אני רוצה לשתף אותכם במוצר
חדש שהשתמשתי בו אתמול כשבאו המשפחה לארוחת ערב !!! בזמן האחרון נהייתי קצת עצלנית ומחפשת קיצורי דרך !!
בראש השנה התארחנו והמארחת עשתה עוף ברוטב בתנור ! היא בכלל לא בשלנית, אבל העוף היה משגע ! שאלתי אותה , איך
היא הכינה את הרוטב הטעים, וזה הסוד!!! היא קנתה צנצנת של קנור בטעם של "רוטב לעוף צ'ילי ברביקיו"
יש כל מיני טעמים !
כמובן שאני לקחתי מהים הכללי וטיפה משלי ! ערבבתי את תכולת הצנצנת עם אחד כוסות מים, הוספתי קצת סויה , אני מאוד אוהבת לשים באוכל רוטב סויה , מכיון שהיה לי כמות כפולה של עוף , 20 שוקיים, לקחתי 2 קוקי, בכל אחד שמתי 10 שוקיים, מעל שמתי תפוחי עדמה חתוכים עבה ללא קילוף , ומעל עם כף פיזרתי שוה בשוה את הרוטב, סגרתי את הקוקי עשיתי חורים למעלה והכנסתי הכל לתנור ל-1 1/2 שעות ! מעדן עלי אדמות !