רעיונות
1) אם לאכול במידי אחרי בישול, לקצוץ הרבה בצל, להזהיב,
ואחרי שתיבלת את הבשר הטחון להוסיף לסיר עם הבצל,
לעמוד ליד ולערבב היטב, עד שהטחון משנה את צבעו למבושל,
אני שמה את זה על מצע של פסטה/אורז/פירה.
(אצלי כל אחד אוהב משהו אחר)
פשוט וטעים.
2) מתבלת את הבשר הטחון ויוצר גלילה די ארוכה ועבה,
בסיר שמה רסק עגבניות מדולל במים ומתובל, מרתיחה ומוסיפה את הגליה
מבשלת , ומגלגלת שכל הגלילה תהיה בנוזל.
כשמתקרר אני פורסת לפרוסות יפות. ומניחה בנפרד מהרוטב.
יש מי ששם רוטב מי שלא.
3)מאכל נוסף (יבוא מרוסיה, חמותה של אחותי)נקרא פלופ,
מזהיבים בצל קצוץ ושום, מגרדים גזר, מוסיפים קישואים ותפוחי אדמה
ואז שמים את הבשר הטחון מתובל מעליו שופכים אורז ו
מעל כל זה ולוקחים ומכסים במים,
כשהמים נספגו הארוחה מוכנה. מוציאים על מגש, נראה כעוגה. טעים
וגם יעיל הכל בקדרה אחת.