשים - יש את מי לשאול הכל
( לעמוד שלי בתפוז )
21/06/2017 | 12:31
8
 מסוכסכים עם השכן על רכוש משותף? מתמודדים עם דייר סרבן תשלום? 
מומחה בפורום ועד בית- בתים משותפים מחכה לשאלות שלכם
 
נתקלתם במקרה של רשלנות רפואית? אתם צריכים ייעוץ משפטי בנושא? עו"ד מהתחום מחכה לייעץ לכם בפורום רשלנות רפואית
 
העסק נמצא בקשיים כלכליים? צריכים ייעוץ פיננסי? פורום הלוואות לעסקים וייעוץ עסקי זה המקום בשבילכם
 
הקריירה נתקעה? מתקשים למצוא כיוון תעסוקתי בחיים? בפורום ייעוץ קריירה מחכים לכם בקוצר רוח וישמחו לייעץ לכם
 
בעיות ראייה, משקפיים, מולטיפוקל, עדשות ראייה, צילינדר -  מומחה אופטומטריסט כאן בשבילכם בפורום עדשות מגע ומשקפיים 
 
 הבניין שלכם עומד לעבור תמ"א 38? לא יודעים מה הזכויות שלכם בפרויקט פינוי בינוי? היכנסו לפורום תמ"א 38 והתחדשות עירונית ותקבלו תשובות להכל

מתמודדים עם בעיות בעסק? רוצים להתייעץ לגבי קידומו? בפורום עסקים תימצאו פיתרונות להכל
לצפיה ב-'ארוחות צוהריים מוכנות\חצי מוכנות לשבוע שלם?'
ארוחות צוהריים מוכנות\חצי מוכנות לשבוע שלם?
20/06/2017 | 00:55
3
120
מנסה לגוון קצת עם סלטים או תוספת מבושלת במקום סנדביצ'ים (לא מתוך כוונה להוריד\להפחית פחמימות,גלוטן וכו').
הכי נוח מבחינתי יהיה שילוב של תוספת שיותר "משביעה" (קטניות או דגנים) שמתבשלת במוצ"ש עם ירק חי או מבושל, שמוכן כל יום, אבל לא מצאתי משהו שמחזיק ללא שינוי בטעם\מרקם.
נניח שאין מקפיא, איך הייתם מתכננים ארוחות כאלו לשבוע?
האם כדאי לעשות ההפך (להכין ירקות מבושלים במוצ"ש ופחמימה מבושלת טריה לכל יום?)
מי שלוקח\ת ארוחות מבושלות בסגנון כזה, איך אתם מתארגנים?


לצפיה ב-'גם ירקות מבושלים וגם פחמימה'
גם ירקות מבושלים וגם פחמימה
20/06/2017 | 06:59
1
100
אני מבשלת מראש, בדרך כלל פעמיים בשבוע.
 
לצפיה ב-''
21/06/2017 | 00:28
2
לצפיה ב-' תודה גם לעזרה במסרים'
תודה גם לעזרה במסרים
21/06/2017 | 00:29
13

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

פורום ריפוי ותזונה טבעית
פורום ריפוי ותזונה טבעית
טבעוני-  ריפוי ותזונה טבעית
טבעוני-ריפוי ותזונה טבעית
מיה מטבחים
מיה מטבחים

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