Master Stav
New member
שמח שבחרת להגיב
לכל אחד יש את הזכות לדיעה משלו גם אם היא לא עולה בקנה אחד עם שלי או של אחרים בפורום
כך שהסר דאגה מליבך הביקורת שלי אינה נגועה בשום שמץ של פירסום, תעיד נעמה שאמרתי בפירוש שאני אנסה, והיה ולא ימצא חן בעיני ...אני לא בעניין בדיוק כמו שיה שת"פ בין הפורום לזוגלובק.....ואני מסרב לקחת בזה חלק מתוך היושרה שלי כך שבוא נקה אתה שולחן בנינו על הנושא הפירסומי לא אני הוא האיש שיפול במלכודת הזו ויש לא מעט עדויות על מילחמות שניהלתי נגד מפרסמים הפורום הזה ..... לגבי כול מה שכתבת אתה מוזמן לשאול את ברנרדו בעל הרשת אין לי ולא יהיו לי תשובות לגבי המתרחש בסניפים החוויה שכתבתי הינה ממסעדה אחת ספציפית מסעדת אל גאוצ'ו ברוטשילד , הצוריסו היו טובים גם אם עשויים מבשר נחות כפיש אתה מגדיר זאת, האמפנדס היו סבירים ביותר אבל לא זה האישיו בפוסט דנן ולגבי מנת השקדים, אני עושה לא פעם ( בדוק בבלוג שלי ) את המנה הזו בבית קצת מידע על השקדים המדובריםממליץ להציץ בהדגש בסוף הציטוט מתוך אתר שותים ואוכלים : ************************************************************************************************** סוגי השקדים במטבח - טימוס, פנקריאס קיימות שתי בלוטות בגוף הבהמה שנקראות שקדים - sweetbread. האחת שנמצאת באזור הגרון (טימוס) ושמה באנגלית במטבח גם neck bread או Throat bread, והשנייה הלבלב (פנקריאס) שנקראת באנגלית גם gut bread או stomach bead. הבלוטה הראשונה- טימוס - נדירה יותר, נחשבת יותר, ולרוב יקרה יותר. צבעה כמעט לבן וצורתה מזכירה מעט אשכול ענבים בעל שתי אונות. הבלוטה מפותחת יותר בעגלים צעירים מאוד ועגלי חלב, והופכת לשומן בבהמות מבוגרות יותר עד שלבסוף נעלמת כליל. הבלוטה השנייה - פנקריאס - מאופיינת בצבע לבן צהבהב, לרוב משוישת ביותר שומן, וצורתה כחתיכת כבד. הבלוטה הזאת קיימת בבהמות מכל סוג, ולכן הרבה יותר נפוצה. שמה בפי הקצבים בארץ "חילאוואת או גראטשס", ואלה הם לרוב השקדים שמגישים בשיפודיות המיוחדות. יוצאי ארגנטינה מאוד מחבבים את השקדים ומכנים אותם "מוזחאס". למרות שנהוג לחשוב כי השקדים בעלי אחוז שומן גבוה, למעשה הם אינם מאוד שמנים. השקדים תורמים כ- 100 קלוריות ל- 100 גר', מתוכם כ- 6% שומן, מהם 5% כולסטרול. לסיכום, השקדים האיכותיים יותר נלקחים מעגלי החלב מאזור הגרון (טימוס), ואילו רוב השקדים הנפוצים מגיעים מעגלים בוגרים ובהמות אחרות מאזור הכבד (פנקריאס). ***************************************************************************************************************************** מנה של 300 גרם כפי שהיא מוגשת היום באל גאוצ'ו עולה כ75 ש"ח שהינם בעיני מחיר הגיוני ביותר נוכח העלותש ל קילו כזה שעומד על כ100-120 שקלים פלוס מינוס חיסלתי את המנה של ה300 גרם פחות 2 חתיכות שנעמה סיחבנה לי מהצלחת ולא הרגשתי או הגשתי מועמדות לצינתור .... אני לא מזמין המבורגרים בשום מסעדה למען הגילוי הנאות, ולגבי בשרים אחרים במקום לא טעמתי וכבר כתבתי שאני מתכנן דגימה בקרוב .... מבטיח לך ביקורת אחריה , אני יכול לומר לך שביקרתי את סניף אל גאוצ'ו בנתניה לפני 3 שנים ומאז כף רגלי לא דרכה בשום סניף שלהם, הלכתי לבדוק את העניין והנה באתי עם ביקורת טובה ....כולי תיקווה שתיתן לי קצת קרדיט נוכח הפעילות שלי פה בפורום ותבין שאין בפוסט שלי כלום פירסומי ....
לכל אחד יש את הזכות לדיעה משלו גם אם היא לא עולה בקנה אחד עם שלי או של אחרים בפורום