סדנת קובה עם פנינה קדם

טלאית321

New member
היהלום

אני מכינה את כל סוגי הקובה של העידה הכורדית. חמותי לימדה אותי...חבל על הזמן. הכי טעים לי זה חמוסטה איזה ירק את לא אוהבת? חחחחח..
 
את הירק הזה שצריכים לבשל אותו טוב

טוב להוציא ממנו את הרעלים אחרת אם אוכלים אותו לא מבושל הלשון שורפת וזה מסוכן
 
איזו סדנא מהממת ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הכל נראה נקי, אסתטי, מגרה, ובטוח טעים יאמי, יאמי
כיף לכם, בטוחה שלמדתם וגם נהניתם מהחברה הטובה ומהבית הפתוח של פנינה האחת והיחידה
ובני משפחתה ובעלה שימקל'ה המקסים
 

YAFFA3

New member
פנינה, תבורכנה ידייך

(תשאלי את שימקה מהו הביטוי בערבית עיראקית) סדנא מעניינת סוף סוף אני יודעת מה זה קובה חמוסטה ואיך מכינים מעמול. אולי תשימי את הסדנא גם בפורום יהודי עיראק?
 

YAFFA3

New member
פנינוש, נהוג אצלכם להוסיף בהרט

למלית הבשר? בעבר הכנתי קובה ושכחתי את הבהרט אז הילדים אמרו: שזה טעים אבל חסר התבלין של סבתא.
 

YAFFA3

New member
כנראה שזה נשמט מהמתכון

את מטגנת את הבשר עם הבשר לפני המילוי? אימי מכינה תערובת של בשר טחון, בשר ותבלינים ללא טיגון מקדים שווה לנסום את מה שפנינה נתנה עם טיגון. איך את מכינה?
 
יפה אצלי חוק בל יעבור רק מלית בשר

מטוגנת, יוצא יאמי, יאמי ולפעמים גם אני שמה בהרט תלוי איזה קובה אני מכינה מטפוניה/חמוסתה/צהוב! ואצלנו הבצק רק מסולת, עם ג'ריש לא יאכלו
 

טלאית321

New member
היהלום../images/Emo24.gif

לא שחלילה וחס אני מזלזלת בהשקעה של פנינה....היא השקיעה רבות. אצלי לא יאכלו קובה עם בשר טחון. רק מבשר שעבר צליה ממושכת. אמנם זה הרבה עבודה אבל שווה כל מאמץ. במילוי לקובה חמוסטה אני מוסיפה שום..תנסי פעם(רק אם בא לך) שבת שלום לך ולמשפחתך
 
לזלזל חס וחלילה

פנינה יקרה ללב כולנו והיא 10. בקובה חמוסתה אני תמיד שמה כרפס ושום. באדום אני שמה המון בצל. ואת המרק הצהוב אני מכינה מגרגירי חומוס, בצל והמון קישואים, ממש מעדן, ניסית פעם?
 

טלאית321

New member
היהלום

בקובה צהוב האוריגינל הוא זה לשים חומוס! וירקות מה שבה את יודעת מה זה קובה "חמו" זה בגודל של פיתה חחחחחח עם בשר וירקות
 
קובה חמו

אח טעם גן עדן, לעשות קשה לא?! יש לי מתכון אבל אני לא מכינה. פעם ראיתי בתכנית של גיל חובב מקום בתל-אביב שאוכלים בו קובה וקובה חמו בפיתה מגניב לא? את מכינה קובה חמו?
 

טלאית321

New member
מכינה פעם ב...

לרוב חמותי מביאה לי ...האמת עבורי להכין קובה זה פרוייקט זה כי אני מקפידה על הצורה הגודל "והיופי" חייבת שיהיו כמו חיילים אם אחד לא יוצא בגול והצורה הרצויים אני מזבילה
 
וואלה את ../images/Emo163.gif בפעם הבאה תשימי

את כל אלה שאת מזבילה בשקית, תכניסי לפריזר ואחר כך תשלחי אליי, אני מבטיחה לך שנהנה מאוד מהקובה סיסקא שלך
 

סימונה 5

New member
טלאית מה עם מתכון למלית המיוחדת

לקובה? אני מתכוונת לבשר בצליה ממושכת
 

סימונה 5

New member
אם תוכלי תפתחי הודעה חדשה

היה לי פעם מתכון של המלית מבשר שבושל ממושכות (נדמה לי מס' 4 )אכן טעם גן עדן אבל המתכון אבד לי תודה סימונה
 

טלאית321

New member
רגע רגע רגע פנינה !!!!!!!!!!!!!

את כל זה הכנת באותו יום? אם כן, אני מצדיעה לך...פששששששששששששששששש יפה יפה יפה
 
למעלה