בוקר טוב
ושאלת שאור: הוצאתי סטרטר של BB מהמקפיא במוצ"ש,
כשסיים להפשיר במקרר, האכלתי כוס מהסטרטר והשארתי מכוסה על השיש.
אאכיל היום שוב, בע"ה, וכבר יש בועות חמודות על פני העיסה ואני מתכוונת להשתמש בה מחר וביום חמישי, בע"ה.
להשאיר אותה מכוסה על השיש או להעביר למקרר?
לפני הערב לא יהיה זמן למחקר מעמיק...
תודה מראש!
כשסיים להפשיר במקרר, האכלתי כוס מהסטרטר והשארתי מכוסה על השיש.
אאכיל היום שוב, בע"ה, וכבר יש בועות חמודות על פני העיסה ואני מתכוונת להשתמש בה מחר וביום חמישי, בע"ה.
להשאיר אותה מכוסה על השיש או להעביר למקרר?
לפני הערב לא יהיה זמן למחקר מעמיק...
תודה מראש!