לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4383143,831 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'חומוס של עצלנים'
חומוס של עצלנים
26/05/2018 | 11:13
6
58
הבוקר התבקשתי להכין חומוס.
לא היו לי גרגירי חומוס מושרים כדי לבשל.
הפשרתי גרגירי חומוס מבושלים קפואים של סנפרוסט
הוספתי טחינה. לימון. מלח. שום.
יצא לא רעה בכלל.
גם המרקם טוב וגם הטעם טוב
לצפיה ב-'להכנת חומוס ביתי איני משתמש בטחינה גולמית קנויה.'
להכנת חומוס ביתי איני משתמש בטחינה גולמית קנויה.
26/05/2018 | 18:36
4
64
לאחר כל הפרסומים על זיהומים בטחינה גולמית וחומוס קנויים אני מכין אותם בעצמי בבית, ומחומרים טבעיים.
לצפיה ב-' איך אתה מכין לבד את גרגרי החומוס הגולמיים ?'
איך אתה מכין לבד את גרגרי החומוס הגולמיים ?
26/05/2018 | 21:15
3
44
 
זה מעניין אותי כי קראתי שבגרגרי החומוס היבשים שבשקיות שמוכרים בסופר או חלילה בשוק יש המון זיהומים.
לצפיה ב-'כשתהיה רציני ולא ציני כמו החבר שלך אענה לך, עד אז הייה שלום'
כשתהיה רציני ולא ציני כמו החבר שלך אענה לך, עד אז הייה שלום
26/05/2018 | 23:14
2
41
זה שאתה אוהב את כל הזיהומים שיש ביצור תעשייתי קשה לי להבין, פעם כשהפורום הזה היה נקי מלעג והכפשות נתת מתכוני מזון טובים כיום השתלבת יפה בלעג, זה די מטעים לך
לצפיה ב-''
27/05/2018 | 08:26
1
6
לצפיה ב-'תודה ידידי. הגיע הזמן להשאיר את הפורום למתכונים בלבד'
תודה ידידי. הגיע הזמן להשאיר את הפורום למתכונים בלבד
27/05/2018 | 08:28
8
לצפיה ב-'אני הרבה יותר עצלנית ממך '
אני הרבה יותר עצלנית ממך
27/05/2018 | 11:13
13
פותחת קופסת שימורי חומוס
מוסיפה טחינה טובה, תיבול וטוחנת
יוצא מצויין!
לצפיה ב-'שאלה של מחבת '
שאלה של מחבת
27/05/2018 | 10:42
1
14
מחפשת מחבת טובה, לשימוש פשוט, בעיקר חביתות וטיגון קצר. איך אני יודעת מהן המחבתות הטבות, ה "בריאות"?   ראיתי מחבת של טפאל, הן נחשבות כנטולות חומרים רעים?
לצפיה ב-'כל זמן שהן לא שרוטות - הן בסדר'
כל זמן שהן לא שרוטות - הן בסדר
27/05/2018 | 11:10
3
לצפיה ב-'כעכים ביתיים '
כעכים ביתיים
24/05/2018 | 18:33
8
121
רכיבים:
750 גרם קמח לבן רגיל.
3 כפות שמן זית (כ 40 גרם).
1 כפית מלח (כ 10 גרם).
2 כפיות סוכר (כ 30 גרם).
1 ביצה.
25 גרם שמרים טריים (חצי קובייה).
400 מיליליטר בירה לבנה (במקום מים).
אופן ההכנה.
אחרי כ 8 דקות לישה ,  מוציאים למשטח מקומח ולשים בידיים לקבלת בצק מוצק ולח.
מכניסים לתפיחה ראשונה באווירה לחה.
 
לצפיה ב-'אחרי התפיחה מוציאים למשטח עבודה.'
אחרי התפיחה מוציאים למשטח עבודה.
24/05/2018 | 18:42
79
מוציאים את האוויר ולשים כמה דקות.
נותנים לבצק לנוח מעט,  כ 10 דקות. 
מתקבל בצק במשקל 1300 גרם. חילקתי ל 12 יחידות, כל יחידה 108 גרם.
באפיה חלק מהנוזלים יתאיידו ונקבל   12 יחידות במשקל 100 ליחידה. 
 
