מרק גרונות הודו
אצלנו מבשלים מהגרונות מרק בדיוק כמו מרק עוף רק מוסיפים גרונות במקום חלקי עוף, 2 בצלים ראש סלרי /שורש פטרוזיליה 2 בצלים שלמים 3 ראשי סלרי חתוכים לרבעים 3 קישואים חתוכים לפרוסות 2 גזרים חתוכים לפרוסות 10 כוסות מים 3 כפות אבקת מרק עוף כפית מלח(מכוון שאבקת המרק מלוחה לאחר כ1/4 שעת בישול טועמים ומוסיםים עם צריך) כפית פלפל שחור ו2 גרונות הודו חתוכים לגלילים של כ5 ס"מ(לבקש מהקצב שיחתוך עבורכם) מי שאוהב גוון מזרחי להוסיף 2 כפיות חוויג' למרק מי שלא אוהב את החוויג' אבל אוהב חריף להוסיף בתחילת הבישול פלפל ירוק חריף 1/4 כפית כורכום 2 כפיות כמון הכל בסיר בתחילת הרתיחה להוריד את הקצף להנמיך לאש נמוכה עד אשר הבשר מתרכך לקראת סוף הבישול להוסיף 1/2 חבילה פטרוזיליה פוקסי לגרונות ההודו יש טעם מיוחד והמרק יוצא נהדר בתמונה מרק גרונות הודו
אצלנו מבשלים מהגרונות מרק בדיוק כמו מרק עוף רק מוסיפים גרונות במקום חלקי עוף, 2 בצלים ראש סלרי /שורש פטרוזיליה 2 בצלים שלמים 3 ראשי סלרי חתוכים לרבעים 3 קישואים חתוכים לפרוסות 2 גזרים חתוכים לפרוסות 10 כוסות מים 3 כפות אבקת מרק עוף כפית מלח(מכוון שאבקת המרק מלוחה לאחר כ1/4 שעת בישול טועמים ומוסיםים עם צריך) כפית פלפל שחור ו2 גרונות הודו חתוכים לגלילים של כ5 ס"מ(לבקש מהקצב שיחתוך עבורכם) מי שאוהב גוון מזרחי להוסיף 2 כפיות חוויג' למרק מי שלא אוהב את החוויג' אבל אוהב חריף להוסיף בתחילת הבישול פלפל ירוק חריף 1/4 כפית כורכום 2 כפיות כמון הכל בסיר בתחילת הרתיחה להוריד את הקצף להנמיך לאש נמוכה עד אשר הבשר מתרכך לקראת סוף הבישול להוסיף 1/2 חבילה פטרוזיליה פוקסי לגרונות ההודו יש טעם מיוחד והמרק יוצא נהדר בתמונה מרק גרונות הודו