מאיר, אז למה אתה לא שואל...
צנצנות יש לך??
שוק, יש לך בסביבה?
לך לשוק וחפש מלפפונים בלאדי... מלפפוני חממה לא טובים...
2 ק"ג מלפפונים
תפרק ראש של שום קלף אותם...
אני לא מכינה חריף, אבל אם אתה אוהב תכניס גם 2-3 פלפלים ירוקים
חריפים קטנים...
מניחים בצנצנת שתי וערב מלפפונים...בין שכבה לשכבה מפזרים שיני
שום... עד שהצנצנת מתמלאת כך גם את הפלפלים בין השכבות....
בסיר מרתיחים מים עם 2-3 כפות מלח, וכוס חומץ... יוצקים לתוך הצנצנת
מניחים מעליהם צרור של שמיר ונשיקה של לחם...
סוגרים היטב... ומניחים בשמש ל-10 ימים... בקיץ שלושה ארבעה ימים....
וזה מצליח - אין אפס!!
לפת+סלק מכינים אותו דבר, רק בלי השום והשמיר...
צנצנות יש לך??
שוק, יש לך בסביבה?
לך לשוק וחפש מלפפונים בלאדי... מלפפוני חממה לא טובים...
2 ק"ג מלפפונים
תפרק ראש של שום קלף אותם...
אני לא מכינה חריף, אבל אם אתה אוהב תכניס גם 2-3 פלפלים ירוקים
חריפים קטנים...
מניחים בצנצנת שתי וערב מלפפונים...בין שכבה לשכבה מפזרים שיני
שום... עד שהצנצנת מתמלאת כך גם את הפלפלים בין השכבות....
בסיר מרתיחים מים עם 2-3 כפות מלח, וכוס חומץ... יוצקים לתוך הצנצנת
מניחים מעליהם צרור של שמיר ונשיקה של לחם...
סוגרים היטב... ומניחים בשמש ל-10 ימים... בקיץ שלושה ארבעה ימים....
וזה מצליח - אין אפס!!
לפת+סלק מכינים אותו דבר, רק בלי השום והשמיר...