(אני מבינה שהיה משעמם לי פעם שכל פרק החלטתי לסכם בצורה אחרת
)
פרק שלם בלי אוקטביה וניילה
אבל, זה הפרק האחרון שטוב לפני ערימת פרקים שצריכה למות אז בסדר
גם בניגוד אליכן (עדי וליאורה) השיפ העילאי מבחינתי זה מרפי ורייבן אז זמן איכות שלהם יחד הרבה יותר נחמד לי מחבורת הקרקע (מינוס אקו
)
טוב בואו ננסה שיטת סקירת פרק חדשה לפי דמויות:
רייבן:
קודם כל, כפרעליה! איך היא מצילה את היום כל פעם מחדש. ואיך היא ישר התנדבה להישאר מאחור גם כשידעה שאין דרך בשבילה לרדת למטה
למרות שאני רוצה להאמין שזה מראה כמו אמונה יש לה בבלאמי ולא בהכרח כמה אובדנית היא. למרות שלהישאר לבד עם האסירים כשיש מיליון דברים שיכולים להשתבש זה לא רעיון חכם.
ואני חולה על המבטים האלה שלה ואיך היא תמיד מגחכת לה על מרפי. אם זה איך שהיא גיחכה לה כשהוא אמר "יאללה, בואו נהיה הטובים" או כשהוא נשאר מאחורה והיא כזה "אתה צודק, למות לבד היה יכול להיות חרא" שאני תמיד חשבתי שזה רפרנס לעונה 2 כשמרפי חזר לדרופ שיפ ומצא שם את רייבן גוססת והיא כזה "למה אתה עוזר לי?" והוא אומר לה "אני לא רוצה למות לבד".
וגם בואו רגע נתלהב מגיחוכים שלה על בלאמי הטמבל "יקח לי ימים ללמד אותך וכמו שאני מכירה אותך, בסוף תהרוס גם את זה" חחחחח מלכה
אקו:
אני חולה עליה, איך כולם עולים לספינה והיא ישר שולפת חרב. לא מאמינה שהיא לקחה איתה חרב לחלל
איזה מלכה!
גם עושה רושם שהיא קול ההיגיון בחבורה (כשהיא לא אובדנית) קצת נכנסת לנעלים של קלארק. לא מפחדת לעשות בחירות קשות וחושבת עם הראש בעיקר. אני אוהבת את ההתפתחות הזאת שלה. וגם רואים שאכפת לה מהחבורה
אני חושבת שכמו מרפי היא צריכה מטרה כדי להיות ממש יעילה, ועכשיו עם חבורת האסירים הזאת, מטרות בהחלט יהיו לה. אני מתרגשת לקראת הבאות!!
מרפי:
אני יודעת שאני תמיד מלכלכת עליו כי הוא ג'וק אבל בתאכלס אני חולה עליו. ג'וק ממורמר שלי. אם הייתי תקועה איתם בחלל לגמרי הייתה מסיימת כמו מרפי
לבד בפינה שונאת את כולם
הצחיק אותי שהוא כזה "מה? עם אמורי טייסת, להישאר כאן זה הצעד ההישרדותי" LOL גם אני בתאלכס הייתי מעדיפה להישאר איפה שרייבן נמצאת. למרות שאני גם לגמרי סומכת על אקו שתציל את החיים שלי אם זה יגיע לזה.
בכל מקרה, אני חולה על
#מרבן אז אני לגמרי בעד זה שהוא "נדפק" איתה
אמורי:
הצחיק אותי שכשבלאמי אמר להם שרייבן צריכה להישאר מאחור היא כזה "תשאירו את ג'ון!" חח מסכן. היא גם אמרה את זה ברוע קצת, ואולי מגיע לו. אבל אני מתרכזת בחלק שהיא מעדיפה את רייבן. כי רייבן היא באדאסית
אבל זה היה כזה חמוד שהם נחתו והיא כזה "אנחנו לא מתים"
האמת שממש לא אכפת לי שהיא ומרפי לא ביחד. אני אוהבת שהיא יותר בקטע של החבורה ופחות 'אני וג'ון נגד כולם'
בלאמי:
אגב הסדר תגובות זה לא לפי מי שאני אוהבת יותר, זה רק לפי מי שהגיפים שלו מופיעים לי קודם
בכל מקרה, כל הכבוד לבלאמי שממשיך לעשות דברים "בשביל קלארק" וכשהוא הבין שהיא בחיים אהעהעעהע!!! ו-283 אסירים בשביל אחת האהעעהעהע שי איז!!