 
לצפיה ב-'מכניסים לתנור לתפיחה שנייה.'
מכניסים לתנור לתפיחה שנייה.
24/05/2018 | 18:53
87
אני מניח בתחתית התנור כלי עם מים שייצור סביבה לחה. גם בתפיחה וגם באפייה.
במקרה הנוכחי, ציפיתי את הכעכים בתערובת סומסום, פרג, ושמן זית.
 
מי שממהר יכול להתפיח במקום אחר ולהפעיל את התנור כך שהתנור יהיה מוכן לאפיה מייד בגמר ההתפחה.
התנור שלנו מתחמם יחסית מהר מאוד. כ 3 דקות לטמפרטורה של 190 מעלות.
אופים כ 35 דקות בטמפרטורה של 190 מעלות.
מאחר ואני אופה את הכעכים בשתי קומות, אחרי כ 17 דקות אני מסובב את התבניות ומחליף מקומות בין התבניות.
התוצאה לפניכם.
 
לצפיה ב-'וככה נראה כעך פרוס....'
וככה נראה כעך פרוס....
24/05/2018 | 20:03
5
97
לצפיה ב-'נראה *10 '
נראה *10
24/05/2018 | 21:21
4
18
לצפיה ב-'תודה. בפעם הבאה אני אבשל את הכעכים לפני האפיה.'
תודה. בפעם הבאה אני אבשל את הכעכים לפני האפיה.
24/05/2018 | 23:24
3
18
לצפיה ב-'אז זהו - נזכרתי שבדרך כלל מבשלים'
אז זהו - נזכרתי שבדרך כלל מבשלים
25/05/2018 | 19:11
2
58
את הכעכים במים עם NaOH?
זה נראה לי קטלני, אבל בישול נראנ לי שזו דרך פעולה שנעשית לרוב.
בהצלחה!
רעיה
לצפיה ב-'חס וחלילה עם סודה קאוסטית. [NaOH]. את מתכוונת לסודה לשתיה.'
חס וחלילה עם סודה קאוסטית. [NaOH]. את מתכוונת לסודה לשתיה.
25/05/2018 | 19:19
1
54
NaHCO3 - סודה לשתיה.
הבייגל המקורי בושל במי מלח עם קרמל בכדי לקבל את הגוון הכהה.
ניסיתי בזמנו בהצלחה לבשל במי מלח עם קפה שחור בכדי לקבל את הגוון הכהה. 
נכון להיום אני מבשל במים עם מלח וסודה לשתיה. ובזמן האפיה מתקבל צבע יפה בלי תוספת כלשהי.
ניתן כמובן למרוח את הכעכים לפני האפייה בחלבון ביצה או עם חלב  לקבלת גוון יפה. 
לצפיה ב-'קיבלתי הערה בונה שאכן יש שמשתמשים בסודה קאוסטית '
קיבלתי הערה בונה שאכן יש שמשתמשים בסודה קאוסטית
26/05/2018 | 12:23
45
במי הבישול של הכעכים.. אפשר לקרוא גם כאן על האפשרויות להכנת מי הבישול.
 
 
אני בכל אופן לא אשתמש בחומר הזה בגלל היותו חומר מאכל מסוכן בריכוזים נמוכים יחסית.
 
ד"א , סודה קאוסטית שבאה במגע עם האוויר , מגיבה ספונטנית עם הפחמן הדו חמצני ונוצרת סודה לשתיה...NaHCO3 שבה אני כן משתמש.
בכל מקרה תודה על ההערה.
לצפיה ב-'שאלה על חומוס'
שאלה על חומוס
25/05/2018 | 12:16
4
89
אני נוהג לבשל חומוס, לחלק לשקיות, ולהקפיא. אחרי זמן מוציא שקית מהמקפיא, מפשיר, ומכין ממרח חומוס. כשכל הילדים והנכדות באים, החומוס נגמר ולא מתקלקל. כשאני ואשתי לבד בבית, הכמות גדולה מדי. העניין הוא שאני רוצה להכין מנות קטנות יותר. הבעיה היא שמעבד המזון לא יודע לעבוד טוב עם מנות אישיות. השאלה: האם מישהו ניסה לטחון את החומוס לאחר הבישול, בלי להוסיף את שאר המרכיבים מלבד מים, והקפיא את העיסה? בצורה כזו אוכל להכין מנות קטנות, ואת הטחינה ושאר התבלינים אוכל לערבב ידנית עם מזלג. 
לצפיה ב-'בוודאי, אין בעיה ואפילו נוח יותר'
בוודאי, אין בעיה ואפילו נוח יותר
25/05/2018 | 13:04
82
ניתן לטחון חומוס מבושל לאחר צינון למחית והקפיא.
מפשירים ומשתמשים בערבוב ידני או בעזרת מיקסר
עם וו הגיטרה אם זה כמויות קטנות או במעבד מזון
לכמויות גדולות יותר.
לצפיה ב-'לא ניסיתי אבל אין שום סיבה שזה לא יצליח'
לא ניסיתי אבל אין שום סיבה שזה לא יצליח
25/05/2018 | 13:44
55
 
