אני מעדיפה רוטב שאני מכינה בעצמי ומשתמשת בו
כמעט לכל דבר לסלט, לעופות לתפוחי אדמה לירקות בקוקי ועוד, מה שנקרא רוטב לכל עת. וזה הולך ככה בצנצנת שמים שמן זית, סילאן, חרדל, רוטב סויה, פפריקה מתוקה, לימון (מעדיפה על חומץ) סוגרים את הצנצנת ומנערים מהר מהר עד שכל החמרים מתערבבים. אפשר לשמור במקרר, אפשר על השיש. כאמור טוב לכל דבר.
מועדים לשמחה
כמעט לכל דבר לסלט, לעופות לתפוחי אדמה לירקות בקוקי ועוד, מה שנקרא רוטב לכל עת. וזה הולך ככה בצנצנת שמים שמן זית, סילאן, חרדל, רוטב סויה, פפריקה מתוקה, לימון (מעדיפה על חומץ) סוגרים את הצנצנת ומנערים מהר מהר עד שכל החמרים מתערבבים. אפשר לשמור במקרר, אפשר על השיש. כאמור טוב לכל דבר.
מועדים לשמחה