שם או כינוי: ניק
לאיזה דור אתם שייכים (מי שלא בטוח ראו טבלה למטה): אני מילניאל כמובן. (אבל מה הקטע של לחלק את הבומרים לשתי קבוצות? חוץ מזה שאני לא מחשיב את ילידי 1997 כג'ן Z)
בלונדיני/ת מועדפ/ת? קן בבכבודו ובעצמו - ראיין גוסלינג (לפחוות עד שאני אזכר בבלונדיני שאני מעדיף)
סדרות החודש: דוקטור הו, העידן המוזהב, What If, Fellow Travelers (אני בטוח שוכח המון)
סרטי החודש: לא זוכר שראית משהו חוץ מנפוליאון
שירי החודש: The Teddy Bears Picnic
ספר החודש: Dark Heir (שזה מאוד שונה מDark Hair)
דמויות החודש: באפי, ברתה ראסל
שחקני החודש: מאט בומר
קראש החודש: אופס, נכניס לכאן את מאט בומר
ציטוט חודשי:
אם תוכל באמת לקבל את זה שאתה לא בסדר,
זה יאפשר לך להפסיק לנסות להוכיח שאתה בסדר.
אם תפסיק לנסות להוכיח שאתה בסדר,
זה יאפשר לך לקלוט שזה בסדר להיות לא בסדר.
כשתקלוט עד כמה זה בסדר להיות לא בסדר,
תבין שאתה בעצם בסדר איך שאתה.
בסדר?
סיבה למסיבה: אני בוחר לראות בשנה חדשה סיבה לאופטימיות לגבי העתיד
למתקדמים: סיפור החודש: ביום חמישי האחרון היה יום גיבוש צוות בעבודה שלי ובחרו שהפעילות שנעשה יחד תהיה להתנדב בחקלאות.
עכשיו זה כמובן דבר טוב וחשוב ויפה והכל, אבל אני העברתי חלק משמעותי מהילדות שלי בלעזור לאבא שלי בחקלאות והגעתי לפני שנים למסקנה שאני שונא את זה.
אבל בסופו של דבר הייתה אפשרות לעבוד בבית האריזה של משק חקלאי וזה היה ממש נחמד. בין היתר כי זה חלל שמקורר חזק כדי לשמור על טריות ונהניתי מאוד מהקרירות (דבר שמבחינתי כבר אין אחרי 10 בבוקר).
חוץ מזה אהבתי את העבודה של הוצאת גלעינים של תמרים. זה היה ממש כיף.
החלק היחיד שלא אהבתי בזה, זה שאת התמרים הממש לא בשלים או רקובים היה צריך לשים בכלי בצד. אבל זה אף פעם לא ברור לחלוטין מה נחשב לא טוב ומה כן בסדר. זה תמיד עניין של גוון צבע ותמיד יש משהו באמצע שזה לא ברור. והיה לי את זה שנים בקטיפי אפרסמון של המטע שלנו וזה תמיד היה משהו ששנאתי.
למה אתם מצפים בחודש ינואר:
אני מצפה לסיום של באפי כי אז נוכל לדבר על דברים באופן חופשי בעצם צריך לחכות עד הסיום של אנג'ל גם בשביל הזהירות.
אז אני מניח שבעיקר לעונה החדשה של The Tourist ואדוני האוויר.
האם הייתם צופים בסרט שיראה את העתיד שלכם? כן. לא בטוח אם יהיה מאוד מעניין. אבל אז אני אדע למה לצפות. יוריד מהמתח בחיים.
מה הסרט ו/או סדרה הכי ישן שלדעתכם עדיין עומד במבחן הזמן? אוי קשה. בטח יש תשובות טובות יותר אבל נראה לי שGroundhog Day (לקום אתמול בבוקר) הוא נצחי.
איך אתם אוהבים את הקפה שלכם? אני לא שותה קפה וזאת שאלה מעולה בשבילי כי אני מנסה לענות על השאלון הזה מהר. (ועדיין אני מבזבז יותר מידי זמן על זה)
מה תאכלו בבית אבל לא במסעדה? סנדוויץ?
