בצק עלים ממולא פטריות וכבדי עוף
חומרים: בצל עלים מוכן בטמפרטורת החדר 250 גר' כבד עוף בצל מטוגן עם גזר, ואפונה מלח, פלפל, קצת אבקת מרק עוף 2 סלסלות פטריות טריות פרוסות 2 בצלים קצוץ חצי כוס שמנת צמחית צרור שמיר קצוץ דק אופן ההכנה: 1. להצמיד את הבצק לניילון נצמד ולהניח לתוך תבניות אישיות 2. להניח נייר אפייה מעל הבצק עם משקולת (שעועית או כל קטנייה) כדי שהבצק לא יתפח מידי. 3. לאפות עד הזהבה. 4. מכינים את המילוי: במחבת מחממים את הבצל המטוגן עם אפונה וגזר חתוך לקוביות, מתבלים במפל, פלפל ואבקת מרק עוף. 5. כשהתערובת מוכנה מוסיפים כבדים נקיים, מתקנים תיבול ומורידים מהאש. 6. מכינים רוטב פטריות עם, מטגנים בצל, מוסיפים פטריות ומבשלים יחד עד שהנוזלים כמעט נעלמים. מוסיפים את השמנת הצמחית ומוסיפים את השמיר. הרכרבת המנה: על בסיס הבצק, מסדרים שכבה נדיבה של תערובת הכבדים ויוצקים מעל רוטב פטריות.