אך הממולאים ממש לא מתאימים לי.. עלי גפן עתירי סיבים ותאית וככל הנראה גם בגלל שמדובר בשימורים מכילים תירס (כחומצת לימון). בצל - הירק השנוא עלי מכל. עוף - אני לא אוכלת בשר. א. מרק עוף - אסור לי אף אבקת מרק, בכולן יש עמילן תירס. רכז רימונים - אין לי מושג מה הרכיבים של זה.. תכיני את המתכון המקורי, אני גם ככה מביאה לי משהו טעים. תודה על המחשבה!
עם שולחן פיקניק שאין לי מושג איך פותחים אותו אז אם מישהו יודע אשמח לעזרה. אני אכין פסטה פיצה ועוד עוגה כלשהי. ועכשיו דניאלה, בפסטה פיצה יש פסטה של אורז של טינקיאדה או ריזופיה (איזה יותר טוב לך?) ביצים, גבינה (עמק 9% ) עגבניה ללא קליפה, סוכר לבן, קמח תפו"א, אורגנו (מותר?) פטריות. אנא אשרי אם בסדר. לגבי המתוק עוד לא החלטתי מה.
איזו התחשבות שיש פה... מדהים. הפסטה אורז של טינקיאדה היא הפסטה האהובה עלי ביותר, אני כל יום אוכלת ממנה! אורגנו מותר. כל הרכיבים בסדר גמור, אבל את לא שמה רוטב עגבניות/קטשופ?
זוג + 2 יכולים להביא שולחן (גדול) מפות, מפיות, כלים חד פעמים. כמה בקבוקי שתיה קרה אוכל: שניצלונים ותפו"א בתנור. דניאלה מה לגבי תפוחי אדמה בתנור מתובלים במלח, פלפל ופפריקה מתוקה בשמן קנולה?