נדירליאל
Active member
תרשי לי לפני הכל לומר - וואווו, על הזמן והאנרגיה שהשקעת בשאלון.
אני לפני הספריי, מוזג פקק של מבשם/מרכך למכונת הכביסה. משתדל להימנע מ: ריחות בתי מלון, ריחות כביסה. ריחות ים, סבירים יחסית.
גם אימלדה מרקוס לא התנצלה, והיום יש מוזיאון שגובה כספים, של נעליה.שם: דילן
מספר זוגות נעליים שיש לכם בארון? חשבתי שיש לי מעט אבל הלכתי לספור ויש לי 22. אני נועלת רק 2 אבל. -
בן הזקונים מנקז את כל האהבה אליו. אחי הקטן היה טיפוס כלכך בלתי נסבל, מתוק הוא לא היה - כך שהוא במקרה שלו לא היה "הכי אהוב", לצערו אני מניח.מי הילד האהוב במשפחה שלכם? אחי הקטן ללא ספק (סיפור יגיע בסיפור החודש).
ריס ווית'רספון וג'ואנה מרגוליס מכיר, אמה סטון לא סובל - לא סגנון המשחק, לא את המראה שלה. הגבר - בחיים לא ראיתי.סדרות החודש:
The Morning Show - איזה בינג' כיפי זה היה עם לונה
The Good Wife - סדרת החדר כושר החדשה שלי. כל בוקר 40 ד' על האליפטי הסיוטי הזה הופכות להיות קצת פחות סיוטיות עם אלישה פלוריק.
Shameless - היינו תקועים על הר בשלג בבקתה שיש בה רק נטפליקס אז כפיתי על כל החבר'ה מהעבודה לצפות בזה.
Elsbeth - ניסיתי את הפרק הראשון. קצת מאכזב.
SVU - עדין מאוכזבת מזה שאין רולינס אבל היה פרק מענין. רק לא ברור לי למה יש שבוע אחד פרק ואז שלושה שבועות בלי פרק
Upload - סיימתי בכוח את עונה 3, בהחלט מיותרת.
סרטי החודש:
Kung Fu Panda 4 - האחיינית של שותפה שלי הייתה אצלנו ואיכשהו נגררתי לצפות בדבר הזה.
Poor Things - הרבה זמן רציתי לצפות בסרט הזה, בסוף לא יצא לי לראות אותו בקלנוע אבל כשהוא הגיע להולו החלטתי שזה הזמן. וואו זה סרט מטורף ולגמרי מגיע לאמה סטון לזכות באוסקר עליו
שירי החודש:
צפה בקובץ המצורף 101296
ספרי החודש: עדין עם הספר של צ'לסי הנדלר - Life Will Be the Death of Me
דמויות (אהובות) החודש: קורי, ברדלי ולורה (תוכנית הבוקר) אלישיה, פיטר ואיליי (האישה הטובה), בלה (Poor Thing).
דמויות שנואות/מעיקות של החודש: מרת'ה, פרד, אמנדה (תוכנית הבוקר), וונדי, מייק, מנדי (האישה הטובה), דאנקן (Poor Things)
שחקני החודש: בילי קרודאפ, ריס ווית'רספון, ג'וליאנה מרגוליס, אמה סטון.
קראשי החודש: בייבי בוי
בתחרויות בישול לסקונס יש תפקיד משמעותי מאוד, כי הוא מוכן מהר, נאפה מהר וכנראה גמיש מאוד מבחינת מרכיביו.
ציטוט חודשי:
זה-
וגם זההייתי בחדר כושר, בעינוי היומי על האליפטי וכל שניה קיבלתי הודעות בקבוצה עם חברות, בהתחלה התעלמתי ואז הן התחילו לדבר על scones שלכל הדעות זה המאפה הכי מיותר שאי פעם הומצא, וזה כמובן מה שהגבתי, רק כדי שחברה שלי תשתמש באל וודס כנגדי
צפה בקובץ המצורף 101298
הורים הם מכה שלא כתובה בסרטים. לפעמים אני רוצה להיות זבוב על קיר כששני צאצאיי מדברים עלינו, או מספרים עלינו לחברים שלהם. אצלנו, אמי הצליחה לשמור על פרצוף אחיד לכולנו, לעתים נודע לי שאהבה הכי הכי את אחי הגדול, כי הזכיר לה את אבא שלה, ממנו פחדה פחד מוות.סיבה למסיבה: איזה סיבה יש לי למסיבה? אני בדיכאון.