בטחינת החומוס לפני הקפאתו אתה לא משנה שום דבר מלבד המרקם.
 
מעניין לדעת כמה ימים מחזיק מעמד החומוס המוכן שלך, אצלי הוא מחזיק יותר משבוע במקרר במצב מצויין.
לצפיה ב-'מניסיון שלי, אתה יכול להקפיא את החומוס'
מניסיון שלי, אתה יכול להקפיא את החומוס
25/05/2018 | 18:33
65
עם שאר המרכיבים (בלי ירק במידה ואתה מוסיף פטרוזיליה לדוגמא) ולהקפיא במנות שמתאימות לך.
אומנם לא ניסיתי, אבל נראה לי שיותר מהפשרה אחת תפגע בטעם ובמרקם.
 
לצפיה ב-'תודה לכל העונים. '
תודה לכל העונים.
26/05/2018 | 08:18
30
בפעם הבאה שארצה להכין, כך אעשה. 
לצפיה ב-'קיש חצילים וגבינות עם בצק פריך'
קיש חצילים וגבינות עם בצק פריך
24/05/2018 | 09:12
77
אפשר להכין מראש לאחסן במקרר ולחמם לפני האירוח?
 
איך הוראות לדברים כאלה במתכונים :'(
לצפיה ב-'סמיפרדו'
סמיפרדו
23/05/2018 | 16:29
1
80
היי. כתוב להכניס,את הסמיפרדו להקפאה ל-5 (ראיתי גם מתכונים שכתוב ל-8) שעות לפחות אבל לא כתוב כמה זמן לפני להוציא ולהגיש. האם טני יכולה להכין היום (ד) ולהגיש בשבת? כמה זמן לפני להוציא?
 
תודה
לצפיה ב-'לפני ההגשה להוציא, זה מפשיר מהר ונחמד לאכול כשזה קפוא'
לפני ההגשה להוציא, זה מפשיר מהר ונחמד לאכול כשזה קפוא
27/05/2018 | 11:12
3
לצפיה ב-'רביולי גבינות ברוטב פומודורו'
רביולי גבינות ברוטב פומודורו
22/05/2018 | 21:20
300
לרביולי:
300 גרם קמח 00
3 ביצים
מעט מלח
כפית שמן זית
למילוי:
250 גרם גבינת ריקוטה
100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
עלי בזיליקום
רוטב פומודורו:
2 שיני שום חתוכות
4 כפות שמן זית
4-5 עלי בזיליקום
קופסת שימורים 800 גרם עגבניות שלמות
מלח
מטגנים את השום והבזיליקום  בשמן זית כדקה מרגע תחילת הטיגון.
מוסיפים את העגבניות והמלח תוך מעיכת העגבניות.
מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות.
מכינים בצק פסטה וממלאים בתערובת המילוי.
בעזרת חותכן עגול ומשונן חותכים את הבצצק ליחידות רביולי עגולות.
מבשלים במים רותחים כ5-6 דקות.
מעבירים לרוטב העגבניות ומבשלים 2 דקות נוספות.
 
