הפיצה של איל שני בתדר, בית רומנו
התדר חזר לסיבוב נוסף בבית רומנו,הפעם במטרה להישאר באופן קבוע ואיתו איל שני שהקים במקום פיצריה חדשה, חלל לא גדול עם תנור פיצות גדול וצוות של טבחים שמותחים ביחדים בצק, מורחים רוטב עגבניות שמבעבע שעות על האש ומפוררים מוצרלה , איל שני אחראי על התנור ומכניס ומוציא פיצות בקצב מסחרר .
הפיצות גדולות מחולקות לרבעים ומקבלים הרטבה הגונה של שמן זית לפני שהן מוגשות עם זעתר מגולגל בניר עיתון ובקבוקון לחיץ של סחוג ביתי.
התור ארוך, המתנה לא קצרה כי הכל יוצא טרי טרי, הסלייס מכובד מאוד ועולה 19 ש"ח, אין תוספות רק מרגריטה קלאסית, הבצק דקיק אבל מלא טעמים, רוטב עגבניות מעולה במעולים (למה ציפיתם מאיל שני?) והגבינה איכותית, הזעתר שיחוק מוצלח, הסחוג שורף ומלא טעמים.
מאנץ מעולה שהלך טוב מאוד עם הופעה של להקת האיטלקו-סרף הישראלית מונטיפיורי ביום שבת חם של תל אביב.
הקיצר בית רומנו הופך לאט לאט למעצמה- בקומה השניה רומנו, בקומה למטה התדר והפיצריה ועוד לא מעט הפתעות מתחבאות בין החנויות.