לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4415444,154 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'איך לבשל עדשים שחורות ללא כאב בטן?'
איך לבשל עדשים שחורות ללא כאב בטן?
15/10/2018 | 15:59
2
33
הכנתי סלט עדשים שחורות, וכחלק מהמתכון אמרו שלא לבשל הרבה מידי את העדשים, כדאי שהן תהיינה לעיסות. וזה בדיוק גם מה שאני אוהבת, שהן לעיסות.  בכל מקרה בישלתי אותן כ 20 דקות.
ואחרי שאכלתי קיבלתי כאבי בטן מטורפים עם גזים וכו'...
האם יש אפשרות להכין עדשים שחרוות, ושהן יהיו עדיין קשות ולעיסות מבלי לקבל כאבי בטן?
(חלק מהעדשים הקפאתי ואני רוצה פשוט להכין את זה שוב)
תודה רבה
לצפיה ב-'להוסיף בבישול תבלין:'
להוסיף בבישול תבלין:
15/10/2018 | 17:51
36
קימל טחון.זה עוזר.
לצפיה ב-'אני מניחה שכמו כל קטניה'
אני מניחה שכמו כל קטניה
15/10/2018 | 23:44
16
להשרות במים, להביא לרתיחה, לסנן ולבשל במים חדשים.
 
לצפיה ב-'יש מתכון לג'חנון בלי מרגרינה ?'
יש מתכון לג'חנון בלי מרגרינה ?
15/10/2018 | 21:54
2
20
וגם בלי חמאה. המטרה היא לבשל אותם בתוך צ'ולנט.
 
תודה מראש.
לצפיה ב-'זה לא ג'חנון, זה קיגל לחמין'
זה לא ג'חנון, זה קיגל לחמין
15/10/2018 | 23:40
11
  
4-5 כפות קמח
4-5 כפות סולת
 כפית פפריקה מתוקה
2 כפות סוכר
חצי כפית מלח
חצי כפית אבקת מרק


מוסיפה 1/4 כוס שמן ומערבבת כדי להרטיב את החומרים היבשים

מוסיפה 1/4 מים, אבל לאט לאט עד שכל החומרים יתאחדו  לגוש

כזה שנפרד מדפנות הקערה.



אני מחלקת את הגוש שנוצר ל-3 חלקים ומניחה בסיר
לצפיה ב-'מה קרה לפורום?'
מה קרה לפורום?
14/10/2018 | 12:23
1
43
לצפיה ב-'מזה כמה פעמים נמחקו שרשורים שלמים'
מזה כמה פעמים נמחקו שרשורים שלמים
14/10/2018 | 17:07
68
בכמה פורומים (תחבורה ציבורית 394, ביקורת מסעדות 551) ועוד כמה שאיני זוכרת.
כנראה שבתפוז החליטו לקחת את הענינים בידיים ולנסות לשחזר את כל החומר.
הגיע הזמן, הגיעו מים עד נפש בפורום תחבורה ציבורית למשל.
מחפשים שם אלטרנטיבה, כי הפורום הזה הותקף כבר כמה פעמים.
ארכיון הפורום מעודכן לתאריך 04/2018
לצפיה ב-'החברים בתפוז עובדים על תיקון הפורום'
החברים בתפוז עובדים על תיקון הפורום
14/10/2018 | 12:36
1
65
מתנצל על אי נוחות
לצפיה ב-'הם צריכים לעבוד על כל מערכות הפורומים.'
הם צריכים לעבוד על כל מערכות הפורומים.
14/10/2018 | 17:09
14
לצפיה ב-'כוסמת ירוקה '
כוסמת ירוקה
28/04/2018 | 10:40
1146
164
קניתי כוסמת לא קלויה נראית בהירה עם גוון צהוב עד ירקרק.
בבישול לא תפחה יפה כמו החומה סגלגלה, והטעם יאאק
מה השנוי שצריך לעשות אם בכלל. יצא כמו פתיתים חלקלקים
אפילו ריח של כוסמת אין לה...
המשך>>
קניתי כוסמת לא קלויה נראית בהירה עם גוון צהוב עד ירקרק.
בבישול לא תפחה יפה כמו החומה סגלגלה, והטעם יאאק
מה השנוי שצריך לעשות אם בכלל. יצא כמו פתיתים חלקלקים
אפילו ריח של כוסמת אין לה...

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

פורום תקשורת חזותית-מיתוג עסקי
בואו למתג את העסק שלכם
פורום תביעות ייצוגיות
פורום תביעות ייצוגיות
אורית הרטום - דיאטנית קלינית ורופאה סינית
אורית הרטום

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