שירשור - השניצל הטעים ביותר

מירבלי

New member
השניצל שלי../images/Emo41.gif

שוברת 2 בייצים מוסיפה מעט מים ו-5 כפות צילי חריף מתוק מלח,פלפל,פפריקה מתוקה מערבבת הכל יחד טובלת בקמח מצה ואז בבלילה ומטגנת יאמי
 

מאקי

New member
שניצל הבית

בשר חזה עוף משוטח מחבת כבדה לטיגון תחנה ראשונה צלחת עם קמח לטבול בעדינות מעט ולנער תחנה שניה צלחת עם 2 ביצים טרופות כפית חרדל מקושקשת בהן תחנה שלישית פירורי לחם איכותים לטגן תקשיבו היטב אסור אסור אסור להפוך צדדים יש לטגן על צד אחד עד שמוכן וסגור כמו שצריך ואז להפוך להוציא לקופסא צלחת שיש עליה ניר סופג בתאבון |
 
מרינדה לשניצלים – עוף/הודו

שיטה זו להכנת השניצל, מתאימה מאוד לאימהות עובדות שבד"כ אין להן את הזמן המתאים לכך. ניתן להכין את השניצלים ולהקפיא , עד לפני הטיגון , ובשעת הצורך רק לטגן בשמן עמוק. השניצל יוצא רך ועסיסי. 3 ק"ג שניצל - לדפוק את השניצל מעט ולשטוף (זהירות לא יותר מיידי שלא ייקרע). ניתן להכין ½ כמות שניצל בתוך ½ כמות מרינדה החומרים למרינדה ל-3 ק"ג שניצל 3 –4 ביצים 6 כפיות חרדל 1 כפית גדושה חוויג' למרק (לא חובה) 1 כפית אבקת סודה לשתיה 4 כפיות אבקת מרק עוף 3 שיני שום כתושות 1 כפית כוסברה טריה קצוצה/יבשה אופן ההכנה בקערה עמוקה לערבב את כל החומרים במקצף יד. להוסיף את השניצלים הדפוקים והנקיים ו"להטביע" אותם במרינדה. להשאיר למנוחת לילה מכוסה עם ניילון נצמד, במקרר. למחרת, נכין בקערה עמוקה תערובת של פירורי לחם שומשום ( 1X1). להניח כל שניצל בנפרד בתוך תערובת פירורי הלחם והשומשום , לכסות אותו היטב בתערובת הפירורים והשומשום. להכין מגש חד פעמי לאחר שכל השניצלים טבולים בתערובת של פירורי הלחם עם השומשום, יש לנער מעודפי הפירורים, ולסדר את השניצלים בקומות כך שבין קומה לקומה מפריד ניילון נצמד, אחר"כ נכניס הכל להקפאה . לטיגון השניצלים - נוציא רק את הכמות הרצוייה מההקפאה. נטגן בשמן עמוק. תערובת פירורי הלחם והשומשום 1 כוס פירורי לחם 1 כוס שומשום הערה וטיפ - אם נשאר מתערובת המרינדה ומתערובת פירורי הלחם והשומשום, ניתן לאחד התערובות, להוסיף עוד 1 כפית גדושה רסק עגבניות (אם רוצים) לבלילה ולטגן . מתקבלות חביתיות מאוד טעימות.
 

effyba

New member
טעים טעים! אצבעות שניצל

מתכון: אצבעות שניצל רכיבים: חזה עוף חתוך לרצועות (בעובי אצבע) ביצה פרורי לחם מעט קמח שומשום כמון שבבי שום תבלין כל בשר מעט מלח אופן הכנה: מערבבים: פרורי לחם + קמח + שומשום + מעט כמון + שבבי שום + מעט תבלין כל בשר + מעט מלח. טובלים את נתחי העוף בביצה ואחר מכן מגלגלים בתערובת. מטגנים עד להזהבה. הערות: מומלץ מקור המתכון: Lord_of_Code הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

effyba

New member
שניצל "משוכלל" של אהרוני. אהבתי מאו

המצרכים: שלושה חזות עוף חצויים לששה שניצלים קמח ביצה פירורי לחם למשרה: 3 כפות מיץ לימון 3 כפות שמן זית 1 כפית קליפת לימון 1 כפית עלי טימין 1שן שום כתושה מלח פלפל שחור טחון טרי ההכנה 1. מערבבים את חומרי המשרה בכלי שטוח ומשרים את חזות העוף לחצי שעה לפחות. 2. שמים מחבת טפלון עם שמן זית על הכיריים. מסדרים ליד הכיריים על פי הסדר הבא: הכי קרוב למחבת את פירורי הלחם, לידם, רחוק יותר, קערה שטוחה עם ביצה טרופה, לידה קערה שטוחה עם קמח ולבסוף, הכי רחוק מהמחבת, את חזות העוף. 3. טובלים את העוף בקמח, בביצה הטרופה, בפירורי הלחם ומניחים בזהירות בשמן החם. מטגנים משני הצדדים עד שהציפוי שחום מאד. מניחים על נייר סופג.
 
שניצל ביסלי

טוחנת שקית גדולה של ביסלי פלאפל או ברבקיו או כל טעם שאתם אוהבים ומצפה רגיל רק במקום פרורי לחם יש פרורי ביסלי. ילדים ומבוגרים מתים על זה יאמממממממי
 

ayeletba

New member
ואצלנו..

שניצל עם תערובת לשניצל של חברת "פרג" (ואין לי מניות שם
). ובעצם כל הטריק מתחיל בקניית בשר לשניצלים דפוק דק דק (לבקש מהקצב). אופן ההכנה: טובלים כל חתיכה בביצה ואח"כ בתערובת של פרג ומטגנים. יאממי.
 
למעלה