לאיתן - תקרא גם את זה בבקשה
אתה יודע שחקן הוא שחקן. מיד אחרי שמכבים את האורות, סוגרים את המסך ומפסיקים עם התשואות ומחיאות הכפיים, הוא חוזר להיות מי שהוא, מה שהוא. אבל אחרי שאנחנו החלטנו לסגור את המסך, לא חזרת להיות מי שאתה. המשכת למכור לנו מסכות, ושקרים. לא היית מי שאתה באמת, ככה לפחות אני רואה את זה. אתה חסר אנושיות בסיסית... אתה מוכרח להשתנות, ולהבין שפגעת באנשים. יש בך התנשאות כזאת, מיותרת. אתה חושב שאתה חכם ואנושי יותר מכולם - אבל אתה טועה. אתה יודע, החיים לא הוגנים. וגם משחק בין ריאל מדריד למכבי חיפה, הוא לא פייר. אבל בסופו של דבר הוא מתקיים, ומשחקים אותו עד הסוף. לכן אני מבין את הצרכים שלך להוכיח לעולם, כמה אתה אכפתי ותומך. אני באמת ובתמים שמבין. בסופו של דבר זה היה משחק. אבל גם אם אתה לא חכם - הראה שאתה אחד כזה. תמיד טוב להראות לסביבה משהו אנושי - ולא מן עלוקה כזאת שכל היום רק מזמזת שטויות כהרף עין, ובעיקר גורמת לאנשים להזיל עוד דמעה, וכל זה איתן היקר, כל זה רק בשביל כרטיסית אוטובוס. לעולם לא תצליח לשנות את דעתי, כי פספסת את הרכבת. זה כבר מאוחר מדי. אבל מה שכן, לפחות תוכל לחכות בתחנה הבאה. מי יודע, מה כבר יחכה לך שם. אני באמת רוצה שתהיה לך רק הצלחה בחיים, ומקווה שתבין - פגיעה באנשים, לא פחות רעה מרציחתם. ואני אומר לך את זה, כי כבר פגעו. תאמין לי, שפגעו. אני מקווה שתלמד, יום אחד להפסיק ללעוס את המסטיק, בדיוק ברגע שהוא הופך להיות חסר טעם. כי אני מבטיח לך זה יעזור. והו, כמה זה כבר יעזור. בברכת שלום, ושינוי קיצוני מהיר ככל שיהיה. כי זה נחוץ לך, בדיוק כמו אוויר, לפחות כרגע. אדם פשוט מאוכזב. נ.ב: אני עדיין רואה אותך שקוף.