דאם רייט שי איז!! כל הכבוד לך בל בוי.
קלארק:
האמת שקצת כעסתי שהיא לא שיפתה פעולה עם האסירים מההתחלה כשדיוזה אמרה לה שהיא רק רוצה להגיע להסדר איתה. כי קודם כל, קלארק ומאדי הן רק 2, לא היה כזה קשה למצוא להן מקום בלי שהאסירים האלה יפריעו להן לחיות בסבבה שלהן. ודבר שני, יש להם הרבה יותר נשקים משתיהן והם יכולים להרוג אותן ברגע. איפה השכל שלך?? היית באותו מקום שלהם, את יודעת מה זה להיות האאוטסיידר שנוחת על כדו"א וחושב שהוא מגיע לו כי פעם אבות אבותיהם גרו שם. רק שבמקרה של האסירים, הם ליטרלי גרו שם.
בכל מקרה כעסתי בעיקר כי התעללו בה. אני לא רוצה לראות שמתעללים בה על המסך שלי
אבל כן הצחיק אותי שבסוף כשהיא נכנעת ואומרת שהיא תשתף פעולה דיוזה שואלת אותה "בואי נתחיל מאיך העולם נחרב" והיא כזה "באיזה מהפעמים?"
דיוזה:
טוב אז הפרק הזה אנחנו מקבלים קצת מידע לגביה, מסתבר שהיא הייתה בחייל הים (אריות הים ליתר דיוק) היא נלחמה בממשלה פאשיסית ואיכשהו, מתישהו הפכה להיות אסירה מסוכנת כזאת שהקפטן של הספינה הזהיר בלוג האחרון שלו שאם היא אי פעם תחזור לכדו"א, צריך לפוצץ את הספינה שלה בשמים. וואו, היא לא עשתה לי רושם של כזאת מסוכנת האמת. מקרירי לעומת זאת נראה לי כמו טראבלמייקר רציני.
מצד שני, היא נראית קצת סדיסטית. שלא אשקר, אם זו לא הייתה קלארק שם שעוברת את ההתעללות, יש מצב שהייתה בעדה
שואו:
אנחנו מבינים הפרק שהוא לא חלק מהאסירים. אולי בגלל זה הוא לא היה נראה רע. גם דיוזה קראה לו "שוטר טוב" והוא אכן התנגד להתעללות בקלארק, אז בינתיים אנחנו אוהבים אותו!
טוב אין לי כוח לחלק יותר להודעות אז היתר בהודעה אחת:
מונטי: קצת בכיין, קצת מציק. עזוב את האצות שלך ותחזור להרוג אנשים בכדו"א.
הארפר: שמחה לראות שהשאירה את האובדנות מאחוריה. אני אוהבת לראות שהם כולם הפכו לסוג של משפחה כזאת והיא לגמרי נראית האמא של החבורה
מקרירי: פסיכופט רציני, ונראה כמו כאב ראש גדול. אבל היי, אם הוא היה מספיק טוב לאלייזה אני מוכנה לאהוב אותו
(הוא ואלייזה [קלארק] יצאו פעם במציאות)
מאדי: נתנו לך משימה אחת - להישאר בפאקינג בור!! פףףף ילדים...
אבל יאאא היא הצילה את אקו והחבורה העליזה אז סולחים לה. אהבתי שקלארק מביאה לה אקדח כל פעם כאילו זה נורמלי לחלוטין לתת אקדחים לילדים בני 12. והיא זיהתה את בלאמי!! יאאאאא בטח היא חושבת לעצמה כזה 'קלארק אמרה שאתה יפה יותר'