א. המדינה לא קורסת.המדינה קורסת. והדבר היחיד שהאשפה המכהנת בראשות ממשלת ישראל יודעת לעשות הוא להסית
מה אגיד לך, כנראה שבמקרה שלך רק כשתפגע אישית ירד האסימון.א. המדינה לא קורסת.
וואלה. להשוות מפגינים למען סיום הסיוט שאינני מאחל לאף אזרח ישראלי לעבור, כולל לנאד הנפוח העומד בראשה , עם מפגינים התומכים באוייב עצמו ובניתוק הקשרים עם ישראל זו איננה הסתה בעינך? הפח יכול היה פשוט להגיד שאינן מייצגות את דעת הרוב אבל התעקש להכניס בעצמו את האנלוגיה עם הסטודנטים בארה"ב.ב. אין שום דבר "הסתה" בדברי ראש הממשלה, על-פי שום קנה מידה.
עניינית הוספתי בסעיף הקודם . כמו כן, המצב שלו בקנטים. גם אילו המגינים עלינו בחו"ל מגינים על מדינת ישראל, לא על המדיניות ההזויה של ממשלת נתניהו וליצניו על מלא-מלא.ד. סתם סקרנות, יש גם מצב להתייחסות עניינית ורצינית לדברי ראש הממשלה? או שכרגיל אנחנו מסתפקים גם היום בזריקת סיסמאות (שאפילו לא נכונות) ומקווים שזה יתפוס?
חחח, מת על האמירות המפגרות האלה . כאילו שיש לך שמץ של מושג ירוק מה כן או לא קורה לי בחיים . כאילו שאדם לא יכול להחזיק בדעה שונה משלך. כאילו שאדם לא יכול להחזיק בהשקפה בנושא שאינו מעורב בו אישית (אם זה המצב). מי בחייאת. תגיד שלא בא לך על דיון ענייני וחסוך ממני לבדוק מהי התרעת הפעמון. תודה מראש על שיתוף הפעולה וסלח לי שלא טרחתי להמשיך לקרוא את הפוסט הזה שלך.מה אגיד לך, כנראה שבמקרה שלך רק כשתפגע אישית ירד האסימון.
אפרופו אמירות מפגרות, אפשר בהחלט להחזיק בדעות שונות משלי. אבל כשמתעקשים להשתמש בטקטיקת בת יענה ולטמון ראש בחול פעם אחר פעםחחח, מת על האמירות המפגרות האלה . כאילו שיש לך שמץ של מושג ירוק מה כן או לא קורה לי בחיים . כאילו שאדם לא יכול להחזיק בדעה שונה משלך.
אני פשוט חסיד של דיוקים במונחים, גם כשתוקפים, בניגוד להגזמות והקצנות שפעמים רבות רק מגחיכות את הדברים. כך סתם כדוגמה וכאמור מעלה, המילה הסתה לא רלוונטית לדברים בשום צורה. אזכורה נובע אך ורק ממקום של אג׳נדה פוליטית ותו לא.אפרופו אמירות מפגרות, אפשר בהחלט להחזיק בדעות שונות משלי. אבל כשמתעקשים להשתמש בטקטיקת בת יענה ולטמון ראש בחול פעם אחר פעם
ברור שזו עוד דרך המפגרת שלך להתעלם מהנושא.
הנבלה בעצם מסית נגד משפחות החטופים ומשפחות השכול שמפגינים נגדו בצדק.במטרה להפריד ולהמשיך למשול.
לא יודע מי הנבלה בסיפור הזה (זולת כאלו שרואים ביריבים פוליטיים נבלות אך בשל השקפת עולמם השונה), אבל ראש ממשלת ישראל הנבחר מר ב. למשפחת נתניהו לא רק שלא הסית בדבריו אלו (נגד אף אחד), הוא בוודאי לא אמר מילה רעה "נגד משפחות החטופים ומשפחות השכול שמפגינים נגדו". פשוט לא נכון. המצאה מא' ועד ת'.הנבלה בעצם מסית נגד משפחות החטופים ומשפחות השכול שמפגינים נגדו בצדק.
אני קורה את הדברים האלה כבר בפעם החמישית.
נו באמת. היית חייבת לשים את ההקשר המלא של הדברים? לא יכולת לזרום עם הטעיית הכותב ומחבר הפוסט על-ידי ציטוט חלקי ומגמתי של חצי משפט בלבד? ממש לא יפה. ככה לתת לעובדות להרוס סיפור טוב.איפה ההסתה?
הוא אמר שהמפגינים בישראל הינם מיעוט כמו שהמפגינים בקמפוסים בארה"ב הינם מיעוט.
המפגינים נגד ראש הממשלה אינם מיעוט.איפה ההסתה?
יש הבדל בין מי שנגד למי שמפגין.המפגינים נגד ראש הממשלה אינם מיעוט.
כל הסקרים בחצי שנה האחרונה (חוץ מזה בערוץ 14)
מראים שרוב אזרחי מדינת ישראל נגד הממשלה הנוכחית.
מידי יום יש הפגנות נגדו בערים הגדולות ובהם משתתפים
מאות אלפי מפגינים.
ההסתה היא עצם זה שיצר את האנלוגיה הרעילה הזו בין תומכי שחרור משפחות חטופים פה לתומכי חמאס שם.איפה ההסתה?
משפחות החטופים עשו לעצמם את הנזק בעצמם, בהופעות ההזויות שלהם בתקשורת.ההסתה היא עצם זה שיצר את האנלוגיה הרעילה הזו בין תומכי שחרור משפחות חטופים פה לתומכי חמאס שם.
תגובה של פסיכופתמשפחות החטופים עשו לעצמם את הנזק בעצמם, בהופעות ההזויות שלהם בתקשורת.
תגובה של מטומטם.תגובה של פסיכופת
מטומטם עשה אותך .תגובה של מטומטם.
הינה, הפגנה שהיתה רק שבוע למלחמה:
מה שקורה עכשיו אפשר לתרץ שעברו כבר חודשים רבים למלחמה.
אבל איך אתם מתרצים משהו כזה שקרה רק שבוע אחרי 07.10 ?
ההפגנה שלכם בעד החמאס?מטומטם עשה אותך .
והפגנה הייתה צריכה להיות למחרת הטבח ולא אחרי שבוע.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.