[למתקדמים] סיפור החודש: אבא שלי התקשר אליי איזה יום. ומכיוון שמערכת היחסים שלי עם אבא שלי מסתמכת בעיקר על הודעות, כששיחות זה דבר ששמור רק לימי הולדת וחגים חשובים ישר נבהלתי וחשבתי שמישהו מת. עונה לו בהיסטריה רק כדי להבין שכנראה הגיע הזמן הזה בשנה שבו הוא תוהה למה אני לא מביאה לו נכדים אני בתגובה "מה תעשה עם נכדים??" והוא עונה בטון נעלב "אשחק איתם". וואטאבר. אמרתי לו שאני לא מעוניינת בילדים ולמה בעצם שארצה ושיראה אותו- יש לו ארבעה ילדים ואף אחד מהם לא יצא משהו, והוא בתגובה "דווקא הקטן יצא בסדר" (ב"בסדר" אבא שלי מתכוון שהוא היחיד מבנינו שלא מתנגד לחתונה/ילדים). אניווי כל חיי גדלתי בתחושה שאחי הגדול הוא ה-chosen one, מסתבר שהוא פינה את מקומו בהיררכיה לאחי הקטן. בתאכלס, לא מאשימה את אבא שלי. גם אני הייתי בוחרת בו
חחחחחחחחחחחחחחח, ענק. האמת, לאיזו תשובה צפית?אה יש לי עוד סיפור בשבילכם. שבוע שעבר הגיעה לקוחה חדשה לטיפול. דיברנו קצת והיא סיפרה לי שהיא נשואה לכומר והם נשואים כבר איזה מיליון שנה, שאלתי אותה איך אפשר להיות עם מישהו שלא נמאס לך לראות את הפרצוף שלו אחרי כל כך הרבה זמן כי אני לא הצלחתי להחזיק מעמד במערכת יחסים יותר מחודש. תמיד אחרי שבוע אני כבר לא יכולה לסבול את הטון של הקול שלהם. ואז היא חושבת רגע ואומרת לי "חשבת פעם על לצאת עם נשים?"
מעניין. יש זוגות לא מפורסמים?למה אתם מצפים בחודש אפריל: כל כך רציתי לכתוב פה שאני מחכה לראות את דרו סוף סוף אבל כנראה שזה יצטרך לחכות למתישהו אחר במקום זה אני אספתק באישתי השניה (ריס), יש לי כרטיסים לפאנל של תוכנית הבוקר. וגם מחכה לחופשה שלי בניו יורק/קייפ קוד.
כנגד ארבעה בנים דיברה הטלוויזיה. בחרו את החכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול שלכם. אפשר מסדרה אחת או כמה סדרות-
אמאלה איזה שאלות מציקות. מה עבר עליי? טוב אני אעשה על תוכנית הבוקר-
חכם - קורי
רשע - פול
תם - ינקו
שאינו יודע לשאול - הייתי אומרת מיץ' אבל זה יותר כמו לא יודע לבקש רשות
והגרסה הנשית-
חכם - ברדלכס (רק כשהן משתפות פעולה)
רשע - מרת'ה
תם - מיה
שאינו יודע לשאול - מגי ברנר (כי השאלות שלה בראיון עם ברדלי היו גרועות)
מהן עשרת המכות הטלוויזיוניות שלכם?
1. פגרה של שנתיים בין עונות של תוכנית הבוקר.
2. סדרות תקופתיות.
3. נטפליקס.
4. פרסומות.
5. פרסומות שאי אפשר להעביר.
6. פרנק גלאגר.
7. תוכניות ראילטי.
