איתן... חשוב שתקרא את זה...(כל האמת בפנים)
הערה קטנה לפני.. עומר ופרפר השומרים היקרים לפני שאתם לוחצים על "מחק" זה בסך הכל האמת שהיתה שם וגם לי יש דעה נוקבת על כך, אני אשתדל לעשות את תרבותי ולא בוטה אך חשוב לי בפן האישי שהוא ייקרא את זה. אז ככה.. איתן, לפני הכל.. אני אאחל לך בהצחלה ועשייה מרובה בהמשך הדרך. טוב, ידוע לכולנו שזה משחק, ידוע לנו שזו תוכנית וידוע לנו שיש פרס/זכייה/תהילה וכו'.. אך לפני כל משחק יש ערכים,כבוד, אנושיות ודרך ארץ. מה שעליך איתן נתן לואיס קשה לומר, אכן באת לשחק משחק, אכן באת להראות את הפן "המגניב" המצחיק המוכשר וכו', מה שבהתחלה די קיבלנו ממך ואף נהנו אך בהמשך דברים נראו אחרת.. לנצח זה חשוב, לשאוף גבוה זו הצלחה להשיג את המטרות שהצבת לעצמך זו ברכה אך להשאר בן אדם זו באמת התהילה. איתן, רצית לנצח, רצית להיות ה-1 רצית שנראה, נאהב ונקבל אותך אך מה שקיבלנו ממך זה חוסר כבוד לנשים, חוסר כבוד לנוער שצופה בך וחוסר ערכים. כל הסיפור התחיל עם המריבה הנוראית עם מירב, צפינו בקללות שלכם, במריבות המיותרות שלכם, ואף בטון הלא נעים והצורם שקיבלו מכם, אך לריב זה דבר 1 ולעשות רע לבן אדם אנושי בעל רגשות מה שעשית שם זה מכוער, נבזי ובזוי. השפלת אותה ברבים, למצלמות ובכל מקום אפשרי שהיה, נידת אותה מהחברה, בזת לה בכל רגע אפשרי ועל מה אדון איתן? על היותה בחורה עם דעות? על היותה בחורה כנה? על היותה בחורה שראתה אותך בדיוק כפי שאתה? על היותה בחורה שתפסה לך את התהילה? ככה לא מתנהגים לבחורה, ככה לא מכבדים אישה, ככה איתן לא מראים לנוער איך מתנהגים, שנכנסים לתוכנית כזו שקהל היעד הוא נוער, אתה הופך להיות ההשראה שלהם, הדמות לחיקוי, איזה מסר העברת? מה הראת לנוער? לא היה רגע איתן, שלא רציתי פשוט להכנס דרך המסך ולחשוף את פרצופך האמיתי, זה ששיחק בקהל התמים (בני הנוער) זה ששיחק באנשים ששם, זה שעשה הכל בכדי להראות בסדר על אף שלא, זה לא אתה שהיית המסכן, התמים זה שלא עשה כלום... אני אסיים בכך שאומר לך... השפלת ובזת לבחורה חכמה, נבונה, חמה ואוהבת את כל מה שלא תצליח אי פעם להיות, את כל מה שאי פעם תוכל באמת להשיג, זה מה שצרם לך, פה הכל התחיל ביום בו הבנת שהיא הרבה יותר ממך... צר לי שזה המסר שהעברת לבני הנוער, צר לי על האלימות שבני הנוער ראו ממך, צר לי שלא ראינו ממך את הדברים החיוביים כי לכל אדם יש את העולם החיובי והמוצלח שלו, אך היית עסוק בלהיות הקדוש מעונה ובכך לנצח, מה שלהזכירך לא קרה.. תמיד נותנים לאנשים הרעים להגיע לקו הסיום, אך לעולם לא נותנים להם לנצח, קח את זה כמסר לחיים ותמיד תשאף לכבד את הערכים שעליהם גדלת והתחנכת.. תפסיק לספר לעצמך מעשיות וסיפורים ולהאמין בהם,אתה לא בן אדם טוב כי אנשים טובים לא מעידים על עצמם, הם פשוט הם ע"ע רז זלצרמן. תקרא או לא, תפנים או לא, תתנצל בפני קהל היעד שהוא נוער או לא, מי שחי עם עצמו בסוף יום זה אתה. רק אושר ואמן תמצא את הדרך להתעלות על עצמך ולהבין לא הכל "בדיחה" לא הכל "סיפור" ולא הכל משחק בחיים.