../images/Emo238.gif../images/Emo238.gif קבב במחבת פסים
בגלל שזה מה שאנחנו אוכלים היום ורוצה שגם אתם שתטעמו. מצרכים: 1. 1/2 קילו בשר טחון - אני טוחנת בבית את הבשר 2. מי שאוהב יכול להוסיף מעט שומן כבש, משדרג את הקציצות 3. 1 בצל גדול מגורר 4. פרוסת לחם שהושרתה במים ונסחטה – רק החלק הרך 5. 1 כפית מלח 6. 1 כפית כמון 7. 1 כפית בהרט 8. פטרוזיליה למי שאוהב 9. 1 ביצה 10. שמן רק למרוח את המחבת הוראות הכנה: 1. להכניס לקערה: בשר, בצל, ביצה, פרוסת לחם, מלח, כמון, בהרט ולאחד את החומרים עד לקבלת עיסה נוחה לעבודה, לא ללוש יותר מידי. 2. להניח בצד למנוחה ל-15 דקות 3. למרוח מחבת פסים בשמן, לחמם, להכין קציצות בצורה שאוהבים, לטגן משני הצדדים. 4. להגיש חם לצד אורז לבן, מקרוני, פירה או סתם להכניס לפיתה עם חומוס. 5. בתיאבון.