הכנה קלה של גבינות...
1. הכי קל להכין גבינת ריקוטה שהיא לא מקורית אך טעמה ומרקמה מאד קרובים לאמיתית. מתאימה לאכילה ולאפיה כאחד.
ההכנה זמינה כיוון שניתן להכין אותה מחלב של סופר העיקר שיהיה של תנובה בשקית שהיא לא עברה פיסטור-על, חומץ, מד-חום ומפת ניר חד-פעמית לבנה.
2. מוצרלה בתהליך מקוצר שלוקח כשעה (לא נסיתי עם חלב מפוסטר), לא דומה לאמיתי אך בהחלט מספקת גם לאכילה וגם לפיצות.
3. גבינה צפתית דורשת מעט יותר השקעה, תהליך ההכנה 3-4 שעות ולאחר מכן 24-48 שעות של סינון ומוכנה לאכילה. תוצאת ההכנה מחלב מלא מרפת אינה דומה בטעמה לאף גבינה צפתית שאתה מכיר.
4. צ'רקסית, ג'יבנה וחלומי, פשוטות מאד להכנה.
נ.ב. אינני מכיר גבינות שמכינים בגני ילדים.
4.
1. הכי קל להכין גבינת ריקוטה שהיא לא מקורית אך טעמה ומרקמה מאד קרובים לאמיתית. מתאימה לאכילה ולאפיה כאחד.
ההכנה זמינה כיוון שניתן להכין אותה מחלב של סופר העיקר שיהיה של תנובה בשקית שהיא לא עברה פיסטור-על, חומץ, מד-חום ומפת ניר חד-פעמית לבנה.
2. מוצרלה בתהליך מקוצר שלוקח כשעה (לא נסיתי עם חלב מפוסטר), לא דומה לאמיתי אך בהחלט מספקת גם לאכילה וגם לפיצות.
3. גבינה צפתית דורשת מעט יותר השקעה, תהליך ההכנה 3-4 שעות ולאחר מכן 24-48 שעות של סינון ומוכנה לאכילה. תוצאת ההכנה מחלב מלא מרפת אינה דומה בטעמה לאף גבינה צפתית שאתה מכיר.
4. צ'רקסית, ג'יבנה וחלומי, פשוטות מאד להכנה.
נ.ב. אינני מכיר גבינות שמכינים בגני ילדים.
4.