a d i k u s h
New member
../images/Emo53.gifציפוי לעוגת גבינה
טוב, אז קודם כל אני חייבת לכל הפורום המדהים הזה תודה גדולה מאד, על כל המתכונים והטיפים הנפלאים שאני גונבת מכם... באמת כבר מזמן הפסקתי לספור ! (תודה גם בשם חמותי שעדיין לא מבינה איך אפשר למצוא כאלה מתכונים נהדרים ועוד באינטרנט ?
) ועכשיו לעניין: אני זוכרת שלפני די הרבה זמן ראיתי בתוכנית של אודטה את מיקי שמו מכין עוגת גבינה/שמנת עם פירורים ותותים
. ברוב חוכמתי לא רשמתי את המתכון ועכשיו אני לא מצליחה לאתר אותו... אז חשבתי על אלתור אחר - להכין עוגת גבינה אפויה עם ציפוי שמנת חמוצה מלמעלה ועל זה תותים. השאלה - ראיתי במתכונים שונים שפעם כתוב לאפות את הציפוי ופעם לא מה לדעתכם יתאים במקרה הזה עם אפיה או בלי ? אשמח לעצות, מכל המומחים והמומחיות, על שילוב שלתותים בעוגת גבינה (בבקשה רק בלי ג'לי יש לי בעיה אישית עם זה
), וכמובן אם למישהו יש במקרה את המתכון של מיקי שמו אשמח עוד יותר תודה רבה מראש ! עדי
טוב, אז קודם כל אני חייבת לכל הפורום המדהים הזה תודה גדולה מאד, על כל המתכונים והטיפים הנפלאים שאני גונבת מכם... באמת כבר מזמן הפסקתי לספור ! (תודה גם בשם חמותי שעדיין לא מבינה איך אפשר למצוא כאלה מתכונים נהדרים ועוד באינטרנט ?