למתכון המלא ומתכונים נוספים
לצפיה ב-'מתכון לעוגת גבינה '
מתכון לעוגת גבינה
22/05/2018 | 17:26
1
83
לצפיה ב-'יש כותרת, אין מתכון. '
יש כותרת, אין מתכון.
22/05/2018 | 19:10
61
שכחת לצרף את המתכון. 
לצפיה ב-'אז מה היה לנו אתמול ? [טרם שבועות]'
אז מה היה לנו אתמול ? [טרם שבועות]
19/05/2018 | 20:44
3
399
 הפעם הילדים התארחו אצלנו. 
היו מגוון סלטים.
סלט הכרובית המוקרם עם הכרוב ניצנים היה מעדן.
 פשטידת ברוקולי. ותפוחי אדמה בטעם קרטושקס.
היו כמה סוגי בשר.
שניצלונים בבירה, בשר כתף עם רוטב וגולת הכותרת (כמו תמיד ....) פילה טרי מ"מרינדו".
את הפילה "סגרו" על מחבת ומשם לתנור.(מקווה שלשביעות רצונה של הסבתא.... )
אין לי מניות ב"מרינדו" (וחבל.. , הבשר שלהם ובמיוחד הפילה הוא מעדן שאני ממליץ לכל אחד לטעום. 
[ניתן להזמין הביתה. מגיע עם שליח באריזת ווקום.] 
קינחנו בעוגת גבינה. 
 
גילוי נאות: יש כאן אחד מסכן שכל ארוחותיו הן בבית תמחוי בגולה. ארזתי מקצת השאריות במיוחד עבורו באריזה אספטית שתישלח ב DHL. מגיע למסכן פעם אחת לאכול כראוי. הוא מצידו יצטרך רק להבטיח שלא יתרבה.
 
חג שבועות שמח.
 
לצפיה ב-'מנהל יקר, לא נהוג להוסיף מתכונים? או זה הפך לפורום צילום'
מנהל יקר, לא נהוג להוסיף מתכונים? או זה הפך לפורום צילום
22/05/2018 | 10:28
2
41
לצפיה ב-'אכן נהוג. תבקש יפה ואולי גם תקבל חמוד שלי.'
אכן נהוג. תבקש יפה ואולי גם תקבל חמוד שלי.
22/05/2018 | 18:28
39
לצפיה ב-'אני מזכיר שוב את ההנחייה'
אני מזכיר שוב את ההנחייה
27/05/2018 | 10:05
7
מותר לעלות צילום בלי מתכון.
 
אולם, אם מי מהגולשים ביקש את המתכון - יש לצרף אותו.
 
 
לצפיה ב-'אפשר לקבל מתכון ללחם קל, אפייה בתנור ביתי?'
אפשר לקבל מתכון ללחם קל, אפייה בתנור ביתי?
22/05/2018 | 12:50
2
31
לצפיה ב-'לחם קל זאת אשליה'
לחם קל זאת אשליה
22/05/2018 | 12:59
1
132
בתעשיה יוצרים לחם מנופח מאוורר עם הרבה חורים ופורסים דק.
זה לחם שעשוי מאותם חומרים כמו כל לחם אחר. אתה צורך פחות קלוריות למנה, אחיזת עיניים.
בקיצור, יש לי המון מתכונים של לחמים מסוגים שונים, לחם קל אין לי.
לצפיה ב-''
22/05/2018 | 14:49
8
לצפיה ב-'על האש'
על האש
19/05/2018 | 14:14
3
122
מה הסיכוי שמנגל של קיוסקים הקטן - תמיד עשיתי ב70 ס"מ
הקטן- של הקיוסק האש תגיע לרצפה ותשרוף את המרפסת
מה הסיכוי ? 
מה דעתכם?
לצפיה ב-'בהקשר למנגל בבית.'
בהקשר למנגל בבית.
21/05/2018 | 17:26
2
128
צרוף מקרים של שתי קניות שונות למטרות שונות יצר אצלינו "מנגל" ללא אש, ללא עשן ועל השיש במטבח.
לפני כשלושה חודשים קנינו מחבת חשמלי, חשבנו שזו היתה קניה מיותרת.
לפני כחודש היינו בטיול משולב ספרד/צרפת.
בספרד קנינו פאיירה, כשרצינו להכין פאייה אמיתית התברר לנו שאין לנו מבער בקוטר של הפאיירה, אישתי העלתה רעיון לנסות להשתמש במחבת החשמלי, בדיקה קצרה שלי גילתה שהפאיירה תפורה בדיוק למחבת, הפאייה יצאה מעולה, גם יפה וגם טעימה.
היום שוב הפתיעה אותי אישתי והכינה לצהריים כנפיים על "האש" ללא אש.
הפאיירה בתוך המחבת החשמלי והכנפיים בפאיירה, הבית התמלא בריח של מנגל וללא עשן.
 
