סתוונית333
Well-known member
אופס,תמשיכי לדמיין ולהדבק, מאצבע לאצבע... מאצבע לאצבע...
הסגנון שלי לא ישתנה בגלל שאת מתעקשת להיות סתומה.
הרגשי לא מרפה וממשיך לגדף בגלל כבודו העלוב שנפגע.
אופס,תמשיכי לדמיין ולהדבק, מאצבע לאצבע... מאצבע לאצבע...
הסגנון שלי לא ישתנה בגלל שאת מתעקשת להיות סתומה.
וכינוי כלב זה לא גידוף?אופס,
הרגשי לא מרפה וממשיך לגדף בגלל כבודו העלוב שנפגע.
לא , זו מחמאה .וכינוי כלב זה לא גידוף?
צבעונית שכמותך.
אם כך, גם סתומה זו מחמאה.לא , זו מחמאה .
בשביל אשתך .אם כך, גם סתומה זו מחמאה.
מ.ש.ל.
לא.בשביל אשתך .
שמור רק בשביל אשתך האמללה שהתרגלה לגידופים שלך. .לא.
כולה בשבילך.
אוי סתומונת מסכנה, לא הולך לך לפגוע בי, אז את מכוונת אל קרובי המשפחה?שמור רק בשביל אשתך האמללה שהתרגלה לגידופים שלך. .
אוי חרטטן מר חפרניאוי סתומונת מסכנה, לא הולך לך לפגוע בי, אז את מכוונת אל קרובי המשפחה?
בהצלחה לך לנחש, על איזו מן הנשים שבחיי, את מקשקשת.
לפחות אין עוד ספק מי משנינו מגדף.אוי חרטטן מר חפרני
אם לא היית פגוע אז מזמן היית מפסיק לקרצץ .
וסתומה תקרא לאשתך ואתה יכול להוסיף גם את אמך.
נכון,לפחות אין עוד ספק מי משנינו מגדף.
.
התהפכו לך היוצרות ואת מתחילה לשעמם.נכון,
אתה המגדף!
גם החפרן
וגם סובל מרגשי נחיתות.
מרשים
התהפכו לך היוצרות ואת מתחילה לשעמם.
יאללה, תמציאי משהו חדש.
בכל מקרה כל ההליכים נעצרו בגלל המלחמה, בגלל שינוי סדר העדיפויות והזנחת כל מדיניות הפנים מלבד דאגה לעורף.מה שעצר את ה"רפורמה" היה פס"ד בג"ץ, שבו נפסל התיקון לחוק יסוד: השפיטה, ביטול עילת הסבירות. תיקון זה, אמור היה לסייע לביבי בהשפעה על משפטו, קרי: ניגוד עניינים. פסה"ד המדובר פורסם במהלך המלחמה וזו רק עיכבה את ההגשה הבלתי נמנעת, של העתירה הנוכחית. ביבי יכול היה לטעון, שלא הוא יזם והוביל את המהלך, אילולי חש ביטחון עצמי מופרז, בשלב מוקדם של ה"רפורמה" והכריז קבל עם ועדה שהוא נכנס לעניינים. כלומר, הוא הוביל, רשמית, את המהלך.
הרחבה:
https://www.ynet.co.il/news/article/hy00akpacn
https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001466670
שוב לא נכון.בכל מקרה כל ההליכים נעצרו בגלל המלחמה, בגלל שינוי סדר העדיפויות והזנחת כל מדיניות הפנים מלבד דאגה לעורף.
מי בכלל הכניס אותו הרי הוא קודם כל שקרן ורק אחר כך ימין ראה בראון חברון ו....... עוד איזה רדיפות ותכסיסים עשו והכניסו אותו שובבכל מקרה כל ההליכים נעצרו בגלל המלחמה, בגלל שינוי סדר העדיפויות והזנחת כל מדיניות הפנים מלבד דאגה לעורף.
דאגה לעורף? מי בממשלה הזאת דואג לעורף? יש הבטחות, אבל אין שום ביצוע. הדבר היחיד שבוצע, היה שימון השותפים הקואליציוניים במיליארדים שהובטחו להם.בכל מקרה כל ההליכים נעצרו בגלל המלחמה, בגלל שינוי סדר העדיפויות והזנחת כל מדיניות הפנים מלבד דאגה לעורף.
חוק הסבירות שנפסל בחוצפה רבה על-ידי בג"צ, לא היה מסייע לנתניהו במשפטו הפלילי במאומה. זאת הנפצה רל"בית שהומצאה אי-שם לפני למעלה מחצי שנה על-ידי כותב דפי המסרים של המחנה ומאז הרל"בניקים הנאמנים חוזרים עליה בכל הזדמנות (אך רובם ככולם מבלי שהם יודעים להסביר מה הקשר בדיוק ).מה שעצר את ה"רפורמה" היה פס"ד בג"ץ, שבו נפסל התיקון לחוק יסוד: השפיטה, ביטול עילת הסבירות. תיקון זה, אמור היה לסייע לביבי בהשפעה על משפטו, קרי: ניגוד עניינים. פסה"ד המדובר פורסם במהלך המלחמה וזו רק עיכבה את ההגשה הבלתי נמנעת, של העתירה הנוכחית. ביבי יכול היה לטעון, שלא הוא יזם והוביל את המהלך, אילולי חש ביטחון עצמי מופרז, בשלב מוקדם של ה"רפורמה" והכריז קבל עם ועדה שהוא נכנס לעניינים. כלומר, הוא הוביל, רשמית, את המהלך.
הרחבה:
https://www.ynet.co.il/news/article/hy00akpacn
https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001466670
אני מעריך שלא קראת - כהרגלך בקודש - את המקורות שצירפתי, שאילולי כן לא היית כותב את השטויות שכתבת.חוק הסבירות שנפסל בחוצפה רבה על-ידי בג"צ, לא היה מסייע לנתניהו במשפטו הפלילי במאומה. זאת הנפצה רל"בית שהומצאה אי-שם לפני למעלה מחצי שנה על-ידי כותב דפי המסרים של המחנה ומאז הרל"בניקים הנאמנים חוזרים עליה בכל הזדמנות (אך רובם ככולם מבלי שהם יודעים להסביר מה הקשר בדיוק ).
מזה הקשקוש הזה; אתה תחקוק לי ככה ואני אחקוק לך אחרת? מזה, משחק שליפות בחקיקה?בכל מקרה מה שמבחינה זו עצר את הרפורמה זה לא פסה"ד עצמו, אלא החלטת הקואליציה שלא לעקוף אותו באמצעות חקיקה חוזרת. אפשרות זו נשמרת בינתיים לעתיד לבוא, לכשהכנסת תיאלץ לשוב ולעסוק בענייני דיומא.
מצטער, אך לא אוהב ללכלך את המחשב שלי בליינט אם זה לא ממש נחוץ. בכל מקרה אם דברי לדעתך הם ״שוויות״ כהגדרתך, אשמח לשמוע מדוע ״לטעמך״ זה כך (ולא לדעת איזה כותב במקום אחר שאין לי כל קשר אליו).אני מעריך שלא קראת - כהרגלך בקודש - את המקורות שצירפתי, שאילולי כן לא היית כותב את השטויות שכתבת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.