../images/Emo221.gif ליין חדש מחפש אנשי צוות ../images/Emo221.gif
הנה משהו חדש:
בסוף אוקטובר מתחיל ליין חדש של מסיבות פטיש-פרנדלי לגברים. בכל מוצ"ש. בשעה 22:00. במועדון הדאנג'ן המחודש. השרון 21 ת"א. כשהאירוע הראשון יהיה קרוב יותר, נפרסם את הליין בדרכים נוספות. כרגע, אנחנו מחפשים אנשים שרוצים להשתתף ולקחת חלק. אם אתה רוצה להצטרף, להציע, ליזום, לבקש, לשאול משהו - תרגיש חופשי. סטייג' בתכנית - בכל מסיבה, בחצות, בשיא הערב, תהיה הופעה על הבמה המרכזית במועדון. אם אתה רוצה להזמין או להציע הופעות כלשהן - דבר איתי. אלה הדברים שאנחנו רוצים לראות על הבמה -
סקס: אוראלי, אנאלי, רימינג, פיסטינג וכו'.
פטיש: קשירות ומומיפיקציה, סאונד וסי-בי-טי, פוט-פטיש, השתנות וכו'.
מחול: גו-גו, סטרפטיז, וידיאו-דאנס, פרפורמנס וכו'.
הומור: סטאדנאפ, דראג, תחרויות, פריק-שואו וכו'.
סדנאות: הדרכות ושיעורים במקוצועות פטיש ובדס"מ שדורשים מיומנות וטכניקה גבוהה. אם אתה רוצה להופיע באחת מהדרכים הנ"ל או בדרך אחרת, או אם אתה רוצה להציע או להמליץ על מישהו אחר - רק תגיד. סאונד-אפקטס בתכנית - יהיו לנו כמה די-ג'ייז קבועים-מתחלפים, וגם כמה די-ג'ייז אורחים מדיי פעם. אם אתה רוצה להזמין או להציע מוזיקה כלשהי - דבר איתי. אלה הכיוונים המוזיקליים שאנחנו רוצים לשמוע מהעמדה -
מוזיקת פטיש, דארק אייטיז, אלקטרו, דיגיטל, פאנק, גותי, אינדסטריאל, אקספרימנטלי, הבי מטאל, סליזי, טראש, וכו' אם אתה רוצה לתקלט עם המוזיקה הזאת או אחרת, או אם אתה רוצה להזמין או לבקש די-ג'יי אחר - רק תגיד. ויז'ואל אפקטס אני מחפש גם גרפיקאים, כאלה שעובדים עם פוטושופ או אילוסטרייטור, וכאלה שעובדים עם פלאש, אני מחפש גם צלמים לתמונות סטילס, ואנשי וידיאו - צלמים, עורכים וכו' - לסרטונים. ובמיוחד, אני מחפש גם דוגמנים: בחורים שרוצים להופיע על הפרסומות של הליין ולזכות בתהילת עולם. יח"צ תהיו חברים שלנו בפייסבוק - facebook.com/Mess.Dungeon - ותזמינו גם את החברים שלכם להיות חברים שלנו, תספרו לחברים ולקרובי משפחה על הליין ותפיצו את השמועה ברבים, תדברו על זה בפורומים, באטרף, במסנג'ר, ותעזרו לנו למשוך קהל. אם אתה רוצה, מעבר לזה, לעזור ביחסי-ציבור, שיווק ופרסום באופן אקטיבי יותר - דבר איתי. אני מחפש גם כמה כאלה. זהו בינתיים. שתהיה שנה טובה וחגים שמחים. נתראה בסוף אוקטובר. צ'או.
מייל: [email protected] פייסבוק: facebook.com/Mess.Dungeon אתר: SomethingPerverted.com/MS צור קשר: SomethingPerverted.com/Contact