קציצות, פרגית, עוף
גיליתי שקציצות זה פשוט ביותר
מערבבת חצי קילו בשר טחון ורבע קילו הודו (את יכולה גם עוף טחון במקום הבשר)
שמה חופן גדול פטרוזיליה קצוצה דק
מגרדת דק בצל וקישוא, ביצה חצי כוס פירורי לחם.
תבלינים- כורכום, מלח פלפל פפריקה, אבקת שום, לפעמים מעט קינמון.
מערבבת טוב טוב טוב מפרקת את החלבון או וואט אוור שצריך לפרק. מכינה את הקציצות ומניחה לנוח.
בינתיים מכינה רוטב אדום בסיסי-
5-6 שיני שום כתוש בשמן. טיגון זריז של חצי דקה שלא ישחים ושמה 2 כפות פפריקה. ערבוב מהיר שלא ישרף ואז מוסיפה 4 כפות רסק וחצי כפית סוכר בערך. מערבבת וקולה דקה שתיים ומוסיפה 3-4 כוסות מים, מלח פלפל ומעט שמ"ז.
שמה את הקציצות כשהרוטב מבעבע אחרת הן יכולות להתפרק.
מבשלת 45 ד
 
חפשי מתכונים של פרגית שמתבשלת ברוטב. עוף בסיר יוצא עסיסי אם אוהבים מתוק יש לי מתכון טוב.