8. תכנים שלא זמינים בארה"ב
9. עוכרי ישראל שהורסים לי דברים שאני רוצה לצפות.
10. האנטומיה של גריי.
איזה מאכל נטול גלוטן (כשל״פ) טעים יותר מגרסת החמץ שלו? כל הקורנפלקסים ובעיקר כריות. וגם קליק להיט.
האם יש לכם חופש בחוה״מ, אם כן מה אתם מתכננים לעשות בו? בעיקרון אין לי חופש בחוה"מ באופן כללי אבל השנה בחרתי לקחת את החופשה השנתית שלי בפסח אז כן יש לי חופש. אגב, אתם כל הזמן אומרים לי שאני אמריקאית אבל בואו אני אראה לכם מה זה אמריקאים - אני הולכת לעשות השנה חג אצל בת דודה שלי והיא שלחה לי את התפריט לחג כדי שאני אאשר אותו. שזה לכשעצמו אמריקאי מצידה. אבל אז עברתי על התפריט
צפה בקובץ המצורף 101299
(נראה לי אני עוצרת במקדונלדס לפני הארוחה הזאת)
זוג אהוב (במציאות/טלוויזיה)? בטלוויזיה ברדלי וקורי, פיטר ואוליביה, פיטר ואלישיה, לקסה והנרות. במציאות (אגב זו הייתי שאלה על סלבס לא על החיים הפרטיים שלכם) אני אוהבת את בלייק לייבלי וריאן ריינדולס, בילי קרודאפ ונעומי ווטס וליאן ריימס ואדי סיבריאן.
נפלא, אני צופה שרוף של הסדרה בנטפליקס על ניפוח זכוכיתגבינה אהובה? ברי
תכונת אופי או יכולת (לא על טבעית) שהייתם רוצים שיהיה לכם יותר ממנה? היכולתי לענות להודעות איך שאני מקבלת אותן במקום להגיד לעצמי שאעשה את זה אח"כ ואז עוברים 30 יום
על איזה סרטונים הזויים אתם נופלים באמצע הלילה במקום לישון? סרטונים של ניפוח זכוכית.
לפפריקה אני אדיש, עד היום לא הצלחתי לזהות את הטעם שלה. זעתר, אהוב עליי מאוד.מה התבלין האהוב והשנוא עליכם? האהוב - פפריקה. השנוא - זעתר.
חחחחחחאם הייתם יכולים לתת עונה אחת נוספת לאיזה סדרה שתרצו, באיזה סדרה תבחרו? טד לאסו.
הפכתם לערפד, אבל אתם לא רגישים לשום או לאור יום. במקום זה הקריפטונייט שלכם זה החפץ שלימינכם. מה יכול להרוג אתכם? ספריי מרכך כביסה למצעים.
אני לפני הספריי, מוזג פקק של מבשם/מרכך למכונת הכביסה. משתדל להימנע מ: ריחות בתי מלון, ריחות כביסה. ריחות ים, סבירים יחסית.
ממה נגרמה הצלקת האחרונה שלכם? אני לא באמת יודעת מה הצלקת האחרונה שלי אבל זה בטח איזה paper cut כי יש לי מיליון כאלה
תמונה/וידאו/בדיחה/דירוג של חברי הפורום שתרצו לחלוק עם הכיתה?
אין לי דירוג כי אני אוהבת רק את לונה אבל קחו במקום שתי תמונות שצילמתי בחודש שעבר.
אחת מביג בר, בחופשה שנסענו עם כל החבר'ה מהעבודה. זה הנוף מהבקתה ששכרנו-
צפה בקובץ המצורף 101300
והשניה זה מאיזה הר שהגענו אליו בטעות כשנסענו למקום אחר והווייז הוביל אותנו לדרך חסומה (אל תשתמשו בווייז בחו"ל). זה היה כל כך גבוה והעננים היו נמוכים שנסענו בתוכם וזה הרגיש כמו חלום (זה צולם בחלק הנמוך יותר של ההר כי כשהיינו כבר בתוך הענן היה קשה לצלם)
צפה בקובץ המצורף 101301