לצפיה ב-'עשיתי יצא בסדר, נשבר הגב, הגובה 20 ס''מ,'
עשיתי יצא בסדר, נשבר הגב, הגובה 20 ס''מ,
21/05/2018 | 20:57
1
70
בעיה
לצפיה ב-'תזמין תור אצל אישתי, היא פיזיטרפיסטית. חחחחחחחחחחחחחח'
תזמין תור אצל אישתי, היא פיזיטרפיסטית. חחחחחחחחחחחחחח
21/05/2018 | 22:47
28
לצפיה ב-'שבלולי בצק פריך במילוי גבינות פיקנטי עם עשבי תיבול'
שבלולי בצק פריך במילוי גבינות פיקנטי עם עשבי תיבול
19/05/2018 | 08:47
7
197
מתכון נהדר שדורש טיפה התעסקות אבל שווה כל כל ההשקעה.



שבלולי בצק פריך במילוי גבינות פיקנטי עם עשבי תיבול

מצרכים:
חב' בצק פריך מלוח של מעדנות (900 גר')

למלית:
100 גר' גבינת פילדלפיה או גבינת שמנת טובה
200 גר' גבינת קשקבל מגורדת
200 גר' גינה בולגרית מגורדת
(אפשר להחליף את הגבינות בגבינות קשות צהובות ומלוחות אחרות לפי הטעם וממה שיש בבית)
כוס עשבי תיבול טריים קצוצים (אני משתמש בבזילקום ואורגנו)
כף שבבי צ'ילי גרוס (לא חובה)
מעט מלח (בזהירות כי הבצק מלוח וחלק מהגבינות גם)
פלפל 4 עונות או שחור גרוס
1 ביצה
2 כפות קמח

לציפוי:
2 ביצים טרופות
שומשום
קצח
מעט שבבי צ'ילי גרוס (לא חובה)

אופן ההכנה:
מערבבים את כל מצרכי המלית, טועמים ומתקנים תיבול,
המלית צריכה להיות מעט רכה שיהיה אפשר למרוח אותה אבל לא רכה מידי.
אם המלית קצת קשה בגלל הגבינות אז ניתן לרכך את כל המלית כחצי דקה במיקרו.
הבצק מחולק לשני גלילים, פותחים ומשטחים כל גליל על נייר אפייה,
מברישים כל בצק בביצה טרופה בחלק העליון,
מורחים מהמלית שכבה דקה ואחידה על כל הבצק כאשר משאירים פס של 2 סמ' ללא מלית לאורך הבצק בצד הרחוק מאיתנו,
מתחילים לגלגל הדוק את תחילת הבצק בצד של האורך,
ממשיכים את הגלגול בעזרת הנייר אפייה עד שמתקבלת רולדהת
עוטפים בזהירות כל רולדה עם הנייר אפייה ולאחר מכן עם נייר אלומיניום,
מעבירים את הרולדות על תבנית או קרש חיתוך לשעה למקפיא,
מוציאים מהמקפיא, מורידים את הנייר אלומיניום והנייר אפייה,
מברישים טוב את הרולדות בביצה טרופה מכל הכיוונים כשהן על נייר אפיה או בתבנית,
מערבבים את השומשום, קצח ושבבי צ'ילי ומפזרים בנדיבות על הרולדות מכל הכיוונים,
פורסים את הרולדות בעובי 1.5-2 סמ' ומגלגלים כל פרוסה בשאריות השומשום והקצח שנשארו על הנייר,
מסדרים את הפרוסות עם רווח בתבנית אפייה ואופים בטמפרטורה של 180 מעלות 25-30 דקות עד שהשבלולים מזהיבים יפה מלמעלה ומהצדדים.

אפשר לפרוס בעובי 5 ממ' ולאפות קצת פחות זמן ומתקבל עוגיות מלוחות נהדרות.
אפשר לגרד פרמז'אן מעל השבלולים לאחר האפייה.

חג שבועות שמח
לצפיה ב-' וברוך הבא / השב.....'
וברוך הבא / השב.....
19/05/2018 | 17:31
1
35
לצפיה ב-' בכיף'
בכיף
21/05/2018 | 10:55
10
לצפיה ב-'האמת? היית חסר חבר!'
האמת? היית חסר חבר!
20/05/2018 | 15:34
2
98
אני מקפיד להכין את החומוס לפי המרשם שלך מלפני...מי זוכר...
 
