The Real Big Joe
Well-known member
את הענף כולו כענף. אבל לא כל מוצר שבא למישהו לגדל.ענף החקלאות הוא יחודי ויש לסבסד אותו
גם באירופה מסבסדים
את הענף כולו כענף. אבל לא כל מוצר שבא למישהו לגדל.ענף החקלאות הוא יחודי ויש לסבסד אותו
גם באירופה מסבסדים
אתם רוצים לסבסד אותו כי אתם כל הזמן רוצים לפתוח מלחמות ואז לא רוצים להסתכן בלא לקבל יבוא...ענף החקלאות הוא יחודי ויש לסבסד אותו
גם באירופה מסבסדים
שמן חלוצה הוא בעל טעם חריף, מי שאוהב חריפות זה שמן מעולה בשבילו.אז?
אני בעד סבסוד החקלאות המקומית והעדפת תוצרת מקומית ובמיוחד שמדובר בשמן זית
שמן הזית הישראלי טעים יותר מהספרדי שהוא חסר ארומה
קיבלתי המלצה מאיש מקצוע לרכוש שמן של חלוצה, טיפה יקר יותר אבל אני יודע שקניתי שמן זית אמיתי ללא מהילות עם שמנים שאינם זית.
צפה בקובץ המצורף 101147
ברור, יש לו השפעה עולמית, הבן אדם עילוי, הכול סביבו כפי שאומרים על הייצור הדימיוני, אין איש מלבדוביבי העלה את המחיר של השמן זית
לא ראית את הכתבה.ברור, יש לו השפעה עולמית, הבן אדם עילוי, הכול סביבו כפי שאומרים על הייצור הדימיוני, אין איש מלבדו
אתה שוב משתפך במידע שאין לך...אין לך פיקוח אמיתי בשמן הזית בכל שרשרת הייצור שלו. זה מוצר רגיש ואם הוא לא מטופל נכון הוא נפגם.
מלבד זה, שמן זית בסלט? לא!! בטיגון? גם לא!
למה לא מדברים על המחסור בשמן זרעי ענבים? כי כנראה אין לזה לובי. זה מגיע ביבוא.
זה השמן הטוב שיש לו הרבה שימושים.
אתה שוב משתפך במידע שאין לך...
אין פיקוח בשום תהליך ייצור של מוצר תעשייתי. זאת לא צפון קוריאה. שמן זית אינו יותר רגיש מהרבה מוצרים דומים, לא צריך להפקיד עליו שומרים.
שמן זרעי ענבים אינו מהווה תחליף לשמן זית. הכמויות המופקות מזעריות בהשוואה. המחיר שלו הרבה יותר גבוה
אני מפסיק לזרוק את זרעי הענבים ומתחיל לאגורשמן זרעי ענבים הרבה יותר טוב לכן המחיר.
אין בארץ. זה שמן שמפיקים ממה שנשאר מהענבים שמייצרים מהם יין. גילו זהב באותה "פסולת ענבים" שפעם כנראה זרקו.אני מפסיק לזרוק את זרעי הענבים ומתחיל לאגור
כמה אקבל מיצרן שמן זרעי ענבים?
אתה ממשיך לחזור על השטות שאין בארץ. אין שום בעיה למצוא אותו, זה שהסופר שאתה קונה בו הפסיק לשווק אותו לא הופך את זה לאין בארץ.אין בארץ. זה שמן שמפיקים ממה שנשאר מהענבים שמייצרים מהם יין. גילו זהב באותה "פסולת ענבים" שפעם כנראה זרקו.
כי אין. רק אצלך יש. היה במגה. עכשיו אין. הייתי גם ברמי לוי ולא היה. וביוחננוף אף פעם לא היה את זה.אתה ממשיך לחזור על השטות שאין בארץ. אין שום בעיה למצוא אותו, זה שהסופר שאתה קונה בו הפסיק לשווק אותו לא הופך את זה לאין בארץ.
אז משתמשים בשמן זרעי ענבים שהוא לא מכבישה קרה. ואז אין שום בעיה לטגן איתו. ולמעשה הוא השמן הכי טוב לטיגון כי אין לו כמעט טעם וריח משלו.אני מפסיק לזרוק את זרעי הענבים ומתחיל לאגור
כמה אקבל מיצרן שמן זרעי ענבים?
זה מה שמצאתי :
שמן זרעי ענבים לרוב מופק במפעלים על ידי ריסוק זרעי הענבים ושימוש בממסים כאשר אחד מהם נקרא הקסאן. הקסאן הוא חומר המיוצר על ידי זיקוק נפט ומשמש למיצוי שמנים לבישול, לדבקים ולנעליים וגם בעבור מוצרי טקסטיל שונים וגם עור. ההשפעה ארוכת הטווח של ההקסאן טרם התגלתה על אף העובדה שהוא מותר לשימוש.
