צהריים טובים פורום יקר../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif
אני נכנסת כול יום לפורום ומתאכזת ושואלת את עצמי איפה כול אלו שאוהבים את דנה אינטרנשיונל וחברים ותיקים בפורום - למה לא אכפת לכם שחלילה הפורום יום אחד יסגר היו מקרים שלא היה ניהול והפורום הוזנח ובסופו של דבר נסגר - אני מכירה פורומים רבים כאלו שנסגרו חברים קבלו על עצמכם יוזמה ושלחו בקשת ניהול בפורום - כמנהלת פורום אני מבטיחה לכם שיהיה לכם סיפוק והמון כייף אם לא היה לי את הפורום שאני מנהלת בכייף הייתי מנהלת את פורום דנה אינטרנשיונל חברים נו קדימה קבלו על עצמכם יוזמה ושלחו טופס בקשת ניהול בפורום - בקרוב אלבום חדש כוכב נולד וזאת הזדמנות לניהול חדש והמון אטרקציות בפורום להתראות עמנואלה
חברים כמנהלת פורום אני בוחנת אפשרות לניהול הפורום מסיבה אחת שאכפת לי שהפורום שלחתי בקשה ואני בוחנת את הדברים מקרוב חברים הכול תלוי בכם ולפי פעילות שוטפת של הפורום בברכה עמנואלה
אם יש לך אינטרס(ולפי מה שכתבת אני רואה שאכן יש לך) לנהל את הפורום של דנה, תעשי את זה!!!
אחרי הכל אני מעולם לא ניהלתי פורום וזה גם לא בשבילי הדברים האלה. אבל אם לך יש ניסיון בניהול פורומים ומאחר וזה ברור פה לכולנו המומחיות שלך לגבי דנה, פשוט מאד עשי את זה!!!
אני גם אנסה מדי פעם לעלות פה רעיונות לגבי פינות נחמדות כמו הפינה שעשיתי לפני כשנה: "בחינת בגרות בנושא דנה אינטרנשיונל". זאת דווקא הייתה פינה נחמדה לדעתי. אני מקווה שיהיה לי זמן(כמובן שאנסה גם למצוא) ואני אוכל להמשיך את הפינה הזאת או פשוט להציע עוד כמה פינות.
הכוונה היחידה שלי שהפוורום ימשיך להתקיים כולנו עברנו פה תקופות יפות ומדהימות וחבל שתקופה זאת תעלם לנו לא פשוט להכנס לנעליים של מושיקו (מה המידה או קטן ולוחץ או שזה ענק עלי )אני מקווה שאצליח להביא לפורום רוח וחיים חדשים והכול תלוי בשיתוף פעולה מצידכם שבת שלום עמנואלה