ראה את השרשור להלן ותחליט אם חזרת בזמן ולמקום הנכונים:
 
לצפיה ב-'תודה חבר '
תודה חבר
21/05/2018 | 10:58
1
66
ראיתי את הקישור ולא ממש הבנתי את הקשר או הכוונה 
גם אני עדיין מכין את החומוס שלי 
לצפיה ב-'הקישור'
הקישור
21/05/2018 | 19:04
60
כנראה שראית אחרי שהמנהל מחק את כל הגועל...איכס...יותר טוב אם לא ראית.
לצפיה ב-'אהלן איש יקר, נראה יופי!'
אהלן איש יקר, נראה יופי!
20/05/2018 | 16:58
1
83
התגעגתי 
לצפיה ב-'תודה חבר '
תודה חבר
21/05/2018 | 11:03
66
האמת שגם אני התגעגעתי קצת 
לצפיה ב-'מה עושים עם מליסה?'
מה עושים עם מליסה?
19/05/2018 | 22:18
1
78
מצאתי כמה צמחי מליסה צומחים להם בקרבת הבית שלי (זיהוי וודאי. ריח וצורה ברורים).

מה אפשר לעשות עם זה? חשבתי על לימונענע עם מליסה במקום נענע. אולי יש לכם רעיון? סלט משהו?
לצפיה ב-'חיפשתי עבורך וזה מה שמצאתי.'
חיפשתי עבורך וזה מה שמצאתי.
21/05/2018 | 16:47
60
לצפיה ב-'פילו למחר'
פילו למחר
18/05/2018 | 14:39
4
142
האם אני יכולה לאפות היום מאפי פילו ולהגיש מחר ? איפה לשמור עד אז ?
לצפיה ב-'אפשרי, אם אין ברירה'
אפשרי, אם אין ברירה
18/05/2018 | 14:46
1
70
הפילו מתרטב.
איפה לשמור? במזג אויר הזה רק במקרר ולחמם ללא כיסוי 
לצפיה ב-'אפשר בהחלט, גם במקרר וגם במקפיא'
אפשר בהחלט, גם במקרר וגם במקפיא
18/05/2018 | 17:35
60
 
הפילו אכן הופך לרך אבל עם חימומו בתנור או ע"ג פלטה הוא חוזר להיות קריספי.
לצפיה ב-'מארחת גם היום וגם מחר ...'
מארחת גם היום וגם מחר ...
18/05/2018 | 14:59
1
86
אפשר להכין הכל ולאפות חצי היום וחצי מחר ?
לצפיה ב-'לא'
לא
18/05/2018 | 15:10
32
לצפיה ב-'תהיות לגבי מגימיקס'
תהיות לגבי מגימיקס
16/05/2018 | 23:06
2
106
טוב, אז הבנתי שהוא הכי טוב בשוק (וגם מינסיון של אמא שלי)
עד היום אז שהתחתנתי השמשתי כל הזן בסט של בראון והייתי ממש מרוצה , זה שימש אותי להככככככככככל.. הפעם הראשונה שנתקלתי בבעייה איתו היתה כשרציתי להכין שוקולד ביתי (ממש מאגוזים וקקאו והכל- הוא לא עמד בזה)

אחכ נשרף לי המנוע ולפני קצת יותר משנה קניתי דגם חדש שחור- רק סבלתי ממנו, הוא פשוט לא מתקרב לקרסולים של הישן (בדיעבד גיליתי שהם כבר לא מייצרים בגרמניה אלא בהונגריה או משהו כזה, אולי זה קשור- בכל מקרה הכל מהשם והכל לטובה )


אז בקיצור- אני בהתלבטות.
מצד אחד אני צריכה מעבד מזון חזק שאוכל לעשות בו בצקים, שוקולד ושאר אתגרים אבל מצד שני- ביומיום (ביומיום!) אני מתמש המון מעבד קל פשוט לניקוי- ידני הן לטחינת אוכל לילדים והן להכנת מטבליחם וכו'


איך אני עושה את זה? האם המגימיקס יכול למלא את הצורך הזה כי לטעמי הוא מסורבל גדול וכבד מידי..
האם יש מגימיקס בין הדגם החזק והדול לבין המיני שהבנתי שלא כל כך חזק? (הייתי שמחה אם הקערה הכי דולה שלי תהיה קילו וחצי (גג 2)


