סדנת קובה עם פנינה קדם

למרק קובה אדום (סלק)

4-5 סלקים אדומים, קלופים ופרוסים פלפל שחור מלח כפית מלח לימון 3 כפיות סוכר לבשל הכל יחד עד שהסלק מתרכך.
 
למרק הקובה הצהוב

2 בצלים קצוצים 1/4 ק"ג גרגרי חומוס (שהושרו ללילה במים או מקופסת שימורים) 1/2 כפית כורכום 1/2 כפית כמון מלח פלפל שחור 1/4 כפית פפריקה מתוקה לאדות את הבצל בסיר. כאשר הוא שקוף, להוסיף את גרגרי החומוס ואת שאר התבלינים, להוסיף מים עד לגובה 3/4 מהסיר ולבשל בערך 1/2 שעה, עד שהחומוס מתרכך.
 
ושוב תודה לפנינה האלופה ולכל המשפחה

המקסימה שלה, שאירחו אותנו בביתם ברוחב לב נפלא. ותודה מיוחדת לשימקה, המקסים
 

Csaba

New member
Two question…

This is just what I wanted to learn to make, but I have Two question; What is Phasi leaves? I’m not sure if I got it right; do you put all the vegetables (after they have been in food processor, meaning they look like a paste) into hot water with the Phsai leaves? Thank you very much Tami
 

bali

New member
מנהל
עלי פאזי זה מנגולד

עלים גדולים וירוקים עם גזע לבן, נקראים גם עלי סלק לבן.
 

Csaba

New member
Thank you

and regarding the other question...do I put the Vegtable mix with the leaves into a pot with hot water?
 

bali

New member
מנהל
וכן, מוסיפים את הירקות הירוקים

המרוסקים לתוך הסיר ובו מים ועלי מנגולד מבושלים.
 

טלאית321

New member
פנינה את יודעת מה זה?

סיסקא?...בשפת הכורדים זה בשר קלוי לקובה הכורדים לא משתמשים בבשר טחון לקובה כל הכבוד על הסדנא........הכל נראה טעים ומזמין לאכול מתי תבואי אלי לאכול קובה? או אני אלייך?&quot
 
טלאית אין כמו קובה עם סיסקא

אח הטעם
בשבוע שעבר אחותי הכינה קובה של סיסקא עם בצק אורז, קובה של פסח, לא הפסקנו לאכול. מה עם קובה נוּוָה את מכירה? אני אישית לא אוהבת כל כך את המרק עם הירק הזה.
 
למעלה