פודינג אורז בחלב
07:41 | 17/10/04 אורז בחלב -בהשראת גרסיה גרגו הבישול הלבנוני----ו pirge / מתכונים ו 3 כוסות חלב וכוס אחת שמנת מתוקה (או 4 כוסות חלב) 4\3 כוס אורז עגול הרבה מים לבישול האורז כוס סוכר תמצית מי ורדים 2 כפות קורנפלור מעורבים במעט מים עד שלא יהיו גושים קישוט: שקדים גרוסים מבשלים את האורז בהרבה מים -7 - דקות. מסננים. שמים את האורז המסונן בסיר עם החלב ומבשלים כ-25 דקות. תוך בחישה מדי פעם. כשהאורז נספג כולו מוסיפים סוכר ותמצית ורדים ומבשלים ביחד כמה דקות. מוסיפים את הקורנפלור המומס היטב ובוחשים כל הזמן תוך בישול עד שמתעבה. מגישים קר עם פיסטוקים או שקדים קצוצים. מעדן לחג שבועות.
07:41 | 17/10/04 אורז בחלב -בהשראת גרסיה גרגו הבישול הלבנוני----ו pirge / מתכונים ו 3 כוסות חלב וכוס אחת שמנת מתוקה (או 4 כוסות חלב) 4\3 כוס אורז עגול הרבה מים לבישול האורז כוס סוכר תמצית מי ורדים 2 כפות קורנפלור מעורבים במעט מים עד שלא יהיו גושים קישוט: שקדים גרוסים מבשלים את האורז בהרבה מים -7 - דקות. מסננים. שמים את האורז המסונן בסיר עם החלב ומבשלים כ-25 דקות. תוך בחישה מדי פעם. כשהאורז נספג כולו מוסיפים סוכר ותמצית ורדים ומבשלים ביחד כמה דקות. מוסיפים את הקורנפלור המומס היטב ובוחשים כל הזמן תוך בישול עד שמתעבה. מגישים קר עם פיסטוקים או שקדים קצוצים. מעדן לחג שבועות.