רוב הזמן נח
Well-known member
בכתבה שהביאו כאן אמרו ששמן זרעי ענבים בכבישה קרה לא מומלץ לטיגון.מי אמר?
ושמן זרעי ענבים מזוכך כן מתאים לטיגון ואיכותי הרבה יותר משמנים מזוככים אחרים.
בכתבה שהביאו כאן אמרו ששמן זרעי ענבים בכבישה קרה לא מומלץ לטיגון.מי אמר?
אתה לא קולט שהשמן ה"מזוכך" הוא השמן הירוד יותר, למרות השם ה"זך".אבל אמרו ששמן זרעי ענבים בכבישה קרה לא מתאים לטיגון. אז שמן מזוכך מתאים לטיגון
אתה זה שלא קולט. ירוד ביחס למה? אם אתה משתמש בשמנים פשוטים לטיגון, אז שמן זרעי ענבים מזוכך עדיף בהרבה מכל הסוגים הפשוטים האחרים שיש.אתה לא קולט שהשמן ה"מזוכך" הוא השמן הירוד יותר, למרות השם ה"זך".
די עם ההתבזות שלך. אין לך שום מושג על מה אתה מדבר. אי אפשר לנהל שום דיון על סמך בורותך המוחלטת.אתה זה שלא קולט. ירוד ביחס למה? אם אתה משתמש בשמנים פשוטים לטיגון, אז שמן זרעי ענבים מזוכך עדיף בהרבה מכל הסוגים הפשוטים האחרים שיש.
בורות? אתה בכלל לא מבין את הדיון שמנהלים כאן.די עם ההתבזות שלך. אין לך שום מושג על מה אתה מדבר. אי אפשר לנהל שום דיון על סמך בורותך המוחלטת.
ברור, יש לו השפעה עולמית, הבן אדם עילוי, הכול סביבו כפי שאומרים על הייצור הדימיוני, אין איש מלבדוביבי העלה את המחיר של השמן זית
הכתבה הזאת שיטחית ועם טעויות, לדוג' שמן זירעי ענבים הוא השמן הכמעט היחיד והמומלץ ביותר לשמוש בנינג'ה.אני מפסיק לזרוק את זרעי הענבים ומתחיל לאגור
כמה אקבל מיצרן שמן זרעי ענבים?
זה מה שמצאתי :
שמן זרעי ענבים לרוב מופק במפעלים על ידי ריסוק זרעי הענבים ושימוש בממסים כאשר אחד מהם נקרא הקסאן. הקסאן הוא חומר המיוצר על ידי זיקוק נפט ומשמש למיצוי שמנים לבישול, לדבקים ולנעליים וגם בעבור מוצרי טקסטיל שונים וגם עור. ההשפעה ארוכת הטווח של ההקסאן טרם התגלתה על אף העובדה שהוא מותר לשימוש.
הסוגים האיכותיים (והבריאים) יותר של שמן זרעי ענבים (ועוד שמנים כמו שמן זית) הם שמנים מכבישה קרה.
כשאנו בוחרים שמן לטיגון כדאי לבחור בזה שיש לו נקודת עישון גבוהה. ולשמן זרעי ענבים יש אחת כזו.
מסיבה זו, הוא מפורסם כבחירה טובה לבישול בחום גבוה כמו טיגון.
עם זאת, זו עשויה להיות עצה גרועה, שכן שמן זרעי ענבים מכיל גם חומצות שומן רב בלתי רוויות. חומצות שומן אלה נוטות להגיב עם חמצן בחום גבוה, ועלולות ליצור תרכובות מזיקות ורדיקלים חופשיים.
במילים אחרות, שמן זרעי ענבים הוא לא הבחירה הטובה לטיגון.
שמני הבישול המתאימים ביותר לטיגון בחום גבוה הם אלה המכילים בעיקר שומנים רוויים או שומנים חד בלתי רוויים, כמו שמן זית ושמן אבוקדו. הם פחות נוטים להגיב עם חמצן בעת חימום.
שמן זרעי ענבים מכבישה קרה יכול להיות מתאים לתיבול סלט ומאכלים שונים.
לסיכום, שמן זרעי ענבים מופק מזרעי ענבים, שהם תוצר נלווה לתהליך של ייצור יין.
הוא יחסית עשיר בוויטמין E ובנוגדי חמצון פנוליים, כמו גם מקור עשיר של חומצות שומן מסוג אומגה 6. למרבה הצער, קיים מחסור במחקר על שמן זרעי ענבים, כך שההשפעות הבריאותיות שלו אינן מובנות במלואן.
אף שאין שום דבר רע בשימוש בשמן זרעי בכבישה קרה לתיבול של סלטים, רמות חומצות השומן הרב בלתי רוויות שלו הופכות אותו לבלתי מתאים לבישול בחום גבוה, כגון טיגון.
אם אתם מחפשים שמן איכותי יותר לטיגון נסו שמן אבוקדו או שמן זית.
שמן זרעי ענבים: ערך תזונתי, וכיצד הכי בריא להשתמש בו?
שמן זרעי ענבים, ידוע כשמן בריא שמסייע לשליטה על כולסטרול בדם, מניעת סוכרת ועוד. האם יש לזה ביסוס? כתבה מקיפה על שמן זרעי ענבים, ערך תזונתי ועוד...www.karenann.co.il
שום שמן לא "הכרחי". ומחיר שמן זרעי ענבים אינו גבוה יותר כי הוא "יותר טוב" אלא בגלל שהוא מועט יותר וקשה יותר להפיקו.אין שום תחליף לשמן זית כי זה לא שמן הכרחי. שמן זרעי ענבים הרבה יותר טוב לכן המחיר.
יש חומצות שומן הכרחיות שצריך לקבל מהמזון.שום שמן לא "הכרחי". ומחיר שמן זרעי ענבים אינו גבוה יותר כי הוא "יותר טוב" אלא בגלל שהוא מועט יותר וקשה יותר להפיקו.
בולשיט.שמן הזית הוא לא מקור טוב שלהם. כי רובו מכיל חומצות שומן שהגוף לא חייב לקבל.
אתה בולשיט.בולשיט.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.