עוגיות שוקולד צ'יפס
2 כפות צימוקים 2 כפות קוניאק, 130 גרם חמאה רכה, חצי כוס סוכר חום, חצי כוס סוכר רגיל, 1 ביצה, אחד ורבע כוסות קמח תופח, 50 גרם אגוזי מלך קצוצים, 50 גרם אגוזי לוז קלויים וקצוצים, 100 גרם שוקולד מריר קצוץ, 100 גרם שוקולד חלב קצוץ, 100 גרם שוקולד לבן קצוץ, חצי כפית אבקת קפה נמס כ- 30 עוגיות 1. משרים את הצימוקים בקוניאק 10 דקות, מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות. 2. מקציפים את החמאה עם שני סוגי הסוכר מוסיפים את הביצה ומקציפים דקה. מוסיפים את כל החומרים ומערבבים ידנית. 3. נוטלים כפית גדושה מהתערובת ובעזרת כפית נוספת מחליקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, במרחק 10 ס"מ בין עוגייה אחת לשנייה. 4. אופים כ- 15 דקות, עד שהעוגיות משחימות בשוליים ומתקשות מעט. מוציאים מהתנור מצננים כ- 5 דקות ומסירים בעדינות מנייר האפייה. לאחר צינון מלא שומרים בקופסה אטומה.