מה תאכלו במסעדה אבל לא בבית? המבורגר. כלומר במצבים מיוחדים גיס שלי יכין המבורגר לארוחה משפחתית, אבל זה אף פעם לא ממש טוב אז אני אף פעם לא אהיה בעד זה. ובכל מקרה בבית שלי אני אף פעם לא הכנתי לעצמי בבית.
(אלא אם כן בבית גם נחשב אם אני קונה בחוץ ומביא לבית, כי את זה עשיתי)
מה יותר חמוד - ילדים או חיות? מצטער אנשים, אבל ילדים. אומנם זה לרוב תקף על ילדים שאני מכיר, כלומר בעיקר מהמשפחה שלי. סתם ילד רנדומלי ברחוב לרוב לא נראה חמוד, בעוד שאם אני רואה חתול ברחוב... אוקי גם לא תמיד כי יש דברים. אבל בהחלט גור תמיד יראה חמוד.
מי האמן המוביל שלכם השנה במוזיקה [למי שאין דרך לדעת, תנחשו מה היה אם היה לכם]? וולט דיסני? באמת לא יודע. אני שומע דברים רנדומליים ולרוב מהאמנים שונים. אולי בעצם הארי סטיילס, באופן יחסי אני מקשיב למגוון של שירים של הארי. (חוץ מזה, תמיד שווה להתחנף לכותבת השאלון)
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בבוקר? בעיקרון כל בוקר השעון המעורר מעיר אותי ב6:15 ואני יוצא לעבודה ב7:50. שזה קצת יותר משעה וחצי. אבל זה בגלל שאני אוהב שיש לי זמן להתעורר לאט ואז לצחצח שיניים מול הטלוויזיה לאורך זמן, ואז לאכול (או להכין סנדוויץ לעבודה) מול הטלוויזיה, לעבור איזה עשר פעמים לוודא שסגרתי את הרדיאטור והדוד לא פועל ולא שכחתי משהו.
היו מקרים שהתעוררתי מאוחר בטעות ויכלתי לצאת מהבית תוך 15 דקות או אפילו קצת פחות.
אתם צריכים להרכיב נבחרת כדורגל מדמויות טלוויזיה - במי תבחרו (10 שחקנים ושוער)? הפלאש (בארי אלן) כמובן, באפי (יותר בשביל המוח האסטרטגי), ניק מהארטסטופר (כי הוא משחק משהו דומה וצריך מישהו צעיר וחמוד), אסוקה (ממלחמת הכוכבים), רנד (מכישור הזמן), ריק (מריק ומורטי), קלארק (מה100), מיזו (מהסמוראית כחולת העין), לוקסנה טרוי (מסע בין כוכבים, כי יש לה יכולת קריאת מחשבות ולא הצלחתי לחשוב על עוד מישהו עם היכולת הזאת), אלוון (Stranger Things) והשוער יהיה הדמות של טום הולנד מThe Crouded Room, כי מגיע לי טום הולנד.
לא כולל החודשים האחרונים, איך הייתה 2023? גם לפני אוקטובר השנה הזאת הייתה די חרא ברמה הארצית (כלומר לפני שהגדרנו מחדש מה זה חרא). אבל ברמה האישית 2023 הייתה שנה ממש טובה. או לפחות טובה מבחינת עבודה ובריאות נפשית. זה כן היה עצוב שהיה לי פחות ופחות זמן ואנרגיה לפורום.
מה הציפיות שלכם לשנת 2024? לרדת קילו לפחות כל חודש ככה שאני אסיים אותה לפחות 12 קילו פחות ממה שאני עכשיו. להמשיך להתקדם בעבודה. להיות בסדר עם עצמי כמו שאני (מה שבעיקרון אולי מרגיש קצת סותר את החלק הראשון, אבל נראה לי שאפשר להיות בסדר עם איך שאתה וגם לנסות שינויים לטובה). אני גם מאוד מקווה להצליח לגרום לעצמי להמשיך להגיב לשאלונים החודשיים.
תמונה ו/או סרטון ו/או בדיחה שתרצו לחלוק עם הכיתה:
אני אמחזר משהו
(קחו בחשבון שזה חבר יהודי שמתמודד עם אנטישמיות)
והתגובה של זאק אפרון כשהוא שמע על ה7/10