לרזזזזזזזזזזזז תיכנס בבקשה זה חשוב לי =)
לרז ה-ע-נ-קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק, XD דבר ראשון, אני רוצה לומר שהערצתי אותך מאוד. היית הפייבוריט שלי במשך כל העונה, וביום האחרון הצבעתי לך עד אשר הידיים שלי כבר הסתדקו. תמיד חשבתי שאתה אמיתי וישר, ושאין בך אפילו לא טיפת צביעות אחת. ואם נתעלם מהעובדה שהערצתי את נטע לי בהישרדות, אז רק אגיד שאתה ענק מבחינתי. תודה לך, על עמידה בכבוד האדם הבסיסי, שלא העלבת רמסת או השפלת אנשים כהרף עין כמו שחברך האהוב עשה, העונה לשם איתן לואיס. תודה לאל שהמדינה שלנו לא נרקבה, ושנשארה לנו טיפת כבוד והדדיות לחברה הבריאה, השפויה. ששומרת על כבוד האדם. נגעלתי מצורת התנהגותו של איתן, כלפי מירב. הצורך הזה להשפיל בן אדם, ולדרוך עליו על מנת להשיג עוד כמה נקודות חיים שיתרמו לו, בסופו של דבר לחמישים ושלושה שקלים כלומר כרטיסיית אוטובוס, הוא נבזי, משפיל ואגואיסטי לחלוטין. נהנתי לראות את הצד השפוי והרגוע שפועל בחכמה. אתה גם לא טיפש, וברור לי שתהיה לך קרירת דוגמנות מוצלחת לאחר שתצא מהבית, אם עוד לא קיבלת. באמת ובכנות, אני מעריץ אותך. הלוואי שהייתי יכול להיות שקט ולהשפיע כמוך. כנראה שהפתגם "מים שקטים חודרים עמוק" נבנה עליך, כי הוא מזכיר אותך. בן אדם יוצא דופן, ומדהים באשיותו. רואים שאתה אח של נטע לי. =) ועכשיו, לשאלות: 1) מה באמת חשבת על איתן? למה ישבת בצד בשקט בכל פעם שהוא דאג להשפיל את מירב ולגרום לה להזיל עוד דמעה? האם זה היה מהרצון לא לקחת צד לטובת הבית, או לטובתנו, הצופים? 2) האם תסכים להשתתף בעוד תוכניות ריאליטי בעתיד? ומה אתה חושב על הזאנר הבעייתי הזה, שנקרא ריאליטי? האם זה בעניך דבר טוב, או להפך, דבר רע? 3) מהי המחשבה הראשונה שעברה לך בראש אחרי שמד החיים עלה על הצג? ומה רצית לעשות באותו שלב? הלוואי והיינו מקבלים עוד איכות ממך למשך שבוע נוסף של תוכנית, אך אני מניח שאתה מרגיש שמיצית את עצמך בבית. אחרי הכל, השאפו האמיתי הוא לך - הזוכה הגדול של מגודלים, 2209. מי יתן ושמדינתנו תפעל עפ"י ערכיך. אני בטוח שיהיה לנו הרבה יותר טוב. אתה השפעת עלינו, או לפחות עלי, בצורה מדהימה. לימדת אותי לקחים ששום בית ספר לא יוכל ללמד. תודה רבה לך על כך! הרבה בריאות, עושר ואושר, מעריץ גדול שלך.