תודה, וסליחה על החפירה
לצפיה ב-'במג'ימיקס אפשר להכין בצק פריך בכיף, אבל בטח לא שמרים'
במג'ימיקס אפשר להכין בצק פריך בכיף, אבל בטח לא שמרים
18/05/2018 | 14:49
1
73
לבצק שמרים  צריך מיקסר
לצפיה ב-'מדוע לא ניתן להכין בצק פריך במג'ימיקס?'
מדוע לא ניתן להכין בצק פריך במג'ימיקס?
24/05/2018 | 16:14
9
לצפיה ב-'אפשר לאפות היום ולהגיש מחר ?'
אפשר לאפות היום ולהגיש מחר ?
18/05/2018 | 14:41
1
41
לצפיה ב-'כן'
כן
18/05/2018 | 19:08
6
לצפיה ב-'הערב יש חזה עוף '
הערב יש חזה עוף
17/05/2018 | 21:58
1
148
עוף ממולא בעוף שממולא בעוף ברוטב חרדל
הילדים אמרו שטעים 
אז הינה המתכון 
חזה עוף פרוס דק 
את השאריות חוטחים לקוביות וממלאים את חזה העוף
מורחים בחרדל 
עוטפים בפסטרמה עוף (כאן זה הודו כי לא היה עוף)
אוטמים 
ואופים עד שמוכן 
לצפיה ב-'מחר סושי'
מחר סושי
18/05/2018 | 00:21
94
אולי בצבעים
לצפיה ב-'שאלה למביני בשר'
שאלה למביני בשר
16/05/2018 | 13:12
105
קניתי אצל הקצב שלי בשר צוואר 700 [לא שמן] + 300 גרם שומן אווז טחון ביחד
הבשר התכווץ 30%
לעומת זאת, הבשר שהוא מכין במקום מתכווץ הרבה פחות ומאוד שמן
- יש לכם הסבר הגיוני לזה?
או יש חנות נוספת שאני קונה אצלה בשר גם שמן מאוד 25% שומן ומתכווץ פחות,
הבשר עצמו לא רטוב שנוגעים בו.
 
לצפיה ב-'האם מישהו מחברי הפורום הותיקים זוכר את פריזמן'
האם מישהו מחברי הפורום הותיקים זוכר את פריזמן
13/05/2018 | 18:07
17
250
חבר וותיק פה, נודע לי מפורום אחר שהוא נפטר באופן פתאומי.
לצפיה ב-'כן, זוכר'
כן, זוכר
13/05/2018 | 19:15
1
195
חי בפיליפינים.
יהי זכרונו ברוך!
לצפיה ב-'טעות חי בתאילנד.'
טעות חי בתאילנד.
13/05/2018 | 19:16
66
לצפיה ב-'הכרתי אותו אישית, איש יקר, יהיה זכרו ברוך.'
הכרתי אותו אישית, איש יקר, יהיה זכרו ברוך.
13/05/2018 | 19:31
1
59
לצפיה ב-'היה מאוד פעיל בפורום הזה.'
היה מאוד פעיל בפורום הזה.
13/05/2018 | 19:46
44
לצפיה ב-'עצוב מאד. אדם משכמו ומעלה שתרם רבות למדינה'
עצוב מאד. אדם משכמו ומעלה שתרם רבות למדינה
13/05/2018 | 23:12
1
172
אהב אוכל ואהב לקרוא ולכתוב.
 
