אני משתדלת מאוד להשתפר בתחום הלא לבזבז
וזה לא תמיד מצליח
למשל, כשמזמינה לארוחה, הילדים שלי, שיהיו בריאים, לעיתים קרובות מדי לא נותנים תשובה ברורה כמה מגיעים, ואז אני מכינה למקסימום, ונשאר. לא כל דבר אפשר לשמור במקרר ולאכול בהמשך.
או הילדים שלי, והילדים שלהם, שיהיו בריאים כולם, משנים העדפות אוכל משבוע לשבוע. פעם אני מכינה סלט תפוחי אדמה, הם מלקקים את הקערה וגם נוגסים בה, כמה שבועות אחרכך, מסתבר שזאת פתאום לא אוהבת תפוחי אדמה, זה טבעוני לא נגוע במיונז, וכו וכו וכו.
גם בשוטף יש בזבוזים - אם אני קונה, נגיד, חסה, ופתאום יוצא שאני אוכלת הרבה פחות בבית, לפעמים נשאר, וחסה מזדקנת זה לא משהו שבא לי לאכול. קראתי פעם שחסות רקובות מהוות חלק מאוד גדול של הזבל בבריטניה, וזה סוג זבל בעייתי, שאינו תורם לסביבה.
אבל באמת. אני משתדלת.