הסוגים האיכותיים (והבריאים) יותר של שמן זרעי ענבים (ועוד שמנים כמו שמן זית) הם שמנים מכבישה קרה.
כשאנו בוחרים שמן לטיגון כדאי לבחור בזה שיש לו נקודת עישון גבוהה. ולשמן זרעי ענבים יש אחת כזו.
מסיבה זו, הוא מפורסם כבחירה טובה לבישול בחום גבוה כמו טיגון.
עם זאת, זו עשויה להיות עצה גרועה, שכן שמן זרעי ענבים מכיל גם חומצות שומן רב בלתי רוויות. חומצות שומן אלה נוטות להגיב עם חמצן בחום גבוה, ועלולות ליצור תרכובות מזיקות ורדיקלים חופשיים.
במילים אחרות, שמן זרעי ענבים הוא לא הבחירה הטובה לטיגון.
שמני הבישול המתאימים ביותר לטיגון בחום גבוה הם אלה המכילים בעיקר שומנים רוויים או שומנים חד בלתי רוויים, כמו שמן זית ושמן אבוקדו. הם פחות נוטים להגיב עם חמצן בעת חימום.
שמן זרעי ענבים מכבישה קרה יכול להיות מתאים לתיבול סלט ומאכלים שונים.
לסיכום, שמן זרעי ענבים מופק מזרעי ענבים, שהם תוצר נלווה לתהליך של ייצור יין.
הוא יחסית עשיר בוויטמין E ובנוגדי חמצון פנוליים, כמו גם מקור עשיר של חומצות שומן מסוג אומגה 6. למרבה הצער, קיים מחסור במחקר על שמן זרעי ענבים, כך שההשפעות הבריאותיות שלו אינן מובנות במלואן.
אף שאין שום דבר רע בשימוש בשמן זרעי בכבישה קרה לתיבול של סלטים, רמות חומצות השומן הרב בלתי רוויות שלו הופכות אותו לבלתי מתאים לבישול בחום גבוה, כגון טיגון.
אם אתם מחפשים שמן איכותי יותר לטיגון נסו שמן אבוקדו או שמן זית.
שמן זרעי ענבים: ערך תזונתי, וכיצד הכי בריא להשתמש בו?
שמן זרעי ענבים, ידוע כשמן בריא שמסייע לשליטה על כולסטרול בדם, מניעת סוכרת ועוד. האם יש לזה ביסוס? כתבה מקיפה על שמן זרעי ענבים, ערך תזונתי ועוד...www.karenann.co.il
תראה את המחיריםאז משתמשים בשמן זרעי ענבים שהוא לא מכבישה קרה. ואז אין שום בעיה לטגן איתו. ולמעשה הוא השמן הכי טוב לטיגון כי אין לו כמעט טעם וריח משלו.
המחיר יקר כי קשה לזייף אותו. לפחות בגרסה המזוככת זה ככה. כי השמן הוא כמעט נטרלי מבחינת טעם וריח. ואם יזייפו ויוסיפו שמן ממקור אחר זה ישפיע מייד על הטעם והריח שלו. ואם היה אפשר לייצר שמן דומה ממקור אחר, כבר היו עושים את זה. אז יש בעיה לזייף אותו.תראה את המחירים
שמנים זרעי ענבים - זאפ השוואת מחירים
שמנים - זרעי ענבים רוצה למצוא את השמנים שאתה צריך? רק בזאפ תמצא מאות ביקורות על שמנים מערכת סינון מתקדמת לפי מותג , סוג ועוד, השוואת מחירים ביותר מאלף חנויות טיפוח יופי ובריאות ותקבל החלטה חכמה!www.zap.co.il
המחיר יקר כי קשה להפיק אותו ויש מעט חומר גלםהמחיר יקר כי קשה לזייף אותו.
גירסתו המזוככת היא הפסולת. רק למה שמופק בכבישה קרה יש ערך.לפחות בגרסה המזוככת זה ככה
בניגוד אליך אני בדקתי את הגרסה המזוככת שלו, לעומת שמנים מזוככים אחרים שיש בחנויות.המחיר יקר כי קשה להפיק אותו ויש מעט חומר גלם
גירסתו המזוככת היא הפסולת. רק למה שמופק בכבישה קרה יש ערך.
זה מדהים איך אתה פולט בבטחון מלא שטויות מוחלטות.
וזה שמן חרא, שממצוה ע"י ממיסים כימיים. שוב אתה חושף את בורותך.אז משתמשים בשמן זרעי ענבים שהוא לא מכבישה קרה. ואז אין שום בעיה לטגן איתו
אבל כל שמן טיגון פשוט אחר שכולם משתמשים בו (קנולה, סויה)וזה שמן חרא, שממצוה ע"י ממיסים כימיים. שוב אתה חושף את בורותך.
נכון. והם עולים רבע מממנו...אבל כל שמן טיגון פשוט אחר שכולם משתמשים בו (קנולה, סויה)
ממצים על ידי אותם ממיסים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.