סלט דגים ואבוקדו
סלט דגים ואבוקדו החומרים: 2 כוסות ( ק"ג) של דג מבושל,4 אבוקדו,1 מיץ מלימון אחד, קמצוץ מלח-שום, קמצוץ כורכום,1 כף חומץ הדרים,2 כפיות סוכר,3/4 כפות מלח, קמצוץ פלפל חריף, 1 כף שמן, 4 בצלים ירוקים קצוצים,3 עגבניות גדולות חתוכות,4 כפות מיונז, פטרוזיליון. אופן ההכנה: לערבב מלח-שום, כרכום, חומץ, סוכר, מלח, פלפל, פלפל חריף, והוסיפי מיץ לימון. ליצוק את השמן ואח"כ את הבצלים העגבניות הפטרוזיליה ויתר התבלינים. להוסיף את הדג, לחתוך חצאי אבוקדו ולהרחיב את החלל של הגרעין לאחר שיצקת מיץ לימון פנימה, הוסיפי את התערובת, צפי במיונז.