יהיה זכרו ברוך
לצפיה ב-'לא ידעתי על תרומתו למדינה, אכן היה מאוד פעיל בפורום הזה.'
לא ידעתי על תרומתו למדינה, אכן היה מאוד פעיל בפורום הזה.
14/05/2018 | 03:44
32
לצפיה ב-'יהי זכרו ברוך '
יהי זכרו ברוך
14/05/2018 | 08:45
1
25
לצפיה ב-''
14/05/2018 | 08:55
9
לצפיה ב-'ואוו הוא היה איש יקר '
ואוו הוא היה איש יקר
14/05/2018 | 11:02
1
106
כואב מאוד
יהיה זכרו ברוך
לצפיה ב-'כן, הוא היה נחמד מאוד.'
כן, הוא היה נחמד מאוד.
14/05/2018 | 16:36
17
לצפיה ב-'כתב בהרבה פורומים..'
כתב בהרבה פורומים..
14/05/2018 | 11:56
4
133
לא ידעתי שנפטר.
חי בתאילנד עם בת זוג.
חבל............
"הכרתי" אותו עוד כאשר כתב בפורום האוכל של IOL , שנמכר לצערי לוואלה, ומאז כל התוכן הלך לאבדון.
לצפיה ב-'הכרתי אותו פה והיו לנו הרבה ויכוחים על התרמומיקס'
הכרתי אותו פה והיו לנו הרבה ויכוחים על התרמומיקס
14/05/2018 | 16:39
3
128
הוא היה מקבל חררה כאשר הזכרתי זאת.
אך בד"כ הסתדרנו יפה מאוד וחיבבתי אותו.
לצפיה ב-'גם לשירשור הזה הצלחת להכניס את שם המכשיר שלך?'
גם לשירשור הזה הצלחת להכניס את שם המכשיר שלך?
14/05/2018 | 19:07
2
96
דבר שיש בו תרומה נעלה להעלאת זכרו של פריזמן. זאת לאחר שכבר תרמת 36 הודעות לשירשור.
ולא, אתם לא בדיוק "הסתדרתם יפה מאוד" ולהגיד שהוא חיבב אותך זו הגזמה פראית.
לצפיה ב-'אתה מתכוון לתרמומיקס? כן הצלחתי להכניס את השם תרמומיקס לפה'
אתה מתכוון לתרמומיקס? כן הצלחתי להכניס את השם תרמומיקס לפה
14/05/2018 | 20:01
1
94
יש לך בעיה עם השם תרמומיקס, לי דווקא אין בעיה עם השם תרמומיקס.
מעניין מה הבעיה שלך עם השם תרמומיקס? חחחחחחחח
אז למרות שאתה שונא את השם תרמומיקס אפתיע אותך שבניגוד אליך למרות שהוא לא אהב את התרמומיקס היתה ביניניו חיבה אין צורך להסכים בכל דבר על מנת שתהיה חברות.
 
לצפיה ב-'די חברים, זה לא המקום לריב'
די חברים, זה לא המקום לריב
15/05/2018 | 09:59
86
באו נכבד את פריזמן
 
אם אני זוכר נכון, הוא ב 2015 חלה (אני חושב סרטן, אבל לא בטוח) 
הוא מאוד אהב ונהנה לכתוב כאן, עד שוויכוחים בלתי פוסקים במיוחד עם 2 "חברים" בפורום המאיסו עליו את הכתיבה-> הוא מאוד נעלב והתעצבן מההתנגחויות הבלטי פוסקות.
 
זה ממש כואב לי עד אין סוף, שבשנים האחרונות לחייו הוא לא נכנס לכאן על אף שמאוד אהב את העולם הקולינארי, הוא היה מין הסתם שילוב בין תאילנד לישראל, אהב ללמוד ולהתחדש בידע.
 
ממש עצוב 
 
לצפיה ב-'RIP'
RIP
14/05/2018 | 19:08
1
24
לצפיה ב-'QDeP'
QDeP
14/05/2018 | 20:49
24
לצפיה ב-'ערב טוב.בתוכנית של אדוני'
ערב טוב.בתוכנית של אדוני
13/05/2018 | 18:51
3
182
ערב טוב.
אדוני המסדרת התוכנית היה בשוק ברמלה ושם רכש דסיקיות של קמח תריס .
את הסידקיות שם בשמן עמוק והן התנפחו לכדור.
בעיקרון הינו מכנים מקמח רגיל .
זה עבור מאכל הןדי שנקרא פורי פני .
האם משהו מכיר עם אפשר להשיג בתל אביב .אבקש עזרתכם מאיר כרמיאל
לצפיה ב-'מאיר אתה יכול להזמין את המטבעות'
מאיר אתה יכול להזמין את המטבעות
13/05/2018 | 19:33
1
154
בחנות הזאת וישלחו לך.
לצפיה ב-' על הקישור לחנות ההודית.'
על הקישור לחנות ההודית.
14/05/2018 | 19:52
65
לא הכרתי אותה.
רעיה
לצפיה ב-'אולי תנסה קל"ב?'
אולי תנסה קל"ב?
15/05/2018 | 16:46
69
וקודם בטלפון,
ההודי תבלינים
04-8441259
 

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